|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
1.4.2006 16:15:00   
x_srečka_x
socica ali si ti tud iz šk.loke?ja nikjer ne piše da naj bi se prijavili tudi naši dragi,ampak meni je sestra rekla da lahko gre zraven tako kot na pregled če želi,sicerpa mora imet šolo opravljeno da je lahko pri porodu prisoten. Jaz zdaj nič več ne vem kako je s to materinsko šolo,bom pa vprašala sestro ali pa G ko imam pregled.
LP user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   [Brisano sporočilo]
1.4.2006 16:21:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
1.4.2006 16:24:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 503
2.4.2006 9:41:04   
x_srečka_x
meni je pa sestra na pregledu že takoj dala prijavnico za materinsko šolo,pa sm jo na naslednji pregled prinesla izpovneno ,sestra pa je rekla da me bojo obvestil po pošti.Pa še vedno nič,mi smo pa že na polovici.
Meni je včeraj neki RR nagajala sploh ni hotla pokazat mojga sporočila user posted image
kako pa ste ostale user posted image ?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 504
2.4.2006 10:50:26   
yennika
Ja srečka kar gre. Sonček, ptički, nedelja...

Po kosilu pa sledi obvezno slaščičarna- 1x na teden pa si res lahko privoščim, kajne?Njami!user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 505
2.4.2006 20:26:01   
BONHEUR
Borovnička, prosim, če popraviš moj PDP. So mi ga spet prestavli. Po ta novem je 14.9.06. Ko mi ga bodo naslednjič spremenili (upam, da ne), ti sporočim.
Ko se že toliko pogovarjate o materinski šoli in podobnih predavanjih, a katera slučajno ve, koliko časa ti potem to velja? Jaz sem hodila lani januarja ali februarja (ne vem več točno) in se mi zdi brezveze spet hodit tja. Tako slabega spomina pa spet nimam...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.4.2006 8:16:15   
NATAŠI
pozdravček na sončkovo ponedeljkovo jutro user posted image

Kako se imate? Jaz sem imela pa prehlad, pa sem jemala sirup Omega - 3 in je dobr, sem se dobr počutila po njem.. ker prej mi je bilo kar nekaj slabo..

Pa v La vie sem šla po hlače in mi je full dobra trgovina user posted image user posted image

Drugače imam pa jutri ob 13.30 pregled (kri, voda... in upam da me čimprej naroči na UZ)

Konkretnih brcih še ne čutim, se pa nekaj dogaja v bušiju user posted image

imejte lep dan

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.4.2006 13:02:23   
zora
Živjo punce!
Danes sem se prvič po dolgem času spravla spet sem gor. Sem videla, da me še imate na seznamu, ampak žal v 10. tednu ni bilo več utripa. Nadaljevanje poznate.
Vsem vam želim lepo nosečnost in zdrave otroke. Mi pa lahko znova začnemo poskušati naslednji mesec.
Lp, Zora

Zora

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.4.2006 16:21:33   
x_srečka_x
Zora žal mi je user posted image  tvoja pikica je zdaj med user posted image in te čuva user posted image

Punce kako je pa dons grdo vreme user posted image user posted image  
YENNIKA jst grem tud velikat u slaščičarno na tortice user posted image  njami so dobre user posted image  bi jih kar vsak dan jedla če bi jih lahko user posted image
Jaz pa sem danes čutila prvo brciko user posted image  juhej user posted image  pa skoz neko dogajanje čutm kod bi se mi en sprrehaju po tebuh user posted image
Imam nove nosečniške hlače ,take fajne z naramnicami,so mi tolk všeč in mi je čist vsen kaj si bojo v šoli mislil o men k bom imela hlače z narmnicam,važno da je men udobno,pa da pikice ne tišči u trebuh user posted image
Nataši sporoči nam ko prideš s pregleda, če je vse super user posted image
LP user posted image

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 20:05:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 510
3.4.2006 20:08:56   
yennika
No srečka in kje si dobila take fajne hlače. Js nikjer ne dobim številke zame-38- same xxxxxxl imajo povsod!!Sem tak jezna!

Sem si včeraj naročila kavbojke preko spleta pri neckermanu. Bomo videli kak bojo, saj vrnem jih lahk še vedno nazaj!

JUPI ZA BRCIKE!!!user posted image user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 511
4.4.2006 7:13:51   
NATAŠI
pozdravček user posted image

Zora želim ti, da vama čimpreje uspe in da bo potekalo vse ok.. in sporoči nam kako ti gre user posted image

srečka user posted image  user posted image  za brcike, super kaj? Pri meni se pa le pretaka in pretaka....joj sem že nestrpna da začutim... jutri bo dopoldnjeni 18. teden user posted image

Uf, bom sporočila kako bo šlo na pregledu danes. Imam ga ob 13.30 in vam povem da me je strah. Ne bom pa videla pikice user posted image  ker bo le kri, voda, .... srčka bomo pa poslušali user posted image .

A ne kako je super, ko dobiš hlače ki so za tebe... jaz sem tud tolk zadovoljna s temi ki sem jih kupila v la vie. Všeč mi je ker so še tko na športno-elegantne in pas je full dobr, tolk se na komot počutim user posted image

želim vam en lep dan, upajmo da bo sonček tako kot so ga napovedali... uživajte user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.4.2006 8:29:12   
Martina5
Ojla!

Se spet javljam po dolgem času.

Zora, žal mi je user posted image . držim pesti, da se čim prej vrneš.

srečka, user posted image user posted image  za brcike. a ni to fajn!!

Ja moja bebika, je pa zanimiv tič/ka, en dan ful miga, prav brco čutim, potem pa 2 dni nič, da me prav panika zagrabi, potem pa spet. Komaj čakam morfologijo, jo imam pa šele konec meseca. Vmes me še izpit čaka user posted image .

Ja hlače sem jaz nabavla v popku, so kar ok. Imam jih za v službo. Tako mi bodo verjetno glede na izkušnje iz prve nosečnosti prav do 7 meseca. pa takrat bo tudi že poletje in si bo treba nekaj lahkega kupit. Kar bo pa verjetno svojevrsten izziv.

Ste pa ful pridne s telovadbo, meni nič ne uspeva najti čas user posted image . Sem pa danes stopila na vago in me je skoraj kap, v dobrem tednu sem se za kilo zredila user posted image . Nič čudnega ko pa toliko jem user posted image . Bo treba malo pazit. Kako pa ve napredujete?

lep dan vsem!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.4.2006 10:21:43   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika 
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - urskamravlja
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22  
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 32 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Helou!user posted image En sončen pozdravček iz mb! Upam, da ta sonček danes ostane. Včeraj ga je hitro nadomestil dež in to čez celi dan.user posted image

Punce, tole dete najino je pa čist po mami.user posted image Ne boste verjele, ampak najbolj brca in miga in se premika takrat, ko si pripravljam za jest. Ko pa začnem jest, se pa čist umiri.user posted image Pa ta najina pikica se zgleda ful rada vozi.user posted image Ker kadar se vozim v avtu, se ful premika in brca.user posted image Izgleda pa, da mi pritiska na mehur, ker kadar se premakne in brca, čutim mehur in potem seveda črta na wc. Čisto vsak dan ga čutim.user posted image Kakšni lepi občutki.user posted image Komaj čakam, da ga dobim v naročje, da ga polupčkam, tega lumpa.

Trebuh mi je pa v zadnjem tednu kar naenkrat ful zrasel. Tako, da sem že letela po 2 trenerki. Zdaj bo treba najt samo še ene mal lepše hlače, pa bo.

Zora, tebi pa želim, da boš čimprej spet med nami user posted image  in da bo tvoji pikici tako všeč v tvojem trebuščku, da bo noter ostala vseh 9 mesecev.user posted image Oglasi se kaj.user posted image

Nataši, ti pa prinesi na RR čimlepše novičke o svoji user posted image . Bomo držale pesti, da bo vse uredu.

Mene pa danes tako trebuh boli. Mi je včeraj najina user posted image  Mey od veselja, ko sem prišla domov, skočila direktno na trebuh.user posted image Sem se tako ustrašla, da ni kaj narobe. Ampak je najina pikica mal kasneje že veselo brcala. Trebuh me pa zgleda boli od udarca.user posted image Se moram mal bolj pazit, čeprav pravijo, da so naše pikice v trebuščkih zelo varne.

Zdaj se grem pa basat s sadjemuser posted image , potem pa ven na sončija.

Nosečke, uživajte!user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.4.2006 11:28:19   
princes
pozdravček...user posted image

Ja danes pa sonček...Jupi...user posted image

Jaz sem tudi včeraj začutila brcike, tri so bile, take bolj nežne, ampak so pa bile...user posted image
Pomoje kaj drugega ne bi moralo biti...ker sem prav čutila brco...user posted image
Sva pred tv sedela, ko kar naenkrat nekaj začutim, pa zavpijem, lej ga...user posted image pa moj ful pogleda,koga..??user posted image
on pa še dvakrat brcne, potem pa ni bilo več nič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je to lepo, ko vsaj veš, da se nekaj dogaja...

Jaz pa sem se v petih tednih zredila za 2kg...Pa vsak dan sem bolj lačna...Kar skoz bi jedla...

ja mene tudi ven meče iz RR...Zadnjič sem cel roman napisala, pa mi je vse izbrisalo...kolk sem bila jezna...

Borovnička, najina muca se tudi najraje crklja na trebuhu, čeprav mu jaz zdaj ne pustim, pa včasih vseeno kar skoči, potem se pa ful prestrašim, pa ga malo okregam..saj zdaj že nekaj ve, da se nekaj dogaja..se mu čudno zdi, da ne sme na trebuščka...user posted image
naši user posted image so na varnem, a si prebrala tisto od banane..user posted image user posted image

lep dan vsem skupaj...Tiste, ki ste bile na pregledu pa hitro vesele novičke...čakamo...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 11:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
4.4.2006 12:28:42   
Martina5
urskamravlja cestitke za brceuser posted image user posted image

SoncIca, čestitike tudi tebiuser posted image user posted image .  Ja noge gor proti zatekanju res pomaga, jaz zvečer dam noge gor, in je pravo olajšanje. naj bi to počeli tudi čez dan - samo kdajuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 517
4.4.2006 13:12:00   
Tina&Dean
Pozdravček souser posted image !

Po dolgem času se vam spet malo javljam. Smo ok,malo me edino boli hrbtenica, user posted image  pa pridno raste. Nekaj me zanima kaj je možno da čutim v !5.tednu neke mehurčke oz. premikanje?user posted image
Urskamravlja tudi jaz sem "prebolela" tokso že pred nosečnostjo.

Lepo uživajte v sončku in pridno božajte vaše bušije.

LP, user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.4.2006 16:10:31   
x_srečka_x
pozdravčekuser posted image

SONCICA jaz še nisem slišala za telvodabo za nosečke v loki,tud ne vem kje bi se to pozanimala,saj tko al tko ni ničesar tukajuser posted image  bom pa vprašala sestro alip a G na pregledu če ona kaj ve,če je v loki tud kakšna telovadba za user posted image probaj z vajami za hrbtenico,mogoče pa pomagauser posted image  fino da si dobila dobre novice na pregledu user posted image
YENNIKA jaz pa take fajne hlače dobim,še čisto moje velikosti,od sestre ki dela v taki službi in me vedno pokliče ko dobijo nosečniške hlače,če mi jih prinese pokazat in za probat.pa mi jih vedno in jih ponavad kar vzamem,kokr je pa rekla jih vedno pošiljajo naprej v trgovino popek,tko mi je včerej rekla ko mi jih je prinesla.user posted image  Pojdi pogledat v popek.Tud jst sm bla v Lj v eni trgovini za nosečke so meli take ogromne stvari da se lahko pokrijem z njimi user posted image user posted image .
NATAŠI kako je bilo na pregledu?
BOROVNIČKA čestitke za brcike user posted image  kok si lepo opisala kako jo čutiš,kaj ima rada,jo že prav poznaš tvojo pikico user posted image  tud jst sm opazila da odkar se nekaj dogaja po mojem bušiju je trebuh ogromno zrasel,eni pa mislijo da sem se sam mal poredila v trebuh ker še ne vejo user posted image
URSKAMRAVLJA tudi tebi čestitke za prve brcike user posted image user posted image user posted image  
TINA&DEAN sevda lahko čutiš mehurčke saj je tud vsaka nosečnost drugačna, ene prej začutijo ene pa kasnej,samo da je vse dobro s pikico user posted image

LP srečka in user posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.4.2006 7:12:22   
NATAŠI
Jutro user posted image

Moj pregled je za mano, bil je pa hiter... le vodo in pritisk pa tehtanje in seveda poslušanje srčka user posted image . vse je ok in naslednji pregled z UZ imam 05.05. ... joj če en mesec, pa tako si želim videt pikico. Od prvega pregleda sem pa shujšala za skoraj 2 kg, verjetno mi kuri zalogo user posted image . Včeraj me je pa moj srček ponovno založil z gajbico jagodk user posted image

Super za vse brcike ki jih čutite user posted image , jaz še čakam na svoj trenutek... sama neučakanost me je user posted image

če imate probleme z nogami nam na aerobiki pravi, da naj damo poušter med noge in seveda pod noge da so dvignjene

Vsem hvala za misli na nanjin včerajšnji pregled user posted image

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 520
5.4.2006 10:28:03   
princes
Dobro jutro....user posted image

Bravo Soncica, Natasi....user posted image user posted image Kok smo veseli, da je vse ok...user posted image user posted image
da se pridno razvijajo naši user posted image ....

Jaz tudi komaj čakam naslednji pregled, ko imam morfologijo, in ga bomo bolj podrobno videli, pa upam, da tudi izveva kaj je...user posted image imamo pa 4.5., še dolga...user posted image

Jaz bi tudi kaj shujšala, ne pa da se samo redim..Pa probam, da zvečer ne jem..
Pa ne gre...Potem si pa kar ene frapeje delam...user posted image pa skozi kaj meljem...
Kile pa kar šibajo gor, moj user posted image nič ne pokuri...

Zdej pa šibam na izpit...

Lep dan...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.4.2006 13:15:38   
NATAŠI
urksamravlja hvala za čestitke ... lepo je ko vidiš da se pregled ne komplicira in je vse ok.  Imaš pa pregled en dan pred mano, a bova zdržali user posted image , jaz sem že zdaj neučakana kljub temu da sem včeraj prišla iz pregleda bi kar že šla...

Držim pesti da ti bo šlo na izpitu user posted image

Je danes en zaspan in težek dan, mi kar učke skupaj lezejo... še malo in grem domov user posted image

druge pa vidim da so kar zaspale ko je taka tišina user posted image . Lep dan !!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.4.2006 13:39:54   
lucika
en lep pozdravcek od oktoberke!
samo to mne zanima, kdaj so vam zaceli srcka poslusat, kar takoj, al kasneje? jaz sem imela vceraj pregled, konec 11 tedna, pa ni blo nic s srckom...:(
zdaj pa me zanima...pusenjak ma en seznamcek kaj vse se na pregledu dela, in je1. pregled v 12.tednu, z uz, sele potem v 16. srcek...

dajte mi povedat prosim, kak je bilo pr vas...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.4.2006 13:48:24   
pupika
lucika meni je srčka poslušala že v 14 tednu ali 13 tednu, pa ga še ni bilo slišat, ker je bil še premajhen. Sem se kar malo prestrašila potem sem pa videla da je vse v redu, no in v 16 tednu, sem tudi jaz slišala srček. Sem pa nekje prebrala,da se pred 15 tednom srčka z doplerjem še ne sliši.

Tudi jaz komaj čakam moje preglede, čeprav vem da ne bo UZ, ga vsaj slišim in že to ti veliko pomeni.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.4.2006 14:40:46   
NATAŠI
lucika meni je srček poslušala včeraj in sem ga tudi sama zelo lepo slišala (18.teden) prej sem imela pa NS kjer vidiš kako srček utripa in tudi sliši se nekaj kar pa ni razločno

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?