tinkatonka
|
Popravljam seznam.....je bila še wallery gor FEBRUAR (35 ) 03. bunny, Izola 03. matjuška10 04. čuko, Maribor 04. nuka, Kranj 05. kimi79 05. lenča, Ljubljana 05. radovednica_, Celje 06. niksa, Slovenj Gradec 07. andreja69, Nova Gorica 07. Ezi, Ljubljana 07. pika-poka 08. malamisha 08. Masha, Ljubljana 08. natalia , Maribor 11. AishaM, Maribor 14. rogi24 17. bonnie_, Celje 17. SašaR 17. tinkatonka, Ljubljana 18. *HONEY*, Maribor 19. Tina76, Maribor 19. ursi, Postojna 19. Urska61 20. karin412, Kranj 21. tinaxx, Celje 21. Petrina28, Slovenj Gradec 22. jasnica, Ljubljana 22. ninaki, Ljubljana 22. taja27, Trbovlje 22. Vijolica77, Maribor 23. suky, Ljubljana 25. Eviii, Izola ali Postojna 25. marty5, Izola ali Postojna 26. MjaV, Ljubljana 27. Fia, Kranj Dobrodošle ferbuarčice, ki se do sedaj niste javljale, ali pa je od tega že zelo dolgo. Ja je prav luštno klepetati tle na RR-ju, jamrati ko imamo slabe dni, se veseliti dobrih izvidov, porodov,....No upam da se potem vse skupaj preselimo na forum "starši čvekamo", kjer se bomo pogovarajali o tem kako se znajdemo s svojimi malčki, kako jih dajejo krčki, kako se lepo smejejo,.... Sicer javljanja v forum najbrž ne bodo tako pogosta kot so sedaj, ko imamo še vse blazno veliko časa, ampak bo pa luštno brati. No danes sem malo boljše volje. Ponoči se sicer ne zbujam, ampak tako intenzivno in v živo sanjam, da se zjutraj zbudim prav utrujena. Zdele pijem malinov čajček (kar 4dcl), prebiram RR, potem grem pa malo počivat in nato pospravit hišo. Ko sem se zjutraj zbudila, sem najprej malo pobožala trebušček in zaželela sinkotu dobro jutro kar na ves glas, pa se je takoj prebudil in mi poslal eno brco v pozdrav . Zadnje čase je zelo aktiven, kar mi je zelo všeč, se vsaj ne sekiram ali je 10 gibov na dan ali ne, ker jih je krepko več. Upam da tako tudi ostane do konca. Pa ko se z možem pogovarjam po telefonu se ponavadi tudi čisto zmeša in zelo brca in se rita, najbrž čuti, da sem takrat boljše volje in ve s kom se pogovarjam. No toliko za zdaj. Čuvajte se punce! Lp Tina