Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali tepete svoje otroke? 15.2.2006 10:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, primer moje sestre: Ima tri otroke in jih ni tepla. Mogoče so kdaj dobili kakšno čez rit, ampak po moje se tudi od otrok nobeden teba ne spomni, ona pa tudi ne. Možno pa je. Je pa enkrat ta starejša šla na Kranjsko noč, bili so dogovorjeni, da se vrne ob 23. uri, punce pa ob 23.30 še ni bilo domov. Ko jo je mati klicala, je imela izklopljen telefon. In moja sestra se vsede vsa besna v avto, se pelje proti centru Kranja, ko zagleda gospodično (takrat je bila stara kakšnih 16 let), kako sama mašira po cesti. Sestra ustavi avto pred tamalo, ob pločniku, stopi ven in ji brez besed tako primaže, da se je tamala samo kot je dolga in široka (pa ni prav malo ) zvalila v avto. In jo odpelje domov. Evo, tu mislim, da je ravnala pravilno. In tudi tamala tako misli.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.