Skaana
|
Dolina, saj vem, da ne boš danes brala, a vseeno, . Tudi jaz te lahko potolažim glede zlatenice. Aleksej je bil tudi zeloooo rumen, pa so šele peti dan nardili test - vzeli kri, pa je bil tik pod mejo. Potem mi je pa P rekla, da ima šest tednov čas, da se popravi. Da pa ga moram met nujno čim več na dnevni svetlobi, ker zdaj žal pač sončka ni. Drugače pa sonček. Nekje do meseca dni je bila le še rumena sled na učkah. Pa je tudi bil zaspane na kvadrat . Še prehitro se to popravi, boš videla . Kar lepo se cartljajte z Nežo in še bolj z Zojo. Poljubčke princeskama. Katrin, ja, čudoviti so ti zvoki . Aleksej je spuščal nekaj kitom podobnega, ali pa golobom. Ves čas . Bil pa je zaspanetina na kvadrat nekje do enega meseca, potem pa vsak dan drugače. Še zdaj je tako . Včasih predrnjoha skoraj cel dan, včasih pa skoraj celega prebedi. Ampak sem ugotovila, da takrat ko kao spi, ne spi zelo trdno, ves čas vleče dudo, pa jo išče, pa jamra zraven . Lepo je slišat, da Kaja tako sprejema bratca. Ljubosumje pa je seveda prisotno. Meni se je Atena kar nekaj časa prav smilila, a tu ni za pomagat. Takrat si moramo samo v glavo vbit, kako bo lepo čez kakšno leto, ko se bosta skupaj igrala. Zakaj ima bratca? Jaz pravim Ateni, da mora samo majčkeno še počakat, potem bo pa imela enega fantka čisto za sebe za igrat. In da je samo njen in od nikogar drugega. Pa da ima Aleksej njo najrajši... Pa kar pomaga. Ja, jaz si tudi vzamem čas samo zanjo, če se le da. In ravno zaradi tega je dobro, da hodi v vrtec, da se lahko tudi malo posvečam . Ko pride domov iz vrtca, sem jaz čisto njena (zdajle je šla z očijem v fitnes). Ampak kaj, ko nahranit in skopat pač moram malega. Pazim pa na to, da najina večerna rutina ostaja, pa če se gore premikajo. Branje pravljice in uspavanka. To je najin čas . Pa četudi z Aleksejem v naročju. To vedno jaz naredim. IZVIRNO SPOROČILO: fipi se grem večer tuširat, pa pikec priteče v kopalnico in zagleda cicije pa reče "aaaaaaa tu so moji ciciji, mami daj čist malo no posim posim" pa rečem, da mleka ni in ne more cicati, on pa meni " veš mami, cicija malo odreževa, nalijeva mleko in bo Nejc spet lahko cico" . Mislim od kod mu ta ideja tole si me pa nasmejala . Naša Atena pa noče več probat, pa bi lahko . Glede izpita, naj te ne vrže preveč iz tira. To se je men tud enkrat zgodil. Pa sem potem naslednjega nardila z deset. Tako da glavo gor in na juriš na knjige, prav? Rainbow, žal so mi svetovali, naj ne bi imela nikoli več otrok. Ker sem že od prvega CR imela takšne zarastline, da so mi morali mehur prerezat. To se ponavadi zgodi šele drugič ali pogosteje tretjič... Tako da. Dr. Strahova pa mi je lepo rekla. Vedite, da se vedno več žensk odloča za zanositev po dveh CR, a vi razmišljajte takole. Če je vredno riskirati ob dveh zdravih otročkih. Da bi dva izgubila mamico. Ker če pride do razpoka maternice, me ne more nič rešit . Je pa tudi res, da moj noče več otrok. Že za drugega sem ga komaj prepričala . Špacka, mi smo tudi po celi Ljubljani in po Celju in po Krškem iskali princesko, pa je za našo Ateno ni . Tako, da zdaj bo pa kar mavrica. Upam, da jo bomo uspeli prepričat . Ugi, to bi pa bila zame, internet frika, tudi zelo dobra novica. Pa na dobro gledanje . Tako, zdaj pa grem večerjo delat - pozno, saj vem. Verjetno bo kar gris za moja dva. Jaz pa...