|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
15.3.2006 16:22:29   
pikica*
Caffee in *hana*, po moje gre pri tistih pikicah samo za čiščenje kože. Nam je pediater rekel , da je treba kožo s kamilicami spirat. In to bolj na grobo. V bistvu narediš kar en tak piling kože. Jaz sem ponavadi vzela kar pleničko in jo zdrgnila z njo pa so pikice kmalu izginile. Je bila pa kakšen dan res čisto pikasta. Pa čim manj s kremicami mazat, ker se koža še bolj zapaca.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.3.2006 18:20:13   
Nyah*
user posted image Haloooo!

Kaksno gnilo vremeuser posted image , moj mozek pa je bil prav ta dva dneva fraj, pa smo samo na kratko po eno urico ven hodili, pa take nacrte smo imeliuser posted image . Huh, naj ze pride ta pomlad!

Drugace smo ok, spimo kar fajn, najvec eno zbujanje na noc (trkam), okoli 4-6 odvisno, kdaj zaspi zvecer in koliko poje.
Vse ostalo tudi ok, le ta dva dneva, vceraj in danes je prava tecka, podnevi spi le v vozicku ali pa sploh ne, pa kar stalno bi bila na rokahuser posted image , ne vem kako bom zdaj, ko je moj nocna pa sva dopoldne sami, ko on spi. Upam, da se poboljsa jokica mala.

Kje pa ste vse? Se potepate kaj?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.3.2006 15:49:13   
LE&TA
Kaj je vse sonček zvabil ven??

Dans sm mela ginekologa in je vse OK, zdej lahko gremo spet u akcijo user posted image !
Mi se borimi s polivanjem, sem spet zamenjala mleko in je boljše! Se je pa začela Tinkara ful po obrazu praskat in more zdej rokavičke nosit!!user posted image

Grem , ker se je treba pogovarjat!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.3.2006 13:26:41   
MatMaj
Lepo pozdravljene!user posted image

Kako ste kaj? Vidim, da ste se že polno vživele v vlogo mamice. Jaz tudi. Se moram pohvalit, da imam zelo pridnega otroka. Star je 2 meseca in 2 dni. Zrastel je za 10cm (63cm) in tehta 6900 (pri rojstvu je tehtal 3900). Od tretjega tedna dalje spi celo noč (to je bilo od10.30 do 6.00). Zdaj pa spi že od 9h zvečer pa nekje do 7h ali pa celo do 8h zjutraj. Tudi kolik nimamo že kak mesec dni več. Kar se pa tiče sprehodov sem pa tako jezna na to vreme, saj kar noče pa noče postat bolj toplo, da bi lahko bili naši sprehodi daljši.

No to je bilo na kratko. Upam, da bomo kmalu kupli računalnik in, da se bom lahko malo več javljala in sledila vsem vročim temam.

Aja, je pa res, da odkar je rr prenovljen ne znam dat gor slik. Da bi lahko jaz tudi svojega sončka pokazala. Bom drugič, ko bom pogruntala kak in kaj je treba naredit.

Lep pozdrav in uživajte...user posted image user posted image user posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 579
18.3.2006 19:20:36   
XXYY
Januarke, kje pa ste vse danes?

user posted image

A ste šle vse v Planico na

user posted image

Kako ste kaj.  Mi smo vredu. Danes sve se z Laro kar potepali, sedaj je bila pa tako sitna in ni in ni hotela zaspati. Pa sem jo kar malo pustila v pojstelci, da se je malo zdrla, zdaj pa že  

user posted image
Bomo videli koliko časa bo še spala.

Nč, se se še kaj slišimo in kaj se oglasite. Pa tiste, ki ste imeli danes tako lep

user posted image  kot je tale, pa nam ga jutri kaj pošljite v to oblačno Ljubljano.

Čao in Lara vam pošilja en velik, velik

user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.3.2006 11:02:10   
Anonimen
Pa kje si dobila tele luštne smeške? Ovčka?

Ja veš, vikend je. Možeki so doma....pa obiski...Sončka je pa pri nas na pretek...Kar hitro v avto in na Bled!! Predvidevam, da danes ni take gužve, ker je cela vesoljna Slovenija v Kranjski Gori!

Midve s Klaro sva bili v četrtek pri zdravniku zaradi njenega hranjenja. Že nekaj časa bolj malo je user posted image . Izvidi (kri, urin in splošno stanje) so v redu, tudi teža in njena rast sta ok. In me je zdravnica skoraj nadrla kaj kompliciram in delam paniko user posted image . Svetovala mi je, naj jo hranim na vsake 3-4 ure po 120-130ml na dan....Ubogam njen nasvet, vendar kljub temu ne doseže dnevnega minimuma user posted image .

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
19.3.2006 13:07:36   
Anonimen
En pozdravček tudi iz najine strani.

Tudi pri nas je danes sončka na pretek, tako da komaj čakamo, da se Klavdija zbudi in da gremo ven. Kot zanalaš je zaspala ob 11 in še vedno spi. Jaz pa bi tako rada že šla ven. Vendar pa je ne bom budila. Mogoče bo še kakšno urico odspala potem pa ven na zrak in sončka.

Drugače pa nas Klavdija vsak dan s kakšno stvarjo preseneti. Zadnjič se je prvič naglas zasmejala. Sedaj pa opažam, da ji gre skoraj ves čas na smeh. Predvčerajšnjim je tako lepo držala dudo v rokcah, da jo je mamica morala slikati. Skratka vsak dan kaj novega odkrijemo.

Kako je pa kaj z vašimi user posted image  ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
19.3.2006 18:59:40   
ajdaN
Hojla!

Se še midva na hitrico javiva.

Danes smo se cel dan potepal. Smo šli malo morje pogledat. AMpak ni blo tko luštn ker je precej pihal. Mali je bil itak čist zadekan v vozu, midva pa s kapami na glavi. Ampak je bila luštna družinska nedelja. Da bo mali sploh "fotra" poznal k ga samo za ene pol urce dnevno vidi. Da ga nau stric klical user posted image .

Drugače sva se tudi cel teden potepala. Zjutraj se spraviva v avto pa šibava v KR k našim. Pol pa 2x pol 1,5h sprehoda pa domov. Je prov luštno mal po mestu šetkat, pa po štacunah. Čeprov sm se včerej za glavo prjela k sm zračunala koliko sm tale mesec zapravila za cunje za malega user posted image . Bo treba mal šparat. Zame se mi zdi škoda denarja, mali ima pa vsega 3x preveč. Jah kaj čem če so pa takoooo luškane cunje. Še dobro da ima enega malega bratrančka od katerega bo od jeseni naprej podedoval vse cunje. Še sploh ker ne vem kaj bo z mojo službouser posted image . AMpak s tem se bomo čez pol leta obremenjeval.

O MatMaj vidm da imate vi tudi enega težkokategornikauser posted image . Čeprav vaš se je zredil še več kot naš ki je imel ob rojstvu 4.440g. Upam, da je kej bolj priden, ker mene že vseeee boli od prenašanja "njegove visokosti" sem in tja. Ampak edino v naročju ni histeričen od joka. Se pa tolažm, da bo tkooo hitr zrasel, da se mi bo še kolcalo po teh časih, ko se je hotel crkljat pri meni.

No grem izkoristit pa mal prečekirat forum, dokler mali še drnjoha v kengurujčku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.3.2006 22:09:48   
Nyah*
Čeeeeeeer!

Kako lepa nedelja, polna soncka, da smo kar cel dan user posted image naokrog!! Res lep danuser posted image user posted image user posted image , najprej sva bili s princesko 2,5 ure na sprehodu, potem pa k tasci, pa malo k mojim, zdaj pa nasa princeska spi (vsaj upam- moram preverit da ni u disko uslauser posted image user posted image ), dragi je sel u nocno, jaz pa na RR, ampak za minutko, poj pa spat, ker kar skup lezem od user posted image .

Se mi zdi, da so se zaceli lepsi dnevi in tudi boljsi casi za nas, ane. Komaj cakam, da se kaj dobimo cvekice, na Bledu, bo prav fajnuser posted image . Jaz prav uzivam na sprehodih, pa na soncku, Naja pa tudi, ceprav vcasih zacne v vozicku kar jokat, jo malo popestvam, pa spi naprej, polhek mali. A vasi tudi kdaj v vozicku jokajo, ko se zbudijo, pa ceprav niso lacni??

Nic grem pod tus pa spat, se pisemo jutri.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.3.2006 8:04:25   
AlenkaIST
user posted image  Daaan!

Mislim, da je tudi za nas še upanje. Vreme se popravlja!!!!!!

Včeraj je bil res lep dan. Smo šli tudi mi na morje. AjdaN a smo se kje srečali user posted image  ? Smo naredili en sprehod po Piranu. Princska je bila pol celo popoldne pokonci tako da je bila zvečet ob 7 že koma. Sem jo morala še zbudit, da sem jo skopala, nato pa je ob pol 9 zaspala in se zbudila šele ob 5 zjutraj user posted image . Mislim, da bomo šli še na morje user posted image

Zdaj se moram pa zrihtat, pa pol še Saro, pa letiva na pregled kolkov v Domžale.

en lep pozdrav pa čimprej
user posted image  

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.3.2006 8:45:00   
Anonimen
Jutro

Včeraj je bil res prelep dan. Komaj čakam, da jih bo še več. Tudi mi smo bili zunaj na zraku in sončku. Smo naredili en takšen sprehod, da so na koncu noge bolele mamico in očija. Sva komaj do doma prilezla.

Punce, dajte mi povedat nekaj. A je mogoče, da našo srbijo že dlesni?
V sredo bo stara 2 meseca in že nekaj dni se slini in pa daje roke v usta. Sem prav pozorno gledala ali sesa prstek ali ne. In videla sem, da naredi pest in si tisto moli v usta. Meni se to zdi še malce prezgodaj. Pa mami je tudi rekla, da jo očitno že dlesni srbijo.

No, jutri nas čaka druga posvetovalnica. Komaj čakam tisto vaganje. Me prav zanima koliko kg že ima, ker bi najraje kar naprej in naprej jedla. Sem ravno včeraj ugotovila, da so ji nekateri bodiji že premajhni oz. pretesni. Bo treba v šoping danes.

Lep dan in uživajte, saj izgleda da bo spet sonček. Samo pri nas je malce mrzlega vetra. Upam, da popoldne ne bo več pihalo.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
20.3.2006 9:17:31   
ajdaN
No dobro jutro!

Se na hitrco javiva preden odrajžava na teren.

Alenka IST čist možno da smo se srečali, tudi mi smo se sprehajali od Bernardina do Pirana, pa potem še v Strunjanu. Ampak našemu sveži zrak ni nič koristil, je spal kot ponavadi do petih pa potem do osmih pa do zdele. Sej se ni za pritoževat ane. Vozičkov je bilo pa tudi toliko, da jih še v življenju nisem videla.

Nemsis ne se sekirat zaradi rokic. Naš že ene 14 dni nonstop vlači roke v usta. In zdej sm pogruntala, da si jo najprej z vseh strani ogleda, pol pa mljac mljak. Včasih tako cmoka zraven, da ni res. Pa tudi palčka že naviža notr user posted image . Samo mu hitro ven pade. Glede na to, da sva ga midva oba vlekla do šoleuser posted image  bo pravo čudo, če ga mali ne bo.

Zdej bo pa res lahko Bled kmalu padel ane babe? Čeprov je za sredo spet napovedan dežuser posted image . Ampak normalne temperature so pa le na vidiku.

Nič greva se midva poštimat, da se do pol enajstih enkrat končno spraviva v KR, da bova imela kej od sprehoda pred kosilo. Izkoristite še današnji sonček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.3.2006 9:32:11   
LE&TA
Nemsis, moja pupa dela isto, pest tlači v usta in si liže, se pa tud bolj slini kot prej, ma si mislim da tud zarad dude k jo stalno vleče!

A vaši user posted image   kej dudajo dudo??

mi mamo pa UZ kolkov komej čez 1 mesec, sm pa dans klicala pediatrinjo zarad Tinkarinega polivanja k res ne vem več kaj naj?? Pa mi je svetovala vse tisto kar že itak delamo!

Včeraj je bil res lep dan, Tinkara je 3 ure spala na sprehodu in pol pred hišo, sam jo zrak nč ne utrudi da bi pol kej več ponoči spala!

Dans bo šou pa ata sam ven z njo da jst mal pospravim ker se že kopljemo v prahu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.3.2006 10:38:30   
Anonimen
LE&TA, naši pa damo dudo in jo vrže ven ter si da rokico v usta. Takrat dude sploh noče imeti.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
20.3.2006 10:44:43   
Nyah*
Ojla!

Spet en lep dan na vidikuuser posted image user posted image ! Dones bova pa midve ocija pocakale, da se naspi po nocni, potem pa na soncka, jupiii. Upam, da v sredo ne bo dezja, je nas fraj, bi sli na daljsi izlet, pa je vedno, ko je prost slabo vremeuser posted image .

Kako pa hranite in previjate svojeuser posted image  ko ste dalj casa zunaj? Jaz se ne znajdem prav dobro, hrano in flasko imam sicer vedno s seboj, a mi je malo neprakticno tisto zunaj mesat skup, pa kam se vsest, ko se ni klopc, da se nahranimo...user posted image , nazaj v avto pa vsakic tudi ne bi sli ane.

Nasa tudi ze palec cuca, ker dude noce oziroma zelo redko. je prav hecno, tako cmoka, da me je vceraj ponoci prav zbudila, pa mi s tem povedala, da je lacna, faca malauser posted image .

LE&TA, tudi nasa ful poliva po Aptamilu, bomo  sedaj poskusili postopno it na Milumil, da vidimo ce bo kaj bolje. Je skoraj enaka sestava kot Aptamil, le bolj hranljiv je, ker vsebuje skrob (mi je rekla v lekarni). A da moramo prehod naredit postopno, najprej vsak drug obrok, itd.

Uzivajte na soncku!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.3.2006 10:58:25   
LE&TA
Nyah, jst sm probala tud Milumil, pa zdej Hipp k je gostejši pa je isto, zdej bom šla pa na Novalac AR in ostanem, ne mislim več mešat s temi mleki. Mi je pediatrinja rekla da mora bit AR, to sta pa samo Aptamil in Novalac in da v nekaj dneh mora bit boljše! Pri meni je res noro k jo morm met stalno na očeh in s tetra plenico v roki, pol pa lovim ko teče ven, parkrat je po kakih 2 urah po hranjenju tekla sam še voda, sicer pa se na teži nič ne pozna, ne gre dol.
Se pa odpravljamo tud mi mal na obalo ko bo tud ata mel fraj dan, pa ne vem kako in kje bomo papcali, bomo probali se znajt.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.3.2006 17:50:42   
LE&TA
No, mi smo sprobali Aptamil AR in po dveh porcijah ni čist nič polila, upam da se ne hvalim prehitro. Zdej pa Tinkara lepo počiva v baby telovadnici in se sama zabava s tistimi živalcami k dol visijo, tko da je mal mira in prav paše!

Kje ste pa ostale??

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.3.2006 17:52:50   
XXYY
Živjo januarke!

Kako ste kaj? Mi smo spet bolani oz. imamo vnetje oči in še prehlajeni smo povrh zaradi oči. Tako, da danes, ko je bil tako lep user posted image , ampak je prav grdo pihalo, tako da z Laro nisve mogle iti nič ven.

Upam, da bo kaj boljše s temi našimi očki. Moram rečt, da je naša Lara kar občutljiva. Tako, da moramo res full paziti zdaj. Kriza.

Komaj čakamo na pomlad in kaj več tega lepega user posted image , saj zima nam gre že prav na živce.

Nč, lepo se imejte in bodite pridni.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.3.2006 19:38:32   
Nannn
Hojla januarcice,

Bolj malo imam casa za RR od kar je vzunaj lepse in toplejse vreme...se kar veliko potepamo in uzivamo na soncku...danes ko sva sli se od sprehoda sva odsli se v trgovino kjer se je user posted image  zacela dreti na ves glas in ji ni pomagala niti caj,duda sploh ne kaj sele moje besede user posted image  vsi so tako gledali v mene kot da jo dajem iz koze...ful sem se grozno pocutila in v trenutku me je sploh minilo da se kaj kupim user posted image  a se vam tudi kdaj zgodi podobno?Me pa zanima kako jih v takem primeru potolazite?Lahko bi jo sicer vzela v narocje ampak ce jo bom enkrat bo to hotela vedno tako da to ne pride v postev...sem pa ze mislila da se je nasa pupa navadila na en ritem spanja pa kot vidim se dolgo ne bo nic od tega...namrec ko imamo zaspane dneve spi od 22 do 3 pa tja do 7 potem pa z mano se do 10...to se mi zdi kar v redu in bi bila zelo vesela da bi bilo vedno tako...ko pa imamo bolj teckaste dneve in ko je luna nasa pupa noce spati...zbuja se na vsaki dve uri in je zelo nemirna...sem pa ze pomislila da je lacna ampak vidim da imam mleka kvecjemu prevec...upam da se kmalu uredi ritem in da bomo malo vec spali...

Aja hana hvala za info o igralni blazini...imamo tudi mi v Kamniku Pikapolonico tako da sem jo sla iskat pa se v akciji je bila user posted image user posted image  in nasa pupa uziva user posted image

Me pa zanima kako jih user posted image   oblacite o greste ven?

Lep vecer vam in vasim sonckom user posted image

Nannn

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.3.2006 13:11:08   
LE&TA
Ja Nannn sm mislila da si se zgubila kje!!??user posted image
Kar se trgovin tiče, jst lih zarad tega ne upam z njo v trgovino, ker ko se voziček ustavi odpre oči in jok, sicer ne vedno, ampak raj ne probam.

Ta igralnica zauser posted image  se pa res ful obnese, tudi Tinkara uživa v njej in se sama mal zamoti, zraven pa spušča razne glasove in se smeje, tko da lahko kej nardim tačas!
Midve sve ble že zuni dans, ampak pol sm skor tekla domov k je začelo deževat.

Smo pa dans tud dolgo spali, od 23h do 5.30 in pol do 9h. Redkost, ampak lahko bi postala praksa za naprej!!user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.3.2006 13:49:25   
Anonimen
Ojla

Mi pa danes nismo bili nič na sprehodu in tudi ne bomo, ker piha tak mrzel veter.

Smo bili pa danes v posvetovalnici. Klavdija se je zredila za 850 g in tako tehta 5050 g. Zrasla pa je za 3 cm in je velika 56 cm.

Drugače je vse v redu, le rdečo in vneto rito imamo. Smo probali že nevem koliko krem, pa še vedno ni dobro. Že en mesec in pol se ubadamo s tem. Danes mi je pa zdravnica rekla, da nobenih robčkov več. Rito moramo umivati s hrastovim lubjem. Dala mi je pa še dve kremi. Meni se bo itak zmešalo od teh krem. Saj na koncu sploh ne bom vedela kaj je katera.
No, rito moramo it pokazat čez 14 dni, če bo vse v redu. Drugače pa nazaj naslednji teden.

No, moram letet.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
21.3.2006 13:57:17   
AlenkaIST
Tudi naša meče dudo ven in tlači not pesti. Pa ful se slini. Nemsis, a če z dudo drgneš po dlesni a ji paše? Naši zelo. Pa dere se že po cel dan zadnja dva dni user posted image  Kdo bi vedel če so res zobje. Bo kmalu jasno če je res.....

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.3.2006 14:08:15   
Anonimen
AlenkaIST, z dudo ji še nisem probala drgniti po dlesni. Sem ji pa dala svoj prst in je tako tiščala dlesni nanj, da je bilo joj. Se pa tudi naša dere. No, danes malo manj, vendar še ni konec dneva. Trenutno spi, ker smo jo morali zbuditi, da smo šli k zdravniku.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
21.3.2006 14:37:28   
*hana*
Oj,
Nemsis, mi smo pozdravili rito z praško pasto (galenski laboratorij), umivanje z blagimi kamelicami in sušenjem na zraku, kadar se je le dalo: No, če ti kaj prav pride......še ena krema večuser posted image .
Čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.3.2006 14:48:19   
Anonimen
*hana*, hvala za info. Praško pasto že imam doma, pa ni nič pomagala. No, delno je pomagala. Smo pa tudi mi doma nekaj dni umivali ritko s kamilicami.

Danes pa je zdravnica rekla, nič robčkov, umivanje s hrastovim lubjem, 2x dnevno eno kremo, 3x dnevno drugo kremo, vmes pa kremo Lasepton.

Da se ti zrola, a ne? Upam le, da ji bo to vse pomagalo.

Rekla pa je, da bi lahko šlo tudi za kakšne glivice.

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?