gaya
|
Arabela, dobrodošla v svetu realnosti , v službi se mi je zgodilo popolnoma enako kot tebi... Prav tako mi je rekla šefica, če ne bi kar do konca na bolniški ostala , neeee ne bi, ker sedaj se počutim v redu in bom šla delat ,.... Sicer se poskušam postavit v vlogo delodajalca, ampak nikakor jih pa ne morem razumet, da lahko take bedarije predlagajo. Halooo, kot da smo si bolniško izmislile,.... , veliko raje bi se počutila v redu in super in hodila normalno skoz v službo,... uh sem, se zjezila spet,... Skratka ti se nič ne sekriaj, zdaj vsaj veš, kako mnenje imajo naši delodajalci, dokler nas lahko izkoriščajo smo super duper, ko pa si na bolniški pa kot je je , ampak jst bom šla drug teden nazaj v službo pol bomo pa vidli kako bo stanje, prav res,.... Vava midva pa imava pregled že 28.03 in to je že drug teden , sicer se mi je zdelo ful zgodaj, ampak ona že ve kaj dela, ane,... upam,...zdaj mam pa eno tako malo mimo teme vprašanje, a je kera med oktoberkami računovodja al pa da ma kaj več pojma o tem kot jaz , delam namreč zaključni obračun za s.p. pa se mi je nekaj zalomilo