|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
21.3.2006 16:15:26   
Nannn
Cau punce,

Midve pa sva bili eno urco in pol vzunaj sedaj pa spi kot polhek...naju je pa dez pregnal drugace bi bile se dlje vzunaj...je pa zelo toplo in komaj cakam da se zacnejo lepsi dnevi...pisete da se vasi user posted image  slinijo...tudi nasa je zacela in si skoraj celo pest da v usta tako da moram kar paziti ker se je zadnjic kar davila pa se slina in je bil user posted image  

LE&TA ja res vcasih tako joka v trgovini da se mi kar mesa...

Ne vem pa kaj naj naredim ker je bila noc spet obupna user posted image  zbudila se je ze ob 1 se najedla in se zbujala ob 3 pa ob 5 da se mi akr mesa...sploh ne vem kaj naj naredim user posted image  Moja pupa je imela tudi zelo vneto ritko pa sem ji namazala z prasko pasto in je pomagalo...

nemsis upam da cimprej pozdravite ritko user posted image

Pa pa Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.3.2006 17:57:10   
Anonimen
nemsis; Klara je že v porodnišnici imela vneto rito in ima izredno občutljivo kožo. Priporočam ti, da pri vsakem previjanju pustiš ritko odvito, da se dobro posuši - lahko uporabiš tudi sušilnik za lase. Vedno jo umivaj z vodo (po možnosti prekuhano vodo) in vatko, za čez noč nabavi malo boljše plenice (Pampers sensitive) in za ponoči jo debelo namaži z Bepanthenom (z roza črtico!). Jz tako prakticiram že od samega začetka pa ima Klara kožo na riti lepšo kot na obrazu!

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
21.3.2006 20:48:57   
XXYY
Dober večer! user posted image

Kako ste kaj? Mi v Ljubljani smo vsi bolani. No, vsaj tole vreme je malo bolano.

Nemsis: tudi mi smo imeli že velikokrat probleme z vneto ritko. Najhujše je bilo ko sem jo začela brisati z vlažilnimi robčki. Groza, samo en dan sem imela te robčke, pa nič več. Veliko sem ji mazala z Bepantenom + hladnilno mazilo ali z Daktarin kremo + hladilno kremo. Pa naj bo velikokrat brez pleničk, da se rita posuši na svežem zraku.

Dajte malo napisat, kolk so že vaši veliki in koliko že tehtajo, pri kolikih mesecih.
Naša zgleda takole:

Porodna teža in višina (31.12.05):
3200g in 50 cm

1.2.06 (1 mesec in 1 dan):
3890 g in 53,5 cm

8.3.06 (2 mesca in 5 dni):
4555g in 56,5 cm

5.4.06 (3 mesce in 5 dni):
to vam pa še sporočim naknadno, ko bove imele pregled.

Vidim, da imate ve že prave korenjake, kar se tiče teže.

Danes nismo šli nič ven, ker je v Ljubljani prav grdo user posted image , tako, da smo ostali kar doma.

Nč, lepo se imejte in bodite vsi pridni.

LARA pa vsem vam in vašim sončkom pošilja en velik, velik user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.3.2006 20:53:11   
Anonimen
Evo, še naši podatki

porodna teža (22/01-2006)
3660 g in 51 cm

21/02-2006
4190 g in 53 cm

21/3-2006
5050 g in 56 cm

Smo kar v redu, a ne?

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
21.3.2006 21:54:07   
ajdaN
No  pa še naše dimenzije:

8.1. 4.440g / 56 cm

15.2. (5,5 tednov) 5.990g / 60 cm

13.3. (9 tednov) 6.700g / cca. 64 cm

No danes sem ga pa spet vagala in ima že 6.930g. Še par dni pa bomo čez 7kg. Po mojem je naš med težjimi. Ampak ni tolk debel, ampak elegantno okrogel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.3.2006 21:54:37   
kami10
Naš user posted image  sedaj spančka. Ponoči se bo verjetno zbudil nekje ob treh - lakota.

Mi pa ninamo spušajčkov po ritki ampak jih imamo po obrazu. Ne najdem rešitveuser posted image . Kožo mu dvakrat na dan očistim s fiziološko ali pa s kamelicami. Potem mu pa sem mu mazala s hladilnim mazilom pa se mi je zdelo da so še bol rdeči spušajčki user posted image . Sedaj mu mažem kar z oljem ni reakcije: ne slabše ne boljše,to že kak teden. Bom poskusila še z Bepanthenom user posted image . A ima katera še kakšno idejo?

Ko so se spuščajčki pojavli sem klicala posvetovalnico, ker sem mislila, da je kaka alergija - je rekla zdravnica, da ni in da bo minilo. Mene pa vseeno moti.

user posted image  se slini ko polžek. Ima tudi idejo, da bi cucal palček, kar mu ne bomo dovolili. Smo imeli z mojo sestro potem do petega razreda težave z odvajanjem cucanja, pa zeloo krive zobe.... Mu dajem dudo, če pa bo zelo hudo bomo aktivirali rokavičke.

Sicer je Mihec priden fant, zelo opazuje, veliko se smeji in brca... Potem se pa ful otrudi in spančka.

Kar se pa vremena tiče, sem kar optimističnauser posted image , ker to sranje user posted image ne more več dolgo trajat. V nedeljo je bilo že kar OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.3.2006 7:51:43   
*hana*
Jutrooo!
Naša čebelica še kar pančka (od 21h brez prekinitve)user posted image user posted image .
Še naši podatki (ovčka, skoraj se ujemajo z vašimi, še datumi pregledovuser posted image )

Porodna teža 30.12.: 2800g 49cm
03.02. (1 mesec,4dni): 3495g 52cm
08.03. (2 meseca,10dni): 4390g 55cm
05.04. (3 mesece, 5dni): imamo pregled

AjdaN-še kar nič ne kaže za sprehod na Bleduuser posted image .
Če pa boš kdaj prosta za kavico v Kranju pa povej, sem blizu.
LP

(odgovor članu kami10)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.3.2006 9:58:42   
ajdaN
Dobro jutro!

Sva ravno dobr vstala. Je že ob sedmih rogovili, pa sva potem potegnila do zdele. Zdej se pa pod vrtiljakom z igračkami zgovarja.

Zjutrej je bil pri nas že tak sonček, da sm že misnla da so se vremenarji zmotil, ampak se je do zdele že pooblačiluser posted image . Pa taaaaaak lušten sonček je že bil. Ah sej bo.

Nyah midva se sicer večinoma dojiva, ampak na sprehod zmerej vzamem termosko z vročo vodo, pa odmerjen prah pa hladno vodo v eni flaški. In če bi bla sila potem skupej fliknem. Kadar sva sama mi tega na srečo še ni blo treba prakticirat. Zadnjič smo bili pa v Strunjanu in se je mulc pred hotelom ko smo sedeli na klopci odločil da je lačen in sva mu pač zmešala. Folk naju je pa rahlo čudno gledaluser posted image . Ker ko se pri nas mali odloči da je lakota se začne v sekundi dret kot sraka. Ne pomaga niiiič! Čist nč ne zna potrpet, pa čist nič se ga ne da takrat zamotit. Je pač sirena kaj nej nardim. Boljše minutka joka, da jst hrano skupej fliknem, kot pa da se mi dere še kakšne pol ure da prideva do doma.

Ja Hana bolj slabo spet kaže z Bledom. Za kavico pa velja za nasledni teden če se strinjaš. Če bo vreme sevede. Jutr mava očija doma, verjetno ne bova kej dost okol lumpala, v petek pa šibamo v Prekmurje za vikend, naslednji teden se pa potem zmeniva. Sva pa ponavad na terenu med pol enajsto in 12. Pol se greva oba k našim nafutratuser posted image , pol pa spet od enih pa do treh nekje. Tko da povej če ti bolj odgovarja dopoldne al popoldne pa se naslednji teden pol zmeniva prek zasebnih sporočil.

Že komej čakam da kšno mamico staknem kje. Včerej sva šla 2x skozi mesto, pa vsi so že zunej kofetkal, men je pa rahlo smotan se zunej kr sama z mulcem usest.

Nič šibam porihtat naše dete, vrtiljaka se je že naveličal in se že krega.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.3.2006 10:03:53   
lonja
Hojla,

danes se tole vreme sploh ne more odločiti, kakšno bi bilo. Pred pol ure je tu na Vrhniki še full deževalo, zdej sije sonce,... kdo bi to razumel...

Evo, tule so še naši podatki:

31.12. rojstvo 2800 g, 48 cm
03.01. odpust 2610 g, 48 cm

31.01. 3710 g, 53 cm
27.02. 4790 g, 56 cm
30.03. imamo pregled, pa še sporočim

Na nogicah imamo že prave simpatične mišelinkote user posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas smo ponoči še kar pridni, zbujamo se na 5 ur, tako da sem tudi sama precej bolj naspana.

Komaj čakamo sonček, da se res lahko enkrat dobimo. Sej je vseeno kje, midve sva mobilni...tako da sam povejte!

Lep pozdravček vašim sončkom!

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.3.2006 10:16:52   
ajdaN
Lonja če si kje blizu Kranja se pridruži nama s Hano.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.3.2006 12:44:34   
pikica*
Pa še mere naše male škratke Zoje (je očitno med večjimi):

23.1 rojstvo: 3730g, 52cm
22.2. (1 mesec): 5000g, 57cm
28.3. naslednji pregled

Ima pa trenutno že okrog 6kg in kakšnih 60 cm. Ima bolj okrogla lička, ampak za to težo  niti ne pretirano (so pa slikice v albumu in lahko vsaka sama oceni user posted image ).

Drugače je pa še vedno pridna in ponoči pančka v eni rundi nekje od 6 do 8 ur. Ob devetih gre spat (takrat je že totalna komauser posted image ), potem se pa zbudi nekje med četrto in peto zjutraj. Vedno (praktično brez izjeme) pa je budnica ob 8h zjutraj.

Pri nas težav z ritko nimamo, čeprav ritko umivamo z robčki (in to za vsako s kakšnimi drugimi), ponoči pa se ne previjamo. Očitno ima Zoja tako trpežno ritkouser posted image .

Danes se kar ne morem odločit glede sprehoda. Vreme je ves čas nekako na pol in samo čakam, kdaj bo začelo padati.  Bomo videli kako bo. Zoja trenutno itak pančka.

Uživajte in držite pesti za sončkauser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.3.2006 16:33:48   
*hana*
Pri nas na Gorenjskem se je pa kar držalo vreme, je bil sonček in zeloooo toplo in sva izkoristile za sprehod.
Ja punce, zdaj bo lepše vreme in se bomo lahko dobileuser posted image user posted image , jaz sem se že prejšnji teden z eno prijetno januarsko mamico in njeno princesko in je bilo prav luštno.
ajdaN-velja, piši.
lonja-tudi velja!

LP

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.3.2006 16:51:54   
katy_
ejla!
kako ste januarčice???
kako se razvijajo vaši otročki pri dveh mesecih.
Moja mala Alia, full že gleda vse naokoli, jo prav moramo v naročju sprehajat po stanovanju, če ne je sitna vse jo zanima, če se ustavimo ali usedemo prav nerga. Malo smo jo že dali na trebušček pa malo tudi dvigne glavo...
Pa vaši? Samo me moti, ker se full malo smeje full je resna, a vaši tudi???

A je katara primorka tukaj, ki je bila janurja v prrodniščnici izola?

irena alia

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.3.2006 19:18:23   
Anonimen
Midve s Klaro pa se takole rihtava:

6.1. porodna teža in višina: 3260g/54 cm
9.2. pregled: 4300g/54 cm
16.3.  pregled 5350/60 cm

Vse v mejah normale, čeprav me malo skrbi kako bo naprej, ker me nekaj heca pri hranjenju...Če si mleko načrpam (tam okoli 120ml iz obeh) ga popije max. 110 ml in ima dovolj za 3-4 ure. Če pa jo podojim (na obeh do konca - da nič več ven ne priteče) pa je čez 1.5 ure tako lačna da je joj! user posted image Ali pa se želi samo crkljati..user posted image

Jz se na vreme skoraj ne oziram, greva ven v vsakem primeru. Če pa kaj doli pada pa jo v lupinici postavim na balkon za kako uro. Svež zrak jo uspava.

Tut jz jo dam na trebušček ležat, včasih dvigne glavico in se obrne na drugo stran,ali pa jo celo tako dolgo drži, da je utrujena potem pa glasno joka in sploh ne zašteka, da lahko glavico spusti in si odpočije user posted image user posted image user posted image Včasih je pa lena in se ne premakne ne levo ne desno, ne gor ne dol. Obrazek pa tišči v podlago in joka.

Grozno pa je zadovoljna, ko podirava kupček in ona že tako pokonci drži glavico. Potem pa obrazek stiska k mojemu in včasih začne cuzat brado, včasih pa nos - kar je pač bližje ustom.user posted image user posted image

Smeje pa se ful veliko, vsem in vsakomur- sem se že vprašala, če je to sploh normalno, da se toliko smeje. user posted image
Ene dvakrat se ji je posrečilo, da je naglas zacvilila in to tako, da se je samo sebe prestrašila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
22.3.2006 23:11:19   
katy_
ejla!
moja mala tudi rada spi, ponoči zaspi okoli 23h in poveleče do 6h zjutraj, ampak je problem, da si pred spanjem cuca prst in vsake toliko joče, na žalost ko začne jokat v posetlji zvečer ji damo dudo. Zanima me, če je res tako škodljiva duda? Bojim se, da ko bo večja jo bomo težko razvadili....

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.3.2006 8:38:02   
Nyah*
Hej hoj!

Ste ble malo bolj pridne s pisanjem vidim, user posted image  koncno smo januarke spet ozivele.
Mi izkoristimo skoraj vsak dan za potep, ce je slabo vreme, se vsaj do kakih obiskov sprehodimo, ali v trgovino, samo toliko, da je nekaj minut v pajacu (ki jo uspava takoj ko je oblecenauser posted image , med oblacenjem seveda joka), pa da je malo na zraku, ker odkar hodimo ven nama spi vsaj do 4ih (od 21.30h) ali pa celo do 7ih.

Se nasi podatki:

rojstvo      21.1. 3440 g, 54 cm
1. pregled     21.2. 4500 g, 56 cm
2. pregled     23.4. sporocim ( ima pa okoli 6 kg, kar sem jo poskusala stehtati)

caffee, tvoja pikica je pa ful hitro zraslauser posted image , najprej nic, pol pa kar!!

Kako pa kaj krci, vas se matrajo? A so vasi ze radi dalj casa sami, npr. v lezalniku ali leze na postelji,...? Nasa uziva edino, ko ima na ritki samo pampers in bodi, takrat kar gruli, se smeje, cvili,..., ponavadi to narediva zvecer pred spanjem (ce je tecka tudi vmes podnevi), ogrejeva sobo, se igrava z njo, potem pa jo previjeva, nahranim jo in potem zaspi ko polhekuser posted image . Imamo kar nek ritem, da jo spravljam spat od 21.30 h  do 22h enkrat, pa se fajn obnese!

Danes bo pa res slabo vreme, bomo kar doma, samo sedaj v Merkatorja skocimo, potem gre pa moj tko v sluzbo, pa sva samiuser posted image .

Uzivajte, pa ceprav doma!

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.3.2006 9:08:47   
LE&TA
Katy, tudi moja Tinkara vleče dudo k divja, sam to je mal za tolažbo, sem pa razmišljala isto k ti, če to škodi oz. kako jo bom kasnej odvadla. Bomo takrat reševali to, zdej naj duda, ker včasih sam to pomagada se potolaži al pa nošenje, kar je še slabš po moje!

Pri nas je vsak dan lepše, zdej pa sploh ko mi že par dni ne poliva več, prej je blo pa noro. Ne morem verjet, kot da bi preklopla na drug kanal!!user posted image  Tudi spi mi več ponoči, včerej je papcala ob 20h, ob 21.30 zaspala, pol sm čakala če bo še enkrat jedla, pa je kr spala do 4.20, popapala in naprej do 8h. Se mi zdi da se podaljšuje spanec! Sam naj tko ostane!
Pri nas spet deževno! Nič sprehoda!

Nyah, mi nimamo nič krčev user posted image , Se pa rada zamoti sama v baby telovadnici, včasih več včasih manj časa, pa na previjalni jo tud pustim mal nagico da pomiga z nogicami, sm ji pa nad previjalno obesla ene aviončke in se s tistim ukvarja!! Pa po možnosti še kej lula .... Dava jo pa tud na najino pojstlo da malo potelovadi! V ležalniku pa je dolgčas ker nima nič zraven za gledat! Razen če se z njo pogovarjava.

Ja bo treba vedno več z njimi se pogovarjat, igrat....

LP

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.3.2006 9:24:11   
Anonimen
Ojla

Mi smo tudi danes dolgo spali. Od pol desetih do pol šestih, brez premora. Ampak je bilo to spanje posledica nespanja popoldne.

Smo ji včeraj prvič dali D3 kapljice pa je imela malce krčev in pa bruhala oz. polivala je. Zvečer je skoraj ves obrok ven vrgla. Danes ji pa nisem dala kapljic. Bomo videli kaj bo.

A se vaši user posted image  že prav radi igrajo? Naši sploh ni za igrače. Se sploh ne osredotoči nanje. Pa tako radi bi ji že dali vrtiljak nad posteljico.

No, moram letet, alarm že tuli.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
23.3.2006 11:38:36   
pikica*
Mi pa danes praznujemo 2 mesecauser posted image user posted image . Kar ne morem verjet, da čas tako hitro mineva. Se mi zdi, da smo Zojo pravkar prinesli iz porodnišnice, zdaj je pa že prava mala gospodična, ki na trenutke sploh več ne izgleda kot dojenček, temveč kot prava mala punčica s svojo osebnostjo. Nekateri boste kmalu praznovali že 3 mesece, meni pa se trenutno že 2 zdita ogromnouser posted image . Vsak dan mi naša princeska pripravi kakšno lepo presenečenje, itak pa je najlepši njen nasmeh, ko jo zjutraj dvignem iz posteljice. Ja, tile naši škratki res znajo osvojiti srce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.3.2006 20:44:18   
XXYY
Lep dober večer!

Kako ste kaj?

Mi smo zdaj za enkrat zdravi. Danes smo se malo potepali. Smo šli v City Park presenetit atija v restavracijo Spar, kjer dela. Vsi tam, so hoteli videti našo Laro, kakšna je. No, potem sve pa šle še pogledat moje sodelavce in sodelavke v trgovino Spar, kjer je bila tudi deležna velikih pogledov. Tako, da je imela Lara kar pester dan danes. In ves čas je spala v vozičku, ko so jo drugi občudovali. Pa so ji nagajali, da bi se zbudila, a ona je kar spala kot top.
No, je bilo kar luštno videti po dolgem času svoje sodelavce v službi.

Drugače je Lara še kar pridna. Najbolj pridna je dopoldne, ko je naspana. A popoldne pa za "boga vraga" noče zaspati. Samo jo kar malo pustim, da se zdere v posteljici in potem zaspi za celih pol ure. Saj more malo zaspati. A zvečer je pa kriza. Takrat pa sploh noče zize in tudi po flaški včasih sploh noče. Tako, da jo moram potem kar nosit in jo hranit zraven. Kriza.

Nč, lepo se imejte in se se še slišimo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.3.2006 8:04:34   
LE&TA
Mi smo že vstali in se najedli, navriskali in nasmejali. Naša pupa je zjutraj najbolj razpoložena in se najbolj sma zamoti, popoldne je pa pomalem že vsega sita. Čez dan mi spi kako urco in nič več, mi je pa začela ponoči zato boljše spat, tko da se sam 1x futramo okol 3h, 4h!user posted image

Danes bo lep dan, vsaj pri nas tako kaže, zato ga bomo izkoristile in šle ven!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ve, nekatere se sploh nič ne javite! Vas pogrešam!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.3.2006 8:44:42   
lumpy
Še naši podatki :
user posted image rojstvo: 3590g in 51,5 cm
user posted image 1 mesec: 4280g in 56 cm
user posted image 2 mesec: 5010g in 61 cm

Se moramo pohvalit kako je naš malček priden, spimo celo noč - uspelo je, upam da bo tako naprej. Včeraj je spal od 21.00 do 06.30, danes pa os 22.00 in sedaj ob 9.00 še vedno spi. user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa sedaj fajn, ker smo lahko cele dneve zunaj - super.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.3.2006 10:58:25   
XXYY
Lep sončen pozdrav!

Tukaj sem naredila nekaj podatkov in upam, da mi decemberke ne bodo zamerile, ker sem jim "ukradla" in jih bom izvedla tudi tukaj:

IME:                      ROJSTVO:                   1 MESEC:                   2 MESEC:

HANA (Hana)         2800g/49cm               3495g/52cm              4390g/55cm

LONJA (Ajda)         2800g/48cm               3710g/53cm              4790g/56cm

OVČKA (LAra)        3200g/50cm               3890g/53,5cm           4555g/56,5cm

CAFFEE (Klara)      3260g/54cm               4300g/54cm              5350g/60cm

NYAH (Naja)          3440g/54cm                4500g/56cm

LUMPY ( ? )            3590g/51,5cm            4280g/56cm               5010g/61cm

NEMSIS (Klavdija)  3660g/51cm               4190g/53cm               5050g/56cm

PIKICA (Zoja)         3730g/52cm               5000g/57cm

AJDA N ( ? )            4440g/56cm               5990g/60cm                6700g/64cm

No, to so za enkrat vsi podatki, katere ste posredovale. Upam, da mi bo zdaj ratalo poslati.

Se se še slišimo in danes je prav lep sonček zunaj.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.3.2006 11:09:18   
XXYY
A hudiča. Ni mi uspelo lepo napisati. Šmentana reč. Bom probala še enkrat.

IME:          ROJSTVO:           1 MESEC:              2 MESCA:

HANA        2800g/49cm        3495g/52cm          4390g/55cm
(Hana)

AJDA         2800g/48cm        3710g/53cm          4790g/56cm
(Lonja)

LARA        3200g/50cm         3890g/53,5cm       4555g/56,5cm
(Ovčka)

KLARA      3260g/54cm         4300g/54cm          5350g/60cm
(Caffee)

NAJA        3440g/54cm          4500g/56cm
(Nyah)

?         3590g/51,5cm       4280g/56cm          5010g/61cm
(Lumpy)

KLAVDIJA   3660g/51cm         4190g/53cm           5050g/56cm
(Nemsis)

ZOJA        3730g/52cm          5000g/57cm
(Pikica)

?          4440g/56cm          5990g/60cm           6700g/64cm
(Ajda N)

No, to so zdaj vsi podatki. Upam, da so pravilno nameščeni. Se opravičujem vsem. Lumpy in Ajdi N se tudi opravičujem za ? , ker ne vem imena vaših sončkov.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.3.2006 11:22:40   
Anonimen
Ojla

Danes sem končno uspela priti do ginekologa. Hvala bogu je vse v redu, predvsem rana (če se še spomnite, me je Klavdija na poti ven raztrgala). Tako je G dala zeleno luč zauser posted image  . Zaščite pa nismo dale, ker še dojim. Je rekla, da glede na to, da do zanositve ni prišlo takoj po prenehanju jemanja tabletk, naj moj user posted image  malce popazi pa bo. Si pa moram kadar se spomnim masirati brazgotino. Sem pa bila pohvaljena, ker se še vedno dojimo.

Drugače pa je tudi danes pri nas lep dan in tudi mi bomo po kosilu odpeketali ven na sončka.

Aja, tudi naša Klavdija je danes celo noč prespala. user posted image  Spala je od 21.30 do 4.30. Nato smo jo previli in nahranili. Pa je spet spala od 5.00 do 9.00. Pa smo bili prepričani, da ponoči ne bo hotela spati, ker je malce več spala čez dan.

Sedaj pa letim, je treba rito previti.

Aja, da še to sporočim - rita nam gre na bolje. user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.