Nyah*
|
Hej hoj! Ste ble malo bolj pridne s pisanjem vidim, koncno smo januarke spet ozivele. Mi izkoristimo skoraj vsak dan za potep, ce je slabo vreme, se vsaj do kakih obiskov sprehodimo, ali v trgovino, samo toliko, da je nekaj minut v pajacu (ki jo uspava takoj ko je oblecena , med oblacenjem seveda joka), pa da je malo na zraku, ker odkar hodimo ven nama spi vsaj do 4ih (od 21.30h) ali pa celo do 7ih. Se nasi podatki: rojstvo 21.1. 3440 g, 54 cm 1. pregled 21.2. 4500 g, 56 cm 2. pregled 23.4. sporocim ( ima pa okoli 6 kg, kar sem jo poskusala stehtati) caffee, tvoja pikica je pa ful hitro zrasla , najprej nic, pol pa kar!! Kako pa kaj krci, vas se matrajo? A so vasi ze radi dalj casa sami, npr. v lezalniku ali leze na postelji,...? Nasa uziva edino, ko ima na ritki samo pampers in bodi, takrat kar gruli, se smeje, cvili,..., ponavadi to narediva zvecer pred spanjem (ce je tecka tudi vmes podnevi), ogrejeva sobo, se igrava z njo, potem pa jo previjeva, nahranim jo in potem zaspi ko polhek . Imamo kar nek ritem, da jo spravljam spat od 21.30 h do 22h enkrat, pa se fajn obnese! Danes bo pa res slabo vreme, bomo kar doma, samo sedaj v Merkatorja skocimo, potem gre pa moj tko v sluzbo, pa sva sami . Uzivajte, pa ceprav doma!
|