|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
3.3.2006 13:10:06   
Anonimen
Uniq, naša zadnja januarčica! Dooolgo te ni bilo naokoli! Povej, kdaj bi šle na kavo in na sprehod ob jezeru?

golob, jz bi naredila tako kot sem pri moji Klari, ki je prve tedne hotela v moji postelji (priklopljena na zize). En večer sem jo brez pardona dala v njeno posteljo, ugasnila luč in šla spat.  Eno uro se je drla, sem jo kar pustila, niti dudke ji nisem šla dat. Po eni uri (ko sem jo imela zares že polno glavo) sem ji šla vtaknit dudo v usta in je nato v 1minuti zaspala kot ubita. Naslednji dan  in vse do  danes  ni več nobenih težav s spanjem v njeni posteljici.
Glede spanja prej se pa tudi jz ubadam. Klara je še pred 1 mesecem zaspala okoli 1-ih, nato mi je uspelo, da je zaspala okoli polnoči, zdaj cca. en teden pa mi zaspi okoli 11-ih. Postopoma sem ji začela zadnji obrok pred spanjem dajati po 15 -30 min prej kot običajno in tako je tudi ona postala prej zaspana. Pred obrokom pa jo dam malo kravice pasti, potem z njo malo klepetam, ji gibam rokice nogice - da jo še malo bolj zmatram.....Moj cilj je postopoma priti do 8-9 ure.

A katero non stop boli cela hrbtenica in križ? Jz sem rodila z EA, pa ne vem al me boli zaradi tega? Ne vem al naj grem h kiropraktiku, da me nategne...

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
3.3.2006 13:11:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Ne vem al naj grem h kiropraktiku, da me nategne...

user posted image user posted image user posted image user posted image na hrbtenico sem mislila!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
3.3.2006 13:20:07   
LE&TA
No pr nas se je začelo obdobje spanja, upam da bo trajalo, Tinkara je včerej zaspala ob 22h, spala do 2h, sem jo dala na jošk , je mal potegnla in zaspala (drgač ji pa še ful dodajam, spala do 4.30, dobila flašo in takoj zaspala do 8h. Meni je bla ta noč Amerika, ker ponavadi se mi čist zbudi in ne zaspi nazaj tko hitro, rabmo tud 2 uri. SE zavleče k ji grem flašo delat... In tko se je nadaljevalo, jst sm šla mal u mesto, ona je spala, sm pršla smo se futrale in spet spi. Mal dolgočasna zgodba za brat, vem. Ampak tko sem si jst predstavljala življenje z user posted image , da sam spi in papa. Pa do zdej sploh ni blo tko, morda je današnji dan izjema.

Čajček tud jst kuham kumino in janež brez sladkorja in ga ful rada pije.

Sem pa dans dobila tardečo, pa lih dans sm bla naročena za pregled pri G.

Nannn, pa kako si ti že mela UZ kolkov in zdej kr brez unih plenic, mi mamo komej aprila, po 3 mescih. Ta dan komej čakam, bo vse bolj enostavno.
Je pa mela naša revca zjutrej tko polno plenico vode in drekca da je blo kr hudo in je šlo skozi. Sva jo ob 21h kopala, pol jo nafutrala in je zaspala, ponoči je pa nočem previjat, ker se pol čist zbudi, razen če je res sila, no in je mogla dans čakat do 8h skor 12 ur!! Kakšne starše ma!!user posted image  Joj, joj!
Počasi bom mogla kej u šoping zanjo, ker nimamo več kej oblečt, vse je ratalo majhno, pa poliva mi ful in se stalno preoblačimo, še prat ne morem tko hitro!

No zdej sm mal naložila, sm mela pač cajt!
Dans bomo kar notri k spet sneži, kdaj bo pomlad!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.3.2006 13:40:44   
uniq
caffee
lahko se zmenimo takoj ko bo sonček. Jest komi čakam da bo spet.

Drgač pa bejbike vidim da mate starejše user posted image  pa mate več težav s spanjem kot jaz. Moj Jan zaspi vedno najkasneje ob 20 in spi do najmanj 02. Poj mava budnico ob 5 in če je plenica prepolna se previjeva. Drugače pa ga slišim ko se začne prebujat in že začnem štimat flašo ponoči in ko se mal predrami že vleče. Sm se pa znajdla tako da imam vedno v termoski prekuhano vročo vodo in tako mi odvečnega čakanja in letanja v kuhinjo in bla bla. Vse mava na hitrco in v 20 min že spiva dalje. Tko da res ga morem pohvalit.

Dones bomo zopet čoftal in bo veselje. Upam da bo še ati zraven da ne bo spet delov. Drgač se pa mi skopamo okol 18 in potem počasi mal podebatiramo in jemo in kmal je ura 20 in zaspi.

Aja to sem hotela reči...vidim da ene še na široko povijate. Mi že od 13.2. ne povijamo ko je dohtar da naj previjamo samo s plenico brez povijalke ker je vse super...tko da mi res čudno, da mate šele zej.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.3.2006 14:18:48   
Anonimen
Le&Ta, tudi jaz sem bila danes naročena k ginekologu, pa se je včeraj zvečer pojavilo malce krvi in danes zjutraj zopet. Pa sem klicala pa je rekla, da pol pa ne bo nič. user posted image  Jaz pa komaj čakala, da bi videla, če je vse v redu, da bi lahko šli v akcijo. Že komaj čakamo.

Drugače pa imamo mi v sredo že drugi UZ kolkov. Prvega so delali v bolnici, ko je bila Klavdija stara 2 dni.

(odgovor članu uniq)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
3.3.2006 14:44:58   
AlenkaIST
Izgleda (UPAM) da bom končno imela nekaj časa zase. Sara sploh noče več spati čez dan (ko bi vsaj zato ponoči!). Lahko je še tolk zaspana in zmatrana pa kar oči odprte drži user posted image

PODIRANJE KUPČKOV
Nannn in ostale, meni je patronažna svetovala, da user posted image  nekajkrat prevališ z enega boka na drugega, medtem ko leži na hrbtu. Lahko ga tudi malo podrgneš ali potapkaš po hrbtku. Nam zaenkrat to zelo pomaga, ko drugače nikakor noče 'rigniti'. Po tej akciji pa včasih že tisti trenutek, ko jo zopet dvignem. Pa ne se bati. To sem izvedla tudi že 2x ponoči pa ni bilo nobene panike nazaj zaspati. Upam, da še kateri pomaga ta nasvet....

Tudi obisk pri moji G je bil uspešen. Je vse ok. Samo glede zaščite bo pa treba še kar premislit. Kaj pravite pa ostale? Tabletke, mirena, kondomi, obročki,... user posted image user posted image user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.3.2006 19:30:09   
alenkica
Mi pa imamo občasne težave s krčki ampak zaenkrat ni hudega, pa mu dajem italijanske kapljice proti krčem in takoj pomaga.

Ponoči spi po 4ali 5 ur hkrati, ko ga skopamo pa spi po osem ur, kar mi ne paša kaj dosti, ker me začnejo boleti prsa.

Ta teden smo šli na prve daljše sprehode, je zelo užival, spal kot top.

Me pa nekaj zanima: Ali vi peljete vaše user posted image  ven, tudi ko piha? Sem namreč iz NG in pri nas ali je sonce z vetrom ali dež. Če jih, kako jih zaščitie? Jaz ga dam v pajacek, ga pokrijem z dekico, dve kapici, na glavo pa mu dam še pleničko. Seveda pa imam še pokrivalo za noge. Se vam to zdi dovolj?

Uživajte, in držimo pesti da bo spet sonce, da bomo lahko šli ven z našimi vozički.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.3.2006 20:48:19   
mayflower
Oj, jst sem iz Ozeljana in pr nas precej bolj piha ko v NG. Tiste dni, ko res fejst piha, sva kar noter. Kadar pa pihlja ga oblečem v pajacka, bundico, pokrijem z dekico in ga dam v naveto. In greva, po potrebi pa dam še bombažno pleničko čez strehico navete. Sem pa enkrat brala, da ene mamice dajejo čez voziček ko piha, prevleko za dež. Sam jst jo mam sam za stolček vozička, ne pa za naveto. DAnes je padal dež in sva bla noteruser posted image user posted image user posted image . Dva dni nazaj pa sva šla za dobro urco ven čeprav je malo pihljalo in je user posted image zelo pašalo. je po prihodu domov spal ko angelček še skor dve urci user posted image .

< Sporočilo je popravil mayflower -- 3.3.2006 20:49:33 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.3.2006 9:26:41   
nejca1
Živjo!

Ja, lepo vas je brat, da je z vami in vašimi lubčki in lubicami vse v redu. Tudi kar dobro spimo.

Brala sem,da vam radi polivajo. Ja, naš je isti, zato imava gor pri podiranju kupčka in hranjenju slinček in mnogokrat ta zadrži polivanje.

Vse omenjate pasanje kravice user posted image , a je to položaj, ko ga daš na trebušček? pa še nekaj, čaj -  a jim je trba dajati čaj, midva se polno dojiva, pa so mi rekli, da do 6. meseca ne rabi nič.

Kaj pa sprehodi, a greste ve ven, tud ko ni sončka?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.3.2006 9:55:44   
lonja
Hojla januarčice,

Nejca, tudi midve z Ajdo user posted image  se polno dojiva, pa ji ne dajem nič zraven za pit, čeprav mi kolegice z večjimi dojenčki skoz govorijo, da so dojenčki pogosto žejni in rabijo čajček. Ne vem, zdi se mi, da je mala čist zadovoljna, pa še včeraj ste se razpisale o Hippovih čajčkih, da so sladki. Je pa nočem navadit na sladko, je že dost da je mama čist ubrisana na čokolado in ostale sladke stvari, da o mojem user posted image  sploh ne govorim.

Pri nas vsak dan ob približno šestih zvečer postanemo hudo nejevoljni user posted image user posted image , velikokrat (razen takrat, ko imamo obiske, takrat smo full pridkani) tudi jokamo. Pa sva zato z user posted image  prestavila kopanje na uro prej, tko da začenjamo že ob sedmih. Po kopanju pa jo grem dojit kar v temo v spalnico, se dojiva malo dalj časa kot običajno, na vsaki dojki ene 15 minut in potem mala full lepo zaspančka. Pol se pa zbudi ob približno polnoči, pa ob štirih in potem zjutraj ob pol osmih. Tak ritem ima sedaj že ene deset dni in mi kar paše, saj se tudi jaz tako kar lepo naspim.
Jutri gremo pa v Trbovlje, ima Ajda tam prababico, ki bo jutri stara 100 let, pa bomo Ajdo mal poslikali z njo, saj ji je to edina prababica.

Pa še vprašanje vsem skupaj: kako hitro nameravate imeti naslednjega otročička? Boste vse prepustile naključju? Glede na to, da spadam med malo starejše mamice (33 let) seveda pri nas razmišljamo tudi o teh stvareh.Pa me zanima vaše mnenje.

Sicer pa, komaj čakam, da v to našo deželico pride pomlad, da začne sonček fino greti in da se enkrat končno dobimo nekje, saj je vseeno kje....

Lep pozdravček vsem!

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.3.2006 9:57:54   
ajdaN
Hojlaaaa!

Kakšen zamorjen dan, jst pa takooooo dobre volje! user posted image  Naš Lovro je prespal celo noč! In to dejansko mislim celo. Spal je od 10 zvečer pa do sedmih zjutrej, mal pojedel in spal do pol desetih user posted image . Okrog 6 zjutrej sm se že spraševala če sploh dihauser posted image . Ampak je potem 2x zagodrnjal tako da sm mirno naprej spala.

Kot sm zadnjič napisala sva ga dala v svojo sobico in morm rečt da zdej vsi boljše spimo. Prej se je 2 noči zbudil okrog pol treh in pol sedmih, danes pa vse prespal. Pa tud jst sm naspana ker ne poslušam njegovega godrnjanja in cmokanja.

LE&TA pri nas sploh nismo široko povijali. UZ naredijo že v porodnišnici in če je vse uredu, greš direktn na pamperske. Potem pri 3 mesecih ima pa še kontrolni UZ kolkov. Tako da sploh ne vem kako zgleda ritka v vseh tistih plenicah.

Kupčkov tudi pri nas ne podiramo, gre direkt v posteljo. Včasih mu ga izjemoma rata, pa še to med tem ko še je pri meni. Bruha in poliva pa tudi ne. Morm prov potrkat.

Previjamo pa mi tud ponoči ne. Ampak ponoči pri nas pomeni 12h. Okrog devetih zvečer ga previjem in preoblečem v pižamco, pred deveto pa redkokdaj vstaneva. Tako da ima 12h rit v isti plenici, pa do zdej ni imel še nikoli rdeče rite. 2x se mu je nardilo mal pikic, pa so po Bepanthenu takoj izginile.

Včerej sva bila pa kljub snegu zunej. Sem dala čez voz dežno prevleko pa sva za 2h odmaširala. Sicer me je zebl kt cucka, ampak mali je bil pa tkoooooo topel, da sm se hotla kr mal pogret na njemu ko sva prišla nazajuser posted image  PA rajš nism, da ne bi imel sirene.

No za sprehod okrog jezera pa vidm da nas je tudi kar nekaj kandidatk. Prov fajn. Bomo nardile celo kolono z vozički! Samo da se malo ogreje pa se lahko takoj zmenimo.

No zdej se pa naše dete tako navdušeno zgovarja pod igračami, da mi grem pomagatuser posted image  Lep deževen pozdravček iz KR vsem skupej.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.3.2006 12:55:40   
Anonimen
Jz sem sicer za 8 let mlajša od lonje, Klara naju je malce presenetila, sva jo pričakovala šele čez ene 3 leta....definitivno pa bomo imeli še 1-2 user posted image . Moj user posted image si želi 3 otroke. Vendar morava najprej hišo in stanovanje zrihtat, da bova imela kam svoje potomce dat. Naslednjega načrtujeva čez ene 2-3 leta. Zadnjega pa najkasneje do mojega 30. leta. Ne vem, nekako bi me bilo strah imeti otroke po 30. Statistika me preveč plaši, kljub temu, da je moja znanka pri 41. rodila in je bila njena nosečnost bp.

Če piha veter ali pada dež (ali sneg) Klaro toplo oblečem, jo dam v lupinico in za 15-20 min na balkon (v zavetje in pod streho valda), čez strehico pa pokrijem pleničko.

Ajda, joj kolk sem ti fouš user posted image user posted image , čeprav je bila danes tut Klara kar pridna - spala od 23 do 5, nato pa do 7. Potem sva se previli, najedli in spet spat od 8 do 11. Zdejle pa spet spi. Moti pa tudi mene njeno stokanje in oglašanje - oglaša se kot en levji mladiček, kot da bi renčala user posted image user posted image .

Ali katera uporablja elektronsko varuško? A je za kej?

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
4.3.2006 14:39:36   
Nannn
Dannnnn,

Kaksen smotan in dezeven dan user posted image  nasa pupa pa tecka da ni vecje...sploh ji noben polozaj ne ustreza in povrhu tega se ven ne moremo ker zelo pada dez user posted image  se dobro da je danes user posted image  doma in sem jaz malo manj obremenjena kot ponavadi...najraje bi sla za cel popldan nekam in da ne slisim tega joka ker se mi na momente mesa od vsega...ja kaj cmo pride tudi tak dan user posted image  

Glede UZ kolkov pa je nasa pupa imela ze v Postojni enga in ker en kolk ni bil cisto ok smo imeli kontrolo v ponedeljek...sedaj jo siroko povijam samo ponoci...in res je prec lazje vsem...tudi Ela sedaj lazje brca in se mi zdi da se manj naprenja kot ponavadi...

Pisete da boste imele se user posted image  jaz pa trenutno sploh ne razmisljam da bi imela se kaksnega in da je tale nasa Ela prvi in zadnji nas user posted image  mogoce bom cez kaksno leto razmisljala drugace...stara sem sicer 30 ampak se vedno imam saj se 10 let pred sabo za user posted image

AlenkaIST sem sprobala tvoj nasvet podiranja kupckov...in nam kar ratuje samo se ne smem prevec hvalit...

LE&TA cestitam za prespano noc user posted image  upam da tvoja Tinkara kmalu dobi en ritem in da bosta z tvojim vec spala user posted image

caffee jest imam ze od zacetka elektronsko varusko in je super stvarca...meni zelo prav pride...ponoci pa jo izklopim...slisi se prav vsak premik in vsak dihljaj ko ga naredi...

Nic grem...

Lep dan kljub grdemu vremenu...

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.3.2006 21:44:21   
*hana*
Oj,
Nannn, jaz razmišljam popolnoma enako, sploh ne razumem, kako lahko ženske že takoj po rojstvu prvega rečejo, da bodo še imele user posted image , da je to to, ali pa to mogoče le zato, da ne bo edinček in je ponavadi v družini več otrokuser posted image ........da se razumemo, ni mi nič hudega, ampak res še ne morem reči, da bomo še imeli, da si to želim. Zdaj je na vrsti ta otrok, ki me potrebuje v celoti,ne pa da bi razmišljala že o naslednjem, mogoče kasnejeuser posted image .
Seveda pa vsak se odloči po svoje, a ne.

Glede el. varuške pa me zanima, katero imaš, tudi jaz razmišljam o nakupu.

LP

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.3.2006 9:05:37   
AlenkaIST
user posted image user posted image user posted image  spali do 10 do 6 zjutraj, ne morem verjet

Glede naslednjih user posted image  pa: jaz sem prve 3 tedne ful grdo gledala , mi je kdo samo omenil še kakšnega user posted image , danes pa mi je to čisto normalno, da bomo vsaj 1 še imeli. Jaz bom letos 28 pomladi naštela in se včasih tud mal sprašujem al mi ne bo časa zmanjkal.

Grem zajtrk delat predno bo alarm......

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.3.2006 10:31:30   
puri
Ojla!

Da se vam spet malo oglasim,....sploh nimam časa!

Ja, jaz sem tudi ena tistih, ki so že takoj po porodu pomislile na naslednjega otročka. Zato pa imamo že 3user posted image
Ne vem, jaz taka sem, da sem že takoj razmišljala o naslednjem, bolečino sem takoj pozabila,...občutki po rojstvu in spomin na nosečnost, mi je bil pa tako lep, da sploh pomisliti nisem hotela, da je bilo to zadnjič in da tega nikoli več ne bom doživela.
Tudi sedaj, po tretjem še vedno razmišljam enako, ampak tokrat bom počakala malo dlje časa. Oba z mojim se strinjava, da možnost za četrtega še ni čisto izključena, ampak potem bo pa res dovolj!
Se mi pa vsi doma zelo čudijo, od kje sem se vzela, da si tako želim otrokeuser posted image

Vsak človek je drugačen, vsak ima drugačne želje,............ saj kako bi pa bilo, če bi imeli vsi enake.

Uniq jaz tudi že zelo dolgo nimam pravega apetita. Po šestih tednih od poroda mi vsaj sem in tja kdaj kaj zapaše, prej sem se mogla pa zelo posiliti, da sem vsaj nekaj na dan pojedla, ker mi je bilo kar slabo, če sem samo pomislila na hrano.

Mi se sedaj dojimo okrog enih ponoči in nato okrog petih, zvečer pa zaspi okrog pol 9-ih. Je kar priden, čeprav sedaj je že malo razvajen in hoče biti kar dosti po rokah. Se pa še vedno polno dojiva.

Neposredna povezava do sporočila: 491
5.3.2006 11:02:10   
Anonimen
Ja, sej jz sem bila tut prve tedne po porodu PROTI, da bi imela sploh še kdaj kakega otroka, "ni šans, nikoli več" sem si rekla. Ampak zdaj pa že razmišljam o tem.

JOj, kaj bi dala, da bi bilo še meni malo slabo...user posted image user posted image Jz imam pa taaaaak apetit, da ne vem, kdaj bom mojih 10+ dol vrgla....Zdej se grem kao neko dieto - pravilno kombiniranje hrane pa to, pa prazne OH-je proč (sladkarije). Do pusta mi je še nekako šlo..potem pa naval na krofe, miške, flancate.....Joj so bili dooooobri...njami!

Sej kolikor se spomnim, sem bila v gladki prednosti pred vsemi v kg med nosečnostjo... Pa me vseeno zanima: a lahko že obleke nase spravite? A vam je šla kaj medenica narazen? Jz sem v bokih kot vogal od banke...(ne vem, alpa imam rit tako veliko user posted image user posted image ) Koliko kg imate še viška?

< Sporočilo je popravil caffee -- 5.3.2006 11:04:39 >

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
5.3.2006 13:25:40   
Nannn
Hojla,

Vreme pri nas je kot da bi bili sredi decembra...popoln kaos vzunaj in povrhu tega se mocno piha...in spet ne gremo nic ven user posted image  kdaj se bo tole nehalo tudi ne vem...smo imeli pa vceraj popoldan obiske in nasa pupa se je malo umirila in se vsem smejala kot da prej ni bila tecka...noro res...vec ljudi je okoli nje bolje je razpolozena user posted image  danes imamo pa tudi obisk tako da upam da bo tamala pridna...

hana* jest imam baby phone od firme Know How in je v redu...dobila sem ga od ene prijateljice tako da ne vem niti cene koliko staneji...

ena prijateljica mi je svetovala naj pijem caj Rooibos da je zelo v redu in da nase user posted image  ne napenja tako mocno kot ponavadi...baje blazi vse trebusne bolecine in se brez teina je...baje pospesi tudi nastajanje mleka tako da sem danes letela v trgovino po tale caj...sem pa ze tudi na enem forumu brala o tem caju tako da bomo probali...

Grem ker tamala skoraj da ze krici user posted image

LP Nannn

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.3.2006 14:52:41   
ajdaN
Daaaaaaaaaan vsem skupej!

Noro vreme - sneži kar more pa še grmi zravn. PODN! Že drugi dan kar ne moreva ven. Upam da bo jutr šlo.

Da vam povem da smo še eno noč prespaluser posted image . Od 10 do pol sedmih, pa še do pol desetih! Se pa ne upam preveč veselit, ker samo čakam da bo eno noč vse za nazaj notr prnesu. Pol bo pa fešta, pa še oči nama bo gotov na kavč ušeluser posted image .

Caffee kolk si se pa zredila med nosečnostjo - da vidm če si me prehitelauser posted image . Jst sm se cca. 24kg. Iz porodnišnice sm pršla 10kg lažja, pa še 8 jih je šlo v 3 tednih pol dol. Telih 6 pa ne gre več nikamor. Tud zarad vseh piškotov k jih požrem. S čokolado ga pa ne upam preveč srat, da ne bo pri tamalem veselica. Edin en Bounty pade vsak dan. Ampak mi včasih takoooooo zapaše čokolada, da bi celo požrla! Sploh ob takihle dnevih ko sva skoz notr, pol pa samo gledam kaj bi v usta dala. Ampak se tolažm, da bojo šle kg že dol. Če ne prej pa pol ko bo vreme in bova vsak dan vsaj 4 urce na terenu.

Svoje stare cunje lahko samo sanjamuser posted image . Že pred nosečnostjo sm jih težko gor dala, k sm se prejšno zimo zredila kot en user posted image . In sm ravn začela z 90 dnevno dieto in zgubila 4kg, pol pa bumf - nosečnost in seveda sem mogla nehat.

Dons sva pa že od 12 sama - oči ima "špil", midva bova pa sitnarla cel dan. Ah kr nej, samo da ponoč spi. Čeprav trenutno spi  na rokah, jst pa tapkam z eno roko. No do večera bom že fertikuser posted image

Drugač imamo pa pri nas tudi (sposojen) Know how babyphone. Ni ne vem kaj, ampak ko se dere ga slišimo. Da bi pa vsak vdih slišala pa ne maram. Drugače je pa cena tm nekje od 8 jurjev pa do 30. Ni pa nujno da gre  s ceno gor tud kvaliteta. Pohvalijo pa Tomijeve. Ampak pri vsaki je pa tko, da ti lahko sosedove zvoke lovi, tko da bi blo idealno če bi si jo lahko sprobala.

Aja še enga otročkauser posted image  Ne vem če. Med porodom sm mojmu vpila nobenga večuser posted image . Ko je blo fertik sm rekla kamot še enga, zdej je pa tamal tak sitko, da se zaenkrat strinjava da bo kr edinček. Ampak po mojem si bom kmal premisnla. Sploh če bo še naprej tko krasn spal ponočuser posted image

No tko zdej se mi pa ne da več pisat. Grem še mal pred TV. LP.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.3.2006 16:49:59   
alenkica
No, pri nas je zaenkrat vse po starem. Sem pa zelo slabe volje, ker ne morem ven. Prinas piha kot zmešano in pada dež brez postanka. Je prav grozno. Malemu se kar malo pozna, da pogreša svež zrak, pa sem mu malo odprla vrata, da je vsaj malolepše zadihal.

Drugače je pa priden, ponoči mi spi  po 5 ur, podnevi pa različno, ampak opažam, da veliko manj spi kot na začetku.
Pa še en problem imamo: zelo rad zaspi v naročju in ko ga dam na divan, ali v stolček se takoj zbudi, razen če ga dam v košek. Takrat ponavadi spi naprej, če pa ne, ga malo pocingam in je vse v redu in spi naprej.

Jaz uporabljam Tomiyev baby phone in sem zelo zadovoljna z njim, ker ga lahko naštimam, da me opozori z zvokom, ali samo z lučkami. Je pa zelo dobro slišat, tudi če malo bolj močno zagodrnja. Všeč pa mi je, ker je zvok precej čist.
Mislim da je bil cca. 10000 sit v BC. Vam svetujem, da spremljate akcije, ker je stalno kaj zanimivega. Kupili pa so mi ga domači za darilo ob rojstvu.

No, uživajte, kljub temu groznemu vremenu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.3.2006 18:55:33   
LE&TA
Tud jst sm prve dni po porodu oz. pol ko  smo pršli domov iz bolnice rekla da nobenga več, še Tinkaro sm hotla nazaj nest. Ampak  je že bolš in sigurno bo vsaj še en, ampak mal kasnej, čez kake 2 , 3 leta.

Če bo še tako snežilo še iz hiše ne bomo mogli. pr nas tud ful piha, sm šla prej mal ven, pa sem se hitro obrnila, ker je ful grozno!
Bomo kr skozi okno gledali ven in čakali da se sneg stopi!! POl pa v akcijo s tamalimi!!user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.3.2006 22:38:20   
Anonimen
AjdaN, jooj...težko priznam..ampak res si zmagala! Prehitela si me za samo 1KG!! user posted image user posted image Jz sem se zredila za 23 kg. 10 jih je šlo takoj po porodu dol, komaj 3 kg sem izgubila zdaj v 2 mesecih  user posted image . Borim se še z 10-imi kg! Apetit (na sladkarije) imam pa za 3 ljudi...Prekleti OH-ji!!!

Jz si bom verjetno šla jutri kar kupit varuško, ker imam user posted image na drugem koncu hiše kot računalnik...user posted image

Nč grem jz rajši spat zdejle...Bo budnica 3-5 ure.

Lp

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
5.3.2006 22:46:35   
Nyah*
Ceeeeeeeer!

Samo hitro javljanje, ni casa splohuser posted image , vse delo doma pocaka, Naja je komaj dobro zaspala, upam da vsaj za 4 urice, mozek pride sedaj iz sluzbe,...

Vse ok, spimo cez dan enkrat za 3 ure, pa mogoce kake pol urice vmes, drugace je kar budna. Ne joka vec non-stop, vcasih sama lezi tudi eno uro na sedezni, gleda okoli, se igra z rokicami, smeji,...

V glavnem, o kg nebi govorila. Jaz sem ze pred nosecnostjo imela marsikatero prevecuser posted image , dobila sem jih potem 17, sedaj imam se 4 nosecniske viska, drugace pa sigurno kakih 20 huh.
Bom se po mojem kmalu lotila 90 dnevne diete, mi je bla fajn, a se moram psihicno pripravit na nic vec papcanja, sladkanja,...user posted image user posted image user posted image . Pa komaj cakam cas sprehodov, reeees imam ze dosti tega doma in snega, sla bi veeen,....

Nic, grem kavico pristavit, pa se poj k mozku mal stisnit ( in pri njem cez 10 minut zaspatuser posted image user posted image ).

Se pisemo jutri,

Nocko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.3.2006 7:42:22   
AlenkaIST
Jutro. A ste še vse pridne, pa spite? Men se ne da. Sem user posted image  zrihtala, zdaj pa nisem več zaspana in sem se kar za računalnik vsedla.

No glede kil bolje da nič ne rečem. Me ne boste marale več user posted image . Pri G mi je vaga kazala točno tolk s kolkimi sem začela. Doma pa odvisno od dneva -1, -2 kg. Stare hlače oblečem brez problema, kar verjeti ne morem. Jaz pravim, da je vsega kriva Sara, ker bi rada tolk pojedla, pa mi je vso maščobo stopila user posted image

Končno smo tudi mi sprobali user posted image . Zanimivo. Bo pa treba še mal povadit, da pridemo spet nazaj v formo user posted image .

KAKŠNO ZAŠČITO BOSTE UPORABLJALE? Ti kondomi so mal user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.3.2006 10:00:21   
golob
Živjo!
No nam na žalost ni treba nč uporablat zaščite, ker je zaščita kar naš Luki! Se je očitno odloču, da bo edinec.Ha hauser posted image
Še vedno mamo strašne težave zaspat pred polnočjo tako, da midva samo še omagava v postlo. Tiste, ki ste otroke pustle sam 1x se zjokat mate blazno srečo!!!
Naš se joka že 5 dni zapovrstjo + vsi dodatni ukrepi pa nismo nikamor prišli. Ja do tega, da zdaj še jaz sedim v kuhinji in jokam.user posted image Krasno a ne?! A ma kera še kak recept? Prosim prosim!!!!!
Drugače pa jaz mislim uporablat Mireno. Kondomi so mi za crknt, tabletke ne maram (sem jih že 6 let jedla) in tako ne preostane drugega. A je katera mogoče že sprobala Mireno?Me zanima, kako ti jo  vstavijo, kako je a boli....No pa saj zdaj, ko smo dale porod skoz iteka ne more nč več boletuser posted image
Imejte se lepo!!!
AJA!!!A mi katera zaupa, kako ste spravle slikco zraven svojga imena:Ne se mi smejat sem bolj anti...
Čaw čaw, golob.

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?