ninaki
|
Bobika, cestitke tebi, Manci in atiju!!!!!!!!!!! Super novica. Punce, zacelo se je Se malo, pa bomo tudi me mamice Midva sva pa danes izbrala jedilno mizo. Sej vem, da je cisto mimo tema, samo jaz se zadnje case tako fajn pocutim in ker imam za dojencka ze vse pripravljeno, me daje opremljanje stanovanja. Zdaj, ko sem doma, je veliko lazje. Imam veliko vec casa, pa energije tudi za letanje po trgovinah. Prej sem bila cisto unicena od sluzbe in se mi popoldne niti pod razno ni nikamor dalo. Skratka, miza je ZELO lepa in bo kmalu dostavljena. Danes sem poslala pecivo v sluzbo sodelavcem. Ker ga ni nic ostalo, vas ne morem povabiti nanj Naslednjic ste pa res vabljene. Samo za prevoz se morate zorganizirati, pa bo. Pa se pol, ko bo jedilna miza, bo dosti placa za sedet. Kake fotelje si boste pa morale s seboj pripeljati, ker, zal, to se ni prislo na vrsto Danes sem zvedela, da so v bloku se 3 nosecke!!!!! 1 ima celo PDP zelo blizu mojemu Pa bo le okoli se nekaj mamic za sprehode z dojencki. Super, super, super. Zdaj, ko sem doma in se mi nic ne dogaja, se mi zdi, da se sploh ne znam vec meniti z ljudmi. Povem lahko le kaj kuham, kaj vse sem pospravila, kaj sem pocela (itak veliko pocivam) in kako se mali muva. No ja, ze vceraj sem se trdno odlocila, da zacnem delati za fax danes, pa mi danes nekak ni ratalo. Jutri mi tudi ne bo, pride prijateljica na kosilo. Bo pa naslednji teden, a ne (koga hecam....) Pri meni se je moja mami najavila takoj po porodu. Mi je ze napovedala, da bo vzela 2 tedna dopusta, da me bo rihtala???!!!!! Jaz pa cisto paf. Aja, pa "obvestila" me je, da obiske lahko itak pricakujem od prve minute naprej (berite, cela zlahta, ki je ni ravno malo). Jaz pa spet se bolj paf. No in sem ji dala vedeti, da obiski bodo, ko bova midva to hotela in ne oni. Da je pa cisto vse odvisno od nasega navajanja in mojega stanja pol. Da mene bo pa itak moj dragi rihtal. No, pol je omilila vse skupaj in rekla, da bo pomagala kuhati, pospravljati in likati. Ker jaz sem ze imela v mislih sceno - moja mami se pojavi na vratih in ze z vrat zacne komandirati in rihtati vse, vkljucno s tem kako dojim otroka, kako ga ne previjam prav, kako ga razvajam, itd, itd, itd. In po tem filmu v moji glavi mi je vse dol padlo. Tako da sem ji dala vedeti, da takega scenarija pa ne podpiram. Tako da je potem rekla kaj je mislila in da v otroka se pa ne bo vtikala (ja, me prav zanima koliko casa bo zdrzala ) Aja, pa njen odgovor na moj prvi ne je bil, ja, moja mami je tudi mene rihtala, to tako gre (zgleda res nekaj, kar se prenasa z generacije na generacijo. Ceprav pri nas se ni bilo govora o kakem spremstvu iz bolnice - hja, mogoce pa to sele pride) Skratka, jaz si s strani moje mami nisem zaprla poti, ker res ne vem kako se bom pocutila. Mogoce bom pa rabila pomoc in bom se zelo hvalezna zanjo. Bi pa zelela to res takrat, ko bom jaz za to in ne, ko bodo drugi tako rekli. Tako da bomo se videli kako bo res takrat. Obiske sem pa itak crtala za do takrat, ko bova midva dala zeleno luc. Zdaj grem pa pocasi v posteljo. Lepo spite in se beremo, Nina
|