ninaki
|
Ursa_p, hvala za odgovor za BC. Fajn, da ste postimali s kuzki. Glede plenick, se sama ne vem kako in kaj. Jaz sem kupila Muellerjeve 3-6. Predvidevam, da za 3kg je vseeno katere so, od 2-5 ali od 3-6. Mislim pa, da so ta prve nekoliko manjse, glede na to, da zadoscajo tudi za 2 kg (ne vem, mogoce bolj stisnejo pri nogicah, da kaj ven ne uide - ugibam), ta druge pa bolj raztegljive, da zadoscajo tudi za 6 kg. Jaz sem kupila samo en paket, pol bomo videli kako in kaj bo, ce bodo sploh ustrezale in ce bodo ok. Jaz imam kovtercek in deko. Kovtercek je bolj topel, imam tudi enega malo manj toplega za poletje. Zdaj bo prav prisel toplejsi. Je pa toliko dolg in sirok kot posteljica. Kami, tvoj Evan je zelo cute!!!! Super, da samo spi in je. Bo tudi tebi pomagalo cim prej priti k sebi se posebej, ker so te sivali. Pa Liam, kako gleda na bratca? Je kaj ljubosumen? Aja, Kami, a nisi ti enkrat omenjala banjo (za kopat dojencka), ki se postavi na taveliko banjo? Mogoce ves kje bi jo dobila? Ali pa ostale punce, ste jo ze kje videle? Tiste na stojalih mi ne potegnejo, se mi zdijo cisto premajhne. Ne vem pa, ali bo previsoko, ce jo postavim na pralni stroj? Kaj menite? BaGSi, super, da si ze doma in se doma crkljate. Punce, same pridne otroke imate, samo jejo in spijo. Upam, da se se moj v trebuhu ze sedaj malo naleze, da bo jokal samo, ko bo lacen ali ga bo zeblo. Drugace pa ne No ja, malo se lahko, samo ne prevec Sem prebrala tvojo porodno zgodbo, res je bilo expresno!!!! Jaz sem sla danes kljub lenobi vseeno na sprehod. Je bilo bolje kot vceraj, tukaj pri nas ni pihalo. Se vedno pa je zelo mrzlo. Danes sem brala eno knjigo, kjer je opisano vse sorte o dojenckih, od dojenja, previjanja, nosenja, kopanja, spanja,... Se vidi, da je knjiga ze nekoliko iz mode, saj pise, da mora otrok spati na hrbtu, v materinski so nam pa rekli, da na boku. Res je vsako leto kaj drugega moderno. Se pa spomnim, da so nam v materinski res rekli, da si lahko pumpice za crpanje mleka sposodimo v porodnisnici. Hotela sem vas se vprasati, ali imate za v vozicek kaksno dekico ali kaj drugega, ali boste otrocka npr. v pajacku polozile direkt v vozicek? Lepe sanje vam zelim in se beremo jutri. Nina
|