NiLe
|
Pozdravljene v letu 2008 ! Prazniki so za nami, bilo je luštno in pestro, sedaj pa spet v stare tirnice ... čeprav so pri meni prazniki, vikendi in ostali dnevi postali vsi fraj (bolniško imam podaljšano do 13.2., pol še en mesec stisnemo, pol pa že porodniška ) in mi prav paše živeti bolj umirjeno, brez stresa, jutranje naglice, dirkanja gor in dol ... V teh prazničnih dneh smo se prav razvadili kar se jutranjega spanja tiče in smo danes kooomaaaaj vstali pravočasno. Včerajšnji dan pa smo izkoristili za izlet v Kr.Goro, kjer sta Nik in smučala, mi2 z Leo pa sva se malo sprehajali, malo se je spuščala z lopatko ... v glavnem, naužili smo se sončka, ki smo ga zadnje dni že prav pogrešali. Silvestrovo smo preživeli doma, skuhala sem večerjo, nato pa je Lea sama rekla, da noče več poslušati pokanja in šla ob 22.30 spat, Nik pa je vztrajal da bo počakal do polnoči, pa ga je revčka 10 min. pred polnočjo zmanjkalo ... tako, da sva z dragim sama vstopila v novo leto. Špacka: kako lepa novička ... lepo te je dragi presenetil, ni kaj A datum sta izbrala? Rainbow: pri nas tudi Lea kar pridno hodi, vendar bolj na easy ... včeraj sem jo po smučišču skoraj vlekla za sabo, ker je bila že ful utrujena, nositi je pa ne morem v tem mojem stanju. Katrin: a že odštevaš? Jaz sem ravno zadnjič premišljevala, da če bom 1 mesec prej odprta, kot sem bila pri Lei, bom šla definitivno 2 tedna prej roditi, ker na koncu ti že vse preseda, dol pritiska ... glej, da nas obvestiš, ko boste 4-je Mojčca: kako je z Manco? Nič fajn izvide ni imela. Skaana; prečudovita čestitka Modrooka, Ugi ... kje sta??? Tako, prestavila sem nas na prvo stran, malo počvekala, sedaj pa malo kuhat, pospravljat ...