k1
|
oj babnce. saj vas ne bi našla - mana ! se bolj malo oglašam, zunaj je lepo vreme, smo na parceli kjer finiširamo hiško in tako za RR sploh ni več časa. sploh ne vem kaj se dogaja, kdo se krega, koga ni več.... vidim da ste ene že precej delovne. jaz še vedno uživam doma. naša je že pravi kričač. saj se ne zna normalno menit, hehe. je glasna ful. pa tudi papiga, ponavlja skoraj vse kar ji rečeš, a ata in mama sama od sebe ne bi rekla in nonsdtop nekaj čeblja, pa ne vem, kaj mi govori. tam nekje decembra je že ful dosti govorila. ne vem, je pozabla? aja, končno smo si učakali zgornja dva zobka! aleluja! končno štirje. bo lahko vsaj lažje jedla hrano, čeprav tudi že zdaj nimama prav nobenih težav, ker je vse ful ful njam njam. glede hoje pa je tako, že 2m je odkar je naredila samostojne korake, a še vedno ne gre sama. kaj vem, je res tak ziheraš? ok, gre par korakov, ko vidi nekje oporo da se prime, to pa je vse. je pa res, da gre ful lepo, če jo za eno rokico držim, oz. samo prst ji moram dat, pa je vse ok. pa saj bo tudi to minilo, upam vsaj, ker drugače je moj križ adijo. sem med malo večjimi. saj ne vem, sem vas že vprašala, kaj vse zajtrkujete? že meni grejo ti čokolini in keksolini in ostali *lini na živce. samo ko pa vem, da ji tisti kos kruha in kaj namazanega ne bo dovolj?!??.... če pa poje npr. čokolino in potem na vrh še poleg mene kos kruha in kak namaz. kako naj potem vem, kdaj bo sita, če ukinem čokoline? drugače pa je še vedno zelo pridna in zdrava in to je glavno. s kilami pa sma že nekje pri 10, torej, vedno bolj vas dohitevama. janeja, kako je tvoja mala? no, lepo se mejte, pa bogve, kdaj se spet oglasim. lep dan vsem!
|