Nyah*
|
Jutro!! Spali do 5ih, pa se daj se vedno spi , huh, jo je po mojem ta ura malo zmedla . Pa vi, ste vsi ok? Spet se obeta en luskan, soncen dan, je treba ven. Ali se vasi se vedno jokajo v vozicku, ce se zbudijo? Meni je vceraj cel halooo zagnala, ker jo nisem takoj ven vzela. Saj vem, da je sploh ne bi smela, ker se bo tega navadila, ampak ne morem jo pustit, da se joka, ko se pa tako slisi, pa vsa rdeca rata,... huh, se bojim, da nikol ne bom mogla sama ven z njo . Sploh ne vem, zakaj se zbudi in zacne jokat?? Cajcka pa jaz tudi dajem, ceprav se dvakrat do trikrat na dan dojiva (in potem cez poje se vsaj 70 ml Aptamila ), ampak vcasih joka, pa vem, da je sita in je previta, takrat ji dam Bebe caj, pa kar rada pije, vcasih vec, vcasih manj. Nekajkrat sem ji tudi vodo dala, pa tudi pije. Ni pa hotela Hipppovega caja, od Milupe kamilice pa tudi kar pije. V glavnem, polno dojeni otroci naj ne bi rabli nic zraven pit, zalivancki pa imajo pravico dobiti tudi cajcka in vodo, ker je adoptirano mleko slajse od maminega (tako je meni patronazna rekla). Kaj pa vase kile? So sle ze vse dol? jaz jih imam se kar nekaj poporodnih, nocejo dol , pa se bojim na dieto, ker mi lahko zmanjka se tole malo mleka, kar ga imam! A katera ze uporablja kengurujcek? Kako se pocutijo v njem? Midva bi ga nabavla, ker bi sla jaz vcasih samo do trgovine z njo, po kruha ali kaj takega, pa da ne vlecem vsakic vozicka ven. Nic, grem kuhat, dokler je se mir v hisi! papa
|