*goldfish*
|
Živijo! Zamera gor, zamera dol! Otrok je samo VAJIN in če ne upošteva VAJINIH navodil pri vzgoji, pa pač ne bo pazila. Enkrat, dvakrat rečeš, da pa MI ne bomo mlatili po rokici, če se kaj ne sme, in če tega babi ne bo upoštevala,.... Jaz sem vedno tašči in moji mami povedala, da so oni svoje otroke vzgajali, kakor so želeli, NAŠE otroke pa bodo vzgajale po NAŠE in če želijo pomagati, bo tako, kot bova MIDVA rekla. LU mislim, da je fanj, da se za svojega otroka postaviš in babici rečeš, da pa tega in tega ne želiš in da naj v prihodnje ukrepa tako in tako. Glede kašljanja: stanje se izboljšuje. Vročine več ni, kašlja samo ene par krat na dan. Še dva tri dni in bomo (MOČNO UPAM) zdravi. LU Praviš da je tvoja pupa non stop bolana. Zakaj pa? Mislim, prehladi, pa to? Mogoče (če je samo smrkanje in kihanje) bi pa zdravnici ali pa v lekarni omenila da bi ti predlagala kakšen sirup za zvišanje imunosti. Jaz sem Lukcu davala Bio-aktiv (nekaj takega kot Actimel) in je bil oh in sploh, potem pa sem mu nehala dajati, zdaj pa je fasal drisko in to noro kašljanje. Pa smo mu zopet kupili in ga zdaj vsak dan enega spije. Pa zdravnica mi je rekla, da vitamine mu lahko začnem dajat po 1 letu, tak da...no, ne vem malo povprašaj, kako bi ji imunost malo bolj zvišala. NO, mi je malo bolj pri srčku , ko vidim da je kkkkooooonnnnčččččnooooooo tudi naš forum zaživel. Pa da si lahko izmenjujemo izpovedi, kako naši malčki raziskujejo svet, pa še kakšen takšen ali drugačen nasvet dobimo,... Punce uživajte s svojimi malčki! lp mana
|