|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
28.3.2006 10:49:24   
lonja
Hoj,

AjdaN, Hana, bi bilo res super, če se enkrat končno spoznamo tudi v živo. Tudi vreme bo v četrtek baje sončno, tko da bo na sprehodu zihr super. Midve imava na žalost 3.posvetovalnico ob treh, pa pikico bomo dobile, tko da bomo tudi dopoldne kar raje doma. Se tudi mami še zdej boji injekcij in je tudi mene kar malo strah, ampak upam, da je Ajda junak po očiju in bo tudi to junaško prenesla. Za naslednjič pa res velja, OK.

Naša mala zaenkrat še ni ugotovila, da smo ure prestavili in pridno zjutraj spi eno uro dalj, kar mi full paše, saj se lahko v miro stuširam, pa časopis preberem user posted image user posted image user posted image ... 

Smo pa počasi začeli nabavljati stvari, ki jih rabimo za prehod v ta pravo posteljico. Včeraj sem našla en full dobr blago za posteljnino, pa bomo zašili še obrobe za posteljico v item blagu, tko da bo čist v stilu. Pa jogi moram še nabavt, ima kakšna kak predlog kje, kakšnega...

Pa počasi bo treba razmišljat tudi o kakšni vpisnici za vrtec. Pri nas na Vrhniki je s tem bolj kriza, tko da razmišljam tudi o privat varstvu. In kam boste ve dale vaše sončke, ko boste odšle v službo? Sicer pa, ne bom več težila, sej vem, izkoristmo porodniško v čim večji meri, pa poleeeeetje, ko ne bo treba planirati le 14 dnevnega dopusta ampak bomo kar skozzzzz frej in z našimi sončki user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, punce, lepo se imejte, ob naslednji sončni priložnosti pa se vsekakor vidimo!!!

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.3.2006 10:52:54   
Nyah*
Janjauser posted image user posted image user posted image  dobrodosla med nami!

Najbrz imas podobne tezave kot vecina nas tukaj, tako da kar na plan z njimi, pomaga, ce malo pojamramo aneuser posted image .

Tudi mi ne moremo ven, je ze oblacno zunaj, ampak najbrz bomo sli v LJ v City parka pod streho na sprehoduser posted image , pa kaj v H&M nabavit za naso princesko, ko majo tak fajn stvari!!

Uzivajte, pa ceprav notri, upam, da user posted image  ne bodo take tecke kot je tecno tole vremeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
28.3.2006 10:55:13   
Ovnica78
ajdaN povej mi, kako se počuti vaš user posted image  v kengurujčku. Imam isto kengurujčka bebe confort, pa sem mi zdi, da mu ni preveč všeč v njem, ker je preveč stišan. Glavo mora imet naslonjeno name, pa še odprtine za roke niso najbolj fajn naštudirane, tako da mojemu  fantu ne paše najbolj. Se tolažim, da bo bolje, ko bo lahko obrnjen navzven. Ali ga mogoče že tako nosiš? Glede za ven, pa mislim, da ga s kobinzonom sploh ne spravim not.
Drugače sem pa kombizonček za v voziček že pospravila, saj je že čisto pretoplo. Mu dam samo jaknco gor in tanko kapco, drugače je pa normalno oblečen, ker imam v vozičku še vrečo v katero ga dam. Pa tudi to bo treba počasi odstranit.

Aja, ali greste letos že kaj na morje? Ima katera kakšno fajn varianto? Je že bila katera v Pakoštanih? Mi naj bi šli tja v prikolico konec avgusta oz. že bolj v septembru.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.3.2006 12:52:58   
Anonimen
Ojla

Mi smo pa danes bili pri zdravniku zaradi ritke. V petek sem mislila, da smo že dobri, ker ni bilo nobenih ranic. No, pa je v soboto sledilo razočaranje, saj so bile ranice oz. flekci nazaj. Sem potem v ponedeljek klicala, pa je sestra rekla naj pridemo raje v torek, ker je bilo v ponedeljek ful bolanih pri zdravniku in je škoda, da bi se Klavdija česa nalezla. Pa smo tako danes zjutraj šle. Ritka se počasi izboljšuje, vendar je zdravnica rekla, da bo to dolgo trajajo. Očitno ima mala močno blato in občutljivo kožo. Že itak smo ukinili robčke. Sedaj rito umivamo samo z vodo in potem še s kamilicami. Probali bomo pa tudi hrastovo lubje - nasvet zdravnice.

Smo imele pa srečo z vremenom. K zdravniku semo šle kar z vozičkom. Je zjutraj malo sonček sijal. Sedaj pa je oblačno. Tako je mala vsaj malo sončka dobila. Sedaj bomo verjetno itak dva dni doma, ko je dež napovedan. V četrtek pa morava z očijem v LJ in jo bo imela babi.

Smo se pa odločili, da bomo začeli piti še malo čajčka - zato sem vas zadnjič spraševala o njem. Do sedaj smo bili samo na mleku. Bomo videli kaj bo.

Drugače pa spimo tako, da zaspimo okrog 21.30 in spimo do 03.00. Potem se najemo in spimo še do 08.00-08.30. Pa se previjemo in pojemo. Potem pa smo včasih malo tečni, včasih pa zaspimo nazaj. No, saj se ni kaj veliko za pritoževati, ampak mami komaj čaka, da bo tisto tretjo uro prespala in bo spala v komadu 10-12 ur.

Lep dan, čeprav bo bolj oblačen.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
28.3.2006 13:44:11   
ajdaN
Najprej pozdravček Janji user posted image . Zdej pa hitr vsakodnevno čvekat z namiuser posted image .

*Hana* nimam nobenga zasebnega sporočilauser posted image . Probej še enkrat poslat. A veš da sm v nedeljo predn sm zaspala študirala, da bi blo fajn da bi se doble, pa se mi je pol zdel prepozn, ker itak verjetno ne bi vidla. Dej mi povej kakšen voziček imaš? Dostikrat srečam eno z vijolčnim Buzzom pa dve ki imata Jane slalom tako kot jaz. A si katera od teh ti? Bova nazadnje ugotovile, da se skor vsak dan srečavauser posted image .

Bled bi pa jst prestavla na naslednji teden, ker morm popoldne spakirat vso kramo za 3 dni dopusta. In to za vse tri, ker ima moj popoldne še predavanje. Drug teden bom pa računala.

Lonja le glej da naslednjič pršibaš še ti, da prikličemo dežuser posted image . Drugač se pri nas z vrtcem še ni treba obremenjevat. Imamo varstvo na 3 mestih - pri naših ki sta oba doma, pa tašča bo vsak čas doma, pa še ena "gospa" ga je tud prpravljena merkat. Pa bomo mal kombiniral - imamo srečo. Tko da bo šel v vrtec šele septembra 2008! Uh kje je še to! Po mojem se lih 3x obrnem, pa bo šel mali že v šolouser posted image . Nč bo treba hit še enga naštimat, da nau mamic dolgčasuser posted image .

Ovnica78 naš uživa v kengurujčku. Ravn zdele mi že pol urce drnjoha notr. Našega nič ne moti, če je ves stišan notri. Še sam se tkooooo zarine direkt med moje joškeuser posted image  da se sprašujem kako sploh diha. Od začetka je pa tud mene motilo tole pri rokicah, ker je res malo čudno. AMpak glede na to, da je sposoben notr spat tudi uro in več, sklepam da ga nič ne moti. Okrog ga pa še nism probala obrnt, ker še rahlo opleta z glavo - čez kakšen mesec. In po mojem bo pol še rajš notr, ker bo imel kraaaaasen razgled. Moj hrbet bo pa bogi!

Morje pa obvezno pade. Maja gremo pa še v toplice. Pol čez poletje kakšen vikend s šotorom, septembra pa ta zaresen dopust, ampak verjetno hotel ali apartma, ker šotor bo mogoče za mulčka že premrzel. Midva nič ne komplicirava. Imamo pa srečo da dete uživa v vožnji. Bili smo že na morju pa v Prekmurju, pa zdej bomo kar vsak vikend hodili v Prekmurje oz. Prlekijo, tako da bo naš mali Prlek, postal pravi cigančekuser posted image

Drugače danes na veliko pečeva. Ima oči rojstni dan, tako da rabi pecivo za fešto. Pa je mali celo neverjetno priden. Kljub temu da je takooooo usrano vreme, da ni res. Sploh ne moreva ven. In se mu bo zvečer sigurno poznalo da mu manjka spanja. Ponavadi v vozičku spi ene 3h. Dons pa tega ne bo. Ga bomo pa zvečer mal prej dal.

No LP vsem skupej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.3.2006 21:02:09   
pikica*
Dober večer!

Danes je za nami en precej naporen dan, ker smo z Zojo same, ampak sem jo ravno spravila spat, tako da je končno na vrsti nekaj počitka.
Za nami je tudi drugi pregled in naša Zoja je prava težkokategornicauser posted image . Pri dveh mesecih in nekaj drobiža ima 6090g. Menda je tudi precej zrasla, ampak sem pozabila vprašat koliko (zmedena mamiuser posted image ). Sigurno ima pa že čez 60 cm.  Kaj čmo, punca raste. Očitno se ji blazno mudi živet. Zdaj je odkrila radosti samostojnega lezenja po previjalni. Z nogicami se odrine od podloge in se premakne navzgor, da si lažje ogleda svojega novega najboljšega prijatelja tigra (slikica, ki je nalepljena na steni za njeno glavo). Potem pa se mu smeji in se z njim pogovarja (ima že prav hude debateuser posted image ).

AjdaN in *hana*, mogoče se vama v četrtek pridružim tudi jaz. Vsak sprehod in kofetek se priležetauser posted image .

Zdaj grem pa dat noge v luft in se relaksirat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.3.2006 22:15:56   
*hana*
Čer,

tudi mi smo imeli peklenski dan, ker se je Hana odločila biti grozna tečka in to cel dan. Nisva počeli drugega, kakor se crkljali (da sva utišali stokanje) in jedli, ker je jedla skoraj vsako uro in to po 30 ml, potem je pa zaspala, ampak samo za cca 5 min, pa je bilo konec. Bila je takooooo utrujena, da je imela čist steklene učke, pa ko je jokala, je kar mižala......spat pa ne in ne.
Upam, da bo jutri boljše volje, glede na to, da spet ne bo nič "terenske animacije" zaradi vremenauser posted image .

Punce v četrtek pa spet akcija.
AjdaN, sem še enkrat poslala, samo ne vem, če ne delam kaj narobeuser posted image , do sedaj sem samo odgovarjala na ZS, tako da če ni, mi ti kaj pošlji...ne se smejat sem pač blonduser posted image . Zato tudi caffe zadnjič ni dobila mojega sporočilauser posted image .
pikica*,user posted image  fino da se nam pridružiš,
lonja, ti pa naslednjič, a ne. midve se morda še na videz poznava, jaz sem 10 let živela na Vrhniki.

nemsis, tudi pri nas je bila ritka že čisto OK, zdaj pa spet kar na enkrat....res je to očitno trdovratno in dolgotrajno zdravljenje. Verjetno bo res kaj povezano z blatom, ker naša skoraj vedno tako napolni plenico, da gre vse naprej do popkauser posted image .

Kje ste kaj ostale mamice Nannn, AlenkaIST, puri.......upam, da je lepše vreme vzrok za manj časa, ne zahtevnostuser posted image .
Lahko noč.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.3.2006 9:41:09   
Nyah*
Jutro!

Evo, sem spet prva, pa sem mislila, da je nasa Naja zaspankauser posted image user posted image .
Spala je do 6.30, samo pojedla in spet zaspala, tako da spi do sedaj ze 11 ur z enim 15 min presledkom, lenobica mala.

Jaz se naspim, pospravim, preberem RR, ona se vedno aja. Saj je prav, naj pociva, potem pa gremo ven, ker se je zjasnilouser posted image user posted image . Drugace pa smo se vceraj tak fajn potepali po BTCju in City parku, zapravili v H&M, ko majo tak luskane cotice za user posted image , nasa pupika je bla tako pridna, vceraj v celem dnevu skupaj je jokala kakih 5 minut, je uzivala v LJ, kot bi vedela, da zanjo kupujemouser posted image . Je ze prava damica.

OK, grem malo se pospravit, alarma se ni,

lepo se imejte!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.3.2006 9:54:49   
AlenkaIST
Lepo, da me pogrešate  user posted image

Sara lepo raste in se primerno redi. Mi je uspelo, da ji ne dodajam več toliko mleka po flaški kot nekaj časa nazaj. Mogoče 1x popoldne, ali pa predno greva z vozičkom ven. Včasih spije tudi en čajček (100ml). Okoli 8-8,30 jo podojim in potem bejba spančka do 3-4zjutraj ko jo znova podojim in spi še do 8-9h. Sem prav presenečena, da trenutno spi.

Drugače pa smo malo zunaj če le vreme dopušča, kak dan greva v Ljubljano, pa je kar naenkrat teden mimo.

Imam pa zdaj še delo, ker urejava Sari njen kotiček. Ne bo več pri nama v sobi ampak v sosednji in je treba zdaj komplet računalniški kotiček preselit. Ker ima mami največ časa user posted image  mora to seveda ona pripravit. Oči bo pa pol mize preselil pa posteljico.

LJUBLJANČANKE a ste za kavico v Ljubljani? V petek bom spet na obisku pa naj se katera javi user posted image !

A boste dale svoje sončke krstiti?

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.3.2006 11:50:45   
lonja
Hojla,

ja, tudi mi že urejamo stvari za krst naše princeske. Sem bila včeraj pri našem župniku na Vrhniki, ker rabim potrdilo, da bo lahko Ajdo krstil drug župnik, saj sva se z mojim user posted image  odločila, da jo krsti isti župnik, ki je naju dva pred 7 leti poročil. Tako da bomo konec maja imeli izlet na Jezersko, kjer je ta župnik in bomo imeli tam krst.

Hana, ne vem, če se poznava, jaz sem namreč pred poroko živela v Ljubljani, moj dragi možek pa je iz Vrhnike in kaj češ, tukaj so stanovanja cenejša in smo se odločili, da bomo tukaj živeli. Pa mi ni žal, moram priznati, saj je Ljubljana še kar blizu. Kje pa si živela na Vrhniki, in kako to, da si se preselila? Pa sej sem preveč firbčna kaj češ, babnca. Vsekakor je tole že mal preveč zasebna debata.

Naš sonček trenutno pančka. Ko se zbudi, bova odbrzeli proti Ljubljani, gremo z Ovčko in njeno Laro mal na sprehod.

Jutri pa nas čaka prva pikica na posvetovalnici, upam, da bom preživela, za Ajdo se ne bojim, saj revčka sploh ne ve, kaj jo čaka. Na srečo imamo super pediatra, ki full lepo dela z otročki. Upam, da se ji ne bo jutri zameril.

AlenkaIST, kam pa letiš v Ljubljano? Za kavo bi se lahko zmenili, čeprav naša pupa zelo hitro ugotovi, da voziček stoji pri miru in potem je jok in stok. Vožna na mestu sem in tja ne zaleže prav dolg. Če bi bilo kje zunaj, bi se mogoče pridružili.

No, pupce, lepo rihtajte svoje sončke user posted image , pa se seveda beremo...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.3.2006 15:02:10   
alenkica
mi smo pa danes bili na drugi posvetovalnici. Jure je zdaj velik 63 cm, tehta pa kar 6640 g, je šel 900g gor  v enem mesecu. Drugače ga je pohvalila, da lepo napreduje, jokal pa je, kot da bi ga iz kože dajala.
Ko smo končali pa se je na veliko pokakal skozi vse oblekice, sem ga morala celega previt od A do Ž. No, zdaj ko se je olajšal je pa kot mucek.

Zdaj pa greva na en lep sprehod  v naravo, kajti pri nas je ful vroče.

LP

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.3.2006 15:05:26   
AlenkaIST
Smo ravno iz sprehoda iz bifeja. Pa je bila mala zelo pridna. Spala sicer ni, je mogla mal pogledat kam jo je mami pripeljala user posted image

V Lj pa sem ponavadi v Šiški. Sem pred poroko živela tam. Je blizu en lokalček, ki ima zunaj vrt pa bi šla lahko tja. Lahko se pa zmenimo za kaj drugega. V Kosezah je pot spomina in tovarištve pa gremo lohk tud na špancir.

Tudi mi bomo imeli krst v cerkvi kjer sva se poročila. In to je v Kosezah v Ljubljani.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.3.2006 0:18:58   
Anonimen
Hojla punce!
Zanima me kako se obnese kengurujček. Zelo oklevam, ali si naj ga kupim ali ne. A so dojenčki sploh radi v njem.

AjdaN Moja je ista, ko hoče jest se dere k nora in hoče kuj flaško, dudo flikne ven že tako deleč, da sploh ne moreš verjet.

Ovčka Naša mala pikica je tudi Lara.

Še naši podatki:
Rojstvo 10.01.: 3.500 kg in 52 cm
1 mesec in 5 dni: 4.400 kg in 57 cm
2 meca in 5 dni: 5.500 kg

Se še slišmo, zdaj grem pa spat.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
30.3.2006 8:05:27   
AlenkaIST
Hitro še jaz dodajam podatke

SARA
rojena 17.1.          3080kg             50cm
1m 4d                    3950kg             54cm
2m 5d                    4810kg             58cm

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.3.2006 14:10:17   
lonja
Pozdravljene januarčice in sončki user posted image ,

no, mi smo nazaj iz 3.posvetovalnice. Iz začetnih 2600g smo se zredili na 5800 g, iz 48 cm smo zrasli na 60 cm in sploh smo bili full pohvaljeni user posted image user posted image user posted image , saj zaenkrat še kar vztrajamo pri dojenju. 

Pa pikico smo dobili v stegenček, prvo po vrsti v našem komaj začetem življenju, sedaj nas v razmaku 6 tednov čakata še dve dozici. Ajda je pikico junaško prenesla, čeprav je pediatra zelo nezaupljivo gledala že na začetku. Kot bi čutila, da se ne bo dobro končalo. Ah, ti naši sončki... Ko sem jo na koncu stisnila k sebi, se mi je celo nasmejala, zdej pa od prihoda domov že pol ure spi v lupinici.  

Grem hitr nekaj skuhat za papico, dokler je še mir pri hiši, se oglasim še kasneje.

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 665
30.3.2006 14:10:41   
XXYY
Lep pozdrav!

Končno je tudi v Ljubljani malo lepše vreme. Danes sve bile že zunaj. Sve šle do BTC-ja, pa je skoraj ves BTC dvignila v zrak. Tolk je tulila. Pol sve šle v Baby Center, da se previjeve in podojive. Ma ni šans, da bi se ona dojila, še bolj je tulila. Tako, da sve šle potem kar hitro domov peš (saj imave ene pol ure do doma - to je lep sprehod). Hvala bogu, da je pol zaspala v vozičku. Prav nerodno mi je blo, k so drugi tako čudno gledali, kaj ji namreč delam. Kriza.
Ok. Nč, bom naredila še en seznam podatkov naših sončkov.

IME:               ROJSTVO:               1 MESEC:              2 MESEC:

TIL                 2780g/47cm         3900g/52cm          5140g/58cm
(Rija)

AJDA              2800g/48cm          3710g/53cm          4790g/56cm
(Lonja)

HANA             2800g/49cm          3495g/52cm          4390g/55cm
(Hana)

SARA              3020g/50cm          3950g/54cm          4810g/58cm
(AlenkaIST)

LARA              3200g/50cm           3890g/53,5cm       4555g/56,5cm
(Ovčka)

KLARA            3260g/54cm           4300g/54cm         5350g/60cm
(Caffee)

NAJA               3440g/54cm           4500g/56cm                 ?
(Nyah)

LARA               3500g/52cm           4400g/57cm         5500g/  ? cm
(JanjaE)

3590g/51,5cm         4280g/56cm          5010g/61cm
(Lumpy)

VLADIMIR        3600g/53cm                    ?                  6000g/60cm
(Renan)

KLAVDIJA         3660g/51cm          4190g/53cm           5050g/56cm
(Nemsis)

ZOJA                3730g/52cm            5000g/57cm                      ?
(Pikica)

LOVRO              4440g/56cm           5990g/60cm          6700g/64cm
(AjdaN)

LUKA                 4550g/55cm            5550g/57,5cm                ?
(Golob)

No, tako torej. To so novi podatki o vaših sončkih. Upam, da so pravilni in da se nisem pri komu zmotila. Če pa sem se, mi pa napišite in bom potem popravila naslednjič, ko bo malo več podatkov (novih seveda).

Nč, uživajte in se lepo imejte. Lara pa vsem JANUARČKOM in JANUARKAM pošilja en velik, velik in res velik POLJUBČEK.

Neposredna povezava do sporočila: 666
30.3.2006 16:47:39   
XXYY

Zopet smo mi tukaj! Kje ste pa ve kaj danes?

Malo se mi je zopet naredil en škratek. Upam, da mi ne zamerite.

LONJA, a ni imela AJDA ob rojstvu 2800g. A je imela 2600g? Kar lepo napredujeta. Včeri si pa rekla, da se ni kaj preveč zredila ta mesec. No, pa te je malo pretentala. Me zanima za kolk me bo Lara drugi teden mene pretentala, ko imave že 3 posvetovalnico in prvo pikico. U bo kriza. Jo že kar vidim

Nč, lep pozdrav

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.3.2006 18:53:28   
lumpy
Ovčka user posted image  ,
našemu user posted image  je ime Matic, da boš lahko dodala na seznam, zgleda da nisem kdaj omenila imena. Full si dobro poštimala tole tabelo.

A pravite da se pripravljate na krst? user posted image
Mi tudi, imeli ga bomo konec maja, in prav tako kot sem prebrala že pri ostalih, sva si tudi midva zaželela da ga krsti župnik, ki naju je pred tremi leti poročil. Samo na priprave bova šla v drug kraj, pa zrihtali smo da botrca ne rabi na priprave ker je od daleč in v službi cele dneve.

A ste že kaj razmišlajel kako jih boste oblekele za prvi zakrament? user posted image  Predvsem me zanima za fantke.

Morje ? user posted image
Seveda, moramo it malo ritke namočit, ko pa se tako radi kopamo. Mi gremo v mobilno hišico ( na tak način kot apartma ) na  otok Pag, v camp Šimuni, kjer je superca plaža za otroke, pa senca, čeprav bomo večino časa verjetno kar v bazenčku pred hišico. Gremo pa septembra, ko bo že bolj hladno, ne v ta veliki vročini.

Cepljenje? user posted image
Tiste , ki ste to že dale skoz, a so imeli vaši sončki kaj težav, kakšne stranske učinke?

Lep pozdrav vsem

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.3.2006 20:34:56   
lonja
Dober veeeečer,

no, mi smo kljub današnji pikici v stegenček zaspali kot mucki user posted image user posted image user posted image . Neverjetno pozitivna reakcija je bila danes. Sem se full bala kaj bo. Že ko smo domov prišli od zdravnika, je v lupinci spala še tri ure, pol sva šli pa ob ene petih ven, pa je spet kako uro odspala. Kot bi dobila uspavalno injekcijo in ne cepivo proti davici, tetanusu in kaj vem čemu še.

Je rekel pediater, da so reakcije na cepivo sicer možne a zelo minimalne. Problem bi bil, če bi dobila temperaturo okoli 39 stopinj, v tem primeru bi morali jutri priti nazaj. Rekel pa je še, da lahko reakcija nastane v roku dveh dni. Juuupi, sam še en dan.....

Jutri greva pa v Ljubljano mal v šoping, komaj čakam...

Lepo porihtajte vaše sončke, ki odhajajo v tem času spančkat, vsem mamicam pa lahko noč.

lonjauser posted image in ajda user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.3.2006 20:41:43   
pikica*
Ovčka, lepo, da vodiš tale seznam. Pri naši Zoji lahko dodaš, da je pri dveh mesecih merila cca. 62cm in tehtala 6090g.

Danes pa smo se dobile še z dvema prijetnima januarskima mamicama (no, ena nam je za las pobegnila med decembrskeuser posted image ). Čvek in sprehod sta se prav prilegla, samo sončka nam je primanjkovalo.  Pa drugič.

Zojo oči ravno spravlja spat, potem pa malo počitka. Pašeuser posted image .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.3.2006 21:03:50   
zaspanko
hi

mi tudi.. bc & Pikapolonica in Leclerc dopoldan okoli 10:00 :))

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Jutri greva pa v Ljubljano mal v šoping, komaj čakam...

Lepo porihtajte vaše sončke, ki odhajajo v tem času spančkat, vsem mamicam pa lahko noč.

lonjauser posted image in ajda user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.3.2006 21:13:47   
rija
JanjaE jaz imam kengorujčka od Baby bjorna, pa je za eno veliko figo! Tako je skompliciran za nataknit, da ga komaj sfolgava ja in moj dragi. Drugače pa se malček v njem počuti super. Vsaj naš. Sem prejšnjič videla enega za v Hardiju za nekaj čez jurja, takega navadnega, samo kaj, ko ga več niso imeli....user posted image

Ovčka, tudi moj mali se vedno dere, ko prideva v BTC. Že ko prideva iz lifta, vsi vedo, da grevauser posted image user posted image  Očitno tem našim malčkom ne paše zrak v nakupovalnih centrih in so pametni in so raje zunaj.

Drugače pa se bomo tudi mi dali krstiti konec maja, pri našem škofu. Sicer nismo verni, pač pa na krst gledamo bolj kot na nek obred podelitve imena in lepo priložnost za piknik. Pri oblekah pa sploh ne bomo komplicirali: normalno oblečen, mogoče kak bel puloverček.

Morje pa smo tudi že rezervirali, sicer septembra Turčijo. Bomo pa šli še enkrat maja nekam bližje, da vidimo, kako se bo obnesla odsotnost iz domačega okolja.

Pa da se še malo pohvaliva: že nekaj dni spiva kot polha od 9 zvečer do 7 zjutrajuser posted image

Lep pozdravček januarčicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.3.2006 22:51:07   
Nannn
Hojla pupe user posted image  in user posted image

Koncno da se javim...zadnje case imamo zelo malo casa ker se skoz potepamo user posted image  vreme se je popravilo in tudi bolj toplo je...kombinezoncek smo ukinili tako da je nasa pupa sedaj bolj komot...se mi zdi da jo je kombinezom prav motil in je zato bolj jokala...sedaj je bolj pridna v vozicku...ima pa dneve ko ima napade joka in bi najraje videla da jo vzamem iz vozicka...ampak ce jo bom enkrat vzela ven jo bom mogla vedno tako da ni sans user posted image  se pa kar veliko potepava in uzivava na kaksni kavici in cveku z kaksno prijateljico...tudi jaz grem dostikrat v Lj kjer imam tasco in tasta in tudi kar nekaj prijateljic saj sem se stiri leta nazaj zivela tam...ponoci Ela spi kot jo pici..vcasih od 22 do 3 pa do 6 30 vcasih pa se zbudi samo enkrat na noc...cez dan pa vcasih vec vcasih manj...da pa bi spala od 22 pa do zjutraj se se ni zgodilo...edino zadnjic ko sva sla z mojim user posted image  zvecer na eno vecerjo jo je pazila tasca in ko smo prisli domov je zaspala do zjutraj user posted image

Vidim da se tudi pri vas zacenjajo cepljenja...tudi mi imamo cepljenje 14 aprila ampak me kar malo skrbi zaradi kakrsnih koli rekacij user posted image  upam da ne bo prehudo...glede morja je pa letos kar fajn da smo na porodniskah in si cas za morje in dopuste razporejamo kar same user posted image user posted image  mi smo rezervirali prvomajske pocitnice v Sibeniku za cel teden in tudi za poletje se ze nekaj dogovarjamo...je pa skoraj sigurno da gremo na dopust se oktobra na Djerbo...upam da bo tudi pupa uzivala v vsem tem user posted image

Se pa tudi nasa dere ko pride v trgovino pa je lahko al Mercator al pa City Park tako da se vcasih pocutim kar grozno ko vsi gledajo v mene...se mi zdi da ko bomo dali kosaro stran in bo ze v sedecem polozajo da bo bolje...mislim da nam bo kosara sluzila se kaksen mesec potem pa pocasi v sedec polozaj...nasa pupa bi bila rada skoz v pokoncnem polozaju ali pa na rokah in da gleda v tla...se mi zdi da ji to najbolje pase...se pa ze na veliko smeji in pogovarja...nekaj najlepsega mi je ko se zjutraj zbudim in pridem do njene postelje in prijema svoje igrace in ko me zagleda se na ves glas zasmeji user posted image  v trentutku mi polepsa dan...a vasi user posted image  tudi kar intenzivno dajejo roke v usta in se slinijo?Nasa ima skoz roke v ustih in je prava slinka user posted image user posted image

Ovcka bravo za seznam nasih user posted image  prosim ce dodas ze naso pupo...

Ela  ob rojstvu 3020g 50cm 1 mesec 4050g 54cm drugi mesec 4750g in 59 cm

Nocko vsem user posted image user posted image  Nannn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 673
31.3.2006 10:17:46   
Nyah*
Jutro!!

Evo, nasa trenutno se malo drema, pa da se na hitro javim.
Na zalost se nam fjst pozna premik ure, tako da zvecer zaspi namesto od 21.30h - 22. nekje, kar celo uro kasneje. ne vem, kako naj jo spet upeljeva nazaj na staro urouser posted image user posted image . Zvecer sploh nisva nic skupaj z dragim, ker potem greva tut midva ze spat, kaj pa naj.
Spi pa potem do nekje 6 ih ali 7 ih, samo poej in zaspi nazaj , za vsaj 3 ali 4 ure.

Na morje tudi mi gremo, in sicer poleti nekam blizje v Istro, jeseni pa upam, da nam uspe kam dlje odpeketatuser posted image , ker v tujini ( Turcija, Tunizija) je poleti za nas, kaj sele za naseuser posted image  prevroce ane.

Dajte mi povedat, tiste ki ne dojite ali delno dojite: Koliko v ml vasiuser posted image pojedo na dan?

Midve se namrec pred obrokom dojiva, potem se flaska, vcasih vec (130ml) vcasih manj. Pa mi poje premalo se mi zdi, ne vem , koliko podoji. Se bojim, da je premalouser posted image . je pa res, da vidno raste in se redi, tako da ne vem...

Uzivajte, ceprav zgleda ne bo soncka danes....

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 674
31.3.2006 10:28:14   
pikica*
Pri nas se pa premik ure niti ne pozna. Zoja še vedno hodi spat tam nekje do devete ure.

Mi  gremo tudi na morje. Najprej zaprvomajske v Umag (4 dni), potem še konec junija zopet v Umag (kar nam ne diši najbolj, ampak smo povabljeni - 1 teden), potem septembra pa naš pravi dopust - Lošinj. Za vsako pa gremo v apartma.

Mi se nič več ne dojimo, Zoja pa ponavadi na obrok poje 100ml (na 3, uzjemoma 4 ure), včasih se zgodi, da poje tudi 130ml, včasih pa celo manj kot 100.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?