|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
4.10.2007 21:32:02   
Dolina
Čer,

a ni bila včasih druga barva na RR na koncu foruma? ta rdeča me čist ubija...user posted image

Joj, pri nas se tud dogaja, še največ v službi, najrajš bi ušla....user posted image  Danes se je šef naredil na pol butastega, da on ni vedel, da bomo imeli nov program, user posted image  kar mi je čisto mem, saj so me zato vzeli, da jim uvedem nov sistem. Pa sem ga kar mal nazaj, da to pa ne bo držalo. Imamo namreč težave z izpisi dobavnic, ker imajo naši partnerji svoje zahteve, ta program pa je bolj na izi napisan. Tak, da delam nadure, ene tri stavri na enkrat, kar me še najbolj jezi, ker vsi samo rečejo, men ne dela, dej poglej... Računalničar pa se tud skoz neki izmika, ker ima očitno gužvo in ker je očitno pozabil, da je imel z nami že težave glede teh izpisov. V glavnem cel kaos. Če bi se ene dvakrat sklonirala, bi bilo ravno prav za vse. user posted image user posted image user posted image

Skaana, ne bit žalostna, saj ko bo user posted image  prišla na svet boš vse "pridobljeno" dol spravila, se nahodila, natelovadila... user posted image user posted image user posted image
Glede oblačenja: Zoja si zna oblečt sp. hlačke, hlače (tako kot Lea včasih prav včasih narobe), nogavice, majčke ji še ne grejo. Obuje se tudi sama. Jo pa največkrat jaz oblečem, ker zjutraj pred vrtcem ni časa - jo nočem budit do zadnjega hipa.
Glede hrane: če ne bi obstajale skute in mleko, bi bila naša verjetno taka kot otroci iz Afrike. Tako da se nič ne sekiraj, ker ona Atena, kaj ji paše in kaj rabi. Men teta skoz govori, da imajo otroci svoja obdobja, ko pa jejo npr. samo to, kar prej niso. Vse se nekako uredi. Je pa neprijetno gledat, ko noče zelenjave ali sadja. Zoja dolg časa ni sadja jedla, zdej najraje jabolko - seveda olupljeno, ker se ji lupina zatika in če mi kdo to komentira mu odgovorim, bolje jabolko brez lupine kot nobeno jabolko. Joj, se prav spomnim začetkov uvajanja, ko je pojedla praktično NIČ. Še pri enem letu je pojedla eno tisto ta malo skutko od LM (tisto čisto malo, ki so pakirane po 6 skupaj user posted image ) v celem dnevu! Počasi se ji je odprlo, ampak še zdaj poje precej manj kot vrstniki - mi je tud vzgojiteljica pojamrala mal glede hrane.

Ugi, user posted image user posted image user posted image  za ustvarjanje. Skaana, vama tud user posted image user posted image . Joj, kot ste ustavrjalne. Men pa kaj takega sploh ne pade na pamet. Včasih bi se kar požla, ker se ničesar ne spomnim. user posted image  Vi sam pište, kaj vse počnete (in kako), da bom jaz kopirala. user posted image user posted image user posted image

Glede moža in vožnje v vrtec, po moje bom dobila nagrado, če jo bo vsaj enkrat na teden peljal. user posted image  Ker mu je strašno odveč, da jo pelje okrog sedmih, on je že prej na poti, da se izogne gužvi. Ampak ga bom mogla mal prisilit, ker je tako bolje za Zojo. Pa še mal ga moram skregat, ker zjutraj tud user posted image  ne pelje ven tako vse ostane meni. user posted image  Pa še njegov novi urnik sem vidla za oktober in november - punce jaz bom vsega skupaj en mesec sama. user posted image user posted image  Po cele tedne ga ne bo, me je skor kap.

Skaana, mami ne bi šla z nami, samo gre mal po svoje, pa še dela veliko tako, da naše user posted image  ne more imet, pa še doma ima svojo user posted image , ki je že zelo v letih in tako ali tako ne mara drugih psov. Alti bi se pa igrala in sploh ne more dojet, da se eni pa ne bi z njo igrali. Od prijateljev sva pa edina, ki imava psa. Pa saj če bi nam tam dovolili imet psa, sploh ne bi bilo problemov. Bomo pa šli kdaj drugič, kam drugam. Itak sva zdej brez fickov. user posted image user posted image user posted image

No, user posted image , nekaj mi povejte, a vam kaj otrdeva trebuh? Ker meni že skoraj 14 dni, pa se mi zdi ful prezgodaj. Je možno, da že v 18. tednu otrdeva trebuh? user posted image
Drugače je pa mali tako aktiven, veliko bolj kot je bila Zoja v trebuhu. Me že skrbi, kakšnega navihančka bomo imeli. user posted image user posted image user posted image  Pa kolca se mu non stop, al pa kaj podobnega počne... Včasih si želim, da bi imela tak mali UZ skoz sabo, da bi vidla, kaj dela. user posted image

NiLe, še ena user posted image . user posted image user posted image user posted image  Eh, Nik se bo prav lepo znašel. Bo lahko obe branil, veliki brat. Kak fajn.
Glede sobice ti ne vem svetovat, ker mi bomo "pravo" otroško sobo nabavljali, prede bo šla Zoja v šolo, do takrat pa bo vse malo improvizirano. Se bom lotila pospravljanja enkrat novembra, po izpitu, ker imamo v tej bogi sobi vse nastlano.
Meni sicer pogradi niso preveč všeč, ker me skrbi, da kateri dol čofne. user posted image  Sploh Zoja, ker se vedno stiska v kot, na tej postelji ji sploh še nisem odstranila ograje. Za novega člana bova mogla kar drugo posteljo kupit.
Kaj pa te postelje, ki imajo pod posteljo "predal" iz katerega nastane postelja? Ali pa če nekako uredite v "L" dve postelji?

Katrin, kaj se dogaja na PB? Kje pa to gledaš? Meni se ne ljubi več, ker so tako malo razvlekli. Gledala sem na POP tv, niti ne vem katera sezona. No, mal mi povej, da mi ne bo treba gledat. user posted image
Kaji pa želim, da ji ostane stari vrtec v lepem spominu in da gre še z večjim veseljem v novega. Zoja se še vedno jokca. Nisem preveč srečna, amapk bo že.

Rainbow, lepo da si se javila. A zato se oblaki nabirajo, ker si tolk govorila cel dan? user posted image

Grem čaj pit, ker me že dva dni nekaj šraufa, hodil na wc celo popoldne. Še dobro, da sem doma user posted image user posted image user posted image

Nočko, user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.10.2007 10:35:12   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, kaj se dogaja na PB? Kje pa to gledaš? Meni se ne ljubi več, ker so tako malo razvlekli. Gledala sem na POP tv, niti ne vem katera sezona. No, mal mi povej, da mi ne bo treba gledat. user posted image
Kaji pa želim, da ji ostane stari vrtec v lepem spominu in da gre še z večjim veseljem v novega. Zoja se še vedno jokca. Nisem preveč srečna, amapk bo že.

Oj, jaz sem čist not padla user posted image  Kaj se dogaja ti pa težko povem; a kar celo drugo sezono ??? Na POP-u je bila komaj prva, jaz gledam že tretjo user posted image  Lahko ti povem v enem stavku ali pa nakladam 3 ure (ko se pa v vsakem delu situacija obrne in pride ven kaj novega user posted image , spletk je toliko in vladnih zarot, da težko slediš...). No ja, lahko ti malo namignem, da je ob koncu 2 sezone Lincoln prost obtožb in svoboden, Michael pa pristane v Panamskem zaporu od koder ni še nihče pobegnil...

user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.10.2007 10:40:39   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Katrin: ja PB gledam, čeprav 2. dela še nisem uspela pogledat do konca, danes sem pa dobila 3. del. Dobr se odvija. Bo še pestro user posted image

user posted image user posted image user posted image  In akcija!!!

Skaana: glede hrane; Kaja včasih je cel dan, skoz bi nekaj mlela; spet drugič pa se zgodi, da cel ljubi dan ne poje nič pametnega. user posted image  Ne vem, jaz je ne silim; če je/bo lačna, bo jedla, kadar pa ni lačna se pa itak samo afna in packa s hrano.

Oblačenje: Kaja se čisto sama sleče in obuje, spodnje hlače in hlače si tudi sama obleče, pri majčki ji pa pomagam user posted image  Želja po samostojnosti je vsak dan večja user posted image

Danes popoldne greva v knjižnico na pravljično urico (me zanima njen odziv).

Vsem želim prav lep vikend user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.10.2007 11:53:20   
ugi
Hoj, zdej ste se pa kar razpisale - super.

No, danes pa ni bilo joka zjutraj in je kar lepo sel v vrtec. user posted image

Glede hrane: Nas Luka je vse in to ful velik (to ma po nama z user posted image ), edin polenta mu ne gre prevec. Pa vedno kadar je kaj kar se ni jedel hoce probat. To mi je ful dobr, da ni kar takoj proti, ampak vsaj proba, pa ce mu ni vsec ven plune.

Glede oblacenja: Nas ni tako samostojen, ampak se trudi. Oblece hlace, najveckrat kontra, pri majcki mu pomagam, se pa sam sezuje in obuje. user posted image Pa slece se tudi ze pa plenico dol da. Ja, se zmeri smo v plenicah, je pa zdej rad na kahlici vcasih samo sedi in nic ne naredi, najveckrat pa je polna user posted image .

Zdej moram pa na kosilo sem ze ful lacna ...

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.10.2007 12:41:54   
modrooka
Puncem dobro jutro (evo, ko končujem, je že skoraj konec službe)!

Imam nekaj minutk časa ...

Danes je tak čuden dan, še dobro da je petek. Mi gremo čez vikend k mojim staršem, saj moj ata danes praznuje rojstni dan. Tako, da se gremo mal razvajat user posted image .

Ana je vredu. Trenutno je doma, ker se ji je prejšnji teden na rokici naredil herpes simplex in ga moramo ornk pozdravit. Grozno. Najprej smo se ustrašili, da je herpes zoster, ki povzroča norice. K sreči ni bilo to, ampak vseeno so tile herpesi ena taka zoprna zadeva.
Tako, da vidite, da se že spopadamo s prvimi učinki vrteca user posted image . Pa sedaj že mesec dni kašlja, se ponoči zbuja zaradi tega in res ne vem več, kaj delamo narobe. Dejte punce, prosim povejte, kako jih oblačite za ponoči. Pri nas je problem, ker se Ana ponoči odkrije in se jo začela dajat spet v žakelj, ker res ne morem cele noči dežurat

Katrin in Skaana: glede hrane - tut Ana včasih lepo je čez cel dan, včasih pa se tudi pri nas zgodi, da cel dan ne poje nič pametnega... Takrat ne morem verjet, od česa živi user posted image user posted image !

Oblači in obuva se Ana sama, edino pri majčkah ji še pomagava midva.

Dolina: men je v nosečnosti pri Ani ful zgodaj že otrdevav trebuh. Sem bila še celo nekaj v bolnici glede tega. Pa ful sem morala mirovat. Povej svojemu ginekologu, da se ti to dogaja. Bolje, da ve več, kot premalo.

NiLe: čestitke za user posted image !!! In moram pohvalit vašo novo fasado! Mi je zelo všeč!
Glede sobica... Dolina je omenjala posteljo, iz katere se potegne še ena postelja. Jaz sem tako posteljo imela, ko se je še moj ljubi hodil k meni ženit user posted image , da je lahko pri nas prespal. Samo meni osebno se to zdi bolj rešitev za parkrat na mesec. Vsak dan pa tole vlačit ven in pa še otrok ima lahko tak beden občutek, da nima neke konkretne postelje... Ne vem no. Meni so ful všeč tisti pogradi od Malega princa, ki so kombinirani z predalčki, omaricami... Vem, da je dražje, sam je pa super. Pa vrhnji pograd tak fajn zaščitih z njihovo ograjico... Midva sva Ani pri Ilesu kupila posteljo iz programa Mali princ, ki se jo bo kasneje dalo vključiti v pograd sistem.

Katrin: upam, da te je križ nehal bolet!!! user posted image

Aja, tole vam še moram povedat. V ponedeljek in torek sem bila na izobraževanju v Mariboru, kjer sem seveda tudi prespala. In pridem v torek zvečer domov... Ana me eno uro ni niti pogledala. Kričala, vedno, ko sem se ji približala. Pa sem ji rekla: Ana, mamica je bila na službenem potovanju. Nisem sama hotela, morala sem. Pa mi je rekla: Kr pejt nazaj v službo. in se je namrdnila. Pa sem poskusila spet čez nekaj časa in ne boste verjele - vztrajala je dobro uro, preden je prišla k meni in sem ji lahko lepo obrazložila, kaj in kako. Nisem mogla verjet. Tako zelo mi je zamerila, da me ni bilo, da se ji je čist strgalo. user posted image  In potem, ko se je enkrat odtajala, me je cel večer lupčkala, pa hotela je z mano spat, pa ponoč me je ničkolikokrat poklicala (drugače me ne)... Čist sm bla šokirana. Dobesedno kaznovala me je za to, da me ni bilo doma. Noro.

Vem, da sem vas nekaj izpustila, vendar mi ne znese več. Tole namreč pišem že od 9h zjutraj z vmesnimi daljšimi motnjami (beri šef). Se še kaj oglasim, ko mi kaj znese!!

Punce, mejte se fajn!

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.10.2007 16:53:42   
Skaana
user posted image

Evo, ravno sem hotla vprašat, kje se naša Modrooka, pa Špacka, Mojčca, Andreja.a, Fipi in še katera skrivajo, pa se Modrooka javi user posted image .

Potem bi rada vprašala iz čistega firbca, kaja za user posted image  je to PB  user posted image ?

Hvala za podatke glede oblačenja. Sem mislila, da smo mi spet zelo zadaj, ker Atena sicer poskusi si tu in tam oblečit hlače, če ji pa ne uspe, pa taka jeza in ihta in tuljenje, da nič ne pomaga user posted image . Isto je s čevlji, načeloma ji uspe jih obut, a če ne gre hitro in dokaj uspešno, jih zabriše ne vem kam user posted image . Majčke si pa tudi ne zna oblečit. Niti obrnit, niti preko glave dat, da ne govorim, da zadane roko v rokav.

Morem pa pohvalit našo Ateno, da že zna štet do 10 in tudi preštet do deset, no do pet ji zelo dobro gre, kaj je pa več, pa kdaj zatrokira user posted image . Pa barve že prav vse ve. user posted image  Da ne bom sam slabo pisala o njej user posted image .

Modrooka, jaz imam tudi podobno izkušnjo. Ko sem šla v bolnico za dva dni - Atena sploh ni htela it k meni, ko je prišla na obisk. So se mi kar user posted image  vlile, tak sem bila žalostna... Ne pravijo zastonj, da do otrokovega tretjega leta mamica naj ne bi nikjer prespala - zakonsko določilo... Sam saj vem, kako je to v službah, kar se mora, se pač mora... En user posted image  za Ano. Pa da bi bilo čim manj takih šokov...

Saj res, a vaši sončki kaj prihajajo ponoči spat k vam? Nama se zdaj to konstantno dogaja. In počasi mi je res že zoprno, ker se potem Atena privija prav k meni in me buta v trebuh in stiska čisto na konec postelje... Joj, pa saj drugače me ne bi motlo, sam zdaj je pa res zoprno. Pa pravi, da je prišel volk in da je mogla pridet k nama user posted image . NiLe, mislim da bom morala počasi ubrat tvojo taktiko in it sama v njeno posteljo ležat user posted image .

NiLe, meni so pa ti pogradi čisto všeč. Itak je gor ograjica, pa niti ni toliko dvignjeno vse skupaj, mogoče kak meter. Če pa se ti še vedno zdi prenevarno, pa bi jaz obesila na strop kakšno mrežo in jo privezala na zgornji pograd. Meni to prav lepo zgleda, pa še kakšne risbice in podobno lahko gor obesite... So mi pa zelo všeč pogradi z toboganom in takšni, ki imajo zadaj stopnice v katerih so predali. Kaj takšnega (poglej še 3. sliko). Ali pa sesveda Mali princ:
user posted image
In pri Habi imajo tudi toliko lepega:
user posted image

Ojoj, morem it, sa kasneje javim user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.10.2007 22:30:23   
rainbow
Čer!

Končno bom nekaj natipkalauser posted image

Skaana, jaz pa se sploh ne sekiram zaradi Enje in oblačenja; se bolj zaradi Lie. Enja ima zdaj tudi fazo ko hoče vse sama, in jo seveda spodbujamo.
Enja še k sreči ne more iz postelje, z veliko posteljo bomo počakali do marca, ko bo tri, ker zdaj mi Lia ven hodi inimam eno dovolj. Dobila bo pa enako posteljo kot Lia, iz Ikee.

NiLe, bravo za  user posted image ; sicer, pa, samo da bo dete zdravo, a neuser posted image

Modrooka, a ti pa kar v MB, pa nič ne povešuser posted image ; Anina reakcija pa je prav zanimiva. A to si bila prvič stran od nje za več dni? Ani želim, naj herpes čimprej izgine.

Dolina, cel teden sem imela ultra govorni. Tak da ni čudno, če dežuje danes.

Nosečke, čimmanj bolečin v križu in ostalih nosečniških težav vam želim!

katrin, a ste se odločili za telekom. Midva sva pa šla stran, pa imava zdaj Triero. bravo za krompirčkeuser posted image ; so luštna ta srečanja v vrtcu!

Ok, babe, moj ded je danes ful razpoložen za debate, tak da se mu moram malo posvetit , ve pa uživajte maksimalno vikenduser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.10.2007 22:56:14   
Skaana
user posted image

Evo me nazaj, sam že čist user posted image .

Katrin, hvala za lepe želje glede dokončanja hiše user posted image . Uf, vem da bom rabla kar dosti user posted image  in user posted image . Mah, bo že nekak...

Rainbow, še vedno nisi odgovorila, koliko se zna že Enja oblačit user posted image . A potem Lia hodi sredi noči k vama? Čist nič te nisem razumela, al pa sem že zdle čist user posted image  od user posted image ... Katero posteljo pa ima Lia iz Ikee? Jaz se še kar nisem odločla, katero bi. Mika me tista, ki je malce dvignjena, potem bi ji pa zašila takšne zavesce z žepki... Sam je pa enkrat dražja kot druge... Drugače bi ji pa kakšen šotorček postavla v sobo. Imela bo kar veliko, tako da se lahko pres...

Aha, še moje stanje glede vaših glasov za imena user posted image :

user posted image Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image , Danaja user posted image user posted image user posted image , Vita user posted image user posted image user posted image , Ariana user posted image ,
user posted image Enej user posted image user posted image user posted image , Jon user posted image user posted image user posted image , Aleks user posted image user posted image , Črt user posted image user posted image , Priam user posted image

Tako, nekaj vas še ni glasovalo user posted image . Zdaj bom pa počasi seznanila user posted image  s temi predlogi in potem vas seveda obvestim user posted image .

Nadvse lep vikend vam želim. Jaz bom bolj kot ne doma. Sem se začela že gnezdit user posted image . Mah, moram res počivat, zdaj pa res niso več heci. Me že vse boli in pritiska user posted image . Jutri gre Atena z user posted image  ma konjski piknik, jaz pa ne smem user posted image . A bom že potem nadoknadla, to pa res... Bom vsaj študijo barvanja sten na hiški nardila v miru... Ima katera od vas kakšen predlog?
Zaenkrat bi dala v kuhinjo - eno steno - travnato zeleno, v jedilnico zlato rumeno in v dnevni - eno steno - rdečo... Je pa to vse povezano, tako da... Eh, saj že res ne vem, kaj bi user posted image . Najraj bi vse belo pustila, sam kaj, ko bo potem pa vsa leta tako. Pa še belo kuhinjo sem zato izbrala, da se lahko s stenami igram user posted image .

Ok, da ne odbluzim spet.

Sem že rekla, da želim nadvse lep vikend, kajne? No, pa user posted image  naše sončke.

Na noč...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
6.10.2007 9:32:29   
rainbow
Jutro!

Evo, namesto da gospodinjim sem spet tule. Nekam mu ful ni nonstop nekaj za delat.

Skaana, ja, Lia hodi iz postelje, ker je zaenkrat samo ona dobila veliko posteljo. Sem naredila poleti celo raziskovalno o otroških sobah in ker nimam 1500e keša in ker mi ni kredita za jemat, da bi kupila komplet kako sobo od slovenskih proizvajalcev, sva se odločila, da postopoma kupujema pri Ikei in sicer sva se odločila kar za Malm serijo, ki ni posebej za otroke. Zaenkrat sva kupila poleg postelje še dve komodi s 4 predali, zdaj pa morava še dobavit en knjižni regal v istem lesu (čist svetel) in tiste zadeve od Trofasta, za igrače z zaboji. Potem pa še Enji posteljo in eno veliko omaro. Pa mize za kasneje imajo tudi v istem lesu, tak da se mi zdi to prav fajn. Imata pa tudi kar veliko sobo, tako da bosta imeli potem vsaka polovico sobe zase.
jaz se za pograd ali ono posteljo s predali spodaj nisem odločila, prvič zaradi cen, čeprav so praktične, drugič, ker nimamo stiske s prostorom, pa še feng shui malo upoštevam (se kar smejteuser posted image )

kaj pa kak baldahin nad posteljo? Se mi zdi luštna ideja. Mi imamo žal visoke stropove, tak da odpade.

Enja in oblačenje: čevlje si sezuje in obuje, čeprav enih tenisk si ne more obut; plenica gre dol v sekundi, zokni tudi, jakno tudi sleče (pa če imam srečo, jo celo obesi); majce pa itak da ne, to še naša površna Lia ne zna oziroma se ji ne da potrudit.

ok, uživajteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
6.10.2007 9:42:53   
Špacka

Jutro!user posted image

Pri nas pa dežuje, komaj čakava z Lino ,da malo neha, da greva čufotat po lužahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Malo bolj redko kaj napišem, ampak preberem pa redno kaj se vam dogajauser posted image , v službi ne morem, ne smemuser posted image user posted image user posted image  neko čudno stanje je pri nasuser posted image user posted image , zvečer me pa kar zmanjka. Kogre Lina spat, moram z njo, imam pa problem, ker prej zaspim kot Linauser posted image user posted image user posted image

Glede oblačenja, je kar samostojna, sem že pisala o tem , kako je v vrtcu, ampak tudi drugače ima željo, da se sama obleče, še raje pa sleče, ne vem, no, imate take probleme? Saj ni problem, ampak Lina bi bila kar gola v bata škornjih user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je najbolj hecna, ko se oblači, me kar naprej sprašuje :" Mama to je pav?"user posted image user posted image user posted image user posted image  to ponavlja v nedogleduser posted image user posted image user posted image

Lina se ponoči kar naprej odkriva, tko da, zdaj jo že oblečem v bolj debelo pižamo, v enodelno s stopali. Naša Lina je itak bolj toplo bitje, je po atiju, nimam občutka, da jo zebe.user posted image  Samo jaz sem zmrzljiva in se pokrivam do nosa user posted image

Lina zelo redko pride spat k nama, mogoče če se ji kaj sanja in začne jokat, al je pa bolj čudna noč.....drugače pa obvezno moram it spat skupaj z njo ( to se je spomnila okoli 2. RD ), obvezno moramo spat na veliki postelji, jaz na svoji, Lina na atijevi, ko zaspi jo samo prestavim v svojo posteljo. Me res zanima, kako bomo to prakticirali, ko bo v svoji sobi.

Kar se tiče hrane, Lina ima najraje jedi na žlicouser posted image  juhe na 1000 in 1 načinuser posted image user posted image user posted image  mesa ne je, je ne silim, bo že prišel čas, ko ga bo začela jest. Je pa v zadnjem času odkrila špagete, makarone....
Zelenjave poje dovolj v raznih juhah, od sadja obožuje jabolka, banane, zdaj je bilo aktualno grozdje.....apetit ima, tudi če pride kakšen dan, ko noče jest se ne sekiram, ker naši punci čisto nič ne manjka.user posted image

SKAANA me res zanima, kakšen bo rezultat pri imenih...še nekaj me zanima, si se mogoče odločila za kuhinjo od Panlesa? Mogoče si že povedala, kaj pa vemuser posted image user posted image

KATRIN kako je uspela pravljična ura? Pri nas je pa samo za otroke od 3 leta naprej user posted image user posted image user posted image

NILE lepa in zanimiva fasada. Še eno user posted image  boste imeli? Bogi Nik user posted image user posted image user posted image user posted image   važno, da je vse bp, tudi če se na koncu izkaže, da bo user posted image

RAINBOW upam, da je debata uspela, si me nasmejala, ker sem jaz imela neke popadke ob 2 ponoči, nisem mogla spat in sem se hotela pogovarjatuser posted image user posted image user posted image  bogi revež sploh ni vedel, kje se ga glava drži, ne da bi se še pogovarjaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak se je trudil...

grem, ker Lina že mineva potrpljenjeuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
6.10.2007 12:59:43   
NiLe
Daan, punce user posted image

joj, kako beden dan je danes, tale dež sploh ne neha...

Za nami pa naporna noč user posted image . Ob 1h ponoči se je Lea zbudila in začela tuliti, da jo boli ušesek user posted image in ker je to trajalo skoraj eno uro, jo je možek popokal in sta šla k dežurni zdravnici - ob 2h zjutraj user posted image user posted image Jaz sem ostala doma pri Niku, seveda nisem mogla zaspat in še dobro, da sta hitro opravila - vnetje ušes, tako da smo se okoli 3h spokali spat, vendar je bila zelo klavrna noč. Sedaj pa imamo spet borbe z dajanjem AB - Hiconcil in ne vem, kako bomo to izvedli na vsakih 8 ur. Prejle dopoldne sva jo probala zmotivirat, da je vzela sirup skupaj z bonbončki, ampak je bila kriiizaaa. Tudi s šprico mi ne uspe, ker lumpa mala zadrži sirup v ustih, nato se začne davit in pljune ven user posted image user posted image

Sedaj spi že eno uro, je kar sama rekla: "mami, pejva spat." Jaz pa pripravljam kosilo, mož in NIk sta šla pa v shoping. Evo, naslednji teden bom na bolniški z Leo in se bom lahko posvetila moji pikapoki in bova skupaj uživali.

Skaana, hvala za linke za sobice. Mah, v bistvu si želim tisto dvignjeno posteljo, da so spodaj predali, vendar bo potem kasneje kriza, ker ne vem, kako bomo skombinirali, ko bo naše tretje dete toliko večje, da si bosta delila sobo. Glede barv sten: jaz sem definitivno ZA, tako da le skombiniraj in pošlji svojo študijo, da pokomentiramo.
Jaz bi bila brez barv v stanovanju izgubljena.

Modrooka, naj se vaša pupa čim prej pozdravi. Ha, njena reakcija je pa res zanimiva. Še dobro, da je Lea tako fino prenesla naš izlet v Pariz.

Špacka, ti pa imaš dobro jedko. Tudi naša Lea je obožuje juhe in je prava gurmanka. Ne mara kakšnih namazov, masla in margarine, ostalo pa več ali manj je.

Rainbow, meni je zelo všeč kolekcija MALM od Ikee. AJa, povej v čem je fora pogradov - feng shui varianta. Me prav zanima user posted image

No, zdej grem pa še malo izkoristit mir in tišino in grem malo dremat, ker sem totalno neprespana. Sem pa ful vesela, da sem se rešila slabosti in bruhanja, tako se sedaj fino počutim, edino trebuh imam pa tak, kot da bi bila v 5. in ne v 3. mesecu user posted image user posted image user posted image

Izkoristite tole vreme za cartanje, ustvarjanje in uživajte s svojimi najdražjimi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
6.10.2007 16:00:28   
Skaana
user posted image

Atenka spi, potem gre pa z očijem na piknik... Upam, da ne bo več dež. Sicer jo bom pa v bata škornje dala in tri rezervne hlače gor in gremo user posted image . Tako se lahko zdle lotim barvnih študij. Sem dobila nov zagon danes, sploh ne vem, zakaj user posted image .
Pa katalog za lučke sem tud dobila, za hodnik so že izbrane, ostalo bo v kratkem.

Rainbow, ja ja Malm serija user posted image . Midva tudi zdaj nimama denarja in sem si rekla, da itak bo zdaj vse dogajanje pri tleh, zaboje za igrače pa najboljše da kupim v Ikei. Nekje do šole ali malo dlje bo tako, potem bomo pa Ateni nabavili "pravo" sobo, izselili ta miceno-ega iz nje v drugo otroško (kjer bova zdaj midva imela spalnico, ker je zgoraj), midva pa se bova preselila v spalnico spodaj (kjer bo zdaj, ko bosta še Atena in user posted image  malčka, kar igralnica...). Sam sem pa potem gledala, da me postelja itak ne pride kaj dosti ceneje, ker najdražji je jogi user posted image . Tak da boma jogi kupila klasiko in potem kupila posteljo. Kakšen imaš pa ti jogi za Lio, gre kakšnen drugi tudi v Malm posteljo ali moraš tudi jogi kupiti pri njih?

Špacka, kje pa še ti dobiš spalni pajac s stopalci tako velik? Ker meni so tud ti zakon. Drugače je pa Atena tud konstantno odkrita, tako da jo dajem v vrečo (zelo veliko brez rokavov H&M- do treh let), drugače je pa oblečena kar v klasično dvodelno pijamo. 
Pa saj ti Lina zelo dobro je. Če bi to jaz doživela, bi blo super user posted image . Mah, bo že. Saj drugače je pa Atena zdrava in čist "normalno" razvita.
Ja, bata škornji so zakon. Prijetno čofotanje vama želim.
Ja, kuhinjo sem naročila pri Panlesu - predvidoma jo bodo montirali 20. novembra - mal pred mojim porodom user posted image . Poglej si moj spletnik - povezava v podpisu.

NiLe - user posted image user posted image user posted image  za Leo. Ubožica mala. Pa user posted image  zate da se boš spočila. Škoda, da pri ginekologu nisi bolj pojamrala... No, sam po eni strani pa hvala bogu, da je vse v redu in da nisi v bolniški. Ker meni ni lušno, veš, ko skoz razmišljam in štejem dneve, da bom user posted image  srečno donosla... Sicer pa bodo že trije meseci za tabo - saj kar drvi, kajne?
Pri nas pomaga, da rečem, da je sirup tak kot sladoled... Vse poliže. Pa da sama drži žličko. Sem ji zdaj za preventivo kupila en sirup za okrepitev imunskega sistema v lekarni (samo zaradi tega, ker jaz res ne smem zbolet in začet kašljat - zelo nevarno) in sem ji ga predstavila kot sladico - sladoled. Pri njej je pa itak vse kar je sladko zakon in ona bi sam od bonbonov in čokolade živela, če bi ji pustili user posted image .
Če se lahko malo vštulim, po feng shuju svetujejo, da pod posteljo ni ničesar, da lahko energija neovirano kroži (ampak jaz sem potem najprej pomislila, da potem je pa itak na tone prahu spodaj, kar pa tudi ni dobro user posted image ).

Jaaaaa, NiLe, bom dala študije na spletnik in mi pokomentirajte, prosim... Najbolj se mučim s skupnim prostorom + galerija. Ne želim, da je preveč barv, vse belo pa tudi nočem met user posted image .

Ovkidovki, grem delat  user posted image .

user posted image ajte se v tem turobnem dnevu. Vsem bubančkom pa tisoč poljubčkov na lička, da bodo čimprej zdravi.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
6.10.2007 20:22:45   
rainbow
čer!

končno je večeruser posted image ; ma en tečen dan je bila danes, al pa sem samo jaz tak tečna bila, sem bila sama z babama, seveda nista nič spali, bile smo zunaj, Enja spet tak trmasta, se mi je spet na tla metala (v sveže oprani jakni-svetlo roza barve, na blatna in mokra tlauser posted image ), pa z rokami v luže, pa še malo rokavov zraven.

kakorkoli, zdaj že spiuser posted image , Lia pa bo tudi kmalu, upam, da. kar nekaj iz postelje ven hodi.

NiLe, uboga Lea, en velik user posted image  in user posted image , da se čimprej pozdravi. Glede jemanja, ti pa verjamem, da imate težave. za feng shui pa je že Skaana prav povedala. To sem začela brat, ko sem bila čist obupana, ker se je Enja toliko zbujala ponoči. pa neke stvari se mi zdijo kar uporabne. Nisem pa nek fan ali privrženec.

Skaana, mislim, da bi vsak jogi 90krat 200 ustrezal tej postelji; midva sva kupila najcenejšega, nekje 55e je stal. Ni debel, na postelji pa lahko prilagodiš višino glede na debelost jogija. Je pa postelja kar konkretna in ne bova kupovala nobene sobe, razen če bi res kaj razmontirale. Vsa serija malm je iz furnirja, tako kot mali princ recimo. No, bomo videli.
Jaz sem najprej želela, da bi imeli pohištvo iz masivnega lesa (to je po feng shui-ju najboljše), pa so cene astronomske; pri teh princih in ostalih pa so me motile barve, povsod neke kombinacije barv; Lia pa je glih na roza vdarjena, pa se mi je zdelo najbolje, da kupim nekaj v lesu, stene so že itak barvne, potem pa lahko posteljnino+dodatke v kaki roza, oziroma po potrebi.
Skaana, mi imamo tudi barvno stanovanje, morda celo preveč. Bom pofirbcala kaj si naštudiralauser posted image

pozdravčke tudi vsem ostalim, ki nimate tolko časa za klepetatuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.10.2007 0:17:58   
Špacka

Skaana, spalne pajace imam od Mothercare, imam ju še od spomladi, takrat sta ji bila prevelika, zdaj sta pa že kar na tesnouser posted image user posted image user posted image  sploh nisem vedela, da se ne dobi večjih številkuser posted image user posted image user posted image  meni je pa to tako praktično. Bom pa naročila na njihovi strani, vsaj imeli so večje številke, ne vem pa, če sploh pošiljajo v SLO oz, kako je s poštnino.

Lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.10.2007 13:47:10   
rainbow
Ojla!

kaj še lahko vas tu zagnjavim; Enja je namreč dobila neko alergijo, kopiram:

naša ta mala ima očitno alergijo na nek nov mehčalecuser posted image ; ima fleke okoli pazduhe (je imela ponoči spodaj bodi z kratkimi rokavi), okoli popka in plenice, pa v pregibu kolen; najprej sem mislila, da jo je bodi zažulil ali kaj, pa je očitno alergija. Tudi okoli gležnjev (zokni) ima rdeče. Fleki pa so kot gobasti.

kaj ji naj namažem? doma imam bepanthol in fenistil.
Pa neka cartava je.
ali se lahko to poslabša? vsa oblačila sem že izločila in jih znova perem - seveda brez user posted image  mehčalca.

No, takoj potem ko sem to dala na forum, mi je zaspala v naročjuuser posted image  in zdaj spi na najini postelji. kar se že dolgo ni zgodilo, da bi ona doma čez dan spala. Mož pravi, da je pač zaspana, mene pa vseeno skrbi. drugače pa je bila dokaj normalno razpoložena ves dopoldan.

No, diha ok, to je lahko pri alergijah problem, se mi zdi. Druga se pa nič ne spomnim.

Upam, da katera pokuka sem gor.

Scicer pa vam želim lepo in sončno nedeljsko popoldneuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.10.2007 15:32:24   
Dolina
Dan,

madona ste se razpisale....user posted image user posted image

Joj, rainbow, ne spoznam se na alergije. Jaz bi jo namazala z bepanthenom, mislim, da je fenistil bolj za pike - če pa piše za alergije, bi jo pa raje s tem. Boš videla, kakšna nbo čez dan, če bo imela kaj vročine al kakšne druge težave, bi jaz poklicala dežurno, da pove kako naprej. Če pa se bo igrala, pa bila Enja, bo vse ok. držim pesti, da je samo mehčalec in da zginejo pikice do večera.user posted image user posted image user posted image

NiLe, vam tud en zvrhan koš vitaminčkov in pogumno z AB. Pri nas sirupi načeloma niso problem, bi jih pojedla tud celo flaško, če bi ji pustila. Skaanina ideja se mi zdi fina. Upam, da ste že kaj boljše. Faks boš tud stisnila, potem ko te napade nosečniška energije. Saj bo. Če ne pa naj ti da tvoj osebni zdravnik mal bolniške (kao prehlad, viroza....).user posted image user posted image user posted image

Skaana, ti kar barvaj sobice po stnovanju, bomo vse pokomentirale. Midva imama vse stene bele v kombinaciji z nežno rumeno (neče črte, al kaj jaz vem user posted image user posted image  to je user posted image  ustvarjal, ko mene še ni bilo "v njegovem svetu" user posted image user posted image ). Načeloma sicer nisem za močne barve, mi je pa ta, kot ima NiLe fasado izjemno ušeč v predsobi in kuhinji moje kolegice (so ravno renovirali) in prav super izpade (samo ni po vseh stenah!).
Si me nasmejala s prahom.... user posted image user posted image user posted image  Aja, kot bi opisovala Zojo, če ji ne gre pri oblačenju, stvari letijo na vse možne konce....user posted image user posted image user posted image  to ima sigurno po meni. user posted image user posted image user posted image

No, včeraj smo se pa mi imeli kljub dežju ful lepo.... user posted image  ne vem, kaj tolk jamrate. user posted image user posted image user posted image  Dopoldan smo šli mal po nakupih, Zoja v škornjih in s svojim dežnikom, tak je bla cuker, user posted image , potem je skakala po lužah, po gromozanskih lužah!!! jaz sem bila skoraj do kolen mokra, ona pa itak do riti. user posted image user posted image user posted image  Rezervna oblačila so prav prišla. Popoldan smo šli pa k enim prijateljem na obisk, Zoja je sicer rabila več kot pol ure, da se je šla s punčkama igrat (ena je leto starješa, druga pa tri mesece mlajša), šele na koncu, ko smo bili v odhajanju, se je lepo igrala. Odkar smo v vrtecu nekak ne najde stika z drugimi otroci. Prej nismo meli tolk težav. aja, oni imajo do Malega princa pograd tak s predali spodaj in lojtrico, in eno posteljo pod pogradom samo v črko "L" - če me razumete.... In jim je ta večja dol padla - so imeli ograjo, samo je med ograjo in posteljo bilo ravno toliko prostora, da je tam skoz padla, hvala bogu najprej na spodnjo posteljo potem na tla. Ji ni bilo hudega. Tako, da če bo katera imela to ograjo, naj da kakšno mrežo za začetek čez, al pa tako veliko igrači, da zapolni to luknjo.

Sem se pa v petek mal z vzgojiteljico iz vrtca pogovarjala in mi je rekla, da sta dve punčki od prej v tej skupini, približno toliko stari kot Zoja in sta zdej skupaj potegnili (prej sta se tus stepli, če je bilo treba), in Zoje še ne spustita zraven - ker ostale punčke so tja do leta in pol. Tak, da mogoče se zato noče it nikamor igrat. user posted image user posted image  Drugače pa pravi, da je samo zjutraj kriza, čez dan nič ne joka. user posted image user posted image  Zjutraj jo ima pa ena pomočnica iz večje skupine po moje že mal pol kufer, ker je ta teden ene trikrat bruhala zjutraj. user posted image  Zdej tud če jo Robert pelje, joka. user posted image  No ja, čakam na preobrat, želim si, da ne bi hodila zjutraj s takim odporom (taščina prijateljica ima vnučka, ki še po dveh letih joka vsako jutro user posted image user posted image )
Pa še nekaj sem opazila, odkar hodi v vrtec, ko prideva domov, gre obvezno najprej k tašči na obisk 8pa ne za pet minut, tud po ure bi bla pri njej), pol pa še k svakinji... pa ne vem še kam vse, samo domov pa ne. pa mene kar stran pošlje, jaz naj grem domov, ona pa bo šla k babi.... V petek me je tako odslovila, sem se šla zjokat gor. user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet, da noče bit z mano, ko pa me v vrtcu tako pogreša. Kadar ji ne pustim (če imamo kakšne druge plane) se potem skregava, se dere, meče po tleh, skratka njeni izpadi, ki so prav naporni. Ampak ne morem ji vedno pustit, da gre k tašči (ker tud tašča rabi mir po celem dnevu čuvanja ta malega nečaka). Kaj bi ve naredile? Ji pustile, al vztrajale, da se gre najprej domov, .... (tašča sicer vedno reče, da je lahko pri njej, samo ji vidim, da je včasih utrujena, da se ji ne ljubi vedno....). Jaz pa bi tud rada bila z zojo mal sama.

Skaana, PB je serija/nadaljevanka Prison break, bila je včasih na POP TV. Katrin, hvala za info, to me je zanimalo, če gre Michael spet kaj v zapor. Zakaj pa brat sedi v panamskem zaporu? Mu niso uspeli dokazati, da ni kriv? Kaj pa je z onim mafijsem, ki je organiziral letalo (za pobeg še v prvem delu serije)? je šel nazaj v zapor, al je ušel? Pa oni "pedofil" - joj upam, da je nazaj za zapahi....

Modrooka, hvala za nasvet glede otrdevanja. Mam v sredo pregled, sem imela itak namen povedat, upam, da bo vse ok.

Sreda bo naporna imam okorg treh en pogreb v Trebnjem, zjutraj pregled, Zojo ne vem kako bom spravila iz vrtca k tašči, Roberta verjetno ne bo (ker ima službene obiske....). Cela zmeda. user posted image user posted image  Najraje ne bi šla v službo, samo imamo tolk dela, da verjetno ne bo možno. Eh, nekaj že nakvačkam, da se bo izšlo.

Zoja pa spi v pižami, pa v spalni vreči z dolgimi rokavi 8že zimski) in pokrita s kovtrom (ki ga sicer zbrca stran, ampak zvečer hoče, da jo pokrijem user posted image ). Imamo pa bolj hladne sobe tako, da se mi zdi čist ok oblečena. Jaz sem čista znrzljivka, ne vem, kaj bom pozimi, ker zdej imam pižamo, pa eno tako tanko toplo dekco, pa kovter pa še eno tako deko, ki ponavadi ostane na postelji kot pregrinjalo... Ja ja, kar smejte se, pri meni je že jeseni zima. Boljš da ne povem, kaj imam poleti. user posted image user posted image user posted image
Te spalne vreče pa delajo na Brezovici do 6. let velikost in so mi zakon. Če katera rabi, naj sporoči, se bomo že nekak uskladili za predajo. user posted image

Aja, srečanje punce. A bo letos še kaj? Midve sva čez teden veliko sami, zato pa gnajvim user posted image  za vsak vikend, da nikamor ne sme brez naju. user posted image user posted image user posted image  Tako, da imamo časa v nedogled.....user posted image

Sigurno sem kaj pozabila, ko se spomnim, se spet javim....Zdej pa grem user posted image  pit, čeprav mi zadnje čase vsa hrana in pijača dela težave popoldan (sedim na wc-ju, pa ne vem zakaj), ko pa se Zoja zbudi, pa greva mal ven na sončka.... user posted image . Joj, da ne boste mislile, da samo uživam (dopoldan sem študirala, proti večeru me pa čaka pospravljanje user posted image ). user posted image user posted image

Zdej pa res neham s svojim romanom. Lepo nedeljo, pa pa user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.10.2007 17:46:20   
rainbow
Ola!

Z Enjo smo že šli k dežurni in ima res alergijo, je dobila sirup. zdaj pa edino še razmišljam, ali naj mamo zagnjavim, da pride jutri, ker mora bit kakšna dva dni doma. Enja seveda. ali pa naj jaz grem za kakšna dva dni v bolniško. Verjetno bom kar mamo prosila, razen če bodo ponoči kakšne težave. Saj sem jutri že ob 12-tih gotova.

Dolina, jaz sem se tudi zadnjič spomnila, kako se nič ne dogovarjamo za srečanje; čeprav moram priznat, da mi septembra še na kraj pameti ni prišlo, ker je taka gužva bila. Čeprav tudi nimam pojma, kje bi se dobili, da bi bili bolj na samem, kot smo rekli zadnjič v zoo-ju.

Joj, ta Zoja pa ga res svira; jaz bi se tudi menda kar zjokala, kot si se ti. Morda pa je malo zmedena, in ne ve, kaj bi, ko pride domov. kaj prej jo je tvoja tašča pazila?? Morda še tudi to povezuje z željo po obiskih. Zagotovo pa bo minilo, ko se bo enkrat vklopila v skupino, po moje. Eno veliko user posted image  zanjouser posted image

lep preostanek večera želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
8.10.2007 13:17:18   
ugi
Oj, Luka je danes ze komaj zakal, da pride v vrtec - noro - kar nism mogla verjet, kar sam je sel v sobico in potem roke umit, da bo jedel zajtrk. Se mahal ni vec pri oknu, tako kot prejsnji teden.
No ja, sej se ne pritozujem. Zdej pravi, da je ze velik fant ko hodi v vrtec user posted image .

NiLe: En user posted image za Leo, da bo cimprej dobro. Nas tudi ni hotel po dveh dne vec antibiotika po zlicki, sva ga dala pa v 'stamperle' je pa vse popil pa se vec bi ce bi mu dali user posted image .

Skaana: Nas ima tudi pajaca s stopalci za spat. Sem ga kupila v Nami v Curi Muri (una stacuna na vrhu). So imeli pa takrat samo stevilke 104 (to je cm visine). Men so tudi zakon. Ne vem pa ce sploh prodajajo za vecje. Sej zdej bom mogla mal v akcijo, ker sta mu samo se dva prav. Uni do 92 cm so mu ze vsi premajhni. 104 so mu pa se mal veliki - vmesnih pa nimamo.

Zdej pa moram it ... delo caka

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
9.10.2007 21:14:39   
Skaana
user posted image

Jaz imam pa danes super novičke user posted image . Bila sem na pregledu, naredila mi je ultrazvok, tako da sem spet videla našega user posted image . Vse je super user posted image , čebo tako šlo naprej, boma zdržala do 38. tedna, ko mi bodo pobrali šive. Morda potem celo do konca user posted image . Je pa naš user posted image  že pravi korenjak oz. korenjakinja. Sem v 32. tednu, pa je težek že 2020 (no, to je itak vzeti za rezervo, a vseeno user posted image ), tako da mi je rekla, da po meritvah prehiteva za kakšen teden. Plodovnice je dovolj, posteljica super, meni vse drži kot je treba user posted image . Le malce me je kregala zaradi kg, kar sem pa že itak vedela user posted image , pa ne morem prav nič pomagat...

Naredila sem že dve barvni študiji za skupni prostor v hiši (kuhinja, jedilnica, dnevna soba), me zanima, kaj boste porekle user posted image .

NiLe, kako je z Leo? Mi držimo pestke...

Rainbow, se je Enji kaj poboljšalo? Ja, ti mehčalci so user posted image . Jaz bom tud kmalu mogla spet prat brez njega user posted image .

Ugi in Špacka, hvala za info za pijame. Mathercare pa ni več pri nas user posted image . Pa tako fajne cotke so imeli. Sem pa danes v šparu videla pajacke s takšnimi stopalci. Saj v bistvu važno, da je bombaž, kajne? Ko bo bolj pritisnil mraz, bom šla po njih.

Suzi*, kje si?

Dolina, tak mi je hudo, ker je Zoja tako nesrečna v vrtcu user posted image user posted image . Glede njenih odhodov k tašči pa takole. Zoja to izkorišča, dere in meče se po tleh, ker še vedno upa da bo šla. Tu bodi vztrajna. Povej ji, da jo imaš rada, jo kljub temu objemi, povej ji, da komaj čakaš, da bosta skupaj prebrali knjigico, oblekli dojenčka, skuhali kosilo - kar pač najrajši počne. Tekmujta, katera bo prva v stanovanju... Ti potrebuješ druženje z njo in ona potrebuje mamo. Tu in tam pa seveda lahko gre k tašči. Pa tisti dan, ko bosta šle, jo že v vrtcu vprašaj, če bi rada šla user posted image , in da je tašča zdaj doma in da lahko gresta na obisk.
Pa veliko uspeha user posted image .

Pa pa, lep lep dan.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
10.10.2007 11:03:31   
ugi
Joj, vse sem ze napisala, pa se je sesulouser posted image ...

Zdej pa ne vem, ce bom lahk se enkrat tko dobr napisala. user posted image

No, pa pejmo se enkrat:

Skaana: Super novica, da jeuser posted image v redu. Je pa res korenjak/inja.
No danes imam pa koncno malo vec casa in sem si ogledala vaso gradnjo domeka. Lepo hiso imate - si ze kar predstavlajm. Pa ful fino ste se spomnili, ko ste dali prodnike med parket in ploscice user posted image - se nisem videla kaj takega. Se vidi, da smo kupili ze narejeno hisko. Pa vsec mi je ker imate galerijo. Men je tolk dobr, da ima hisa volumen. Da diha. user posted image Za barve, pa ce lahk mal pokomentiram, mi je najbolj vsec tretja moznost, ko je najvec beline. Jaz kar pogresam bele stene, sem bila od doma navajena. Zdej pa zivimo v brunarici in je vse v lesu, pac. Pa se majhna je in se pocutim kot v kaksni gajbiciuser posted image . Ampak obcutek v lesu je pa tolep in domac.

Nam pa pridejo ta teden montirat se dva radiatorja, enega v kopalnico in enega v spodnjo (delovno sobo). Prejsnji lastniki so preuredili kopalnico, preden so prodali hisko, pa niso montirali radiatorja not. user posted image Sej je res da so imeli oni to za vikend, san vseen. Kdo pa ima rad, da ga zebe na WCju?
Spodaj v zidanem delu, pa imamo poleg kurolnice in se enega WCja, eno sobo, ki jo bova zrihtala v delovno sobo. In tam bo tudi radiator, po tanovem.

Bom poslikala ko bo fertig, da vidite kaj ustvarjamo ...

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.10.2007 11:53:26   
Katrin
Ojla,

najprej vsem bolančkanim in bubanim en velik user posted image

Tudi jaz sem tok pehlajena, da se še komaj vlečem, pa kar visim v šoli... Jutri imam redni G pregled. Drugače je vse OK. Danes smo dobili telefonsko številko user posted image , sedaj bomo pa še internet čakali... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, hvala za info, to me je zanimalo, če gre Michael spet kaj v zapor. Zakaj pa brat sedi v panamskem zaporu? Mu niso uspeli dokazati, da ni kriv? Kaj pa je z onim mafijsem, ki je organiziral letalo (za pobeg še v prvem delu serije)? je šel nazaj v zapor, al je ušel? Pa oni "pedofil" - joj upam, da je nazaj za zapahi....

Eko: Lincoln ni v zaporu, Michael je (ker ščiti Saro). Lincoln je opran krivde. Mafijozo je mrtev. Pazi sedaj: v zaporu kjer je Scofield je tudi pedofil, pa FBI agent, ki ga je v 2.sezoni lovil, pa paznik Bellick iz zapora. Torej v panamskem zaporu sedaj sedijo kar 4 tički user posted image  Upam, da sem napisala tako, da razumeš user posted image

Ker imam pouk, se oslavljam. Imejte se, pozdravte se in pazite na svoje cukrčke user posted image

pa-pa in lep vikend

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.10.2007 21:19:40   
Dolina
Čer,

Katrin, hvala za info. O, Bellick, zakaj pa ta sedi tam? Ah sicer pa mu je prav, ta mi je šel itak na živce. user posted image  Aja, kdo je Sara? user posted image
Pa en kup vitaminčkov, da se čim prej pocajtaš. Ti prehladi so hudič.

Jaz sem začudo končno bolje, je pa Zoja danes popoldan dobila vročino user posted image user posted image  in bo jutri doma. Jaz pa moram v službo user posted image user posted image user posted image , jo bo čuvala moja sestrična. user posted image user posted image  Hvala bogu, da jo imam. Upam, da bo vročina izginila sama od sebe.
Sicer pa je bil naporen dan, že zjutraj sami zastoji, ki sem se jim na srečo kar dobro izognila, na pregled pri G sem čakala skoraj dve uri (totalna gužva user posted image , ker je ta druga g na dopustu cel mesec). No, potem se mi je pa lepo posvetila, trebuh ni hudega, ker mi otrdeva, razmak med trebušnimi mišicami tudi ni še prevelik (skoraj tri prste user posted image ), ... UZ mi je delala celo večnost, user posted image user posted image user posted image  kako je bilo fino gledat mojo pupo.... Ja prav ste prebrale, imeli bomo user posted image , ker je pozabila, da nočem vedet in ravno sem bila na tem, da jo opomnim, ker sem videla kje se tolk časa zamuja z Uz, pa me je prehitela (mal sem bila žalostna user posted image , ker sva hotla presenečenje, ampak zdej je znano). Bom vsaj lahko Zoji kupila roza škornje. user posted image user posted image user posted image  No, potem pa ji ni mogla pregledat srčka, ker se je non stop nekaj vrtela, premikala, brcala in je bila G kar mal huda user posted image user posted image user posted image  Še vprašala me je, če je sploh kaj pri miru ta moja user posted image  (in običajno res ni pri miru, se mi zdi, da ful več miga kot je Zoja). Vse je v mejah normale, ima obe ušesi, obe ustnici, nosek, rokici, nogici, mehur, hrbtenica ok.... In veste kaj, tudi ta mala že vleče prstka. Lumpa. Samo srčka ni uspela pregledat tako, da imam kontrolo čez 1 teden. Saj rekla je, da vse izgleda ok, samo bo da za sigurno pa mora še enkrat pregledat. Upam, da bo ok. Sem pa bila že v naprej opozornjena, da se bom spet načakala user posted image , ker imajo cel oktober do minute zaseden. Šla sem še v laboratorij, tam očitno tud delajo po polžje.
Popoldan sem letela iz službe (kamor sem prišla šele ob 11ih) na pogreb in prišla šele ob šestih domov.
Sva sami do petka ponoči. user posted image  Upam, da ne bo kaj zbolela moja čebelica, da bova lahko šli kaj ven, če bo vreme.

Moja dobra prijateljica mi je pa sporočila, da je imela spontani splav (9t je bila user posted image ). user posted image user posted image user posted image  Revca.

Skaana, user posted image user posted image user posted image  za pregled. Tako sem vesela. user posted image user posted image user posted image  In vidiš, da je vse v redu. Pa važno, da donosiš do 37. tedna. Za kile pa ne moreš kaj dosti, sploh, ker moraš toliko mirovati. Tako, da ne se preveč obremenjevat. "Jej" po svojih močeh...
Glede tašče: ful je težko, ker živi pod nami in čuva Alena in je ponavadi ravno kje na dvorišču, ko se pripeljeva domov. in ona itka nikoli ne reče NE, celo vabi jo k sebi... na sprehod.... Pa ne morem ji rečt, da je ne sme, ker vem, da jo tud ona pogreša. Samo jaz pa tud pogrešam svojega otroka. Tako, da ne vem, kako bom vse izpeljala. Ponavadi smo potem skupaj zunaj.

Joj, moram neki za moža prevest, se vrnem....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.10.2007 21:54:45   
Dolina
Evo me....

Zdej sem pa že ful zaspana user posted image user posted image user posted image  in lačna. user posted image user posted image

Ugi, daj kakšno slikco od vašega domeka v album. Med so pa všeč taki bivalni vikendi. Verjamem pa, da se je težko navadit oz da pogrešaš barve, stene.... pa tudi če je samo vikend, v koplanici mora biti vedno radiator, drugače je brrrrrrr .... user posted image user posted image user posted image

Skaana, nisem še uspela pogledat barvnih kombinacij. ko jih vidim, se javim s komentarji... user posted image

Zdej pa grem pančat. Nočko

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
10.10.2007 22:18:35   
Suzi*
skaana, tukaj sem. user posted image  sEM POGLEDALA TVOJE BARVNE ŠTUDIJE PA MI JE najbolj všeč tretja, potem prva in nazadnje tista brez belih sten.

Mi smo še malo prehlajeni, smrkamo in kašljamo, ampak ni nič posebnega. Jutri imam morfologijo. Komaj čakam, da vidim našo bebo.

Dolina, bravo za še eno user posted image . user posted image user posted image  pa saj je tako tud fino, če bo še ena beba, ker meni je res vseeno. Po eni strani bi skor raje vidla, da je še en fant (obleke, igrače....ni tolk stroškov), ampak karkoli bo, bom vesela.

sem tolk časa porabla (kot zmeraj) da sem vas prebrala, da se mi zdaj nič ne da več. Še oči me pečejo,ker sem se glihkar zjokala. Doma imava z mojim ene štale, tako da user posted image user posted image . Ne bi komentirala.... Se javim.

Lepo bodte in radi se imejte, pa stiskajte se še namesto mene.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.10.2007 12:01:18   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Še oči me pečejo,ker sem se glihkar zjokala. Doma imava z mojim ene štale, tako da user posted image user posted image . Ne bi komentirala.... Se javim.

Ti se kar zjokaj... Te čist razumem. Pa vedi, da nikjer ni idealno in da so vedno vzponi in padci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.