Anonimen -> RE: Odločne 8 dan_ sadje (10.1.2006 10:58:16)
|
Mi je šele zdaj uspelo do računalnika. Seven, višina - 100 bi bilo čisto primerno, kar je manj je anoreksično oz. ni za naša leta, pa tudi tvoja postava, glede na slike, ki sem jih videla, ne "dovoljuje" -110 (v smislu, da nima smisla, ker bi za tako težo morala stradati). Jaz sem s svojim jutranjim rezultatom zelo zadovoljna pa še na stranišče nisem nič šla, ker sem rahlo zaprta. Bom napisala svoj rezultat AMPAK NE ŽELIM V NOBENO TABELO! Nisem človek tabel! - 2,7 kg ???????????????????? Zdaj pa nekaj o kečapu. Sem danes hotela enega kupiti in sem pred nakupom pogledala deklaracijo. Kečapa namreč ne jem, mogoče sem ga v celem življenju trikrat. Sestava je paradižnikov koncentrat, sladkor, voda, razni ekstrakti začimb, različne snovi za zgoščevanje pa par aditivov. 100 g ima od 91 do 140 kcal, odvisno od proizvajalca. Po tem sem ga vrnila na polico - če je v njem paradižnikov koncentrat, potem lahko jem tudi navadno paradižnikovo šalšo! Ima tretjino kalorij (ali še manj), nima sladkorja in nima aditivov.
|
|
|
|