*goldfish*
|
Hvala! Pa tudi Luka pošilja Lei poljubčeka za 15 mesecev. Pa Ani in Maji tudi, ki sta ŽE važni 15 mesečnici . Morrak tvoj Alex pa bo upihnil mesečno tortico v soboto (sem se pa fejst namatrala, da sem ugotovila, kdaj je tvoj sonček prikukal na svet ) Tudi vam za 15 mesecev. Dana vi pa bodite veseli, da boste ŽE kmalu stari leto in pol. Zgleda, da ste edini tu (od vseh aktivnih februarčk 05), da ste v prvi polovici meseca rojeni. Jaz malega oblečem tako kot sebe. Če je meni vroče v dolgih rokavih, je sigurno njemu tudi. Sicer je on bolj vroč, tako da mu je sigurno prej vroče kot meni. Sem mu zadnjič zjutraj oblekla dolge hlače in bodi s kratkimi rokavi, gor pa srajčko z dolgimi rokavi, pa sva šla ven. In je tako zašvical, cel je bil lepljiv . Tako, da če je že zjutraj lep sonček, mu kar oblečem kratke rokave in dolge hlače, pol pa itak slečemo še dolge hlače, če še vedno švica. Pa že je dobil lepo rjavo barvo na obrazeku, pa po rokicah. Sezam, ti pa le delaj po svojem občutku, mislim da ti morrak fanj pravi, in ne oziraj se na taščo. Ker če bi se vse ozirale,...hm le kam bi prišle? Kahlice mi še sploh nismo kupili. Mislim, da bi v njej vse prej bilo, samo kakca ne Dobili smo 9. zobek v noči na torek. Mislim pa da se še nekaj kuha okrog zobkov, ker je malo jokca in takšen teček, pa malo ima temperaturo povišano. Upam, da je zobek, ker če ni zobek, bi ga mogoče matralo to, da se ne more pokakati.Že več dni je imel trde kakece, in je včeraj prav stiskal pestnico in malo zakričal ko je kakal. Pa sem mu potem dala kašico za mehčanje blata. Pa še do sedaj ni nič kakal No, res upam, da je samo zobek. Janeja, tudi pri nas se nekaj pokašljuje, ampak nič ni takega, da bi zagnala preplah. Ponavadi je pri nas na sporedu kašljanje, ko se pojavi zobek. In takrat mu jaz dajem sirup Prospan. Aja, pa HURA za vašo pupiko, da se je začela plaziti in vstajati. No, bo pa hitro še hitreje pogruntala, da ni samo fanj če stoji v postelki, pač pa tudi izven nje. Potem bo šele veselo Lu pa je spet nekam izginila! HALO zemlja kiliče Majo in Lu Evo, zdaj pa gremo nekaj kuhat! Se še beremo! Čao!
|