ursa_p
|
Evo mene! Sem bila ze prej na RR, ampak nisem imela casa nic napisat. Sva prisla od G, potem sva pa takoj sibala k veterinarju ... zgleda naju spremlja nesreca. V glavnem ena od psick ima vnetje maternice, kar naju bo kostalo se okoli 50000 SIT (sva pa ze dons dala 15 jurjev) ... jaz ne vem kaj gre lahko se narobe. Zelim si samo, da bi bilo vsaj z Galom VSE OK. Financno sva pa zdej ze res cist v riti - pa naj se slisi kakor se. No, da povem kako je bilo na pregledu. V bistvu sem imela le CTG, kjer je bilo vse ok, ko pa je bil cas za konec, so se pa zaceli popadki (enega so celo ujeli na CTG). Spet je prisel do stevilke 50, s tem da je bil ta kar dolg ... pomoje vsaj 3 minute. Potem pa nic miru .. ves cas nekaj. Ampak kot nalasc je brcal ves cas CTG-ja. Pa se potem do prej, ko sva prisla domov (do okoli treh). Tako dobro in tako veliko ga nisem cutila ze lep cas - vsaj kak mesec. Res noro. Pa sem se tolk pritozevala kako je neaktiven. No, G je rekla, da so to ne vem kaki popadki (sem pozabila kako ime imajo). Pac pripravljanje na porod in da je to cisto normalno. Tudi otrdevanje trebuha v zgornjem delu je cisto normalno. UZ nisem imela, samo pogovor sva imeli. Dobila sem le izvide hepatitisa in toksoplazmoze ... oboje smo negativni. Naslednji pregled bi moral biti cez 1 teden, se pravi v petek, ampak sem ga zaradi Maticeve sluzbe prestavila na ponedeljek, da bo to popoldne. Sem pa dobila tudi list za premike in ce se ne bo kaj dosti premikal moram pa takoj na CTG. Pa se to mi je rekla glede gibov, da je vazno, da je kak premor vmes, ne glede na to, ce traja samo 5 minut .. tko da jaz zdej ne vem vec, kdo ima bolj prav - vsak po svoje. Upam, da sem povedala vse. Vidim, da ze padajo stave in da sem zgleda res naslednja na vrsti. Ja, bomo videli ... jaz sem glih dons Maticu rekla, da bova po moje vsak cas pestvala, ker me res kar dobro zvija. Ampak glede na to, da je danes tako zelo aktiven, bomo verjetno se nekaj casa cakali. Najbolj bi bilo naslednji (ne ta) ponedeljek ali torek ... da pridem domov na cetrtek ali petek (ce bo vse ok, seveda), pa da bova dobila ze izvide od psicke, ce ima kako nevarno zadevo (to dobiva naslednji ponedeljek), pa da bo Matic cez vikend z nama, ker si dopusta pa sedaj zaradi financ na zalost ne more privosciti. No, pa se 37 tednov dopolnemo v cetrtek. Bomo videli ... ocitno bo vodnar - danes prav gotovo ne bomo rodili. Drugace pa cestitke za Bagsi in njeno ornk punco (res je velika) ... ne morem verjeti, da se vse med januarcice "tlacite" ... no, na koncu bom pa se jaz. Ampak ne skrbite .. mogoce se vam se katera marcica pridruzi februarja. Katjandraz ... tvoja puncka je pa res ze zelo velika. Ce rodis sedaj bo ravno tako velika kot najin Gal - ocitno. Upam, da mi naslednjic naredi kak UZ, da bom vsaj videla kako velik je ... je pa zgleda kar majhen. In komej cakam, da zacnemo hoditi na sprehode ... sem prepricana, da se bomo potem veckrat srecali .. samo se lepo vreme pocakamo in se sigurno kaj dobimo. Taja27 ... sobica je prekrasna. Moram pa povedat, da imas enako lucko kot midva - tisto stojeco, samo da midva na zalost nimava tiste male lucke za branje zraven - moj dragi Maticek ni niti pogledal kaj je vzel - sva sele doma videla, da ni cisto ta prava ... hotela sva namrec tocno tako, kot imata vidva ... kupila sva jo pa v Ikei. Pa soncek na stropu se mi zdi, da je tudi z Ikee, ne? Uzivajte v preostanku dneva ... jaz moram se kuzam skuhat za jest, pa se nama kaj za vecerjo, potem je pa ze zadnji cas, da se pospravim v posteljo. Danes so vsaj dobri filmi po TV. Jutri je pa na sreco sobota, tako da bo Matic vsaj nekaj casa doma (za popoldne si je pa eno kratko - ta hitro sluzbo nasel - ua 3 urce). Ursa
|