Janeja tak te bom po nagi riti! Seveda pašeš k nam! Res je mogoče zdaj razlika, ampak čez par mesecev bodo vsi hodili, vsi vse jedli in vsi se bodo pokakali v hlače Ani2 ja bom začela mojemu težiti za likalnik, ki bo sam likal, tako da bo do novembra to uredil. Sem pa ga ravno včeraj kregala, da je lenoba, in glej ga danes. Je vstal, malega porihtal, na sprehod z njim šel in pol ga še spat dal, jaz pa tačas v šoping Je pa Luka postal požrešen nazaj, kot je bil tak da ni panike! Lu zdaj se pripravi, ker bo Maja sam postala na dveh nogah in bo bežala za vsem in vaš se več ne bo imel kam skriti. jeeh naš lump pa je skapiral kako na kavč prilesti in zdaj nima več miru kje spati. je pravkar pred njim se skrila pod rač. mizico, ker kljub temu hoče spati. jo valda daje pomladna utrujenost Luka je bil prvič celo noč na "počitnicah" s petka na soboto. Sem ga ob 17 odpeljala k mami in nato mi ga je ob 12 v soboto pripeljala. Je rekla, da ji ni spal od 3-5 zjutraj in se je skoz samo pogovarjal. In sama si je kriva, da ji ni spal, ker ni upoštevala mojih nasvetov. Ona ga je ponoči previjala, ker se ji je smilil s tako debelo plenico, pa luči je imela prižgane,...hm kako komplicira. Pa sem ji ravno rekla, da če je pri meni tako komplicirala,.... No, in ko sta ga z očetom pripeljala je spal in sem ga položila na najino posteljo. Glih sem telefonirala, in se je naenkrat Luka prikazal v kuhinji, tako je tekel k meni in me močno objel, da so me kar solze oblile. Saj prej smo ga tudi dajali v varstvo, ampak potem proti jutru, ko smo končali žur, sva vedno z dragim šla ponj. A vi ste svoje dajali za celo noč ali za dlje časa kam v varstvo? Ne recimo tako, da s starši živite skupaj in potem ste dali spat k staršem. Moram iti, ker je prišla tašča
|