ajdaN
|
Dober večeeeeeeeer! Evo nas z mini dopustka. Smo se potepali po Prlekiji, kjer imamo eno staro hiško, ki jo počasi obnavljamo. Mali je trpežna zadeva, vožnjo prenaša brez težav - 2,5h v eno smer. Edino malo ga zmatra, ampak potem ponoči boljše spi . Joj zdej bi pa res že lahko Bled padel. Samo kaj ko bo jutr spet dež, v torek bo mraz, v sredo pa spet dež . Pravo aprilsko vreme bomo zgleda imeli. Upam, da se kmalu dobimo. Ponoči se midva ne previjava. Zadnjič ga previjem okrog pol devetih zvečer, pa potem ko vstaneva - nekje ob pol desetih. Pa na srečo nima nič rdeče rite. Še sreča. Edino 2x sm ga proti jutru previla, ko je bil polulan čez bodi, pižamco pa še spalno vrečo. Pa da ne govorim kako se je pri tem drl - kot bi ga iz kože dajala . Odkar smo pa na 3 pleničkah, pa ni problema. Kenguru imamo od Bebe Conforta. Danes sem ga prvič obrnila naprej in je bil nadvse zadovoljen. Pri nas se obnese. Čeprav bi imela rajši štorkljo, ampak je tako nemarno draga, da ne dam toliko denarja. že tako ima mali preveč vsega. Mi ponoči spimoooooooo. In to smo zdele prespali 2 noči. S četrka na petek je spal od devetih pa do osmih zjutraj - sva ga še zbudila, ker smo šli na pot. Drugače bi po mojem spal najmanj do devetih, ker ni niti trznil, ko sem mu prižgala luč. S petka na soboto je spal od malo do devetih pa do malo do osmih , edino tole noč ga je spet vrglo in je vstal ob pol šestih - nekako njegova standardna ura ponoči, potem smo pa spet spali naprej do pol devetih. Upam, da bo počasi začel spat celooooo noč. Očitno je sposoben tega. Prašek uporabljam Persil sensitive, ampak ga še do konca porabim, potem gremo pa normalno naprej, tako kot za naju. Že zdaj mu kakšno cunjo operem s Arielom in z mehčalcem, pa mu nič ne škodi. Temenc pa pri nas na srečo nimamo. Sicer ima malo suho kožo po glavi, ampak ga med kopanjem namočim in zdrgnem, pa je kot nov . Zdele pa uživam pred računalnikom. Oči nama je ušel na špil, mali že pol urce spi, jaz pa uživam! Edino tistile kup posode v kuhinji me malo moti, ampak kar upam, da bo zginil . No lep večer vsem skupej.
|