ninaki
|
Pozdravljene, evo se mene Pridruzujem se klubu zatekajocih zensk. Kak teden nazaj so tudi meni zacele zatekati roke, zdaj pa se noge. Imam obcutek, da imam namesto prstov klobase. Ugotavljam, da je slabse, ce lezim A ni tako, da bi moralo biti boljse? No ja, itak je to nekaj, kar pase zraven... Sem brala v eni reviji, da moramo paziti le, da nimamo bakterij v urinu in da ni pritisk povecan, pa da ni glavobolov. Vceraj zvecer sem si privoscila kopel. Je pasalo.... Sicer sem bila pa cel dan nekam cudna. Zgleda, da sem res prehlad fasala, saj sem cel dan prespala. Iz nosa mi tece, pa grlo sem cutila. Sem se napila caja z limono in medom. Najbrz sem kaj staknila, ko sem po trgovinah letala. Ali pa zadnjic na Polikliniki, je bilo toliko bolanih ljudi v cakalnici, da sem bacile kar videla letati naokoli. Mogoce sem pa kaj staknila od moje tasce - me vabi na obisk, pol pa, ko pridem tja, mi pa pove, da jemlje antibiotike, da jo pece grlo, pa da pljuca tudi niso ok. Moja mami pa ne zeli priti na obisk, ker malo smrka. No ja, kaj cmo, ljudje smo razlicni. V soboto so prisli moji starsi na zajtrk. Prav fajn jih je bilo videti in slisati, saj se ze dolgo nismo. Ta we greva pa midva na hrvasko - tudi jaz sem se vedno aktivna in se mi ne zdi cisto nic takega, ce se kam odpravim. Tako da, pika-poka, kar odmisli razne "pametne" komentarje in bodi aktivna. Sicer jaz pazim, da se npr. na kako dolgo pot ne bi odpravila sama, ce imam pa opravke kje v blizini, grem pa sama. Mobi imam vedno pri sebi, pa je. Zagotovo pa ne bom te srece, da bi dala vse 3 porodne dobe skozi v 5 min Danes grem v Lj na kosilo s prijateljico. Je pa res fejst mraz, sem malo prej zracila, pa me se vedno zebe. Mene ponoci oblivajo neki vrocinski valovi, mi je tako zelo vroce, da sem cisto hin. Pa imam drugace cisto pokvarjen termostat - berite, zmrznjena do konca. Moj dragi je cez dan v kratkih rokavih, jaz imam zabe, spodnjo majico in se dve majici z dolgimi rokavi. Ponoci pa ravno obratno, on pokrit skoraj cez glavo, meni pa vroce za ponoret. Vlece me ven na sprehod, a je tak hud mraz, da ne vem, ce ne bom se malo pocakala, da se otopli. Aja, pa se to. Epilog moje zgodbe s csd - napacno so mi izracunali bruto nadomestilo. Mi bodo poslali se eno odlocbo. Se dobro, da sem preverila. Lepo se imejte, Nina
|