*goldfish*
|
HALO SEM NAZAJ!!!!!!! Ojej, a me res tako dolgo ni bilo? Joj, kaj vse smo preživeli te dni! Pa danes ko sem prižgala računalnik, kaj vse sem prebrala na RR Največ to kar je bilo z Ajšo Ojej pa začnimo. Imamo 11 zobkov, jemo že kot velki . Ja, prav zares. Se je našemu nekaj obrnilo in je postal pravi jedec. Ni važno, če je krompir, ali meso, ali makaroni.....izbirčnež je še samo pri zelenjavi (paradižnik, paprika, brokoli, cvetača,...) in pri vsem sadju. Govori kot razstrgani dohtar, aja, samo takrat ko ima dan in pred tujci ne izusti nobene besede. Ko sliši kakšen odrasel pogovor, ujame kako besedo in jo ponovi,...Aja, preboleli smo tudi bronhitis. Bilo je spet hudo. Že smo ga imeli 2X. Pa nismo samo menjavali okna, potem so se naš gospod zmislili, da bi pa zdaj pomalali celo stanovanje in da bi potem računalnik preselili (prej smo ga imeli v dnevni), in ko je kable jemal narazen je pri liniji nekaj ušpičil, tako da smo morali počakati gospode iz Telekoma, da so zadevo uredili in potem smo komaj danes dobili povezavo ADSL z računalnikom. Zato me tako dolgo ni bilo. Aja, pa par dni nazaj, ko je bilo tisto hudo neurje, smo imeli celo dvorišče v vodi. Vikend prej pa smo imeli fešto in smo ven odnesli hladilnik in zamrzovalno omaro in je to zdaj fuč, ker je voda zalila. Hvalabogu, da voda ni nič prišla v hišo, drugače pa smo to tudi uredili, vse počistili in zavarovalnici javili, tak da ni panike. Aha, eni na morje, eni pa še bomo šli, kaj? Mi za mesec dni!!! Tak, zdaj moram iti, sigurno pa na moj naslednji post ne boste tako dolgo čakale!
|