mojčca
|
Ojla punce, tukaj sem in se vam javljam. No, v ponedeljek in torek je moj ati imel v bolnici konzilij in pogovor z zdravnikom in bo operiran konec januarja. Evo 3.2. pa jaz praznujem in če bo šlo z operacijo vse po sreči, bo to moje najlepše darilo, da se pozdravi namreč. No, smo bile pa danes aprilčice iz RR na srečanju v Kranju v Mercatorju in smo se imele super. Bilo je pet punc in dva fanta (no, če bi bile same punce a si predstavljate ta dež, ki bi padal jutri). No, pa še 7 mamic, tako da se je dogajalo. Je ena izmed nas naredila album in če katero zanima, ji lahko pošljem geslo in na katerih slikicah je naš Matic (albume pa imamo zaklenjene, ker se je pri aprilčicah pred mesecem dni našla punca, ki nas je kritizirala, pljuvala po nas in smo vse albume rajši zaklenile). Skaana, sem se prav nasmejala, ko sem prebrala, kako je bil tvoj bogi, ko je bil prehlajen in je vsak popoldan spal. Ja, saj sploh ni panike po CR skrbeti za dva otroka + ostala gospodinjska opravila. Ja , a ni čudno, da so doma moški, ko so bolani bogi, da komaj preživijo, za službo in žurke so pa zmer zdravi. Bom rajši brez komentarja. No, pa pravijo, da od jeze raste rit (zato imam pa tko velko ). Kar se tiče Alekseja pa če je možno, da imej čim več na tleh, daj ga na kakšno blazino ali pa armafleks, toliko, da je trda podlaga. Če bosta slučajno hodila v razvojno, bosta pa dobila eno blazino Airex, ki je res super. No, lahko jo kupiš tudi sama, ampak pride okoli 150 EUR. NiLe, jaz bi tudi sneg, ampak samo po travi, ceste in pločniki pa naj bodo kopni in suhi. Pri nas smo imeli pa včeraj in danes ful sonček, pa tako toplo je bilo. Sva šla danes v Kranj in ko sva šla od doma sonce, po 4 km pa padeva v meglo. Ko sva se vračala pa povsod megla, še eno vas pred nami megla, ko prideva v našo vas pa spet sonce . In kakšno sobico bo imela Lea, če ni skrivnost??? Katrin, ja boga Kaja. Pa ta laringitis pravijo, da se ful ponavlja. Držim pesti, da je že boljše in bo ta noč mirna. Špacka, ja vidiš, če otrokom nekaj obljubiš, si to točno zapolnijo. No, odvisno, zapomnijo si tisto stvar, ki si jo hočejo npr. ko prideš domov, da jo moraš pobožati. Si pa dobra, da možu zjutraj kuhaš čaj (a ga je on tudi tebi, ko si bla boga?????). Sigurno bo odgovor, da.... Dolina, a si že boljše volje??? Sigurno si, mož kot si napisala je tudi boljši in ti pomaga pri gospodinjskih opravilih (npr. pri likanju kavča sigurno ). Kar se tiče porodniške in službe doma - če si pametna izkoristi porodniško res za oba otročka, posveti jima tistih bogih 11 mesecev, saj v službo boš hodila še toliko in toliko let. Kako pa je bilo v kinu????? Pa mi tudi rabimo en velik šparovček in notri ogromno eurov, da gremo na svoje Ugi, kar si napisala glede novega zakona, ki velja od septembra (vse mora biti napisano v homologaciji) so pa meni ravno zadnjič razlagale sodelavke. Si sploh ne prestavljam, koliko enih novosti bo, ko bom šla nazaj v službo. Pa koliko enih zakonov bom mogla preštudirati. Pri nas v službi je tako, manj ko imaš šole, več stvari in več zakonov moraš obvladati Ja, imamo zadnji dve leti novo načelnico in je to tako (delam na Upravni enoti). Kar se tiče mozaika, ko bo narejen, se priporočamo za slikce. Rainbow, jaz bi si na tvojem mestu smučke rajši izposodila. Ne rečem, če bi bilo ful snega in bi večkrat hodila smučati bi jih pač kupila, če pa jih misliš kupovati samo zaradi tečaja, se ti pa ne splača. Odločitev pa je seveda v tvojih rokah. Modrooka, kje si, javi se?????????????????? Upam, da sem vas pokomentirala, če pa sem kakšno izpustila se pa opravičujem.