|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
19.4.2006 7:39:23   
ajdaN
Ojla!

Dons bom pa zgleda ta prva. Pač ne morm spat, pa itak imava danes posvetovalnico, tako da sem kr vstala, namesto da se po postelji valjam pa v zrak gledam.

Za Bled sem jaz bolj za drugi teden. Ker jutri ne bi upala it, če bo ravn kakšna reakcija. Ovčka prosim da se namalaš zraven - naš ima navado tekmovat v novi olimpijski disciplini - dretje v vozičku do onemoglostiuser posted image  tako da bova lahk skupej hodile mal za ostalimi da naju ne bojo prov grdo gledaleuser posted image .

Srečica živjo! Uživej v čveku z nami! Pa upam, da se kdaj kej vidimo. Od kje pa si? Mi imamo vikend blizu Ljutomera, pa bi se lahko čez poletje kdaj kej zmenle kje v MB ko bomo mi malo več dol. Pa še kakšna, če bo prišla zraven. Bobika sm videla je tudi štajerka.

No slikice od zadnjič sem vidla. Ste uživale. Samo Lonja je bla mal "tečka" user posted image  pa ni hotla napisat katera je katerauser posted image . Dve itak poznam, ostale pa upam da tud kmal spoznam.

LE&TA in Mayflower vidve sta tud v "naši" kategorijiuser posted image . Sploh Mayflower - vi pa imate korenjaka. Že našemu dajejo pol leta, kakšen more biti potem šele vaš! Super super!

Ovčka če hočeš videti kako se redi, si sposodi tehtnico v LJ. Mene je zanimalo koliko poje pri meni in sem si jo sposodila za 14 dni. Prišlo me je pa 2 jurja. Vse skupej nič! Če boš potem videla da se redi, boš malo bolj mirna če ne bo hotla jest.

Alenkica ne se sekirat če je prehlajen, sigurno ni zaradi tebe. Taki mejhni takoj vse poberejo. Je pa res, da ne vem zakaj ga ne pelješ ven v vetru ali slabem vremenuuser posted image . Midva sva skoz zunaj. Tudi če dežuje fliknem prevleko čez voz pa greva. Zrak mu sigurno ne bo škodil. Dobro ravno v kakšno burjo ga ne bi vlekla, drugače pa ne vidim problema.

Vsem ki praznujete - VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEE!

Caffee vi mate pa skorej take dimenzije kot mi pri 5 tednihuser posted image .

No tako, jaz grem zbudit mulca pa šibava k zdravniku. Me je pa že zdej groza kolk bo spet tečn cel dan, ker ga bom pokonc vrglauser posted image .

Uživejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.4.2006 7:41:01   
ajdaN
No vidm, da sm tolk časa klamfala, da sta me že 2 prehitele. Pa sm misnla kako sm zgodnjauser posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.4.2006 8:11:20   
pikica*
Dobro jutro!

Mis smo tudi že pokonci. Ampak danes je Zoja presenetljivo spala do 8h (ponavadi zadnje čase vstaja ob 7h). Cepljenja še nismo imeli. Naročit so nas hoteli 24.4., ampak sem prosila, d anaj nas po prvomajskih praznikih, ker gremo na morje in ne bi želela imet tam kakšnih težav zaradi tega. Tako nas čaka prva pikica 5.5. Upajmo, da jo bo Zoja prestala brez težav.

Ovčka in AlenkaIST vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vidim, da imate nekatere res prave težkokategornikeuser posted image . Pri nas se je teža kar precej ustavila. Prej je šlo po 1kg gor vsak mesec, tokrat pa se je Zoja zredila samo kakšnih 400g. Pa recimo, da do drugega tedna, ko bo dopolnila 3 mesece nabere še kakšen dgk in doseže pol kilce. No, tak tempo bo kar ustrezen. Še vedno je med težjimi (6.400g), ampak jo boste drugi počasi ujeliuser posted image . Aja, kako jo stehtam. Nimam tiste tehtnice za otrokke, ampak preprosto anjprej stehtam sebe, potem pa še Zojo primem v roke in vidim kakšna je razlika. Bolj po domače, ampak za občutek je.

Zdaj moram pa našo gospodično oblečt. Trenutno se sama zabava na previjalni (ne more dol past, nič se batuser posted image ).

Lonja (mislim, da si ti imela slikice s srečanjauser posted image ), jaz se tudi priporočam za slikice.

Uživajte in držite pesti, da bomo kmalu imeli lepše dneve.

p.s. Vsem novinkam na tem našem forumu pa en lep pozdrav in dobrodošleuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.4.2006 8:25:12   
lonja
Dobro jutro,

no, po dnevu oz.dveh zatišja, ste se končno tudi ostale zbudile iz zimskega spanja (beri velikonočnega zatišja) in ste začele pisat. Lepo!

Torej, mi kar ustreza, da smo Bled prestavile, čeprav za jutri napovedujejo neko izboljšanje. No, bomo pridobivale kondicijo na domačem terenu, drug teden pa pol res Bled pade, če boste za (seveda s postankom nekje za nas dojilje).

Srečica, vsake nove mamice na našem forumu smo seveda vesele. Dobrodošla user posted image user posted image user posted image  med nami, tuki ti pa res ne bo dolgčas. Le redno oglašat se boš morala. Aja, sej res, kam so se potuhnile Puri, pa Meta22, pa Lumpy...???

Pikica, kam ti pošljem slikce, a mi sporočiš svoj e-mail naslov, da ga dam v bazo podatkov?

Naša Ajda še pridno spi in upam, da bo to trajalo še nekaj časa. Je pa faca. Sedaj, ko spi v ta pravi postlci (140x70) jo dam zvečer bolj na sredino postlce spat in frajerka ponoči leze in leze gor in se zjutraj zbudi čisto na vrhu, ima skor glavo tako postrani, ker se ne uspe bolj gor pomaknit. Boga mala miška. Sicer pa vsak dan kaj novega ušpiči in kaj novega pove. Le da jaz njenega jezika še ne razumem čist in se ga bom morala šele naučiti.

No, lepo se imejte in se beremo.

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.4.2006 9:58:27   
LE&TA
Srečica, več nas je lepše je! Tko da si dobrodošla in nas obveščaj kaj počneta z Anžetom!!user posted image

Naša Tinkara še kar spi, ob 6.30 je jedla, zdej pa se kar ne zbudi. No, mam pa vsaj čas da vam kaj napišem. Po cepljenju včeraj še ni nobene reakcije in upam da je tudi ne bo.
Pri nas je še oblačno, ma se oblaki že trgajo in se kaže sonček  tko da bo treba it kar ven! Sam bo košara od vozička že hmal prekratka za našo veeliko pupo!user posted image  Kdaj se jih da v športni voziček??

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.4.2006 10:41:03   
Anonimen
Hojla punce!

AlenkaIST in Ovčka user posted image VSE NAJBOLJŠEuser posted image

Mayflover in Srečiča pozdravljene med nami.user posted image user posted image
Mayflover moja Lara je tudi rojena 10.1., sicer pa je velika 62 cmi in težka 6.500 kg.

Jaz sem za Bled tudi za drug teden.

Športni voziček: Nekatere se lahko uporablja že od rojstva dalje. Če imaš takega, ki se da ležišče čisto zravnati, ga lahko že uporabljaš.
user posted image

Naša Lara tudi še vstraja pri spanju od 6.00 dalje. Sicer je pa bla v nedeljo in ponedeljek čisto avt. Smo bli po obiskih, pa ji ni kej preveč pasal, sploh v nedeljo je bil prevelik direndaj okrog nje. Tko da je čez dan bolj malo jedla, ponoči se pa je zato zbudla mal čez tri. Ampak danes je že nazaj na svoj ritem.user posted image

Lonja jaz bi tud slikice: ye223@siol.net

Se slišmo.

Aja še to sm pozabla: Pikica a je tvoja Zoja že kaj boljš, a jo še vedno tko zvija.

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 19.4.2006 10:42:31 >

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
19.4.2006 11:01:33   
pikica*
JanjaE, hvala za skrbuser posted image . Zoja je zdaj že bolje. Kakšen dan pride, da jo tako matra, potem je pa spet vse vredu. Zdaj nima težav niti takrat, ko ji dam kapljice (AD3). Najbrž pa se bo spet kakšen dan zgodilo, da jo bo matral trebušček. Še dobro, da se to zgodi bolj poredko. Zadnjič je bila pa revca res bogauser posted image . Držimo pesti, da se več ne ponovi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.4.2006 12:17:38   
srečica
Hvala vam za tako lep sprejem.Seveda se bom rednop oglašala. Ampak ne morem verjet,da vsak dan tako dosti pišete. res ste pridne.
Jaz že komaj čakam na jutri ko imava UZ kolkov in potem še sistematskega. Me prav zanima koliko je zrasel in zredil se.
A ste šle na UZ kolkov še s previjalnimi plenicami?
Malo površno sem vas brala včeraj, ker je tega ogromno in me zanima, če imate večina punčke?
Vsakega srečanja na Ptuju ali v MAriboru bom vesela.
A je katera med vami, ki je rodila na Ptuju?
Seveda sem opazila, da ima Sara na isti dan rojstni dan kot moj Anže.
Lepo se imejte, jaz moram it, ker moj sonček že prosi za papiko.

Pa pa

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.4.2006 12:26:21   
alenkica
ALENKA IST, PA OVČKI ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN. ŽELIM VAMA VELIKO LEPIH TRENUTKOV OB VAŠIH DRUŽINICAH!user posted image user posted image

Včeraj pa sem J.peljala na pregled. Mi je rekla, da moram mu dat dosti pit, cepljenja pa ne bo - bo po prvomajskih.

srečka - pozdravljena med nami. Moj user posted image  je pa rojen 16.1. zvečer user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.4.2006 12:41:54   
srečica
Alenkica, mi imamo pa jutri sistematskega pa je naš sonček malo prehlajen. Misliš, da g ane bodo cepili? MAlo kašlja pa nosek ga čisto malo jezi. To traja že 3 tedne. KO sem klicala pediatra je rekel, da se bo to samo pozdravilo.
Malo me je tudi strah, ker imamo v čet cepljenje v soboto pa krst. Mislite, da bo se Anže slabo počutil po cepljenju?
Še zdaj ne morem verjet kako hitro pišete prispevke. Res pohvalno.
Koliko pa vas je januark na tem forumu? Koliko punč in koliko fantkov?

Čudovit dan vam želim.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.4.2006 13:00:28   
XXYY
Ahoj!

Najlepša hvala vsem za čestitke.

Srečica, tukaj si lahko pogledaš koliko je fantkov in koliko punčk rojenih januarja.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=847020

Zdaj če je tvoj Anže prehlajen, ga verjetno ne bodo cepili. Boš videla.

Nč, jaz vidim že tri Lare okrog sebe user posted image  user posted image  user posted image  . Bo treba nehat že mal pogledat v user posted image . No Lara se tukaj zravn mene kar nekaj krega k neki pišem.

Čao in lepo sredo vam želimo.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.4.2006 13:16:15   
Nyah*
Ojla!

Se na hitro javljam, ker me tale moja zabica zelo zaposluje zadnje case, sploh ni casa za nic drugega kot zanjo huh. Pa seveda sva sami doma, ker atek dela!

OVCKA IN ALENKA, VSE NAJBOLJSE, IZPOLNITEV VSEH ZELJA IN VELIKO ZADOVOLJSTVA Z user posted image !

Drugace smo mi kar ok, v ponedeljek imamo cepljenje in posvetovalnico, slikanje kolkov pa bogvedi kdaj, sploh ne pridemo na vrsto, huh sem jezna, ker je nasa zabica siroko povita pa si zelimo ze nehati s tem!

Za Bled se javim tudi jaz, ce bo le mozno, to pomeni, ce bom imela avto in bomo ok!

Lonja, jaz bi tudi slikce prooooosim!

Nic, grem je ze jok!

Uzivajte!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.4.2006 13:30:05   
lonja
Hoj,

moja Ajda se ravno prebuja zato samo vprašanje: Nyah, kam ti pošljem fotke?

Lp

lonja user posted image  in ajda user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.4.2006 17:04:15   
ajdaN
No midva sva nazaj. Mali mi je omagal v naročju in prav vneto počiva.

Zjutraj sem ga zbujala enih 5 minut. Pa me je 3x že pogledal prav spod čela, se pretegnil in spal naprej. Jah 8 ura je očitno še prezgodej za njega.

Prvo pikico je hrabro prestaluser posted image . Na koncu je malo pisano pogledal, ampak je takoj dobil svojo najboljšo prijateljico - dudo in je bilo takoj dobro!

No naše dimenzije so pa 69 cm in 7.780g. Za tvojo razpredelnico Ovčka pa lahko vpišeš, da je imel pri 3 mesecih enih 67 cm in cca. 7.500g. Če nisi že preveč na glavo od vnetega nazdravljanjauser posted image .

Potem sva imela še UZ kolkov in je tudi vse uredu. Zdej pa čakam če bo  kakšna reakcija na cepivo. Upam da ne.

Aja še to! Ob dveh se mi je 15 minut drl kot bi ga iz kože dajala!!! Je bil čas za jest in samo da je joško videl je vpil kot zverina. Po 15 minutah sem obupala, nardila flašo in jo je zmazal. Zdele ko bo spet jedel bomo pa še videl kako bouser posted image .

Za športni del vozička pa še ne vem kako bo. Vsaj kakšen mesec bi še rada uporabljala košaro da ga vidim med vožnjo. Čeprav se že zdej dere kot sraka če je zbujen. In tudi če mi dvignem vzglavje nič ne pomaga. Pa tudi v temle muhastem vremenu je bolj zaščiten v košari. No pred majem sigurno ne gre v športni del. Sredi maja gremo pa na dopust in bom vidla če bomo vso kramo s košaro vred spravli v avto.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.4.2006 17:57:14   
XXYY
Ahoj!

Zopet midve. No, tipkat še vidim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Sam, če bo katera črka manjkala pa ne vem.

AjdaN zelo si me potolažila, da ne bom sama na sprehodu z našimi opernimi pevci. No, mogoče se pa res srečamo naslednjič na Bledu.

Drugače se imamo lepo. Lara je sedaj malo pančkala in zdaj jo ma malo ati, k ga že celo dopoldne ni videla.

No, danes ste pa zelo aktivne tu na forumu. Še decemberke smo prehitele v številu odprtih strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Ok, dovolj nakladanja. Grem spat. user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image    (Ja, ja kar sanjaj) .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.4.2006 20:21:58   
mayflower
Ja, mi smo veliki že od rojstva in veliko papamo že od rojstva. Prav zato sem mela že na začetku take težave z dojenjem, ker nisem mela zadosti mleka. Mi je že pediatrinja v porodnišnici rekla, da bom morala na začetku dodajat. In sem res, polno dojenje je steklo šele pri dveh mesecih. Upam, da se bo teža počasi ustalila, ker je našemu user posted image najlepše se pestovat in to ni glih mačji kašelj. Mamo pa težave z asimetričnostjko, tako da nas maja čaka pregled v razvojni ambulanti.
Obema mamicama, ki danes praznujeta pa mnogo lepih želja in srečnih trenutkov z user posted image .
Iščem kak nasvet v zvezi s prehladom. Mi smo že dva tedna prehlajeni in to čiščenje noska (sicer z aspiratorjem na baterije, ki je super zadeva) je grozna preizkušnja za celo familjo. Sem že kuhala kamilce, pa vlažla zrak v sobi, pa ni nič pomagalouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.4.2006 21:33:11   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=775895&mpage=31&key=

Hoj Mayflover zgoraj imaš link, ki sem ga napisala že Nyah glede prehlada (3 odgovor po vrsti) pa si preberi, moja Lara se je pozdravla na tak način. Pa veliko sreče

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 19.4.2006 21:36:44 >

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
20.4.2006 7:26:25   
*hana*
Jutrooo!
Ja, včeraj ste bile pa res pridne v pisanju, sva se z Hano cel dan potepale, pa sem sedaj kar nekaj imela za prebrat.
Dobrodošle nove mamice!!!!
Naša punči se je zbudila 6.15user posted image , tako neugodna ura......ne za vstat, ne za spat nazaj, ampak glej ga zlomka, po flaški jo poležim v posteljico (seveda budna kot čuk), navijem muziko in po cca 15 min pretegovanja, brundanja, rahlega cviljenja.......ona zaspiuser posted image user posted image . Tako da sedaj spančka, jaz sem se pa že tako prebudila, da ne grem več nazaj, sem čist naspana, tako da bom izkoristila čas za ........RRuser posted image
Srečica velika verjetnost, da malega ne bodo cepili (baje mora biti popolnoma zdrav), če pa ga bodo, pa tudi mislim, da ne bo težav za krst, saj je velika večina  user posted image   imela edino reakcijo po cepljenju...več spanjauser posted image , to pa tudi ni slabo a ne?

No punce, z malimi jokicami v vozičku, tudi mi smo bili včeraj, ko sva bili s pikico* in njeno Zojo v City parku, kar nekaj časa potujoči orkester z solistko Hano na čeluuser posted image

Čau  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.4.2006 7:57:38   
ajdaN
O *hana* najine dva sta bla pa usklajena dons. Naš je tud takrat začel "prepevat", ampak pri nas sploh ni vprašanja a vstat al nazaj spat. V posteljo brez pardona! Itak zmerej do ene devetih spi, tako da je samo pojedel in mrknil nazaj. SIcer pa mulc ne ve kolk je ura, tko da...

Men se pa tudi ni dalo več nazaj v posteljo matrat, pa tukej gor visim.

Drugač sem se pa včerej spraševala če je naš dobil "inekcijo za pridnost". Ob dveh se je sicer zdrl, potem je bil pa kot nov! Še jedel je potem do večera samo 2x (ponavadi 4x), pa kr polegal mi je po naročju, pa se crkljal, nobene tečnobe in joka, kot ponavadi. Prov luštno je blo. Sicer bo verjetno dons notr prinesel, ampak včerej je blo pa luštno.

No očitno so se naši mulčki odločil, da voziček ni več kul! Na srečo vsaj edina nisem. Bomo vidl kako bo danes. Bova rajši kje okrog doma krožila za vsak slučajuser posted image .

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.4.2006 8:44:12   
AlenkaIST
Jutro

Mi smo še vedno cool!. Nobene reakcije.  user posted image

Je pa naša danes tudi bolj med zgodnimi in je pokonci od 7,30. Zdaj se bova oblekli pa pred hišo na kavico.Jo kar vidim kako bo zaspala v vozičku user posted image

p.s. Včeraj ni bilo nič hudega.
VSEM PA HVALA ZA ČESTITKE
user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.4.2006 10:06:18   
LE&TA
Ajda, smo pa tam tam s kg in cm, sami težkokategorniki!user posted image  Ma se bojo že pol stegnili, ko se bojo začeli plazit in hodit!!

Dans zgleda da bo lep dan in ga bo treba izkoristit! Mejte se lepo, pa ne pozabte kej napisat!!user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.4.2006 13:44:28   
Anonimen
Punce, mi smo pa danes dobili pošto, da nam ni potrebno več v LJ na preglede (glede ledvičk).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
20.4.2006 13:50:16   
Anonimen
Nemsis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
20.4.2006 13:54:09   
Nyah*
BRAVO Nemsis user posted image user posted image user posted image !

Mali princeski pa en velik user posted image  in poljub!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.4.2006 14:35:23   
KBM
user posted image user posted image user posted image Čestitamouser posted image user posted image user posted image ,mali Klavdiji pa en velik objem in poljub!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?