LE&TA
|
No pr nas se je začelo obdobje spanja, upam da bo trajalo, Tinkara je včerej zaspala ob 22h, spala do 2h, sem jo dala na jošk , je mal potegnla in zaspala (drgač ji pa še ful dodajam, spala do 4.30, dobila flašo in takoj zaspala do 8h. Meni je bla ta noč Amerika, ker ponavadi se mi čist zbudi in ne zaspi nazaj tko hitro, rabmo tud 2 uri. SE zavleče k ji grem flašo delat... In tko se je nadaljevalo, jst sm šla mal u mesto, ona je spala, sm pršla smo se futrale in spet spi. Mal dolgočasna zgodba za brat, vem. Ampak tko sem si jst predstavljala življenje z , da sam spi in papa. Pa do zdej sploh ni blo tko, morda je današnji dan izjema. Čajček tud jst kuham kumino in janež brez sladkorja in ga ful rada pije. Sem pa dans dobila tardečo, pa lih dans sm bla naročena za pregled pri G. Nannn, pa kako si ti že mela UZ kolkov in zdej kr brez unih plenic, mi mamo komej aprila, po 3 mescih. Ta dan komej čakam, bo vse bolj enostavno. Je pa mela naša revca zjutrej tko polno plenico vode in drekca da je blo kr hudo in je šlo skozi. Sva jo ob 21h kopala, pol jo nafutrala in je zaspala, ponoči je pa nočem previjat, ker se pol čist zbudi, razen če je res sila, no in je mogla dans čakat do 8h skor 12 ur!! Kakšne starše ma!! Joj, joj! Počasi bom mogla kej u šoping zanjo, ker nimamo več kej oblečt, vse je ratalo majhno, pa poliva mi ful in se stalno preoblačimo, še prat ne morem tko hitro! No zdej sm mal naložila, sm mela pač cajt! Dans bomo kar notri k spet sneži, kdaj bo pomlad!!
|