|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
27.3.2006 14:34:06   
x_srečka_x
TEJCHA in ZVEZDICA32 čestitke in dobrodošle v klubu septembrk user posted image

joj kok ste ble dons pridne sm bla kr vesela k ste tolk velik že napisale user posted image  
Tud mene včasih špika v jajčnikih ampak samo kadar se uležem na hrbet in me zaboli,sm imela pa že prej težave s hrbtenico in sem hodila na fizioterapijo, mogoče bom morala spet user posted image
Me pa nekaj zanima,jaz še vedno spim na trebuhu ker mi je tako najbol udobno,sem si probala pomagat tud z zvito deko,ko sem se ulegla na bok pa ni pomagalo vedno zaspim na boku,ko pa se zbudim sem pa res na boku, ne vem zakaj.A katrea mogoče kaj ve če to ni dobro za dojenčka da še vedno spim na trebuhu?user posted image user posted image  Aja ko pa se zbudim sem pa vedno na levem boku.
Pri nas tudi ni nič sončka user posted image  pa še veter piha tako močno,v šoli v Radovljici pa nič ne piha,je taprav sonček in tko lepo,tle pri nas pa taka "burja" user posted image
LP srečka in user posted image

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 476
27.3.2006 15:15:25   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki, nelli 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 33 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, dobrodošla med septemberkamiuser posted image in čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka, po mojem ni nič narobe, če spiš na trebuhu. Če mene vprašaš, ti bo telo samo povedalo kako mu najbolj odgovarja. Ko bo trebušček enkrat tako velik, te bo sigurno vse tiščalo, če boš ležala na hrbtu ali pa na trebuhu. Vsaj tako so mi kolegice govorile, ko so bile noseče. Tako, da kar brez skrbi.user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 477
27.3.2006 19:42:25   
yennika
Drage mamike se vam kar pridružujem pri "jamranju".
Bolečine imam zadnje dni zelo močne v križu-mogoče tudi zaradi moje skolioze!user posted image Zadnjič zvečer nisem mogla stat na desni nogi tak me je bolelo.Groza. Tako, da me zdaj moj dragi vsak večer masira z hladilno tekočino!
Pri kihanju je tudi mene močno piknilo v jajčnikih, tak, da sem se kar močno pokrčila, če je blo treba kihnit.

KAK SE ŽE ZDAJ BOJIMO ZA NEŠE BEBICE, KAJ ŠELE BO!

Uživajte!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 478
28.3.2006 7:18:28   
NATAŠI
pozdravček

billi tudi mene boli oz. špika v desnem delu v predelu jajčnika... tudi jaz mislim da ni nič narobe, čez en teden grem na pregled in bom vprašala malo o tem. Je pa tako kot pri borovnički, da to špikanje ni vsakodnevno... je par dni in potem par dni nič ... ampak skrbi se pa takoj pojavijo. Z hrbtenico pa za enkrat nimam še nič težav (trkam) tako da upam, da tudi pri vas čimprej minejo oz. si jih čimbolj olajšate

včeraj sem pa regrat s toplim krompirčkom jedla, kolk je bilo dobro user posted image ... mi je full pasalo, čeprav jaz za solatke in zelenjavo nisem prav pridna

potem bom šla pa do knjigarne pogledat, ni problem če je draga... je pa lepo

tejcha jaz zadnje čase precej kiham, ampak takrat me pa ne špikne... me je pa pred kakšnim mesecem tudi med kihanjem...  in seveda dobrodošla user posted image user posted image

urskamravlja mislim, da se nam mleko že dela le teči začne ven okrog

zvezdica dobrodošla user posted image  user posted image  

srečka mislim, da ti bo telo samo povedalo, kdaj ne boš smela več spati na trebuščku... ni pa priporočljivo, menda je najboljši levi bok.. Tudi jaz se navajam, sicer prej sem vedno spala na trebuhu, to sem avtomatsko izpustila brez problema, se pa včasih zbudim na hrbtu

uf sem se razpisala.... želim vam lep in prijeten dan s čimmanj bolečin in skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 479
28.3.2006 12:36:21   
princes
pozdravcek....user posted image

Danes sem spala do pol dvanajstih...user posted image
Pomoje, ker je grdo vreme in se sploh nisem zbudila..Potem pa na uro pogledam, me pa skor iz postelje vrže...user posted image
Jaz sem ful zaspanka, bi kar skoz spala...
Pa ve, a dobro spite??

A berete kakšne knjige, ali pa revije za nosečke..Ful mi gre na živce, ker sploh ni nič revij..Kdaj sem že ene kupila, pa jih imajo še zdaj...pa nič novega...user posted image
Če katera ve za kakšno lepo dobro knjigo...se priporočam za naslove...user posted image

Komaj čakam četrtek, da grem na pregled, da vidim našega user posted image ....user posted image
Pa da vidim kaj je zdaj z izvidi...user posted image

Lep dan....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.3.2006 14:04:50   
Tejcha
Nataši, take lušte si mi naredla, da sm morala it kr na tržnico. Na žalost sem trenutno v Mbju in regrata ne morm okrog bloka nabirat...  Je vse polulano...
Zadnjič sem nekje prebrala, da kao naj ne bi bil preveč priporočljiv za nosečnice (je še katera slišala za to?) ampak men se ga toooolk lušta...  Ga bom fejst oprala pa mislim, da ne bi smelo bit nč narobe...

Drgač pa punce, hvala za čestitke, ki jih seveda vračam tudi vsem vam, user posted image user posted image user posted image

Js mam tud dneve, ko bi cele dneve spala, potem pa včasih še ponoči ne morm... Čist odvisno...  Sm pa opazla, da če si privoščim daljši sprehod, je pa kr konc z mano...
Urskamravlja, kaj bi pa ti gledala po knjigah? Men so ble vse, k sm jih do sedaj imela v rokah, totalno brezvezne, ker je že vse na netu in tud več stvari najdeš tu gor...

Srečka, glede spanja na trebuhu pa: če te ne moti, po moje ni nč narobe. Mali ti bo že dal vedet, ko mu ne bo več pasalo. Nekje je ena ful fajn napisala, da glede lahko glede strahov, da bomo zmučkale naše zakladeke, naredimo test: v vrečko daj zrelo banano in jo napolni z vodo in vrečko zaveži.. Potem se pa potrudi zmečkat banano... :) Sm se ful nasmejala ob tem, pa sm bla kr potolažena...  Čeprav morm priznat, da sm prej ves čas spala na trebuhu, zdej pa mi ne paše več...

Pozdravčki,
js

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.3.2006 15:25:30   
nelli
Punce kolk lep danuser posted image . Sem bila na pregledu, vse je OK. user posted image  je zelo živahen in dela salte. Dobila sem nov PDP 26.09., to je tudi moj rojstni danuser posted image . Borovnička prosim popravi.
Po pregledu sem pa šla na tržnico in kupila regrat, ravnokar kuham krompir. Komaj čakam.user posted image
Sem pa tut jaz slišala, da ni dober za nosečnice pa ne vem zakaj.user posted image
Ta teden se bom vpisala na aerobiko in začela telovadituser posted image , sem bila kregana, ker sem se v enem mescu zredila za 3 kg.
Lepo se imejte še nepraj, grem na kosilouser posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.3.2006 16:04:32   
x_srečka_x
joj punce hvala za tolažbo da ne morem zmečkat pikice =) user posted image  
urska mravlja tud jst sm prava zaspanka sploh ob vikend sm poteglna tud že do dveh ker me ni noben zbudu user posted image  med tednom pa tako al tako ne morm dolgo spat ker ustanem že ob petih,spat grem pa že ob osmih user posted image  
jaz pa ne maram solate,ničkislega,kaj šele zelenjave user posted image  pa lih to nej bi blo najbolj zdravo user posted image  mogoče ima pa dojenček podoben okus kot s fantom user posted image  se tolažim s tem da noben ne mara nič kislega,solate in zelenjave user posted image  
sem danes zjutraj opazila da sem začela mal v roke zatekat ampak čist mal sem sam jaz čutila če sem jo pokrčila,upam da ne bo trajalo dolgo user posted image
se pa lahko zdaj pohvalim da so se nehale SLABOSTI,končno mi nikoli ampak res nikoli več slabo user posted image samo da tako ustane bom čist srečna user posted image

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.3.2006 21:06:18   
princes
Ha ha tale z banano je pa res huda....user posted image user posted image

Saj imaš prav Tejcha, da se že vse na netu najde...Ma nevem kakšno lepo knjigico bi brala, potem ko bom imela konec šole, da se malo informiram, ker sem bolj laik...
Na netu sem že veliko prebrala, pa bi kar še kaj...
Mi je ful dobro zvečer, ko greva z mojim user posted image v posteljico in prebirava revije, kako raste, kaj bo v trugem tednu novega....Kaj se z menoj dogaja...user posted image

Kok lepo nelli, da je vse ok, sem vesela zate...user posted image
kako pa kaj vidva z tvojim, sta vredu?? saj si bila ti malo žalostna a ne??
Da ne bom kakšno zamešala...user posted image
a zato se te kregali, ker si se za tri kile zredila, pa saj to ni veliko, jaz sem se pomoje tudi nekaj takega, potem bojo mene tudi...men so se ful stegna razširila...
Se kar bojim kaj šele bo...ker tako rada jem...user posted image

X srecka x, ali so tebi že kaj sporočili za tisto predavanje...A ne bi to že moralo biti, a bo potem, ko bomo že rodile...user posted image Čakam, pa nič....user posted image
Bom prav vprašala v četrtek, ko imam pregled, kdaj bo...

jaz tudi komaj čakam, da je izpitov konec, da začnem hodit na aerobiko...ker se kar širim iz tedna v teden....Bom prišla pomoje v fit-fit...Moram še v Kranju pogledat, če imajo kaj ugodnega...ker je malo bližje...
Če ne pa dvakrat na teden tudi ni panike če se zapeljem do Domžal...Pa še kakšno rečeva, Nataši...a ne??

Zdaj se grem pa spet malo učit...
Lepo se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 484
29.3.2006 7:06:26   
NATAŠI
jutro v deževnem torku...

kakšno vreme je spet... groza...

Kako luštno je tistim, ki lahko dolgo spite.. jaz spim od 8 do 9 ur na dan.. in enako je med vikendom ker sem med tednom tako navajena

jaz sem bila včeraj na aerobiki (hodim dvakrat na teden) in nam je rekla če zatekajo roke jih je treba dvigniti vzrak in krožiti z zapestjem pa s prsti v pest in sprostiti... ravno tako z nogami, da obdržimo stik se dotikamo s prsti tal in potem krožimo

nelli super da je bil pregled tako uspešen user posted image , bomo videl kaj bodo meni povedal drugi teden

knjigi imam jaz dve o nosečnosti in potem naprej o dojenčku in otroku pa lahko rečem, da se mi sploh ne zdita zanimivo, potem revije tudi takrat za pogledat in prebrat ko jo kupim, potem pa fertik. Včeraj sem brala knjigo z imeni in sem malo zbirala pa sem bila razočarana ker vidim da mi ni všeč, no zelo zelo malo user posted image   Ampak saj je še čas in bova našla pravo ime za najinega user posted image

tejcha sem tudi jaz prebrala to z banano in se mi je full dobr zdelo, je tako dobr razložila da je vsaki odvzela skrbi

A da regrat nebi bil zdrav? Jaz sem ga včeraj spet jedla... menda ima veliko železa... Moj pravi naj jem tisto, kar mi paše. Ker jaz sem tako kot srečka, no malo več jem... ampak tudi zelenjava je zelo švoh... nič paradižnika, kumar, solatka (kakor kdaj), paprika, fižol, .... v glavnem zelo malo jem. In se mi je prav čudno zdelo da mi regrat tako diši in sem izkoristila

urskamravlja če se odločiš za Domžale bova sigurno mal poklepetali user posted image  user posted image , saj vse med sabo skos kaj čvekamo in z tisto ki nas ima aerobiko. nas skos kaj uči zraven in opozarja pa razlaga.. skupinca je pa ravno fletna, okrog 7 nas je

ok, zdaj pa počasi delat, imejte lep dan in naj vam ga ne pokvari dež

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.3.2006 18:56:06   
x_srečka_x
URSKAMRAVLJA meni niso še nič sporočili,jaz tudi čakam pa čakam ampak odgovora še ni user posted image  meni se zdi že malo pozno da bi nam predavali zdaj ko smo že na polovici o zdravi prehrani,poteku nosečnosti....saj smo že skoraj vse dale skozi,bom vprašala mislim pa da če nas ne bojo povabili na prvo šolo nas na drugo sigurno bojo saj rabijo potrdila tudi naši lubiji če želijo biti zraven pri porodu.H kateri G pa hodiš ti?
Jaz pa mislim da sem spet staknila glivično vnetje in sem včeraj pokliala k G in je rekla da naj pridem jutri še enkat po svečke,dobila sem jih že v 8tednu ko sem tudi imela glivice,upam da jih zdaj pozdravim dokončno,mogoče mi bo pa naredila še UZ,ker ni moja G sem bila pa na prvem pregledu pri njej,ker smo še razmišlali o splavu in se je že kear mudilo,ampak na koncu vidite da nisem splavila in da bom donosila mojo malo pikico user posted image  
kako pa se ve kaj počutite?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.3.2006 7:11:47   
NATAŠI
pozdravček, kje pa ste?

srečka user posted image  da si se pogumno odločila  za user posted image

Glede teh materinskih šol je pa meni sama na prvem pregledu rekla, naj se vpišem oz. pokličem tja in se zmenim... Mislim, da te oni sami ne obvestijo (ali pa mogoče kje drugje te). Jaz sem se odločila da grem čez kakšen mesec ali dva. Smo se na aerobiki pogovarjale z osalimi nosečkami in so mi vse svetovale da je čist zadost če grem na tisto kjer je vse o porodu itd....

Jaz sem se pa nekaj prehladila oz. grlo me boli in je prav zoprno ker ne vem kaj naj vzamem da bo prenehalo... mogoče le kakšen med, pa čajčki, limonce...

lep sončen dan vam želim, uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 487
30.3.2006 9:37:12   
x_srečka_x
meni so rekli,da me bojo obvestili po pošti ko bo  materinska šola,prijavila sm se pa na dve materinski šola ena v zgodnji nosečnosti in ena pred porodom ki jo mora opraviti tudi fant,če želi biti pri porodu.
Še 14 dni do mojega pregleda oz. morfologije,pa vidla bom spet mojo špikico zdaj šele drugič user posted image  komaj čakam da mine teh 14 dni user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.3.2006 10:25:47   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika 
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 33 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo popravljeno. Pupika, tebi sem vpisala datum od NS, ker naj bi tam potrdili oz. najbolj točno povedali za PDP.user posted image

O madonca, ve se že o materinski šoli pogovarjate. Meni ni moja G še nič omenila. Jo moram zdaj na naslednjem pregledu vprašat.user posted image Joj kje je še to. Še skoraj cel mesec.user posted image

Se pa moram mal pohvalit, da je ta najin lumpek postal prav živahen.user posted image Včeraj zvečer sva se tako smejala. Zdaj se pa že bolj konkretno čutijo njegove/njene brcike.user posted image Čutim jih pa bolj v spodnjem delu trebuha. Sem pa imela občutek, kot, da mi je včeraj ta mala pikica brcala direktno v mehur. Ji kar nekaj časa nisem dala miru.user posted image Vsake tolko, ko se je umirila, sem jo morala mal podrezat in je spet začela izvajat akrobacije po maminem bušiju. Super je!user posted image user posted image user posted image

Sem se pa včeraj mal razvajala.user posted image Sem si šla na trg po motovilec in mladi krompirček, za mojega user posted image  sem pa vzela še mal meska in sem to spekla v pečici.user posted image Njamiii kako dobro kosilo sva mela.user posted image Za sladico pa sveže jagode. Sicer še niso tako okusne kot domače, ampak jagode pa so. Verjetno je ob vseh teh dobrotah še najin mali tak užival, da je zvečer zadovoljno brcal. user posted image user posted image user posted image

Urškamravlja, ti pa imaš danes pregled a ne?user posted image Hitro poročaj kako je z vajino pikico!

Zdaj grem pa v pekarno po žemljice, pol pa ven na sončka, ker je spet tako lepo vreme.user posted image user posted image user posted image

Božajte svoje bušije in uživajte!

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
30.3.2006 12:05:45   
Dajanax
Ojla nosečnice! Mene danes tako drži, da bi spokala iz te pisarne pa šla na sprehod z mojim trebuščkom!! Jupi bi blo lušno na tem sončku.

Kako ste? Poleg tega da veselo regrad jeste. Mam mal pripomb glede tega. Meni je namreč G rekel da naj ne jem surovega mesa in jajc in REGRADA. Ker baje se ga težko dobro opere na dlačicah pa nosi raznoratzne bakterije, zarad katerih lahko dobimo tokso. rekel je tud, da je pred časom imle eno pacientko, ki je dobila tokso zarad regrada... Sicer pa če ste ga dobr oprale, mislim da ne more kej dost škodovat. Sej tud jaz si kdaj pa kdaj privoščim suho salamo za malčko, pa je tud surovo meso. Kaj če, če pa sploh nimam apetita, potem pa kr pohrustam hitro, če mi slučajno kaj zapaše. Bolje to, kot pa da se cel dan bašem z nekimi gumi bonboni, rogljički in čokolado, k ni ne duha ne sluga o zdravi prehrani. Tako da po mojem mnenju jejmo kar nam paše, če le nimamo nekih exstra hudih želja.

Sem te dni ugotovila kaj povzroča moje slabosti in slabo počutje: folna kislina!!! En dan se jo pozabila vzet, pa sem bila kr ok, drug dan sem spet vzela sem bla čist adijo. Tako da zdaj že tri dni ne jem folne pa sem vsak dan boljša:)

Nasmejte se sončku!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 490
30.3.2006 18:57:38   
x_srečka_x
Brovnička kako si pridna,ko delaš seznam septembrk user posted image  
Jaz pa sploh ne jem regrada kaj šele kaj druge zelenjave,pa vem da to ni dobro user posted image  zadnjič sem probala kislo kumraco in me je tok zategval in imela je ogaben okus in sem rekla tega jaz ne probam več nikoli user posted image so me kr čudno gledal k me je zategval k je bla tok kisla user posted image
Danajax kaj a jajc tud ne smemo jesti? al to sam surova ne smemo jest al tud kuhanih ne smemo jest? ker jaz bi pa kuhanih jajc pojedla ogromno vsaj 1krat na tedn si prvoščim dva kuhana jajčka v sendviču,njamiuser posted image
Borovničke čestitke za brcike user posted image  jaz še vedno čutim neke mehurčke včasih pa kot da bi se mi premikal neki notr ampak ne vem če je to to user posted image  mi je pa zlo čudno ker vse kar čudim dogajanje v trebušku čutim samo na levi strani.
Sem danes brala revijo mama in da 90% nosečk že pred rojstvom zadane spol otroka user posted image  kakor se jim namreč dozdeva user posted image  fino ne?
Urskamravlja kako je bilo danes na pregledu?

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.3.2006 19:06:05   
Dajanax
x_srečka_x ti kr veselo jej jajca, le pazi da ne bodo surova (domača majoneza, kakšna omaka, prelivi s survoimi jajci,...). Sem jih tud jaz že danes jedla, mi je možek pripravil pečena, njami...končno nekaj k mi je pasalo!!

Mmmm, če pa je morda res moj šeti čut da bomo imeli punčko pravi, potem pa suuuper! No sej bi bla tud malega fuzbalerčka vesela, najbrž pa oči tud, k bi ga na vsak trening sabo peljal, pa v posteljci bi moral že žogico imet. Toliko, da se je navadi user posted image user posted image user posted image .

Lep večer želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 492
30.3.2006 19:07:15   
Dajanax
Hej x_srečka_x, kaj pa je to zaen pregled: morfologija??? Kdaj se dela, zakaj, kako?!???

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 493
31.3.2006 7:21:52   
NATAŠI
petkov pozdravček user posted image

borovnička super za te občutke user posted image , pri meni so bili pa le v torek mehurčki, potem pa nič več nič user posted image , no pa bo že, vse ob svojem času... ene prej druge kasneje. Važno da bo user posted image

moje mnenje pri hrani in pri vseh drugih stvareh je, da pojej tisto kar ti paše (v zmernih količinah) in počni tisto kar ti paše...Pretiravanje pa seveda ni ok

mortologija je pregled kjer vse vidiš od prstkov, trebuščka, glavice, nogice, ...vse. Pregled pa je nekje v 20. tednu

urskamravlja javi se nam

lepo preživite petek in potem uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 494
31.3.2006 15:40:19   
x_srečka_x
DANAJX morfologija se dela od 21 do 24 tedna nosečnsti,to je Uz kjer ti G pregleda dojenčka vse kar si lahko zamisliš,koliko prstkov ima,ledvička,srčka(če je vse uredu),plujčka,želodec,možgane......itd.
saj če ti ni G še nič rekla sigurno ti bo saj jo ima vsaka pri svoji G in je to kot reden pregled,ki ga opravi vsaka. Jaz imam morfologijo čez 14dni in komajčkama da vidim svojega pikeca, do sedaj sem ga šele enkrat user posted image
Urskamravlja kje si?
LP srečka inuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 495
31.3.2006 17:19:31   
princes
pozdravček moje lepotičke...user posted image
kok mi je lepo, ko me takole pogrešate...user posted image user posted image
Z našimuser posted image je vse ok, tokso sem že preživela, tako da ni nevarnosti...user posted image Drugače naj ne bi imela uz-ja, pa mi ga je naredila, ker jo je zanimalo, če se je posteljica kaj premaknila, ker je bila ful nizko, in jo je skrbelo, pa mi je na hitro pogledala, pa se je dvignila za en cm...Je rekla, da je vse ok...Tako, da sva ga videla, samo je bil bolj pri miru..user posted image user posted image .Je rekla, da morava še vedno biti previdna pri spolnih odnosih...
Pa saj meni še vedno ne paše...user posted image Ubogi moj, saj za njega se vseeno potrudim, samo mi kar ni nič do tega...user posted image
Za spol sva vprašala, pa je rekla, da ne upa še nič govortuser posted image , da se bo pa na morfologiji že dobro videlo...čez pet tednov...user posted image upam, da bo povedala..če ne pa grem kar drugam vprašat...Ker se bo potem počasi že začelo kupovanje...user posted image user posted image

Drugače imam, pa tudi jaz ene glivice..user posted image Sem dobila svečke za nožnico, canesten...Je rekla, da je to pogosto pri user posted image , ker je drugačen PH, in beli tok močnejši....user posted image user posted image
Upam, da se bojo odstranile...grde glivice...user posted image

jaz imam Igličarjevo..x srecka x....pa sem vprašala za šolo, pa je rekla da naj pokličemo, da ona to nič ne ve...bom pogledala če je gor telefonska, in bom poklicala...Ker je tudi že meni smešno, da nič ne sporočijo..Pa že skoraj na polovici smo...user posted image

jaz pa sem včeraj spet jedla tatarsko omako...Jaz kar ne morem pice jesti brez nje...user posted image Sem imela izpit, potem sem bila tako izmučena, da se mi ni dalo kuhati, pa sem rekla mojemu user posted image , če me pelje na pico...njami..

Ta vikend pa novo učenje...user posted image v ponedeljek nov izpit...user posted image

Dajana, meni se tudi zdi, da mi je bilo slabo od folne kisline...Takoj ko sem prenehala z jemanjem, sem se bolje počutila...Zakaj pa jo še vedno ješ...user posted image
Jaz sem jo samo prve tri mesece...

Uživajte, pa božajte user posted image , jaz še nič ne čutim brcik...

Neposredna povezava do sporočila: 496
31.3.2006 17:31:36   
nelli
No saj sploh ne vem kaj naj rečemuser posted image . V torek je bilo na pregledu vse super, pol sem začela mal bolj normalno živeti in včeraj popoldne spet kriuser posted image . Takoj sem klicala G in je rekla naj se pridem pokazat. Ni našla nič kritičnega. Dala mi je spet Buscopan in tri dni ležanjauser posted image . Rekla mi je še če res želim grem lahko v ponedeljek v službo, ampak če bom spet začela krvaveti bom pa dalj časa doma ležala. Tako, da spet upam, da se moje telo umiri in končno normalno zaživimuser posted image .

Urskamravlja s fantom se lepo razumeva, mislim, da sva našla pravo pot in upam, da bo tako ostalo. Malo pa naju iz tira mečejo te občasne krvavitve.

Drugače pa moj šesti čut pravi, da nosim punčkouser posted image , soeseda je zadnjič z nihalom napovedala punčkouser posted image , test s škarjami in nožem pa je rekel, da bo fantekuser posted image . 2:1, mislim, da bo vseeno punčka.

Ja šla sem tudi na aerobiko, po njej sem se res super počutilauser posted image , upam le, da ni bila vzrok za krvavitev - saj nismo nič težkega delali.

Se še beremo, upam, da bom kmalu nehala samo jamrati!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
31.3.2006 20:10:34   
yennika
Halo mamike!

A uganete kaj zdaj papam tu zraven, ko vam pišem-jagode. NJAMI, SO DOBRE!
Se vam lušta,a?user posted image
Najprej naj vam povem, da sem včeraj zvečer začutila prvo brciko. Neko brbotanje in premike sem čutila že prej, včeraj pa je bla konkretna brcika. Sem se tak ustrašila, da sem zavpila, potem pa sem skoraj jokala od sreče. Ampak sam ena je bla. Danes zjutraj v službi pa zopet ena. Kak fajn je blo. Naj pa povem, da mogoče zaradi tega tako hitro čutim, ker sem kar suhcena in je moja trebušna stena zelo tanka, brez maščobe. Jupi za brciko!user posted image
Drugače se pa tudi jaz kar lepo redim. V prvih treh mesecih sem shujala za 4 kile, zdaj pa sem se zredila za okoli 5 kil. Torej imam samo eno kilo več kot preden sem zanosila. Sicer pa se lahko na teden zredimo za pol kile,ne?
Jaz imam G 18. aprila, verjetno takrat tudi morfologijo, bomo videli, ker še ne bom v 20 tednu.
V službi zelo naporno, sem delala cel teden same naporne operacije, same težke paciente!Me pa kar malo premzajo sodelavke in me lepo nadomeščajo za lulanje in malico, če je le možno!

Jutri je prvi april, kaj se boste zlagale svojim partnerjem?Če sploh? Jaz sem zdaj v nosečnosti zelo zelo pozabljiva-krivdo pripisujem vplivu hormonov)tako bom verjetno kar pozabila na laganje.Še 4 dni in stara bom, joj 28 let.KAKO MINE!Jaz pa še vedno mislim, da jih imam 23!user posted image Ja, ja, čas beži.....

Aja, glede spola imam šesti čut da bo piška, pa tudi danes mi je sodelavka, ki drugače vsem ugane napovedala pupiko!Bomo videli!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.4.2006 10:25:34   
x_srečka_x
Urskamravlja,jaz bom pa imela morfologijo pri Igličarjevi user posted image  komaj čakam ker ona mi je pa res uredu,samo škoda ker ni moja G,sem bila pa že na prvem pregledu pri njej.Dobro da je s tabo in tvojo pikico vse ureduuser posted image
jaz imam še vedno tiste papirje od materinske šole oddala sem pa samo prijavnico,in tam gor jst ne vidm nobene telefonske številke,tko da mi ni najbol jasno kam naj pokličem user posted image  mi je sestra ko sem oddala tiste dve prijavnici da me bodo obvestili po pošti,pa še zdaj nič.
Nelli saj bo vse uredu,saj tudi G pravi da je vse uredu user posted image
Yennika čestitke za prve brcike user posted image ,joj pozabljiva sem pa tudi jaz,kar naprej pozabljam stvari ki mi jih kdo naroči,pa ne vem zakaj,pol se pa včas kdo dela norca z mene user posted image  upam da bo minila ta pozabljivost.Ja danes je pa prvi april,pa ne vem če bom svojega kaj nahecala razen če bom take volje user posted image
Pol bomo pa imele vse pupike meseca septembra user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
1.4.2006 16:10:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?