|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
6.3.2006 11:00:34   
ajdaN
Dobro jutrooooooo!

Midva sva se šele pred eno urco zvalila iz postle! Kok je blo luštn! Pa kr ne upam rečt, da se nam prezgodej veselila, ampak spet smo spal do 6 zjutrej! user posted image

Zvečer imamo sicer borbe in ga je treba enih 3x, 4x uspavat, ampak ko zaspi pa spi. Ne vem a je to da sva ga na svoje preselila tako vplivalo na njega... V glavnem karkol že je nej trajaaaaaaaa! Tja do pubertete enkrat pol bo pa itak že sam hotu dolg spatuser posted image .

O Caffee a te šišamuser posted image . Sej ne da bi bla ponosna na touser posted image . Jst upam da bomo kmal shujšal!

Oh se poslavljam, mali je sireno navil do konca. Ga grem zabavat, itak pa kmal šibava ven na sončka.

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.3.2006 12:10:14   
šmarnica
Za jokat pustiti user posted image pred spanjem oz. da bi zaspali, so še premajhni. Imajo svoj ritem - ki pa ga bodo s časom spremenili - na bolje seveda. Bodite potrpežljive - konec koncev so stari šele od enega do dveh mesecev. In to je res malo. V primerjavi z celim življenjem. Eni prej začnejo spati celo noč, drugi kasneje. Je pa res, da potem najstniki spijo in spijo in spijo. Včasih moja velika sinova vstaneta komaj kaj pred kosilom. Imam vsaj mir - in "samo" dva otroka, za katera je treba skrbet. Pa za zajtrk prihranimo user posted image user posted image .
Glede kg - med nosečnostjo sem se zredila 14 kg (zahvala gre prezgodnjemu porodu (drugače bi se jih okrog 20)). Iz bolnišnice sem prišla z 5 kg viška. In ker je ves čas samo slabo vreme pač JEM. Pa se pozna. Ne shujšam kljub temu, da user posted image polno dojim, da imam polno hišo otrok in posledično temu eno goro dela (predvsem žeht in likanja). In sem se odločila, da pač shujšam na malo lažji način. Z tistimi ločevalnimi dijetami je preveč dela (glede na to, da ostalim pač moram kuhati normalno). Po drugem sinu sem namreč na ta isti način kot ga imam sedaj shujšala 10 kg. Z lahkoto. Je pa pač zadeva precej finančno draga. Ampak, če si lahko privoščim, zakaj pa ne. Pomemben mi je predvsem rezultat. Rada pa bi ponovno shujšala za 10 kg. Se bolje počutim, če me je manj. Aja - stre cunje sem pa lahko oblekla tako po prihodu iz porodnišnice (en mesec po porodu). So mi bile pred nosečnostjo malo bolj ohlapne sedaj pa so mi ozke.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.3.2006 17:06:27   
XXYY
Lep pozdrav!

Kako ste kaj?

Midve z Laro sve včeraj prišle iz bolnice domov. Imela je virozo, ki povzroča bronhitis in imela je premalo kisika v sebi. Zato so jo v bolnici priklopili za 2 noči na kisik, 3 an oz. noč je pa bila brez kisika in je bilo vse vredu.

Zdaj smo hvala bogu doma.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.3.2006 17:26:42   
Anonimen
Ojoj ovčka. Sem se že spraševala kod se potikaš..Nisem vedela.. user posted image No, važno, da je Lara zdaj Ok user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
6.3.2006 17:41:47   
golob
ja boge revcežkje sta pa staknili to virozo?
No sam da sta zdaj ok!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.3.2006 22:31:22   
Nyah*
Ovcka, huh, groza, samo da sta sedaj ok, drzita se user posted image user posted image user posted image .

Smarnica, imas prav, pa se prav nasmejala si meuser posted image . Kdaj se kaj vidimo? A nam zaupas ta tvoj cudezni, dragi nacin hujsanja. Jaz bi tudi.... (upam, da ne mislis vsak dan tek okoli jezera x 2- po moznosti se z vozickom, user posted image user posted image ).
No, malicka sedaj spi, jaz spet cakam mozeka, potam pa spat, jutri grem pod nujno predcasno na pregled k G, ker ze 3 tedne krvavim s presledki kakih 2 dni vmes. Drzite pestuser posted image i, da z mano ni kaj hudo narobeuser posted image .

Lepo, mirno nocko vsemuser posted image user posted image .

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.3.2006 10:49:32   
šmarnica
Nyah - bog ne daj take dijete, ki zahteva 2 x okrog jezera lavfat z vozičkom user posted image user posted image user posted image . Mam pa rajši 100 kg kot da se pretegnem.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.3.2006 11:11:39   
zaspanko

naša zaspanka je danes postavila rekord - 9 ur non stop spanja.. pa smo bili že s sedanjimi 8 na noč čisto zadovoljni. Videti je, da jo pomlad zdeluje, ker spi tudi podnevi ( do sedaj je bil podnevi bolj žur).

Tako imamo čas kakšno knjigico pogledat na temo malčkov in nekaj naslovnic je v našem javnem albumu:

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=13873&asortType=3&apage=1

Pa verjetno imate že vse od teh knjig kar doma...

Pozdrav

zaspanko family

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.3.2006 19:55:19   
uniq
Pozdravljene,
se malo javim sedaj ko je Jan zaspal. Zvečer imava ustaljen čas ko greva spat...se preoblečeva v pižamico pojeva in ga dam v posteljico ter ugasnem luč in mišek zaspi. Čeprav sedaj mi ga začel neki sračkat zutri po 5 uri....mogoče ga samo lunca gunca.
drugače pa je zelo zelo priden fantek inn zelo malo joka, odvaja mi redno vsak dan približno isto uro tako da z obiski in sprehodi vedno počakam, da je ura najmanj 11 da se pokaka in potem sem mirna do naslednjega dne.
Drugače pa nimamo posebnosti.
lepo se imejte in user posted image naj se pridno razvijajo in rastejo ter vam lepšajo življenje...

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.3.2006 20:20:00   
Lumpi
Joj, mi imamo pa že cel teden take krče, da je user posted image user posted image user posted image . Je tako bogi, tako se zvija, pa še kaka zeleno. Sem šla danes v privat lekarno, pa mi je dala homeopatske kapljice. Pravi, da sigurno pomagajo. Sej lohka, k so tok drage. Sam če bojo res pomagale, to odtehta ves denar.

Tako cvili, ne joka, ker več ne more. Hvala bogu je to čez dan, tko da zvečer še vedno ob isti uri zaspi.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.3.2006 15:41:27   
Anonimen
Ojla

Da se še jaz malo javim, sedaj ko je Klavdija zaspala.

Danes smo imeli že drugi UZ kolkov in na žalost jo moram še vedno previjati na široko. No, pa saj sem itak mislila to delati tja do 3. meseca iz čiste preventive.

Drugače pa mislim, da je tudi naša počasi našla nek ritem. Zvečer zaspi okrog 21.00 - 21.30 in spi tja do 03.00 - 03.30. Potem se najemo in spimo spet do 07.00 - 07.30. Res pa je, če želimo imeti tak ritem jo moram ob 23.00 previt in nahranit (kar pa največkrat naredimo kar v spanju).

Krčki pa nas še vedno matrajo. Včasih jih kakšen dan ni, včasih pa so.
Jezek, katere kapljice si pa sedaj kupila? Daj poročaj, če bodo kaj pomagale. Ker tudi našo zvija čez dan, ponoči pa je hvalabogu mir. Le zvečer jo včasih zvija tja do 23.00 ure.
A ima mogoče katera primer, ko user posted image  začne zvijati po hranjenju? Našo včasih zvija takoj ko se nehamo hranit. Sicer pije moje mleko, vendar po flaški.

No, sedaj gre pa še mamica malo počivat.

LP

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
8.3.2006 17:39:31   
Nyah*
Ojla!!
Mi smo se pa danes takooo lepo potepali po soncku, na Bledu, kar dve urici, user posted image user posted image  kak le blo lepo!!! Uniq, Caffee, ali katera druga, ste ble mogoce od 12h do 2h kje tam, ko je blo toliko mamic?
Potem me je user posted image  ob prazniku se na kosilo peljal, Naja je tako lepo spala polega naju v vozicku, da sva se prov fajn imela, ..., res krasen dan!

Nemsis, na hitro ti odgovorim, ker mam Najo v narocju, tudi naso pikico vcasih zvija po jedi in ful joka. Po mojem se prenaje, pa jo boli. Zato smo zaceli prakticirat, da nekje na polovici podremo kupcka, da sprostimo nekaj zraka iz zelodcka, potem je naprej in je bolje! Probaj se ti!

Ritem pa se je pri nas spet podrl, spet vstajamo ob 2h in 5h kot prej in nic vec le enkrat ob 4h. To pa zato, ker zvecer prej zaspi, okoli 9h-10h, pa spi do 2h. Ko bi sla tudi jaz lahko takrat spat....

Drugace pa:
user posted image user posted image user posted image  CESTITKE OB DNEVU ZENA!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.3.2006 17:49:42   
LE&TA
Mi pa nimamo krčkov kljub AD3, zdej ji dajem po 2 kapljici, grem postopoma do 5. Proti krčem ji pa dajem ene kapljice iz koroške lekarne, tud prej ni blo ful krčev ampak ji vseeno kr dajem, itak ne škodijo. So pa verjetno neki podobnega kot tiste iz Tržiča!

Končno malo sončka, smo ga kr fajn skoristle, mi pa tudi zadnje čase več spi podnevi, ponoči pa se furamo ob 2h in ob 6h, zvečer pa zaspi okoli 22h. Počasi bomo ujeli en ritem.
Jst še vedno povijam na široko, pri 3 mescih imamo UZ kolkov, pol pa upam da ne bo treba več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.3.2006 17:56:48   
puri
Naš ima pa danes že 2 mesecauser posted image ,....sploh ne morem verjet, kako hitro čas beži.

Glede spanja, je pri nas še vse po starem.

Ima pa še vedno malo rumene učke od zlatenice,....upam, da je to normalno. Ga bom probala malo več na sončka dajat, ker pravijo, da to pomaga.
A imajo vaši še kaj rumene učke,...tisti seveda, ki so imeli zlatenico?

Drugače je pa že prav luštkan, se že tok smeji in z zanimanjem opazuje predmete in ljudi okrog sebe.
Zdej je imel 2 dni malo prehlajene učke, pa sem mu malo mojega mlekca med vsakim dojenjem noter stisnila, pa je sedaj že skoraj čisto dobro. To res pomaga!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.3.2006 20:08:50   
Lumpi
Te kapljice so mu danes zelo pomagale. Krči so se pojavili edino okoli 18:30-19:00.
Kči so bili najpogostejši takoj po hranjenju.

Upam, da bodo kapljice pomagale tudi v naslednjih dneh.

Če te še kaj zanima, piši na privat.

LP

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.3.2006 20:35:39   
lonja
Hojla,

tudi mi nimamo krčkov, kljub temu, da smo z AD3 kapljicami že en teden na 7 kapljicah dnevno user posted image user posted image user posted image . Danes sem za kosilo probala celo grah v rižu, pa zaenkrat še ni bilo nič hujšega, Ajda user posted image  je zaspala kot ubita že ob pol osmih.

Jutri imamo pa UZ kolkov, upam, da nehamo široko povijati, čeprav sem se nekako odločila, da jo bom ponoči še vedno na široko povila. Ji je po mojem tudi bolj toplo.

Ja, te prelepe dni se res splača izkoristiti, midve narediva na dan kar zelo velik sprehod, hodiva ene dve uri in mala pridno aja v vozičku. Komaj čakam, da rata še malo topleje, da jo bom lahko mahnili ven še za dalj časa.

Lepo pančkajte, pa držte pesti, da ne bo jutri spet sneg.

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.3.2006 21:23:29   
Anonimen
Nyah, saj podiramo kupčka nekje na sredi hranjena. Pa očitno nič ne pomaga. Pri nas je tako, da na sredi hranjenja podremo velik kupček, na koncu pa ne. Nam ga nikakor ne uspe podreti. Mala raje potem čez nekaj časa bruhne oz. poliva.

Tako, da res ne vem zakaj jo tako zvija po hranjenju.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
9.3.2006 11:27:45   
KBM
Helllo - Nemsis!!

Ali paziš kaj ješ?Tudi mojo je včasih zvijalo če sem slučajno kaj pregrešila pri hrani ali pijači!!Drugače ne bi vedela zakaj jo zvija razen tega!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.3.2006 12:42:12   
AlenkaIST
Daaan!

Ponoči smo bili spet izredno pridni in pančkali od 22 do 6 zjutraj. Bravo Sara! user posted image . Mami so že joškice mal bolele ampak za tak spanec se splača potrpet user posted image

Danes pa spet nič sončka user posted image  pa tako je bilo lepo včeraj. Le kje je pomlad? Očitno kurenti niso prav dobro svojo nalogo opravili user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.3.2006 13:51:03   
šmarnica
Naša mala princeska je bila pa danes v posvetovalnici prvič tudi cepljena. Cepijo namreč po dejanski starosti in ne korigirani. Je vreščala kot user posted image . Užaljena je bila še nekaj časa - pri tem pa na ves glas tulila. In to naša pridna deklica, ki praktično nikoli ne joka. Drugače pa ima 55 cm in tehta 4500 g. user posted image user posted image user posted image Dobra teža glede na to, da je ob porodu tehtala 1790 g in bila "majhna" 43 cm.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.3.2006 16:03:15   
ajdaN
Ojla!

Evo še naju, na hitrco se oglasim, dokler še spi v avtosedežu.

Se cele dneve potepava, tko da ni nč časa pisat. Spimo še zmerej dobr, sicer se včasih zbudi že ob 4, ampak pred deveto potem redko vstaneva.

Ga bo pa treba počas navadt, da bo šu prej spat. Zdej nama redko uspe, da je pred 10 v postelji. Rada bi pa da bi nekje ob 9 že spal, da bi imela še midva kej od večera. Če zaspi po deseti, grem samo še pod tuš pa za njim spat, tko da kr mal zanemarjam user posted image .

Danes sicer ni bilo sončka kej dost, ampak sva bila vseeno na terenu. Mal po obiskih pa mal na sprehod pa je dan naokrog. Zdej pa čakam da se zbudi, da spet pojeva, pol se pa začne tečnarjenje do večerauser posted image . Zdej smo za doma uvedl kenguruja, ker drugač bojo men roke odpadle. A ga ima katera od Bebe Conforta? Men se zdi, da ima tkoooo čudn zvite rokice notr. Ampak glede na to da zaspi, mu kej preveč verjetno ni neudobno. Vsaj upamuser posted image .

No lep pozdravček vsem skupej

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.3.2006 16:41:03   
Anonimen
Nyah, da se nisva včeri kje srečali? Jz sem bila včeraj namreč okoli jezera tam nekje med 12 in 14 uro user posted image . Sicer sva šli z eno kolegico (ki ima tudi user posted image ) in sva tko klepetali, da sem jz malo pozabila naokoli gledat. Sva pa šli v smeri od hotela Park proti Grajskemu pokopališču in nato proti mali Zaki.  Sicer grem pa skoraj vsak dan ob jezeru, če le sije sonček. Na poti se ustavim še v Prešernu na kavico...

Ali se še vse, ki dojite še vedno pazite na prehrano? Jz jem skoraj vse, razen surovega sadja in zelenjave ne. Klara krčev nima, le zadnje tri dni mi nekaj štrajka - noče se dojiti in niti adaptiranega mleka ne poje kaj dosti, samo tam okoli 30-70 ml. Ne vem kaj jo daje..user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
10.3.2006 5:54:29   
AlenkaIST
Caffe, mislim da je to normalno. Pride en obdobje ko imajo hitro dosti, včasih pa bi pojedli celega vola user posted image

Poslušam pa tudi od drugih in pri moji sem tud to opazla.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.3.2006 7:53:49   
*hana*
Jutro!!!
Evo še mene po dolgem času.
Mi smo že pokonci od 7h, ampak je to prvo bujenje od 21h zvečer in to že tretji dan spi 10 ur v kosu. Bravo Hana!!! user posted image user posted image Se mi je kar zdelo, da bo en dan kar preskočila tisto bujenje ob 4h ali 5h, ker je takrat pojedla samo cca 20ml in zaspala po 10 minutah, tako da lakota ni bila huda, verjetno je samo malo crkljanja rabila vmes.

AlenkaIST si me kar potolažila, ker Hana zadnje štiri dni tudi veliko manj je. Prej je obrok bil od 90-120 ml na tri ure od jutra do večera, zdaj pa od 60-90 ml (90 redko)user posted image user posted image , tudi že zelo konkretno pokaže, da ima dost, kar odrine cucelj z jezičkom ven in jo ne pripraviš več, da bi še kaj pojedla.
Nyah, caffee, ali je cel krog okrog jezera prevozen z vozički? Kaj pa tam od Zake proti Park hotelu, a greste po cesti, ali se da po tistih potkah čisto ob vodi?
Ali ima Prešeren že zunaj mize?

Zunaj je spet grozno vreme, tako da bomo žal spet bolj notriuser posted image , pa vseeno se lepo imejte.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.3.2006 9:35:45   
ajdaN
Kakšno grozno vreme je zunejuser posted image . Pa že cel teden sva se tkooooo luštno potepala! Dans bova pa cel dan notr, pa sitnarlauser posted image . Ampak sem si vsaj nabrala moči, saj je mulo spal od desetih pa do osmih, pa zdele še zmerej spi. Tko da bo malo lažje.

Caffee jaz dojim in še malo pazim. Sadja in zelenjave sveže ne jem, ampak tega niti ne pogrešam kej dost. Bolj je bila problem pri meni čokolada - ampak sem že ugotovila, da mu na srečo ne škoduje. Imamo prav srečo, da krčkov praktično ne poznamouser posted image . Upam, da se nam ne bojo še začel. Ampak glede na to da ima že 2 meseca, smo po mojem ven iz najhujšega.

Nič grem mal pojest, preden se mali zbudi.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?