lonja
|
Pozdravljene, ne vem, kaj nas pravzaprav daje, to bo zagotovo spomladanska utrujenost, da smo ratale tako lene za pisat. Preletim še nekako malo tele forume, da bi pa napisala kaj, pa rabi že svoj čas in malo več koncentracije. Ja, na četrtkovem srečanju je blo zelo luštn. Ker še ni nobena napisala, naj povem, da se nas je zbralo 6 mamic s svojimi sončicami ( nobenega fantička ) in sicer Hana, Pikica, AlenkaIST, JanjaE, moja malenkost in seveda naša Ovčka kot pobudnik srečanja. Vsa stvar je dokumentirana in lahko kateri tudi pošljem kakšno slikco. Naše sončice so bile kar zelo pridne v vozičkih, čeprav sta moja Ajda in Ovčkina Lara morali tudi pokazati, kako se oglašajo kozorogci. Pa saj je prav, vsaj vemo, da jih imamo. In sedaj izziv Vam Gorenjkam, Primorkam in Korošicam, se mi zdi, da drugih nimamo med januarčicami. Kje se dobimo naslednjič, glede na več predlogov za Bled, mislim, da bo to naslednja lokacija. In katera bo prevzela pobudo? Mi smo se danes full potepali. Ker smo Vrhniko prečesali že po dolgem in počez smo odšli do Ljubljane in PST-ju od Viča do Kosez in nazaj mimo živalskega vrta. Super je bilo. Drgač me je pa do sedaj tetka obiskala enkrat, natanko mesec in pol po porodu, sedaj pa ne duha ne sluha o njej. Sicer polno dojim. Me je že dajala panika, da sem ponovno noseča, pa me ne daje več. Kar je, pač je in kar bo, pač bo. Toliko od nas, vsem želim ene lepe praznike, vsakemu sončku pa en velik pirh. Drugo leto jih bomo pa že skupaj z njimi farbale. Lahko noč, lonja in Ajda
|