Skaana
|
Oooooo, tole pa ne smemo dovolit . Še mal pa bi na tretji strani pristale... Jaz sem spet v papirjih . Tokrat gre zares, brrrr. Kolk sovražim to. Naš oči dela zvečer in ponoči in je Ateno peljal v fitnes in malce na potep . Naša marčevka postaja vedno bolj (včasih preveč ) samostojna. Razjezi se sicer neverjetno, če ji kaj ne gre. In seveda hoče že vse, da bi ji šlo. Govorile ste, da so vaši v dojenčkasti fazi... No, pri Ateni pa bi rekla, da je ravno obratno. Ona je že velika, ona je mamica (ima že štiri dojenčke ), ona bo šla že kar v šolo... Sumim pa to, da jo zato paranoja daje, ker ji večkrat rečemo, da ne more bit velika, če ima še pleničke... Kolk so vaši že samostojni pri oblačenju? Pri nas pa nekaj glede trme zaleže . In sicer je moj enkrat slučajno rekel, da zakaj smo pa vzeli poredno Ateno zraven, da moramo it nazaj in vzet tisto pridno. Da smo se zmotli... In od takrat to redno prakticiramo. Neverjetno, kako hitro se umiri, požre solze in se trudi da bi bla bolj pridna . Ja, pa jaz sem tud probala zadnjič in rekla, da zakaj me je pa ta roka udarila... In frajla mi odgovori, ker nisi hotla it tja . Evo, pa sem dobila odgovor . Imamo pa še nekje probleme - pri jedi. Zelo malo stvari je, zelenjave čisto nič, bog ne daj da ji podturimo kakšno omako, ker potem še krompirja ali riža ne bo jedla... Še najraje ima razne jogurte in skutke, samo le to pa tud ne more jest. Zjutraj poje ravno četrt kosa namazanega kruha (marmelada, pašteta ali vikikrem), skorjo obvezno pusti. Zelo rada pa ima sadje - kakršnokoli. Sicer po grozdju sračka da je joj, pomaranča ji dela fleke, a ostalo pa super prenaša. Kako pa vaši kaj pospravljajo za seboj? Tudi glede tega je katastrofa - ti poberi! Potem se morava pa na smrt skregat, da zaleže, če sploh... Drugače je pa pridna. Izredno se zaigra s svojimi dojenčki, jih hrani, previja, spravlja spat (prižge lučko, vzame pravljico in prebere, ugasne lučko, pokrije, pride do mene in nardi pššššt) . Pa neverjetno kakšen spomin ima. Se je včeraj zbudla in jaz ji rečem dober dan. In ona meni, da ne smem rečit dober dan, da se reče samo dobro jutro, ko se zbudi, in lahko noč, ko se gre spat . Potem sem ji pa nekaj razlagala, da je pač spala podnevi, da vse punčke takšne kot je ona še spijo podnevi in bla bla... Ugi, super ustvarjalna sta vidva. Midve bova pa danes lepile listje in vejice na karton z lepilom za les in nardile jesenski gozd. Upam, da bo uspel . Sva šle nabirat lisje zadnjič in je bila presrečna, da sem šla z njo. Mene je pa že vse bolelo... Joj, glede tega pa res komaj čakam, da bo mimo. Suzi, ti še kar napiši kaj o Anžeju. Kmalu bo že tri leta , odkar sva ju rodile, najine sončke... Špacka, kako pa kaj Lina? Rainbow, jaz se tud ne spomnim, kdaj sem nazadnje peljala Ateno z vozičkom. Naša je prava pohodnica in niti ne pomisli, da bi se nosla . Kako je z Enjinim noskom? NiLe, super za nuhalno. A da boste imeli še eno ? Superca. Tako bo pa Nik res moral prevzet vajeti v roke, drugače ga bosta vrteli . Se kaj boljše počutiš, kaj manj utrujena? Ti kar pojamraj pri zdravniku, pa saj je vse logično. Še dobro, da ti možek toliko pomaga... Katrin, jaz sem v redu, v bistvu kolkrtolk. Boli me že medenica, mišic nimam nič več, le špeh od ležanja se mi kopiči... Neprimerljivo s prvo , ko sem še zadnji teden hodila na štirikilometrske sprehode kot za keks... A bo že, samo da je zdrava in da srečno donosim. Kako neverjeten spomin imajo tile naši pikci, kajne? Bi človek že pričakoval, da bo Kaja pozabila na prejšnji vrtec, sploh ker v tega rada hodi... En zanjo. Za tebe pa upam, da čim prej priklopijo še internet... Pa saj so neverjetni, res. Prav, polupškajte svoje sončke, peljite jih v gozd, da se bodo nabrcali listja .