princes
|
pozdravček moje lepotičke... kok mi je lepo, ko me takole pogrešate... Z našim je vse ok, tokso sem že preživela, tako da ni nevarnosti... Drugače naj ne bi imela uz-ja, pa mi ga je naredila, ker jo je zanimalo, če se je posteljica kaj premaknila, ker je bila ful nizko, in jo je skrbelo, pa mi je na hitro pogledala, pa se je dvignila za en cm...Je rekla, da je vse ok...Tako, da sva ga videla, samo je bil bolj pri miru.. .Je rekla, da morava še vedno biti previdna pri spolnih odnosih... Pa saj meni še vedno ne paše... Ubogi moj, saj za njega se vseeno potrudim, samo mi kar ni nič do tega... Za spol sva vprašala, pa je rekla, da ne upa še nič govort , da se bo pa na morfologiji že dobro videlo...čez pet tednov... upam, da bo povedala..če ne pa grem kar drugam vprašat...Ker se bo potem počasi že začelo kupovanje... Drugače imam, pa tudi jaz ene glivice.. Sem dobila svečke za nožnico, canesten...Je rekla, da je to pogosto pri , ker je drugačen PH, in beli tok močnejši.... Upam, da se bojo odstranile...grde glivice... jaz imam Igličarjevo..x srecka x....pa sem vprašala za šolo, pa je rekla da naj pokličemo, da ona to nič ne ve...bom pogledala če je gor telefonska, in bom poklicala...Ker je tudi že meni smešno, da nič ne sporočijo..Pa že skoraj na polovici smo... jaz pa sem včeraj spet jedla tatarsko omako...Jaz kar ne morem pice jesti brez nje... Sem imela izpit, potem sem bila tako izmučena, da se mi ni dalo kuhati, pa sem rekla mojemu , če me pelje na pico...njami.. Ta vikend pa novo učenje... v ponedeljek nov izpit... Dajana, meni se tudi zdi, da mi je bilo slabo od folne kisline...Takoj ko sem prenehala z jemanjem, sem se bolje počutila...Zakaj pa jo še vedno ješ... Jaz sem jo samo prve tri mesece... Uživajte, pa božajte , jaz še nič ne čutim brcik...
|