*hana*
|
Hojla, uh kako dolgočasno, ko ne moreva nič ven zaradi vremena, oči pa je popoldne. Še dobro, da Hana ni tečka in spančka ali pa pretepa zajčka (ima najdaljše nogice in je edini od pajackov ki jih doseže)na igralni blazini. Trenutno pa še konkretno polni plenico . Nannn, mi smo jo dobili za darilo, ampak sem jo videla ravno tako v zadnjem katalogu od Pikapolonice in je v akciji (vsaj zraven piše ugodno)-8990,00. V Ljubljani ni Pikapolonice, najbližjo imaš v Kranju. Če se boš odločila zanjo, ti jo lahko pripeljem, ker grem jutri ravno v šoping v Supernovo KR (tam je tudi Pikapolonica), v torek pa k našim v Domžale, to grem pa itak čez Mengeš. Lahko pa tudi naročiš in ti pošlejo iz Ptuja, samo je skoraj 1000 sit poštnina. Joj, vsi imate že čez 5 kg , naša punči pa je stara 2 in pol meseca pa 4350, pa 55 cm, pa še zdaj nekaj štrajka pri hrani in nočko celo prespi brez hrane.....no upam, da že ve koliko rabi, ker se jo ne da nič "posilit" z hrano, se začne kar davit. LE&TA ne vem recepta za daljše spanje. Lahko pa ti povem, kako je pri nas: - po 17h uri nikoli ne spi, na začetku sem jo 2-3 zbudila, zdaj pa je to že navada, včasih na igralni blazini samo zadrema za cca 10 min - od cca 18h-20h je največkrat aktivna na igralni blazini, da se malo zmatra, ker tam ves čas miga z nogicam in rokicam, mami pa mal frise poka zraven, da se še smeji, pa še malo jo dam kravice past....vse to pa te male škrate kar utrudi. Se pa to 2x na teden, ko gre mami na aerobiko mal spremeni, ker oči ob 19h gleda poročila in jo cinca po rokah, da ima mir seveda. - ob 20h gremo na previjanje in se še na previjalni kar cca pol ure igrava, pa še mal rito "luftava"(zdaj je bilo to sploh potrebno, ker smo imeli vneto), na 3 dni pa itak kopanje, po tem pa flaša. Mora pa biti flaša že takoj po oblačenju pripravljena, drugače nam prej zaspi -se je že zgodilo, da smo uspeli pojest samo 20ml. Če se le da, probam da čimveč poje (ene 2x zakinka, pa jo dvignem in spet...), ko pa vidim, da res ne more več jest pa še dvakrat po dnevni sobi gor in dol in spi kot top. V svojo posteljico, lučko pogasnem in to je to. Se splača biti proti večeru kar aktiven z , da ga zmatraš . Aja, če vam zmanjka idej, ka bi še z njimi počele, vam priporočam knjigico Miselni razvoj dojenčka in malčka J.Silberg LP
|