|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
23.3.2006 10:17:21   
Dajanax
Jutrooo, že dolgo se nisem javljala, vendar danes se pa moram malo potolažiti.
Zjutraj sem že pošteno jokala zaradi svoje pikice, pa ne čisto zaradi nje-ga, pač pa zaradi svoje butaste nevednosti, ko sem hotela za spomin plastificirati slikice ljubkega mojega otročička. Seveda pa je toplota slikice uničla!!! In vse skupaj je črno ratalo. Sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem vse tri, ki jih imam do zdaj, vstavila naenkrat.
In slikic ni več, pa tako lepe so bile...user posted image

Se bom že potolažla, po tem kar se je zgodilo tinaaji... so slikice čist omembe nevrena zadeva. Drži se tanaaja!!

Drugače pa bušček raste, sem že kot da bi malo žogico pojedla (sem v 15t). Žalostno pa ugotavljam, da glede oblačil nimamo glih neke izbire. V LJ v Popku je huuudo majhna izbira, drago pa za popi***. Kupila sem sam ene kavbojke (cca 14.000!!!), pa še to sem doma ugotovila, da jih zaenkrat še ne morem nosit, ker mi zaradi prirejenega širokega pasu še vedno dol lezejo.  V CE v H&M je tud tako žalostno, da mi je blo žal lepega popoldneva ko sem naredila 130 km v eno smer pa nč kupila. Aja, je pa novi City Center res lep in za ne-nosečnice gotovo dobra izbira za šoping za cunjice.

Zelo sem se začudila ko nekatere male pikice že čutite!!! Hura!!!! pol bo tudi pri meni kmalu, komaj čakam. Se mi še vedno zdi tako neverjetno in lepo in ..., da nosim pod popkom detece...

Pa slabosti tudi počasi, ampak res počasi, pojenjajo...Koliko ste se pa že kaj zredile??? jaz sem se za 2,5 kg! Nikjer ne najdem kakšne krivulje ali pa tabele kako naj bi se po tednih redila! Ve katera za kaj takega?

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.3.2006 12:06:17   
Billi
Danes je tako fajn, ker imam toliko cajta, da lahko po mili volji čvekam user posted image Dajanax, ful mi je žal za tvoje slikice. Drugim pa nasvet, da se jim ne bo podobno zgodilo - najbolje je, da si slikice poskenirate na računalnik za spomin. Ta papir je takšen, da po nekaj časa zbledi. Ali ima katera še boljšo idejo? Ni pa fajn, ker se dobro vidi samo na računalniku, ko sem si hotla pa sprintat pa ni bilo tako fajn. Verjetno imam preslab printer. Pa ne se preveč sekirat zaradi slikic, saj jih bo še na tisoče, ko bo user posted image zunaj , pa še kakšno ti bojo do septembra sigurno naredili
Drugače ti pa čestitam, da si se zredila samo 2,5 kg. Jaz sem se za 5 kg!!! Vem, da je to čisto preveč, ampak si nisem mogla pomagat, ker mi je bilo tako user posted image in sem kar jedla in jedla,... zdej slabosti že malo minevajo, tako da se bom probala bolj pazit v naprej.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.3.2006 12:36:18   
princes
ola...

ja jaz sem šla danes na pikico, auč....Sem dala kri, izvidi so drugače v redu, samo še en test naredijo, ker imam tokso pozitiven, drugače je to baje dobro, ja sem jo že prej prebolela, tako da user posted image ni ogrožen....Bomo videli, kaj bojo povedali 30.3., ko grem na pregled, komaj čakam...user posted image
Še en teden...user posted image Upam, da bo vse ok...

Drugače sem pa danes, ko sem čakala na napotnico, sem brala revije in sem videla reklamo za La vie, trgovine, imajo pa res take bolj moderne stvari..No drugače moram it še v živo pogledat, da vidim na svoje očke...user posted image
Pa tudi en modrc je bil naslikan, pa je veliko bolj normalno zgledal, kot tisti v Emporiumu, ali kje drugje...Je pa cena 8.000 sit...
Bom šla pogledat...Tudi nakit so imeli, v istih barvah,kot majčke in puloverje, da lahko kombiniraš...user posted image

Nisem vedela, da slikice kar zbledijo...user posted image
jaz jo bom v knjigico nalimala....user posted image

Jaz še ne vem za koliko sem se zredila, ko se doma vagam, tudi tam nekje 2 kg...
Upam, da bo tako tudi vnaprej...user posted image Se pa baje vsak teden, če se normalno rediš, se za pol kile vsak teden...To se pravi ravno 2 kg., v enem mesecu...tako sem brala nekje...
Bom šla kar malo na orbitrek danes...Zdaj že kar nekaj dni nisem bila...

Drugače bi pa skoz kaj papala, pa bonbonov pojem na tone...Softi...sadni,...njami...
Mi pa ful pašejo kuhane stvari, samo da kašna mamica skuha...njami...user posted image
Sem pa opazila, da mi ima piščančje meso zadnje čase ful zanič okus..user posted image Raje mam kakšne fino mehke goveje zrezke, ali mleto meso...user posted image

Danes ne vem kaj bom jedla, moj je bolan mu nič ne paše, včeraj sem skuhala, pa sploh ni nič pojedu...user posted image Sem bila kar mal jezna...Samo kaj če ne mora...Bošček je...
Potem sama zase se mi pa kar ne da kuhat kaj obilnega...Nekaj na hitrco...
Čeprav bi kar skoz kakšne omakce jedla, pire krompirček, njami...

Ok zdej sem pa že ornk lačna...user posted image
Grem mal pogledat v hladilnič, če kaj zanimivega v učke pade....user posted image

Lep dan...

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.3.2006 15:07:09   
Dajanax
Oj, jaz še enkrat...no zdaj sem se pa res že skor čist potolažila zaradi slikic...saj jih bo res še veliko.

Me pa zanima če imate tiste, ki še ne veste za spol (najbrž nas je še veeeeliko) kakšen 6.čut kaj nosite??? Ker jaz že od začetka ves čas mislim, da bo punčka. Ne znam obrazložit zakaj. Mogoče tudi zato k za punčko ime že skoraj imam, za fantka se mi pa tudi sanja ne. Ampak mi je pa vseeno kaj bo, samo da bo detece zdravo in veselo!

O ponudbi oblačil je pa kar dobro, da se obveščamo, ker se mi je res zdelo popolno zapravljanje časa zadnjič iti v Celje v H&M. Kaj pa v MB v H&M-u? Imajo kaj zanimivega? Zanimajo me predvsem kakšne bolj elegantne hlače pa puloverček, srajčka...Nekaj za v službo, ker popkove hlače kao "elegantne" se mi zdijo preveč trenirkaste.

Katerih stvari ne morete jesti oz. vam smrdijo??? Jaz odkar vem da sem noseča ne morem videti kruha, kaj šele da bi ga k ustom nesla. Pa v hladilnik tud samo moj dragi možek gleda, jaz se okrog njega ne smem gibati...smrdi mi tudi priprava hrane - kakršnekoli, tako da je postala službena malica zakon, pa kosilo ob nedeljah pri mamiuser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.3.2006 16:38:37   
x_srečka_x
joj kk vs je lepo brat k že skor vse čutite neko premikanje v trebuščkih user posted image
meni pa nič ne smrdi kosilo skuhat ali pa kej tazga narest v kuhinji to mi še posebej diši sploh kšna tortica user posted image  jst sm se pa zredila za 4kg ampak mi sestra ni nič rekla da bi blo to kej preveč al da morm to ustavt user posted image  razn G mi je rekl da naj jem samo zase in ne poslušam drugih ki rečejo da zdaj pa jem za dva, drugač pa nič ni rekla glede kg user posted image
BILLI midve imava pa na isti dan rok,a že kej veš kje boš rodila? mogoče se pa srečava user posted image
meni pa se slikca ni nič zabrisala ali pa črna ratala pa jo mam skoz v denarnici pa jo gledam pa ni nič narobe s slikico sm rekla da si bom kupila en zvezek pa jih kr notr nalimala pa napisala zravn kok cajta sm bla takrt noseča user posted image  sam k imam tako G da sem svojo pikico do zdaj videla samo enkrat user posted image  user posted image  ta drugič jo bom videla pa na morfologiji komaj čakam user posted image  
LP pobožajte bušije user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 455
23.3.2006 18:49:57   
Billi
x-srečka-x, mogoče se pa zato obedve tolk rediva, ker imava PDP na isti dan user posted image  user posted image  user posted image . Sej men tudi ni še noben nič rekel, ampak če naj bi se največ zredila v zadnjem trimesečju, pa sem se že zdej za 5 kg, koliko bo potem vse to skupaj - 25?!?user posted image Verjetno bom rodila v Ljubljani, če se ne bom slučajno ravno takrat kje drugje nahajala... nikoli se ne ve... Kaj pa ti? Imam pa filing, da je punčka, to sem že enkrat napisala.
Drugače se pa slikca ne zbriše tako hitro, ampak enkrat pa se, ker je ta papir ful občutljiv na toploto in svetlobo, tko da... Jaz vam priporočam, da si jo poskenirate. Boste vidle, da mi boste enkrat še hvaležne, pa  user posted image , ko se bo lahko pogledal... user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.3.2006 7:26:23   
NATAŠI
pozdravček user posted image

Sončka imamo pa še petek je... sem kar polna energije user posted image . Pa še rožico sem dobila zjuraj (vijolico) user posted image

pupika nam na aerobiki skos trobi da se ne smemo raztegovati, obešanje perila s stegnjenima rokama v zraku se ne sme, potem ko ležiš se ne smeš dvigovati s hrbtom in trebuhom ampak na bok in iz boka pokonci... treba je delati vaje s popkom pa tiste za medenico .. Drugače se pa prav zabavamo, nam traja skoraj eno urco in pol, ker se full pogovarjamo vmes, pa razlaga nam vse živo... potem se nasmejimo .... fino je user posted image

v Popku sem bila jaz zadnjič, ko sem iskala kopalke in lahko povem da je pod mojimi pričakovanji. Sem mislila da bo full trgovina z izbiro pa sploh ni bilo tako. Res je mogoče, da bodo sedaj spomladanske kolekcije še dobili... no pa bomo že našle kar nam bo všeč, bomo tako dolgo brskale user posted image

zredila se jaz nisem še nič, sem se pa pred nosečnostjo user posted image  

urskamravlja user posted image  user posted image  za dobre rezultate ... Poročaj o nakupih in katera trgovina ima kaj modernih cunjc za nas user posted image

Ali je fantek ali punčka jaz nimam nobenega občutka... se kar mal zanašam na razpredelnico (kitajsko), drugače bomo pa vprašali na UZ... ko ga bom imela

jaz sem pa včeraj dobila iz knjižnice dve knjigi z imeni user posted image  .. si bom malo pogledala. Kupila bi si kakšen album, ki je čisto od začetka kamor lahko lepim slikice iz UZ... Ali veste za kaj podobnega? In kje se dobi?

želim vam lepo petkovo jutro in dan user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.3.2006 15:48:13   
x_srečka_x
BILLI jaz bom rodila v Kranju,ker sem iz šk.loke user posted image  jaz se redim največ med vikendi ko sem imela počitnice sem se v 14dneh zredil za 1,5kg user posted image  me je bilo kar sram pred sestro da sem toliko dobila gor,sam rekla pa ni nič user posted image
mi je čist vsen kolk se bom zredila,koklr se pač bom jaz ne bom preveč gledala na moje kg,mi je tud mami rekla da če se bom pa za 20kg zredila se bom pa za 20,bom po porodu dol spravla user posted image
jaz imam tud občutek,da imam punčko user posted image  že od začetka mislim da je punčica, bom pa vprašala pri morfologiji ki jo imam 13.aprila ,komaj čakam da hitro mine še čas vmes user posted image
ne morm poskenirat ker doma nimam skenerja user posted image  bom zlo pazila na mojo edino slikco da se ne bo tazmazala ali pa uničla user posted image
LP srečka inuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.3.2006 12:24:17   
x_srečka_x
kam ste se srile vse septembrke user posted image
vsem želim lep in sončen MATERINSKI DAN čeprov je to za nekatere prvi user posted image  si to že zaslužimo da praznujemo materinski dan user posted image
LP vsem in lepo praznujte

Neposredna povezava do sporočila: 459
25.3.2006 21:50:11   
Billi
A bomo kar že materinski dan praznovale user posted image ?! O.k. nimam nič proti. No, potem pa tudi jaz vsem čestitam. Sej, če tko pogledam tole delanje user posted image res ni kar tako...
Nataši, veš kaj me zanima? Kaj so to vaje s popkom? Vaje za medenico si še nekako predstavljam, vaje s popkom pa user posted image LP!

Neposredna povezava do sporočila: 460
26.3.2006 11:41:45   
borovnička
Helou user posted image !

Ste kaj praznovale materinski dan? Mene je moja mami presenetila in mi je za materinski dan podarila 2 steklenički za našo user posted image . Je rekla, da sem zdaj tudi jaz mamica.user posted image Se mi je tako lepo zdelo. Mi je blo kar malo nerodno.user posted image

Nataši, za slikice lepit ti jaz priporočam knjigico Mali jaz.user posted image Tja noter se lepijo že slikice iz UZ, mislim, da je prostora za 3 slikice. Jaz si bom to knjigico kupila. Je pa od vsega začetka, do šole. Ful lepo poslikana, pa cel kup stvari dobiš zraven in je luštna za vpisovat. Jaz sem jo kupila vsem mojim kolegica, ki so rodile. No, če je ne dobim od koga, si jo sigurno sama kupim.user posted image
http://www.art-fantasy.info/STRANI/MALI_JAZ.htm

Se pa morm pohvalit, da sem končno našla modrček zase.user posted image Sem si ga naročila, ker imam mal večje prsi, tko da ga čez 10 dni že dobim. Komaj čakam. Pa še tko lep je. Juhuhuuu, končno!user posted image user posted image user posted image

Glede spola... jaz nisem še vprašala, niti ne vem če bom, ampak imam pa že od začetka tak občutek, da bo fantek.user posted image Ne znam razložit, ampak ful se mi zdi, da bo fantek. Bomo videli. Ampak firbec me pa vseeno matra.user posted image Fejst.user posted image

Dajanax, čeprav se je tebi poiskus s slikicami ponesrečiluser posted image , je pa dober nauk za nas, da ne bomo tega poskušale same. In pa še to je super, da si povedala, da se sčasoma slikice zabrišejo. Jih moram jaz tud poskenirat, pa si jih hranit, da bo za večen spomin.user posted image Verjetno bo našim otročkom, ko malo odrastejo, zanimivo gledat kakšni so bili v naših trebuščkih.user posted image

Srečka in Billi, vajini pikici se že premikata? Meni se je dva dni nazaj zazdelo, da jo čutim.user posted image Predvsem zvečer, ko se umirim, se čuti res čisto rahlo rahlo premikanje.user posted image Joj, komaj čakam, da pride ven, da jo polupčkam pa pocartam. No, nekje na sredini pa smo že a ne?

Zdaj pa grem na sončka, ker je čudovito vreme zunaj, pa tako toplo. Se grem mal premigat.

Pozdravček in lepo nedeljo želim!user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.3.2006 12:17:39   
x_srečka_x
BOROVNIČKA čutim samo kot ene mehurčke ampak samo na levi strani,to čutim kadar sedim pri miru,kadr se uležm,skoraj vedno user posted image  brcik pa še ne čutim.

Ja meni je tudi mami čestitala za materinski dan pa je rekla čeprov da še nism uradno mamica user posted image  
pri nas pa ni nič sončka,samo veter nekam čudno piha user posted image
LP

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.3.2006 15:16:42   
yennika
ALO,

jaz pa sem dobila včeraj šopek zvončkov od mojega dragega za moj prvi materinski dan.user posted image user posted image
Sem bla kar malo ganjena!user posted image
Pri nas tudi nič sončeka, je kar oblačno.user posted image

Zdaj pa si moram hitr lase posušit, ker me dragi pelje na tortico!user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 463
26.3.2006 16:13:05   
nelli
user posted image Malo se še jaz javljam po dolgem časuuser posted image . Odkar sem na bolniški sploh ne berem RR, user posted image čudno. Sem bila zelo žalostna, ko sem prebrala sporočilo od Tinajeuser posted image .  
Jaz se pa kar dobro držimuser posted image , ni več krvavitev, upam da bo G v torek rekla, da je vse OK.
Vidim, da vas že kar veliko čuti brcike oz. božaje, lepoooouser posted image user posted image .
Uživajte v nedelji, se kaj beremo, upam, da bo čimprej konec te bolniškeuser posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.3.2006 7:11:02   
NATAŠI
pozdravček user posted image

kako ste?

Jaz imam nekaj probleme z bušijem, me špika in boli.... še en teden in grem na pregled- me malo skrbi.

billi to s popkom gre tako, da ga je treba čisto malo notr potegent in potem zdržat po 10 sekund, kasneje pa še vmes govort.... meni še ne gre dobro, na aerobiki nam pregleda če znamo in meni še malo nagaja, ampak vaja dela mojstra... Gre pa to za eno notranjo trebušno mišico

Borovnička hvala, si tudi jaz želim imeti to... kje pa kupim, ali se le naroča?

Moje slikice so pa že poskenirane user posted image , res pa je da so originalne še čisto take kot sem jih dobila. Jih imam v plastičnem ovitku

Gremo že proti sredini, jap... user posted image   Jaz še nisem nič začutila dogajanja user posted image   No pa saj bo... nekatere prej, druge kasneje. Važno da bo

Imejte se lepo, bodite zdrave in uživajte

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.3.2006 7:50:21   
Dajanax
Ojla jutro! Kako ste se kaj vstale po poletnem času, meni je bilo kar mal hudoooo, pa še mobi mi je zvonil še pred sedmo....grrrr

Čeprav je koooončno tako lep sonček zunaj, me vseeno nekaj matra in sicer hrbtenica v ledvenem delu!! Zvečer je za ponoret. Čist zlomljena pridem do WCja, ki ga tako ali tako obiskujem zeloooo redno user posted image . Posebej na desni strani me boli tako da včasih kar malo pošepamuser posted image

Imate tudi ve take težave??? Razmišljam, da bi šla kar predčasno na G pregled, pa glede na to da ga imam naslednji teden, da sem do zdaj potrpela, bom še teden počakala. Zadnje čase se z vzravnanim hrbtom vstajam, pa se mi zdi da je malo boljše... Nekam zgodaj se mi zdi da me hrbtenica matra, glede na to da še na polovici nisem user posted image

Uživajte v današnjem lepem dnevu, sem slišala po poročilih da bo do 22!!!! stopinj!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.3.2006 8:38:23   
Billi
Dobro jutro, drage user posted image  user posted image  user posted image !
Vaše težave, ki jih opisujete so takšne kot moje, tako da po mojem ni nič narobe. Tudi mene je en dan ful bolela hrbtenica, ravno tako v ledvenem delu. Potem sem tisti dan počivala, tako da sem si hrbet podložila z blazinami in je bilo že naslednji dan v redu. Verjetno pa se bojo pa te težave zdaj vedno pogosteje pojavljale. V trebuhu me pa stalno nekaj špika in se mi zdi da prav čutim raztezanje. Najbolj me pa boli na desni strani - v predelu jajčnika, tako da si včasih ne upam niti zakašljat user posted image Težav cel kup! Pa tudi na mehur mi včasi ful pritiska, tako da potem hodim na WC tudi na 10 min. Včasih si res ne znam predstavljati kaj šele bo user posted image No, ampak zaenkrat še nisem pomislila, da bi bilo to kaj narobe... upam, da je vse O.k.
Nataši, hvala za informacije. Jaz ne hodim na aerobiko, ampak kar sama malo telovadim.
Drugače pa tu v LJ ni še nobenega sončkauser posted image , tako da uživajte v poletju tiste, ki ga imate! user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.3.2006 10:17:47   
borovnička
Ojla! Pa smo se prebudile v sončno jutro.user posted image Pri nam je že tak lep sonček. Končno mal pomladnega vremena.user posted image

Nataši, tisto knjigico se da kupit skoraj v vseh knjigarnah. Ponavadi jo kar imajo. Sicer je kar dragauser posted image , ampak je pa lep spomin. Včasih se splača mal več dinarčkov odštet. Knjigica je pa res super.user posted image

Glede špikanja... mene par dni nič, potem pa spet. Enkrat na levi strani, enkrat na desni. Enkrat je špikanje, enkrat jajčniki bolijo, enkrat je bolj taka topa bolečina. No, bolečinice na tisoč in en način. To sem tud G omenila, pa je rekla, da je to vse normalno. Dokler ni rdečega izcedka, je vse ok. Recimo, da me je s tem potolažila.user posted image

Dajanax, sicer ne vem kaj naj bi te bolečine v križu in hrbtenici pomenile, ampak mene je tako bolela hrbtenica par dni nazaj in me je držalo kak teden. Tako kot ti praviš, vstajala sem polomljena.user posted image Če sem šla ponoči na wc, sem šla kot 80 letna stara mama. Sploh se nisem mogla zravnat. Če sem pa dlje časa sedela, me je pa za povrh vsega še trtica začela dajat.user posted image Ampak zdaj je čudežno minilo. No, že trkam, da se ne ponovi.user posted image

Punce, dons pa izkoristit dan. Če ne drugega vsaj za kak lep sprehod po sončku.user posted image Jaz že letim.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.3.2006 10:29:11   
Tejcha
Billi, v Mbju pa dans je sonček, :)

Mene je že tud ful skrbelo zarad bolečin v ledvenem delu, sedaj pa vidim, da nism edina... Js mojga zvečer nahecam, da me nežno zmasira in je bolje.
Zanima me pa, če je že katero ful špiknalo tam okrog jajčnikov, ko je kihnila...

Drgač se pa tud tud meni zdi, da že čutim neko premikanje, čeprav to še zihr niso brcike - sem v 15. tednu.  Mali je po moje še čist premajčken, da bi lahk tolk našutiral, da bi se čutilo... :)  Komi pa že čakam, da se to začne, čeprav se mi je včeri en kolega smejal in je rekel, da vprašanje, kolk se bom tega veselila, ko se bo res začelo dogajat, ker so eni škratki menda kr močni in so mamice čist podplute...

No, fajn bodte, pa izkoristite lep dan za kak sprehod. Js mam cela dan gužvo in mi po vsej verjetnosti ne bo ratalo, :(

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.3.2006 10:44:31   
Martina5
Ojla!

Jaz sem se pa ravno vrnila s pregleda in sem bolj ali manj ok. Mi je G rekla, da moram več počivat, pa Mg in Ca sem dobila za pit. Je bilo pa tok lepo pd malega miška srčka poslušat. Človeku prav polepša danuser posted image . Sem si takoj privoščila en velik sendvičuser posted image . Zdaj se grem še na morfologijo naročit.

Drugače pa tudi mene daje hrbtenica, v ledvenem delu, pa zatekanje nog in rok. Mi je G rekla, da dokler je voda+pritisk ok, več počivat in bo bolje. Kar pa je pri meni sploh svojevrsten dosežek, glede na to, da imam zelo živahno 2 letnico, psa in sem v glavnem sama za vse.  Mi je pa začelo tudi trebuh malo dol vlečt, mi je G rekla, da je to normalno, sploh pri večrodkah user posted image .

Ja blagor vam za sonček, v Lj je oblačno in sploh sitno vreme.

lepo se imejte!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.3.2006 10:46:19   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki, nelli 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 32 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejcha, dobrodošla med septemberkamiuser posted image in še enkrat čestitke za user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tu v MB mamo tak lep sonček. Jaz mam vse odprto in je tako prijetno toplo. Še vedno se nisem premaknila na sveži luft. Me bo najina user posted image  Mey začela preganjat, pa bom mogla it.

Drugače pa Tejcha, mene v spodnjem delu trebuha fejst špikne predvsem zjutraj, ko grem na wc in ko se nazaj uležem, če takrat slučajno kihnem ali pa zakašljam. Čez dan pa niti ne. Ne vem kaj bi to bilo. Meni je moja G rekla, da je možno, da to zaboli zaradi črevesja, ki je speljano tam blizu.user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.3.2006 11:42:22   
princes
Pozdravljene...user posted image ...

Mene je tudi tašča lepo presenetila, mi je podarila orhidejo, za materinski dan...user posted image
Ja zdaj smo tako rekoč že mamice...user posted image user posted image user posted image

Mene tudi špika, pa sem ravnokar kihnila, in me je ful zabolelo v jajčniku, pa sem se  spraševala, kaj je to...Potem, pa vidim, da vse pišete o tem...user posted image Tudi s hrbtenico sem imela par dni nazaj težave, sem komaj vsala, če sem kje sedela...
Čutim ga pa še nič..Mogoče, kot da nekaj plava, nevem...user posted image user posted image Nič konkretnega...

Komaj že čakam, da grem na pregled, da vidim kaj dela naš user posted image , pa upam, da mi bo povedala kaj je, če ne bom šla pa kar drugam samoplačniško vprašat...user posted image Saj zdaj se pa že vidi kaj je...user posted image
Mene že čisto zanima...user posted image Jaz sem res en firbec...user posted image

Pri nas pa ni sončka...user posted image Saj se moram učit, zdaj imam v enem tednu kar tri izpite...user posted image Sem kar malo živčna...

Ha ha, kolk nas je že, za en cel razred...user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Tejcha..user posted image user posted image    user posted image dobrodošla....

Jaz imam pa že zdaj taka prsa, da me kar skrbi kaj bo...Jaz jih že komaj nosim, pa tako me bolijo, ker so tolk napete..Prav zoprne so...
A katera ve, a bojo še ful zrastle....user posted image user posted image Kdaj se začne mleko delat....user posted image
Smo pa že na polovici ja, kolk gre hitro...user posted image user posted image

No lep dan vam želim....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
27.3.2006 12:17:08   
pupika
ojla septemberke,

No tzudi jaz imam bolečine v spodnjem delu trebuha, danes pa bolj že okoli popka ki te boli tako, kot da te želodec boli. Je mopja G rekla, da je to v redu, je rekla, dokler ni takih bolečin kot so pri M je v redu, ker so te bolečine od raztezanja. Sem pa tudi jaz v petek slišala bitje srčka male-ga.
Glede bolečin v trtici in v spodnjem delu hrbtenice pa tudi jaz pojamram, sem imela pred tedni tako močne bolečine da ko sem vstala sem se komaj zravnala, sem pa opazila, da imam te bolečine pogosto takrat ko sedim ali ležim. Kaj ima katere bolečine v sklepih, jaz sem jih opazila ko sem začela telovadit, vedno ko telovadim me v sklepih full boli.

Aja borovnička moj PDP iz NS po velikosti je 10.9, po ZM pa 11.9, ne vem kako so to dobili, ker sem jaz mislila da imam PDP po ZM(5.12) 12.9.

Tejcha bravo in dobrodošla med nami.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.3.2006 12:22:57   
pupika
aja, kaj ve katera kje v Mariboru je je dobra šivilja in ne preveč draga, sem si kupila par hlač, pa so mi vse prevelike, bi si jih dala malo prikrojit, ker ne najdem moje številke.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.3.2006 13:52:13   
Zvezdica32
Pozdravljena Borovnička,

še ena user posted image se javlja za vpis v mesec september in sicer 24.9.2006 naj bi naše dete prijokalo na dan;-))))

Pozdrav vsem user posted image ,

Zvezdica

Zvezdica32

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?