k1
|
se še midve pridruživa, čepravi bi morale biti aprilčice . mi smo svečko že upihnili. 2 dni smo imeli zabavo. en dan sorodnike, drugi dan prijatelje z otroci. enka je le enka, ni kaj. naša je že blizu vaših, čeprav je "po pravem" stara 10m. hodi ob opori z rokami, plazi, kot da ma raketo v ritki, skratka, sem mislila da je samo naša tako radovedna , pa vidim, da imate vse enake težave. točno ve, kaj lahko in kaj ne, ampak tisto kar ne sme, je najboljše. žlobudra kar nekaj po svoje, tu in tam se da kaj razumet, ostalo pa moram prepustiti domišljiji. ima že delovne navade : perilo za obesit mi iz košare meče po tleh. glede spanja - čez dan nič! na mojo žalost, če imam srečo, jo zmanjka 1x po 15 minut in to je to. zvečer pa brez problema zaspi že pred 19 uro. celo noč pa tako spi že od 4m. imamo "samo" 2 zobka, pa še tadva sta prišla 14d pred prvim rojstnim dnevom. bogve, si bomo učakali še ostale? kar pa se zdravja tiče, pa smo hb zdravi, mogoče 2x rahli prehlad, to pa je tudi vse. kdaj greste delat oz. že delate ? jaz imam porodniško do konca marca, ker sem toliko prej rodila (živim v upanju, da mi podaljšajo za 3m). me je pa groza, ko pomislim, da ne bova več toliko skupaj. toliko od naju, pa javite se večkrat, da malo vidim, kako naša napreduje v primerjavi z vašimi. lp!
|