|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
28.12.2007 22:36:53   
mojčca
Dolina, držim pesti, da se Zoja in možek hitro pozdravita in da ta viroza naredi okoli tebe en velik ovinek in te zgreši.

Sedaj pa res

user posted image

in

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.12.2007 23:07:30   
Katrin
Čer user posted image

Moja dva spita user posted image , jaz grem tudi kmalu gor, samo še malo počekiram forume...

Skaana: če me spomin ne vara, je Aleksej danes dopolnil mesec dni user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da ste se nasmejale ob naši božični prigodi user posted image  (saj sem se jaz tud smejala, kaj pa čem...). K sreči se je vse dobro in hitro končalo.

Imejte se in se še kaj beremo, čeprav je na RR ponavadi kar mrtvilo med novoletnim časom - no, mi bomo silvestrovali doma, tako, da vam zagotovo še voščim ob pravem času user posted image

Nočka, katrin 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.12.2007 23:14:33   
Skaana
user posted image  

Katrin, vidim da si še gor, jaz sem pa šla comp ugasnit in seveda še morala prečekirat, če je kaj novega user posted image .

Zlata si, da si se spomnila user posted image . Ja, danes je že mesec dniuser posted image . Kako drvijo dnevi...

Atena je pa tud vedno bolj pridna. Prav fino se že mamo.

Ok, bežim drnjohat, ker bo ponoči nekdo potreboval zizolandijo - polno user posted image .

Na noč..................

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.12.2007 23:26:54   
Katrin
user posted image user posted image

Nočka tudi tebi ...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.12.2007 11:05:57   
mojčca
Jutro punce. No, že skoraj dober dan. Ena kavica, če jo bo slučajno katera pila

user posted image

Kar se tiče Manca je že veliko bolje, vročino je imela včeraj pod 38, pa tudi polna energije je že. Se je pa v teh dveh dneh, ko je bila boga malo bolj crkljali in sedaj to na veliko izkorišča. Jesti noče nič, živi od jagodnega soka, pa mogoče kakšna žlička juha, košček jabolka in to je to. Sem jo danes vagala in ima 14.6 kg.

Imamo pa popoldan pri Gregovi sestrični in njeni družini božička, tako da bomo tam tudi na kosilu. To bo spet pestro, ko bo 15 ljudi govorilo en čez drugega, pa ful si bodo/mo imeli za povedati. No, saj kar se tiče Matica, ga vsak z veseljem vzame v naročju, samo je tak živc, da ga je težko obdržati pri sebi. Pa kar težek je, če ga imaš dolgo v naročju (8.4 kg). Ja, sem prejle tehtala otroka in še mojga zraven, tako da imamo sedaj točne številke user posted image .

Skaana, ja čestitke vašemu lepotcu za 1 mesecev. Joj, kako hitro čas beži. Imam občutek, da si ravno pisala, kako veselo te brca v trebuščku. Manca me ravno sprašuje, kje je Atena, me že vidi, da sem na računalniku in mi teži za slikce.

Katrin, kako pa kaj tvoje počutje??? Počasi se tudi približuje tvoj čas, ko boš stisnila k sebi v naročju drobno bijte, ki te sedaj razveseljuje z brcami v trebuščku. A je user posted image  še kar živahen, a se je že kaj umiril???

Upam, da ste se tudi ostali bolančki pozdravili, če pa se niste  pa vam pošiljam

Letim drvim, otroci me kličejo.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.12.2007 13:25:46 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.12.2007 13:36:31   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Katrin, kako pa kaj tvoje počutje??? Počasi se tudi približuje tvoj čas, ko boš stisnila k sebi v naročju drobno bijte, ki te sedaj razveseljuje z brcami v trebuščku. A je user posted image  še kar živahen, a se je že kaj umiril???

Hvala. user posted image  Ja, bliža se - malo me panika... Nič se ni umiril, se mi zdi, da je te dneve user posted image  še bolj živahen, trebuh mi kar poskakuje user posted image  Zdi se mi, da se mi je trebuh spustil ... tako da ... Upam, da zdržim še 2 tedna, počutim se odlično in razen občasne zgage me nič ne matra user posted image

Hvala za kavico - bila je zelo mnjami....

Kaja spi, možek je na urgenci (salamoreznica), potem gremo pa na obisk k prijateljem v bližini user posted image

Lep dan vsem...

katrin

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.12.2007 20:08:47   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Kaja spi, možek je na urgenci (salamoreznica), potem gremo pa na obisk k prijateljem v bližini user posted image

Lep dan vsem...

katrin

Upam, da ni bilo kaj hujšega. No, mi smo se ravno vrnili domov, Matic v postelji nekaj godrnja, Manco pa moram počasi pripraviti za spanje. Kar se tiče hrane še kar nič ne je, v obraz pa je zelena kot stena. Če do četrtka stanje ne bo boljše, kar se tiče hrane, jo bom peljala kar nazaj. No, edina stvar, ki jo je danes jedla brez pritoževanja (dala parkrat v usta) je rdeča pesa in olive user posted image .

Grem pogledati, kaj se Matic pritožuje. Moj sedi pred TV, Matic bi lahko še bolj kričal, ampak on nič ne sliši, moški!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
30.12.2007 21:31:50   
Dolina
Mojčca, pa ga ti poklič, naj gre pogledat, kaj sinek želi. Mene bi moj sigurno slišal... user posted image  Ah, moški.... Jaz sem itak vsa penasta, ker moj še vedno večino časa prespi, šele danes mu je malo bolje tako, da je tud kaj pojedel. Drugače pa sem kot da ga ne bi bilo. user posted image user posted image  Prav žalostna sem, da zdej, ko sem jaz zaključila s faksom in imam čas za vse, smo pa cele dneve doma. user posted image  pa te b... viroze.
Mojčca, Zoja tud ni jedla, ko je imela vročino, še manj kot tvoja Manca, en dan mislim, da je samo en krhelj mandarine. Tako, da zato ti ni treba skrbet, dokler dovolj pije. Če je pa bolj apatična in nejevoljna, pa kot praviš zelena, potem bo pa fino, da gresta nazaj. No, je Matic zaspal?

Skaana, čestitke malemu princu za 1 mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In da se tako malo dojita ponoči user posted image user posted image user posted image  Pravi car.

Katrin, kako je z user posted image ? Vse ok? Držim pesti, da se ti uresniči želja in počaka tvoja user posted image  še 2 tedna. user posted image user posted image user posted image
Pri nas je bilo pa enkrat obratno, da se je Zoja v stanovanje zaklenila, to je bila panika, ker ni znala ključa nazaj obrnit in je bila že v solzah. Od takrat smo mi brez ključev v vseh vratih.... Pa tud taščo je že ven zaklenila, ko jo je čuvala dopoldan. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa moram priznat, da mi je trebušček včasih kar v napoto. To večno ustajanje in pobiranje stvari s tal mi je prava muka. Da ne govorim o oblačenju user posted image  Škoda, da ne morem naga okrog skakat. user posted image user posted image user posted image  Drugače pa je kot bi bila v user posted image , user posted image  je prava razgrajačica, čeprav danes ni ne vem kaj aktivna. Verjetno bo ponoči, ko bi jaz rada spala - tako je bilo včeraj, se je pretegovala, vedno se rine v spodnji levi kot, da me prav konkretno boli, dokler se ne premakne drugam. 

Kje so pa kaj ostale marčevke?

Kje boste jutri zvečer? Kaj boste delali, kuhali? Mi bomo seveda na Mavriciusu...v sanjah user posted image user posted image user posted image  Kaj bo za večerjo pa ne vem, ker samo za sebe se mi pa ne ljubi kuhat.

Zdej pa grem še nekaj za službo naredit.

Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
30.12.2007 22:56:33   
NiLe
Čeeer, punce user posted image

izkoriščam priložnost, ker je moj user posted image v kopalnici, potem pa imava filmski večer ... no ja, imava ga že tretji večer zapored, tako da mislim, da bova jutri omagala pred polnočjo user posted image user posted image user posted image
Danes sta otroka zaspala okoli 21h, tako da je pravi miiiir ... je pa danes Lea spala do pol enajstih user posted image zjutraj in je nisem dajala popoldne nič spat. Ta teden je spala 1x popoldne, ker so drugače zvečer veselice.

Skaana: user posted image za 1 mesec ... joj, kako čas beži ... še malo pa bomo vse user posted image prišle na vrsto. Me veseli, da ste začeli uživati in da Atena lepo sprejema bratca. Moja Lea je pa tak angelček, saj vsako jutro, ko se zbudi, najprej pozdravi dojenčka v trebuščku, ga boža, poje, lupčka ... res je zlata tale moja princeska.

Katrin: joj, tvoj možek pa kar na urgenco. Upam, da je vse OK. Bom opozorila mojega jutri, ko bo moral narezati nekaj pršuta, da mora biti previden user posted image .

Mojčca: držim pesti, da Manca spet začne normalno jesti in pride k čim prej k sebi. Jaz sem se prej ful ustrašila, da nismo spet kaj fasali, saj sem opazila med kopanjem, da so se Lei pojavili taki drobni spuščaji po celi rokici ... zadnjič je pisalo v vrtcu, da je primer škrlatinke. Ampak nima nobenih drugih znakov, tako, da upam da ni nič. Je pa prej imela drisko, tako da ... čakam, da nas kaj ne preseneti.

Dolina: želim ti, da se možek čim prej pozdravi in da boste uživali te frej dni. Mene tudi trebuh ovira pri oblačenju in sklanjanju, kaj šele bo user posted image

Aja, še naš jutrišnji meni za novoletno večerjo:
Predjed: tunin namaz na popečenih kruhkih
Glavna jed: piščančji žur + kroketi, solata
Sladica: breskova melba

Popoldne se bomo malo potepali, zvečer pa uživali sami doma.

Zdaj pa moram iti ... možek me kliče na ogled filma. Lep zadnji decembrski dan vam želim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
31.12.2007 11:49:50   
Skaana
user posted image Letos smo pri nas povili že drugi čudež. In s tem pridobili spet nepredstavljivo. Jaz se s pomočjo njiju med drugim učim živeti v sedanjosti. Vedno bolj spoznavam, da le sedanjost lahko daje pravo zadoščenje, radost, veselje, ljubezen. Le sedanjost je lahko tista, ki šteje.
Zato vam želim, da se v novem letu ne bi obremenjevali s preteklostjo, pa tudi ne s prihodnostjo, želim, da bi spoznali pravo vrednost zdajšnjega trenutka, da bi znali uvideti v zdaj vso srečo. In da ne bi objokovali izgub ali skorajšnje minljivosti, temveč bili hvaležni, da se dogaja. Tukaj in zdaj.

In naj bodo zdajšnji trenutki v 2008 polni zdravja, uspehov in radosti.
user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
31.12.2007 12:46:39   
mojčca
 Srečno Novo Leto!!!

V letu 2008 ti želim, da bi veliko
VARALA, KRADLA, LAGALA in PILA….

Če boš varala , prevaraj nesrečo,
Če boš kradla , ukradi srce,
Če boš lagala , laži, da rešiš prijatelja,
Če boš pila , ga pij z mano….

user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
31.12.2007 13:03:53   
NiLe

user posted image

So dnevi in trenutki
polni sreče in miline
ko v radosti oči zapremo
in si tiho zaželimo,
da ne mine.

Naj bo leto 2008 polno takih dnevov in trenutkov za vse vas!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
31.12.2007 13:41:24   
Suzi*
Jaz pa ne bom tako poetična kot ostale, vam pa želim eno lepo leto, polno topline, ljubezni in izpolnjenih želja.

Mi bomo danes lepo sami doma na toplem, ker je doma najlepše. Jedli bomo pa malo tatarca na popečenih kruhkih, mesni fondi z raznimi omakcami, testeninsko solato, za sladičko imam pa še potičko in medeno pito.

Lepo praznujte danes, pa kaj dobrega pojejte. Srečno v novo leto!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
31.12.2007 14:50:07   
fipi
Smisel življenja je največja sreča.
Radost ni v rečeh, temveč v nas.
Edina prava sreča pride, če se z namenom razdajamo.
Če bi bili radi srečni, bodite!
Nič ni bolj dragoceno in veselo od današnjega dne.
Ohranimo srečo, zdravje in duševni mir v letu 2008!

SREČNO 2008!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
31.12.2007 15:43:57   
Dolina
Še zadnjič letos user posted image user posted image  Vsem prej in naprej user posted image  se zahvaljujem za lepe želje user posted image user posted image user posted image  in vam želim:

vse najlepše v prihajajočem letu in naj bo veselo in zabavno kot še nikoli. Srečno 2008.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
31.12.2007 18:12:18   
mojčca
No, da se še jaz javim. Sva prišli z Manco ravno iz dežurne in ima virozo. Ko jo je zdravnica videla je rekla, da je res ful bleda, pa še obupne podočnjake ima in naju je poslala v laboratorij, da je pogledala kri. Je rekla, da mora počasi iti na bolje (je spet dobila vročino), če pa ne bo pila, pa morava iti nazaj in v skrajni sili bolnica. Tako da mi je sedaj čisto vseeno, če pije samo jagodni sok, jo bomo pač silili s tekočino. V bolnico sva se z Manco odločili, da ne gre.

Lepo praznujete, predvsem tiste z user posted image  v user posted image , kajti samo še letos bodo otročki praznovali novo leto v vaši gasonjeri, drugo leto pa bo druga pesem in boste user posted image  morale deliti z ostalimi npr. očki, bratci, sestricami.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
31.12.2007 21:00:02   
Katrin
Punce moje,

kaj naj vam rečem ...

Toliko lepega ste že napisale, da enostavno nimam ideje ...

Vse besede so odveč,

ker vse veste, kaj vam želim ...

Naj se vam uresničijo želje in sanje,

čuvajte svoje male zakladke,

ne se jeziti,

imejte se radi. user posted image

Ujemite in si utrnite v spomin

vsak najmanjši trenutek sreče, smeha in ljubezni.

S R E Č N O !!!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
31.12.2007 21:02:35   
Katrin
Mi smo doma, Kaja je še pokonci, počasi bova šli kar pančat, ker se mi ne zdi smiselno jo držati budno...

Možev palec je OK, bil je cepljen proti tetanusu, drugače pa se prst celi. Vsem bubanim želim zdravje, vsem žalostnim veselje ...

lep silvestrski večer

katrin

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.1.2008 16:31:38   
Skaana
user posted image

Lep pozdrav v novo leto. Upam, da je pri vas tudi dan sončen. V vseh pogledih user posted image .

user posted image ajte se.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.1.2008 23:39:11   
rainbow
Srečno novo leto vsem, vse lepo vam želim, predvsem pa zdravja user posted image user posted image , zadovoljstvauser posted image , čim manj stresauser posted image user posted image , veliko smehauser posted image user posted image  

joj, kak sn zanič v teh čestitkah; ampak saj veste, so iz srcauser posted image

Samo še jutri in spet poženemo konjeuser posted image , mi kar ni, sem se kar preveč polenila.

Hvala za nasvete glede smuči. nisem še šla v akcijo, ampak verjetno bom res najprej poskusila si izposoditi ali kje kupiti rabljeno. zaenkrat ostajamo pri sankanju, pa parkrat smo na obisk šli kar peš, tam nekje dobre pol ure v eno smer prakticiramo. Enja seveda hodi tako počasiuser posted image

Mojčca, ojoj, upam, da bo Manca hitro prišla k sebi in bo ste tista tapravauser posted image

Upam, da ste se lepo imeli za Silvestrovo in nasploh, bolanim pa želim, da čimprej ozdravijo.

res bi lahko šla spat zdaj. Lahko noč vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.1.2008 9:36:02   
Špacka

Toliko lepega ste napisale in zaželele, da vsem vam in vašim bližnjim želim

PREPROSTO, NAJ BO KRASNO. SREČNO!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
2.1.2008 20:52:24   
Špacka

Tako, konec prazničnega vzdušja,user posted image  jutri pa veselo na delouser posted image  se mi kar ne da, še dobro, da je že četrtek.user posted image

Silvestrovali smo kar doma, Lina je bila pokonci do 1 ponoči, ker se boji pokanja, tako da si boščika kar ušesa pokriva, potem se je stanje malo umirilo, tako da je zaspala.

Vam nekaj zaupam? (nisem noseča, to je bila prva asociacija moje mameuser posted image )

Včeraj mi je moj user posted image  naredil veliko presenečenje in me na kolenih z zaročnim prstanom v roki zaprosil....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to jaz, ki sem vedno govorila, da se ne bom poročilauser posted image user posted image user posted image  je pa res, da sem po rojstvu Line malo najedala, če lahko spremenim moj priimek v njegovega(brez poroke), tako da bi se vsi trije pisali enako.
Saj še vedno ne morem verjet in mi gre kar na smeh, sploh če se spomnem, kako revež kleči jaz se pa režim, tako da je moral kar večkrat vprašat, če bi se poročilauser posted image user posted image user posted image
Tako sem včerajšni dan preživela s koledarjem v roki in izbirala primerni datum, ker je rekel, da ta ponudba velja za letošnje letouser posted image user posted image user posted image

Novo leto se je začelo kar naporno, jauser posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.1.2008 12:28:28   
NiLe
Pozdravljene v letu 2008 user posted image !

Prazniki so za nami, bilo je luštno in pestro, sedaj pa spet v stare tirnice ... čeprav so pri meni prazniki, vikendi in ostali dnevi postali vsi fraj (bolniško imam podaljšano do 13.2., pol še en mesec stisnemo, pol pa že porodniška user posted image user posted image user posted image ) in mi prav paše živeti bolj umirjeno, brez stresa, jutranje naglice, dirkanja gor in dol ...

V teh prazničnih dneh smo se prav razvadili kar se jutranjega spanja tiče in smo danes kooomaaaaj vstali pravočasno. Včerajšnji dan pa smo izkoristili za izlet v Kr.Goro, kjer sta Nik in user posted image smučala, mi2 z Leo pa sva se malo sprehajali, malo se je spuščala z lopatko ... v glavnem, naužili smo se sončka, ki smo ga zadnje dni že prav pogrešali. Silvestrovo smo preživeli doma, skuhala sem večerjo, nato pa je Lea sama rekla, da noče več poslušati pokanja in šla ob 22.30 spat, Nik pa je vztrajal da bo počakal do polnoči, pa ga je revčka 10 min. pred polnočjo zmanjkalo ... tako, da sva z dragim sama vstopila v novo leto.

Špacka: user posted image user posted image user posted image kako lepa novička ... lepo te je dragi presenetil, ni kaj user posted image A datum sta izbrala?

Rainbow: pri nas tudi Lea kar pridno hodi, vendar bolj na easy ... včeraj sem jo po smučišču skoraj vlekla za sabo, ker je bila že ful utrujena, nositi je pa ne morem v tem mojem stanju.

Katrin: a že odštevaš? Jaz sem ravno zadnjič premišljevala, da če bom 1 mesec prej odprta, kot sem bila pri Lei, bom šla definitivno 2 tedna prej roditi, ker na koncu ti že vse preseda, dol pritiska ... glej, da nas obvestiš, ko boste 4-je user posted image

Mojčca: kako je z Manco? Nič fajn izvide ni imela.

Skaana; prečudovita čestitka user posted image user posted image

Modrooka, Ugi ... kje sta???

Tako, prestavila sem nas na prvo stran, malo počvekala, sedaj pa malo kuhat, pospravljat ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.1.2008 13:13:36   
Skaana
user posted image

Špacka - čestitke k zarokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ooooo, madonca to je pa kot v filmu user posted image . Ful lepo, res. Ampak jaz bi se verjetno tud režala zraven user posted image user posted image user posted image .
user posted image

Ojoj, bežim, se potem še kaj javim...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
3.1.2008 18:26:54   
Skaana
user posted image  drugič

NiLe, kako lepo, da ste tako praznovali. Men je to itak najbolj kul, da si lepo doma na toplem obkrožen z otroki user posted image . in Lea, da tako lepo pozdravi user posted image  za dobro jutro. Cortika mala. Naša Atena pa kot da Alekseja niuser posted image . No, ko pa se gre za res, pa se vedno spomne, da je naš user posted image . Je zadnjič delila bonboniero in se je spomnila, da Aleksej še ni dobil user posted image .

Rainbow, super da boste uživali na snegu. Men je pa kar groza, ker letos nič ne morem z Ateno noretuser posted image . Ah, pa bo drugo leto boljše v troje user posted image . Ali Lia dosti hitreje hodi kot Enja? Ker meni se zdi, da je Atena že eno leto enak počasneuser posted image .

Naše novo leto je bilo pa pestro, čeprav sem najprej mislila, da bomo kar doma. Potem nas je pa popoldne user posted image  sestra povabila na večerjo. In ker ima Atena tam sestrično, ki jo naravnost obožuje - je leto in pol starejša od nje - smo seveda "morali" iti (je začela od veselja kar poplesavat). Tako sem spakirala malega, je bil itak da zelo priden. Za večerjo je bila filana kura za prste polizat, pa malce vinčka smo mel za nazdravit. Domov smo prišli nekaj do enajstih. Atena je seveda zaspala, Aleksej pa tudi kmalu za njo ves utrujen. Ker je bila moja mami doma, sva pa midva hitro šla na ognjemet user posted image . Uuuu kolk je bilo mrzlo sam je zelo pasalo user posted image .

Potem je pa zjutraj pri mojih starših še dedek mraz hodil. In ko je Atena pregledovala vsebino, je izjavila: "točno to sem si želela"user posted image .

Drugače smo pa super, le še čakam na toplejše vreme in bo nadvse super.

Iiii, moj sinček se oglaša.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.