borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi PDP 4.9. - borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 10.9. - pupika PDP 12.9. - alenka11 PDP 13.9. - urskamravlja PDP 14.9. - BONHEUR PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 19.9. - Tejcha PDP 20.9. - žiža PDP 21.9. - ella2006 PDP 24.9. - Zvezdica32 PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale. Nas je pa že 32 ! Helou! En sončen pozdravček iz mb! Upam, da ta sonček danes ostane. Včeraj ga je hitro nadomestil dež in to čez celi dan. Punce, tole dete najino je pa čist po mami. Ne boste verjele, ampak najbolj brca in miga in se premika takrat, ko si pripravljam za jest. Ko pa začnem jest, se pa čist umiri. Pa ta najina pikica se zgleda ful rada vozi. Ker kadar se vozim v avtu, se ful premika in brca. Izgleda pa, da mi pritiska na mehur, ker kadar se premakne in brca, čutim mehur in potem seveda črta na wc. Čisto vsak dan ga čutim. Kakšni lepi občutki. Komaj čakam, da ga dobim v naročje, da ga polupčkam, tega lumpa. Trebuh mi je pa v zadnjem tednu kar naenkrat ful zrasel. Tako, da sem že letela po 2 trenerki. Zdaj bo treba najt samo še ene mal lepše hlače, pa bo. Zora, tebi pa želim, da boš čimprej spet med nami in da bo tvoji pikici tako všeč v tvojem trebuščku, da bo noter ostala vseh 9 mesecev. Oglasi se kaj. Nataši, ti pa prinesi na RR čimlepše novičke o svoji . Bomo držale pesti, da bo vse uredu. Mene pa danes tako trebuh boli. Mi je včeraj najina Mey od veselja, ko sem prišla domov, skočila direktno na trebuh. Sem se tako ustrašla, da ni kaj narobe. Ampak je najina pikica mal kasneje že veselo brcala. Trebuh me pa zgleda boli od udarca. Se moram mal bolj pazit, čeprav pravijo, da so naše pikice v trebuščkih zelo varne. Zdaj se grem pa basat s sadjem , potem pa ven na sončija. Nosečke, uživajte! Pozdravček
|