kimi79
|
No punce,da vam na hitr povem,kok je blo pri ta prvem čepu,pred šestimi leti!V bolnico so me sprejeli na pdp,sam se dvadni ni nič dogajal,no ta drugo noč sem pa dobila popadke,ki sem jih pridno predihavala,pa nič sestram povedala,saj je še bilo vzdrržno !no enkrat vmes sem šla nawc,in glej ga zlomka,rjavi flek,takrat še pojma nisem mela o nobenih čepih,saj še ni bilo RRja !Se grem pokazat sestri,me da na CTG,popadki vidni,in mi reče,če bo hudo lahko greva v porodno Sem si mislila,je se(sory izrazu)in raje predihavala v svoji postelji,kot tam,isti k...!no proti jutru me je nehal matrat,pride vizita reče še nimate popadkov,vse lepo razložim, me pregledajo,in res odprta za 4 prste,ja nič kr rodit,no pol je šlo pa hitr,kristir,britje,umetni popadki,predihavanja,in porod mojega sina neverjetna izkušnja!to je zelo na kradko,v porodno sem prišla približno ob10h,rodila pa 13.9h ,tak da če ne štejem noči,ki se je vlekla ko megla,sem kar hitro rodila ,upam da bo približno enako,ali pa še boljše,aja da ne pozabim rezana sem tudi bla,ampak,ni bilo hudo,se je vse lepo in hitro zacelilo! upam da vam nisem preveč zatežila,no,ČEP JE ŠEL;MEN PA NIČ NI;SE ŠE NIČ NE DOGAJA;TAK DA BOM VRJETNO ŠE KR LEP ČAS DOMA!tudi prav še mam velik za naredit !no se še javim če bo kaj pridne bodite,in ne prehitevat !