princes
|
ola... ja jaz sem šla danes na pikico, auč....Sem dala kri, izvidi so drugače v redu, samo še en test naredijo, ker imam tokso pozitiven, drugače je to baje dobro, ja sem jo že prej prebolela, tako da ni ogrožen....Bomo videli, kaj bojo povedali 30.3., ko grem na pregled, komaj čakam... Še en teden... Upam, da bo vse ok... Drugače sem pa danes, ko sem čakala na napotnico, sem brala revije in sem videla reklamo za La vie, trgovine, imajo pa res take bolj moderne stvari..No drugače moram it še v živo pogledat, da vidim na svoje očke... Pa tudi en modrc je bil naslikan, pa je veliko bolj normalno zgledal, kot tisti v Emporiumu, ali kje drugje...Je pa cena 8.000 sit... Bom šla pogledat...Tudi nakit so imeli, v istih barvah,kot majčke in puloverje, da lahko kombiniraš... Nisem vedela, da slikice kar zbledijo... jaz jo bom v knjigico nalimala.... Jaz še ne vem za koliko sem se zredila, ko se doma vagam, tudi tam nekje 2 kg... Upam, da bo tako tudi vnaprej... Se pa baje vsak teden, če se normalno rediš, se za pol kile vsak teden...To se pravi ravno 2 kg., v enem mesecu...tako sem brala nekje... Bom šla kar malo na orbitrek danes...Zdaj že kar nekaj dni nisem bila... Drugače bi pa skoz kaj papala, pa bonbonov pojem na tone...Softi...sadni,...njami... Mi pa ful pašejo kuhane stvari, samo da kašna mamica skuha...njami... Sem pa opazila, da mi ima piščančje meso zadnje čase ful zanič okus.. Raje mam kakšne fino mehke goveje zrezke, ali mleto meso... Danes ne vem kaj bom jedla, moj je bolan mu nič ne paše, včeraj sem skuhala, pa sploh ni nič pojedu... Sem bila kar mal jezna...Samo kaj če ne mora...Bošček je... Potem sama zase se mi pa kar ne da kuhat kaj obilnega...Nekaj na hitrco... Čeprav bi kar skoz kakšne omakce jedla, pire krompirček, njami... Ok zdej sem pa že ornk lačna... Grem mal pogledat v hladilnič, če kaj zanimivega v učke pade.... Lep dan...
|