Kami
|
Bravo BaGsi , bravo Anja , bravo ati in bravo bratec ! Veliko sreče in crkljanja. Se zmenimo kaj za v Tivoli, ko bo topleje. Tole je pa prava invazija! Očitno so se uresničile napovedi od Sarazan (saj si bila ti, ne?), samo Bobika je skočila še vmes v vrsto. Zdaj lahko naprej napoveduješ, očitno ti gre dobro tole. Za vse nespečnice (Eviii, Ursa_p, ninaki): a lahk do mene skočte ponoč mal Evana ujčkat, da se bom jaz naspala?! Jaz sem čist podrta, ampak kar dobre volje. Zdaj bom šla malo pospat. Sicer so mi ga pa danes tehtali in je pridobil samo 70g namesto 150g. Jaz sem tako sita teh standardov in normativov, samo sekiram se pa ne več zarad njih. Ok, razumem, je slab jedec, je zelo majčken in šibak. Ampak lepo je miren, panča, je ko se zbudi, ravno navdušen pa ni nad hranjenjem. In tudi ne hujša, ampak pridobiva, samo počasi. In zdaj naj cel ogenj v strehi delam zarad tega?! Joj, punce, dobro da mi tole ni prvič. Prvič sem se živa požrla zarad takšnih stvari, zdaj sem veliko bolj flegma. Sicer me je pa uspela včeraj spraviti v solze moja mami (sem sama pri sebi rekla, da se vidi, da sem po porodu, pa sem še malo neuravnovešena). Je vprašala, če bo moj mož doma drug teden. In sem rekla, da ne, ker ima pač takšno službo, da ne more bit več kot en teden odsoten in da gre delat. Da bom vesela, če bo lahk kakšen dan kaj prej prišel domov, drugače pa ne računam veliko nanj te dni. In je rekla, da zakaj sva se odločila za drugega otroka, če nimava časa zanj!? Me je kar gor vrglo. Sem ji kar lepo povedala, da sem sicer vesela, da mi vsak dan pride za 2 urce pomagat, da pa bi mela tega otroka, če bi bila ona tuki al pa ne. So pač časi zdaj drugačni, kot 20 let nazaj in zame je čisto normalno, da moža pred 18. uro ni domov. Čeprav bi si seveda želela, da je drugače, pač ni, ker ne gre tako. A si morte mislit?! Skor bi jo čez vrata vrgla. S tem, da je ona sama imela en drek od pomoči od svojih moških, pa mi bo pamet solila. Punce, kar ostro. Same začrtajte mejo svoje družine, če ne se vam zna odtrgat. Do tukaj, naprej bomo pa sami, jaz pravim. Bo težko, ampak bomo zmogle. Skupaj bomo mal pojamrale, pa bo šlo!
|