lonja
|
Hojla, ja, tudi mi že urejamo stvari za krst naše princeske. Sem bila včeraj pri našem župniku na Vrhniki, ker rabim potrdilo, da bo lahko Ajdo krstil drug župnik, saj sva se z mojim odločila, da jo krsti isti župnik, ki je naju dva pred 7 leti poročil. Tako da bomo konec maja imeli izlet na Jezersko, kjer je ta župnik in bomo imeli tam krst. Hana, ne vem, če se poznava, jaz sem namreč pred poroko živela v Ljubljani, moj dragi možek pa je iz Vrhnike in kaj češ, tukaj so stanovanja cenejša in smo se odločili, da bomo tukaj živeli. Pa mi ni žal, moram priznati, saj je Ljubljana še kar blizu. Kje pa si živela na Vrhniki, in kako to, da si se preselila? Pa sej sem preveč firbčna kaj češ, babnca. Vsekakor je tole že mal preveč zasebna debata. Naš sonček trenutno pančka. Ko se zbudi, bova odbrzeli proti Ljubljani, gremo z Ovčko in njeno Laro mal na sprehod. Jutri pa nas čaka prva pikica na posvetovalnici, upam, da bom preživela, za Ajdo se ne bojim, saj revčka sploh ne ve, kaj jo čaka. Na srečo imamo super pediatra, ki full lepo dela z otročki. Upam, da se ji ne bo jutri zameril. AlenkaIST, kam pa letiš v Ljubljano? Za kavo bi se lahko zmenili, čeprav naša pupa zelo hitro ugotovi, da voziček stoji pri miru in potem je jok in stok. Vožna na mestu sem in tja ne zaleže prav dolg. Če bi bilo kje zunaj, bi se mogoče pridružili. No, pupce, lepo rihtajte svoje sončke , pa se seveda beremo... lonja in ajda
|