|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
23.7.2007 21:52:51   
rainbow
Čeer!

Kiki, tvoj Denis pa je tudi avgustovski 03, tak kot moja Lia, samo ona je konec avgusta rojena; kakšno naključjeuser posted image user posted image
Glede tvojih vprašanj:
- Enja je visoka nekje 90 cm in ima okoli 15 kg.
- zelo je napredna predvsem gibalno, v govoru pa še ne, ampak počasi napreduje; je prava facauser posted image
- ubogati navodila - kaj za vuser posted image  je touser posted image user posted image user posted image ; včasih je ok, včasih trmasta, da je groza.
Seveda si dobrodošla, oglasi se pogostejeuser posted image

Skaana, welcome backuser posted image ; upam, da je z vašim atijem vse okuser posted image

barbara, bravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image ; te popolnoma razumem, če bi bila Enja prvi otrok (teoretično), se tudi ne bi odločila tako hitro še za enega. ravno zaradi spanja. Ožbe pa je res muzikaličen, super, pravi frajer user posted image user posted image

Punce, moram vam povedat, da je moj dopust prav naporenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo, vse povedano s temi smajlijiuser posted image user posted image

uživajte v teh prijetnih poletnih temperaturah (in upajmo, da ne bo več vročinskih valov)user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.7.2007 10:24:45   
KIKI****
Rainbowuser posted image

Sej bom ampak mam kr ela, delam pri dveh podjetjih, študiram 22 letnika hkrati pa še dva mulčka domauser posted image zvečer sem pa kot cota izžeta

Hvala tudi tebi barbara.a.

Naša Klara je včeraj izjavila : " Mami bom jaz hodla v sluzbo, si ti utlujena!"user posted image  ker sme popoldan se za 5 minut šla ulečt.

Sem jo mogla na hitro malo pocartatuser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.7.2007 14:27:36   
bt08
Ojla!

No imam mal časa v službi,kosilouser posted image ,ampak to je grozdje,ful mi sede dans.Pa še vroče ni tok.user posted image Mi se že mal pripravljamo na morje,mal nabavljamo pa zapravljamo,v petek sem si pa kr frej vzela,da vse spedenam,da dam našga vragca v varstvo,pa da mam mir,da kej ne pozabimo user posted image .

RAINBOW Mislim da teh hudih vročinskih valov ne bo,sam mal pa še mora bit toplo pa vroče,sej gremo na dopustuser posted image ,da neb o kot 2 leti nazaj ko smo mel 7 dni dež user posted image ,Ožbej pa star 5 mescev,pa morja skor ni vidu,pa  še kampirali smouser posted image ,smo mel res doberuser posted image !!!

KIKI Sej teli naši user posted image  sploh ne vem kje jih pobirajo,Ožbej tud včasih kako tako vrže ven ,da ne vem kje jih pobira.
Vpetek je prišel domov,pa je reku moji bodoči tašči,da te ne vidim....Od kje mu to?user posted image Nimam pojma.Tud kako pikro kletvico že obvladauser posted image  Groza res.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: Marcˇevke 05
24.7.2007 16:23:41   
ugi
Hoj,

pozdravcek od mene, po enem mescu, sem spet mal na netu - kar ne morem verjet kako hitro tece cas. Najprej sem imela tako paniko 14 dni pred dopustom, da tud dihat skor nisem mela cajta. Dopust je bil pa super sproscujoc. En teden sva z malim uzivala, malo na Zaplani, malo sva sla naokrog po obiskih, do prijateljic, ki jih ze dolgo nisem videla. In so tudi same ze mamice. In je bilo prav lustno. Zdej smo se pa vec kot en teden potepali po Korziki. Smo se vrnili danes ob treh ponoci, tako da sem bolj malo spala, sem pa morala na zalost danes v sluzbo. Ampak sem zdele ze vse naredila in grem hitro po Luka.

Ful pridno pisete, bom vse prebrala ko bom imela cas.

Pa se kaksno sliko z morja vam bom poslala, sam da nastudiram, kako se to naredi. user posted image

Zaenkrat pa samo cestitke DOLINI, SUZI in WAHOO za nosecnost. user posted image Zelim vam cimlepso nosecnost, lahek porod in zdrave otrocicke. Sploh ne morem verjet, da vas je ze toliko. SUPER.

Skaana: Vse najboljse za rojstni dan. Oprosti za zamudo.

Pozdrav

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.7.2007 10:00:39   
ugi
Dons pa kar sama sebi odgovarjam user posted image .

KIKI: Nas Luka ima 14 kg in 98 cm. Pa tudi vsi pravijo, da je ful velik za njegovo starost. Ne vem po kom je k midva sva bolj majhna user posted image . Najbrz je po dedkih.

Uboga se kar, vcasih je pa tko kt da bi ga nekaj picilo in ne uboga cisto nic - pravzaprav se zanalasc nagaja user posted image .
Sezuje in obuje se ze, pa tudi hlace ze slece in plenicko odpne, in se usede na kahlico pa kaksno jopco mu tudi ze rata oblect.
Rise tudi bolj cicke cacke pa tudi kroge in ravne crte ze dela. Pa pobarvanke rad rise. Sestavlja puzzle za 3+, pa vse pove (edin r) pa pesmice poje.
Tece, brca zogo (najveckrat z levo nogo user posted image ), ujame je pa se ne. Edin uno taveliko za napihnit. Pa zadnjic ni je razlagou kera noga je leva, kera pa desna user posted image .

Pozdrav

Ugi

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.7.2007 23:00:05   
bt08
Čer!

Ja UGI poznajo se dopusti in se bolj ali manj same s seboj pogovarjamo,malo nas je ko še nismo oz ste prišle iz dopusta.Jaz še mal pa gremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživat,plavat,sladoled lizat.Še jutr delam,pa sem frejuser posted image .
Se že veselim!user posted image
Spet je Ožbej bolan user posted image ,mojuser posted image je predvčerejšnim domov prišel ves bled,pa skoz je nekej bruhov,pa na wc-ju bil,cel dan je bil kot cunjauser posted image .Včerej je bil seveda pol doma,je blo že boljš,dans pa po dopoldansekm spanju pa še Ožbej,prav babica da je sam bruhat začel,popoldan pa še driska user posted image .V eni uri sva ga 13X previla,ampak to ni ful blo,sam mal,vrjetno ko je prdnil pa mu je ušlo,pa sva ga takoj previla,ritko ma pa rdečo kot ne vem kaj.user posted image Ena viroza rasaja,pa še to pred morjam,upam da se bo do petka poporavu,da nav na poti kej hudo narobe.Bolj bi bilo če bi jaz kej tazga fasala.Sem ful žalostnauser posted image ,ker od lansekega avgusta pa do letošnejga maja jeb il zdrav kot user posted image ,sedjap a že v tem času 3x bolan.Ne vem kaj je sedaj to?Kaj bo šele ko bo šel drugo leto v vrtec,a bo skoz bolan?user posted image

No fajn se mejte pa lepe sanje vam želim.Mal sem pojamrala,enmu morem.user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.7.2007 8:23:32   
rainbow
Jutro!!

Ojoj, Barbara.a, bogi Ožbej (in ati, seveda), pa glih zdaj pred morjemuser posted image ; en velik user posted image zanju, pa upam, da je res kak prehoden virus; jaz sem tudi najbolj bojim bruhanja, pa driske, ko user posted image  križa, otrok je čist fertig, pa še za čistit je tolkouser posted image user posted image  Upam, da se bosta porihtala in da na morju uživateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, lepo te je brat, sem mogla že prav pomislit, ko sem videla tvoj postuser posted image , malček sem sklerozna, vešuser posted image ; ah, na Korziki ste bili, krasnouser posted image user posted image ; kako ste se imeli???? jaz sme bila tam na izletu s bivšo službo, in sem bila ful navdušena.

Kiki, user posted image user posted image  ti si pa tak kot Wahoo angažirana; krasne ste ve, jaz vas res občudujemuser posted image user posted image ;

No, mi gremo na morje v nedeljo, še malo, tak da že krepko razmišljam, sestavljam seznam, in se pravzaprav tudi veselim, da menjamo okolje.

se še javim, uživajte v današnjem lepem vremenuuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.7.2007 9:05:08   
Suzi*
Jutro, bejbe!

malo se vam na hitro javim z našimi novičkami.....

V petek sem imela prvi pregled pri G. Z našim otročkom je vse v redu, je bil 23mm velik, lepo se je že vidla struktura obrazka, pa trup in nogice in seveda srček dela krasno. 14.8. imam NS v Dravljah, komaj čakam, da še Aleš vidi našo malo piko, pa da slišim srčka in seveda vidim, če ima vse kar mora imet. user posted image

Anžej je živahen....vem, da to vedno napišem, ampak se mi zdi vedno bolj živahen. user posted image  Govori lepo, opaža že tudi vse, če je kaj "narobe" med nama z Alešem, takoj vpraša, zakaj se oči jezi, pa meni reče, če sem še huda na njega, če ga kaj kregam.....pol je pa ves sladek. Zadnjič mi je rekel, da nisem več huda, da sem prijazna, me je objel in stisnil in rekel "mami, ti si kraljica". user posted image  Pa pojma nimam od kje mu to. user posted image user posted image  

Naj se pohvalim, da smo že tri noči brez plenice in brez nesreč. user posted image user posted image user posted image  Ponoči sploh ne lula. Podnevi je pa itak brez plenic že nekaj časa. Za lulanje sploh nobenega problema, edin včasih mu še kakec uide v hlače.... user posted image user posted image user posted image .....mah, bo že tudi to.

Sva pa včeraj letala okol dohtarjev. Prejšnjo sredo, ko je prišel s počitnic, je imel ene rdeče pikice po telesu, pa sem domnevala, da so ga komarji popikali. Edin na stopalcu je imel eno kot razjedo, pa ful rdeče okrog, se je krastica delala (kot da bi žulj počil in bi bil krogec). Potem si je čez par dni spraskal eno pikico na boku in je ratala taka grda krasta, predvčerajšnjim pa še dve na trebuščku. Pol je ena rekla da lahko da so vodene koze, ampak nisem nikol vidla nobenega mehurčka..... user posted image  Zatro sem ga včeraj kar peljala k zdravniku in imamo.....presadne pike!  Mi je pa razložila tako, da si je mali s praskanjem na ranice nanesel neko bakterijo in potem spet s praskanjem po telesu. Dobila sva eno antibiotično mazilo in zvečer moram ranice oz. krastice čistit s hipermanganom. Se pa lahko prenese med otroci, če bi si prenesli s prsti na ranico, ki se lahko potem okuži. Na odrasle pa ne gre. No, tako, sem malo več napisala, če katera tega ne pozna.

Ajdi vas pokomentiram pozneje, zdaj bo treba še kaj delat. user posted image  

Lep dan! 

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.7.2007 12:44:35   
ugi
Oj, ful dobr za pikico, ki raste v tebi. Jaz sem vedno komaj cakala na naslednji pregled. Vsaj na zacetku, na koncu nosecnosti so itak ful pogosti in sem bila ze kar mal navelicana user posted image .
Prvic slisim za presadne pike, hvala k si tako dobro vse opisala. A to so ful na gosto al so bl ke pa sm kaksna?

Kiki: Luka nima 98 cm kot sem napisala ampak 92 cm. Ne vem kako sem pred dopustom gledala ko sem ga merla. Sem rekla mojmu da sem napisala da ima 98 cm pa je reku, da ne da sta se ravno merla ko smo prisli z morja in ima 92. No smo ga vceri se enkrat zmeril in je imel moj prav.

Drgac je pa ze nekaj noci zapored cisto prazna plenicka zjutraj. user posted image Sam na kahlico pa zjutraj noce - pravi da bo rajsi v plenico user posted image . Cez dan pa ze gre na kahlico. Mogoce bi mogla bit jaz bolj trmasta in ga kar dati na kahljico, sam se bojim, da bi se mu potlej uprlo. Ne vem, ga bom kar pustila, da bo sel ko bo sam pripravljen. Cez dan sem ga tudi ze poskusila imeti brez plenic, pa navadno pol kar pocepne kjer je in lula. Potlej pa rece da je lulal. Pa mu dopovedujem, naj drugic pove predno bo pocepnil. Sam mislm, da se ni cist pripravljen. No, bo ze.

Tolk zaenkrat ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.7.2007 13:31:21   
Suzi*
Ugi, bom probala slikat te naše pike, pa fotke v album dat. Zaenkrat ima samo 4, zgleda pa kot ena večja krastica, ena je v premeru 1 cm user posted image , ostale pa malo manjše. Nič lepo za pogledat.
Glede pleničke bo pa že, ko bo pripravljen. Mogoče bo prej ponoči suh...malo ga opazuj, pa če bo dlje suh ponoči, probajta bit brez pleničke. Smo ga pa mi ful motivirali za kahlico, pa ga vedno ful hvalili, ko je lulal ali kakal vanjo. Moraš mu res dat vedet, da si ful vesela za ta njegov napredek!!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.7.2007 13:40:32   
ugi
Suzi: Hvala ze vnaprej.

Evo jaz sem koncno uspela dat slike Lukceve sobice v album. Pa je kar javen ni nobenga gelsa treba. Ce bo kera hotla pogledat.
Sva mu pa sama naredila, pa se ni cist dokoncan. Manjka se omara za obleke, ki jo nameravava dokoncat pozimi. Tam kjer je zdej ena luknja. Nad njo pa ostane policka za knjigice.

Pozdrav

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.7.2007 14:27:06   
Suzi*
Ugi, super sobica. Dobra ideja za prostor izkoristit!  Mi je všeč, ker je v lesu---- ful topel in domač občutek da. user posted image   Lukec je pa taaaak cortek! Za pojest!!! user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.7.2007 14:33:20   
rainbow
Ojla!

Preden dam pečt ribo ina za minutko zalegnem, moram seveda sem pogledat user posted image

Ugi, ful dobra sobicauser posted image user posted image user posted image , Lukec pa zlat, sevedauser posted image , a smem vprašat, čigava je postelja (mislim proizvajalca), ker sva ravnokar v procesu kupovanja postelje za Lio.

Suzi, user posted image user posted image user posted image  za lep napredek user posted image  ali user posted image ; tudi jaz prvič slišim za te pike; pa sem mislila, da že vse vem o otroških tegobahuser posted image ; upam, da hitro izginejouser posted image

lep dan še daljeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.7.2007 16:48:00   
ugi
Rainbow: Okvir ( velikost 90 x 190) je bil ze v hisi ko smo jo kupili. In sicer so bile tri take postelje in sva iz dveh naredila eno zakonsko. Je pa iz masivnega lesa in so verjetno dali kaksnemu mizarju delat, glede na to da je bil vikend od mesarja Krusica (konjske mesnine) - pa denar ni bil glih problem. user posted image

Pozdrav

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.7.2007 17:26:48   
Dolina
Dan marčevke, evo nas nazaj. user posted image user posted image user posted image  čeprav pet dni prezgodaj user posted image user posted image user posted image  ker smo imeli nezgodo z Zojo in sem tak žalostna in jezna nase. Stopila je namreč v kuhajoče se špagete. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker smo kampirali, pa mora vedno gledat kako kuhamo in ravno sem jo hotla stran donest, ker se je miza mal majala, kuhali smo pa na tleh (še dobro, da ni z višine kaj na njo šlo), pa je že prekucnila mizo, izgubila ravnotežje in stopila direkt v lonec. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ta izraz ne bom mikoli pozabila, še manj pa jok. Seveda smo hitro dali pod mrzlo vodo za 5-10 minut pola pa direkt v bolnico. Še dobro da smo bili v stockholmu, kjer imajo specializirane bolnice (in so nas seveda posali v drugo, preden to najdeš traja eno uro, punce, to je grozno). Zoja je seveda tulula da ni za povedat, jaz sem se komaj zdrževala... Še dobro, da je imela vsaj sandalčke gor, da podlat ni nič opečen. Drugače pa kar grdo zgleda, zdravnica je sicer rekla, da se ne bo poznalo user posted image user posted image . Ima opekline 2. stopnje, dva dni je bila povita, pol pa nazaj na pregled, če so mehurji kaj popokali (seveda niso user posted image user posted image user posted image ) in so ji tam preluknjali, počistili....jao, se mi zdi da tisto zdravilo proti bolečinam ni ničč pomagalo. To je bilo pa res hudo in cel dan potem je še jokala, res je bla revčka. user posted image user posted image user posted image  Zdej še mal zastoka vsake toliko časa, sploh kadar ustane tako, da smo bolj v vodoravnem položaju. V ponedeljek pa gremo na previjanje k njeni pediatrinji. Držte mi pesti, da je ne bo preveč bolelo. Drugače pa sem jezna nase, da se nisva prej umaknili in pustili Roberta kuhat v miru. Kaj vse bi lahko bilo drugače? Pa ne morem bveč nič spremenit. Šola tudi zame. Upam pa vsaj, da si bo tudi ona to zapomnila in drugič bolj verjela odraslim, če je nekaj res ne. Čeprav, ko jo kdo vpraša kaj je delala, ona ne ve, tud mene skoz sprašuje, zakaj ima povito nogico. user posted image

Sicer pa je bil dopust lep, zame mal naporen, ker sem zaspana in skoz mi je slabo tako, da včasih bi bila rajši doma. user posted image  Prvi pregled je bil v redu, Srček se je lepo vidlo, so me pa potem pošiljali dajat to kri  na sto koncev, ker laboratorij za te preiskave jemlje kri v petek samo do desetih. Dve uri sem porabila, da sem vse uredila na transfuziji in polikliniki. user posted image

Skaana, kako je z atijem? Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Modrooka, čestitke za odličen rezultat odščipa. Tako sem vesela za tebe. user posted image user posted image user posted image

Wahooo, carica ni kaj. čestitke za maturo, odlična si. user posted image user posted image user posted image  In čestitke za novo user posted image , naj bo čim lepša. Res si super. user posted image user posted image user posted image  Datum pa kot pri nas (Zoja rojena 20.2. PDP pa 21.2.) user posted image

Katrin, odlična kuhinja! user posted image user posted image

Kiki, dobrodošla.

Barbara.a kako je kaj mali? Ste že bolje?

Suzi*, user posted image user posted image  za prvi pregled. Jaz imam pa NS 13.8. Pri kom imaš ti? jaz pri hm, š... pozabila sem imel. Ena ženksa ginekologinja. user posted image user posted image
Jaz tud prvič slišim za to bakterijo, no samo, da se ti še kaj ne nalezeš. Držim pesti, da čim prej pozdravite to zadevo. In user posted image user posted image  za Anžeja in odvajanje od pleničk. user posted image user posted image user posted image  
A se ti trebušček že kaj pozna? Jaz sem namreč taka kot bi bila že v 4. mesecu! Hudiča, sploh nimam kaj oblečt. user posted image user posted image

Nisem pa še vse prebrala, bolj preletela tako, da upam, da nisem kaj pozabila.

Vsem dopustnicam želim čim lepši dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostali pa čim lepši dan.

Zdej pa grem zbudit mojo čebelico, ker spi še več kot tri ure. Joj, kok se mi smili zaradi nogice, user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.7.2007 21:28:12   
bt08
Punce na hitro da se samo poslovim,ker čez 6  ur odrinemo,ker gremo kampirat,pa imamo prikolico za seboj,pa bomo bolj po polžje.Ožbej sam o kaka zaenkrat,vročino jem el samo včerej,bruha ne.Upma mopčno da bo boljš ko zamenjamo okolje.

Lepo se mejte mi gremo uživat.

DOLINA čimprejšnje okrevanje želim.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.7.2007 21:34:05   
rainbow
Čer!

Dolina, kako sem te vesela, pol pa berem take grozljivke, uboga Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; pa saj, svašta se lahko zgodi, čeprav te razumem, verjetno se ti je film tisočkrat odviluser posted image
Povej, kje ste vse bili???
Aja, pa čestitke k bp pregledu user posted image user posted image user posted image

Grem babe dat spat, pa se mogoče še potem oglasim; čeprav imam že reisefieber in bi mogla še svašta naredituser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.7.2007 22:43:43   
Skaana
user posted image

Pri nas je tud cela panika, le na hitro vam povem, da vas berem vsak dan - itak. Zelooooo mi je hudo za Ožbeja (prijetno pot vam želim) in za Zojo (Dolina, čeprav se zdi zelo za lase privlečeno, tega nisi mogla preprečit, take stvari se dogajajo, žal...).

Mi zdaj pri hiši na VELIKO delamo. Kopljemo in delamo greznico, potem vso okolico z bagri, utrjujemo za cesto, kitamo prostore, polagamo opeko in ploščice, izbiramo sanitarno keramiko, torej ni da ni...

Predvčerajšnjem so mojega očeta operirali. K sreči ni nič hujšega, je pa trpel peklenske muke in še nekaj časa bo na prevezah in skoraj nepokreten. Še zdaj v bistvu ne vemo, zakaj točno se je šlo. No, v glavnem, moji starši, ki so vedno prevzeli Ateno, tega zdaj ne morejo in ta uboga revica se seli od enega k drugemu... Imamo pa veliko srečo, da prav uživa v tem user posted image .

Jaz sem v sredo imela morfologijo in z našo novo pikico je vse super in odličnouser posted image user posted image user posted image . Z mano pa ni user posted image . Imam prekratek maternični vrat in malce se mi je že začel odpirat. Torej so mi predpisali strogo mirovanje (niti praznega škafa perila ne smem nesti user posted image , ponoči spati min 8ur in še podnevi po možnosti). In verjetno ne bom več šla nazaj v službo user posted image user posted image user posted image . Najbolj mi je hudo, ker ne smem Atene dvigniti. In pri gradnji si tudi ne predstavljam, kako bo, če pa še pijače ne smem tako rekoč nosit user posted image . Da ne govorim o kilah, ki drvijo navzgor - Dolina, jaz imam tako velik trebuh kot sem ga imela pri Ateni pri sedmem mesecu user posted image .

Torej, redno vas berem, Ugi in Kiki, vesela sem vaju user posted image user posted image . Bodite mi dobro.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.7.2007 12:26:31   
Wahoo RR
Dolina...grozno...sem se kar naježila...

Držim pesti, ds bo čim lažje prenašala in da bo čimprej dobro user posted image user posted image user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.7.2007 21:27:53   
rainbow
Čeerrr!

evo, ura je komaj devet, jaz pa že skoraj pripravljena na pot na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moji dve še bedita, Lia bi kar zdaj že šla, hihi. Evo, Enja že aja.

Joj, Skaana, vam pa dogaja; poleg vsega pa še tvoje mirovanje, prav po Murphyju, no. Ampak, zdravje je prvo, ne se hecatuser posted image user posted image user posted image  

Wahoo, ti tudi kaj poročaj, kak je bilo na dopustu in kako si oziroma ste vsiuser posted image
sicer vas berem komaj čez 10 dni, joj, bom imela delo, ko pridem domovuser posted image

torej, naš dopust je končno pred vrati, pa nek dež zdaj user posted image user posted image  ki res ni potreben; no ja, saj je, naj kar dežuje.

v glavnem, lepo se imejte, mi se bomo tudi potrudiliuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
30.7.2007 8:56:23   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image Jutro!!

Joj, Dolina, ubožica Zoja. user posted image  Saj bo...glavno da se ne bo nič poznalo! user posted image  user posted image  Tole zdaj boste že pretrpeli....pa mogoče jo bo kaj izučilo za naprej. user posted image  Čeprav Anžeju tudi ni jasno, če kaj ušpiči, pa če jaz skačem okol vsa huda......user posted image  Tista rana nad učkom pri Anžeju se pa še vedno pozna in mislim da težko da bo izginilo. user posted image  Žal bo imel znamenje za vedno, pa tud ni blo mogoče tega preprečit.

Trebušček se mi pa že kar pozna, tudi jaz sem se že poslovila od nekaterih hlač, sploh kavbojk. user posted image  user posted image  Na srečo sem tik preden sem zanosila, shujšala za 5 kil, pa imam zdaj malo fore. user posted image  user posted image  To je pa dobra stran, nas večnih trebuščkaric. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V službi pa tudi po moje mislijo, da sem se nazaj zredila, pa nihče nič ne sprašuje, čeprav sem deležna tistih pogledov v bušija, saj veš. user posted image  Zaenkrat ve samo ena sodelavka. V sredo se vrne šefica z dopusta, pa bom potem vsem povedala.

NS imam jaz v Dravljah pri dr. Reš....pa so punce že tarnale, kako kratek pregled je. .... user posted image  No, bom pa dobila filmček in slikice na CD, kar v Domžalah ne dajo.

Mene tudi zanima kje vse ste bili. Ob priliki bi pa kakšne slikice videli.... user posted image

Skaana, zdravje daj na prvo mesto, ne se hecat, pa na skrivaj kaj delat!!!!  Čuvaj se prosim!!!!user posted image user posted image  Saj bo! Držim pesti, da čimprej skončate hišico, pa da v miru pričakaš novo bebo!!! user posted image user posted image

Vsem dopustnicam veliko uživancije na morju!!!!!!   user posted image

Ja, naše pikice se pa nič ne širijo, pa se pridno sušijo, tako da pomoje tudi nismo več "kužni". Mu pa perem roke zdaj res čist obsedeno. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu mogla obljubit oz. vsakič, ko mu jih mažem, mu moram povedat, da to delamo zato, da se bomo šli lahko kmalu kopat v bazen in na morje. user posted image  Pol pa pridno sodeluje. user posted image  Srček!

Zdaj pa bo treba še kaj delat, a ne?! user posted image   Bo že. Upam da 15. sviznemo za en teden na Krk. user posted image user posted image

Lep dan, pa ne preveč dežja!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
30.7.2007 10:29:44   
ugi
Dolina: Boga Zoja, upam da se nogica cimprej ustima, pa dobro, da se ne bo poznalo. Drgac pa take stvari zelo tezko preprecis, mene je bilo tudi tega najbolj strah - smo tudi na tleh kuhali in se tak kuhalnik mamo, da je sam za eno posodo gor dat in se lahko kaj hitro prevrne. Pa smo imeli sreco, sem se pa kar oddahnila glede tega, ko smo domu prsli. En user posted image Zoji, da bo cimprej bolje.

Rainbow, Barbara.a: Uzivajte na morjuuser posted image .

Drugim pa kaj vec napisem kasneje, zdele moram k zobarju ...

Letim

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
30.7.2007 15:24:33   
Dolina
Dan,

se javljam po pregledu, nogica se zelo lepo celi, zdravnica je bila pozitivno presenečena. Mogoče se ji bo malo poznalo, je rekla, drugače pa smo jo super odnesli. user posted image user posted image user posted image  Pa nič se niso povoji prijeli na opekline, sestra je bila čist preč, ker takih povojev še ni videla, bila je zelo vesela, da je šel tako lepo stran povoj in moram rečt, da hvala bogu, da se nam je to zgodilo v Stockholmu, ker tu bi jo povili z navadnimi povoji in to se vse zlepi. Uf.... Skratka sem presrečna, da se zadeva lepo ureja. Čez dva dni gremo spet na previjanje, verjetno še ene parkrat, potem pa bo kot nova, naša mala nogica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala punce za vse lepe želje. user posted image user posted image

Imam pa še eno veselo novico, sem v službi povedala, da sem user posted image , ker namreč nisem še redno zaposlena, mal me je bilo strah, da me ne bodo zato zaposlili, ampak je bila šefica ful vesela in ne vidi nobenega problema. user posted image user posted image user posted image  

Skaana, počivaš? Sem v mislih s tabo, zihr se ti ful kolca. user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za vajino bebiko, pa le pridno počivat... user posted image user posted image

Rainbow, uživajte na morju, naj vam sije sonce, bo toplo in kar se da lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi*, fajn, da se lepo celijo hraste. Kar tako naprej. A je Anžej v varstvu ali mora bit doma?

No, jaz ne morem oblečt nobenih svojih hlač več. Tiste ene mal večje, ki sem jih v prvi nosečnosti nosila še v 4. mesecu, si komaj zapnem (vsaj nekaj user posted image ), ta druge pa sloh ne morem več oblečt. user posted image  Pa ravno novo garderobo imam iz Mure. user posted image  Očitno bom mogla spet v shoping. user posted image  

Tak, zdej pa bežim za knjige, moj izpit se bliža.

Kljub dežju vam želim, da uživate kar se le da. user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
30.7.2007 16:18:03   
Skaana
user posted image

Da še na hitro mal vam napišem kako smo. Sem zdajle mislila, da me bo zmanjkalo, pa ne morem in ne morem zaspati user posted image . Nikoli nisem mogla spati podnevi in če danes ne morem, potem veste, na čem je stvar... No, ležala pa sem eno urco user posted image . Pojutrišnjem imam pregled, držite pesti in pestke, da maternični vrat ni bolj odprt... Mala pika v meni je pa živahna, da je joj user posted image . Se mi zdi, da sploh ne spi user posted image . No, saj pravijo, da je drugi otrok ponavadi glede pridnosti nasprotje prvemu user posted image . Torej nas čaka pravi naspidiranec user posted image , ker Atenka je res pridna. Prejle sva šle čofat po lužah, joj sma uživali user posted image . Mi je pa res hudo, ker toliko stvari zdaj ne smem početi z njo. No, pa saj potem očija izkoristi za divjanje.

Dolina, bravo za obe super novici user posted image user posted image . Vesela sem za Zojo in verjamem, da bo tole ekspresno mimo user posted image user posted image user posted image . In bravo za službo. No vidiš, ko smo te tolažle, da je nova služba lahko le boljša od stare. In zdaj se je izkazalo, da je super truper user posted image . Ja, jaz bi tudi kakšne slikce iz potovanja user posted image . Kam ste pa potem Alti dali?

Suzi*, hvala za lepe želje. Počivam kolikor se da, čeprav sem v soboto bila na konjskih dirkah v Imenem. Nisem mogla, da ne bi ker sem se jih res veselila - je moj user posted image  podpredsednik in med organizatorji (v današnjih Slovenskih novicah na str. 12 in 13 je članek), njegov brat je pa dobil dva pokala - prvo mesto med kmečkimi in drugo mesto med mešanimi user posted image .
Fino, da se Anžejeva čudna bolezen ne širi več. Zna bit pa to res zoprno. Je pa fino, da se pusti takole mazat. Ko bo pa ozdravel, pa le v toplice ali na morje user posted image user posted image . Meni je tud žal, da sem šla v Domžale na nuhalno, čeprav mi je bila super in mi je še ekstra razložila zadeve glede carskega reza user posted image . Samo jaz bi res imela posnetek te naše zlate pike. Ker je posnetek res čisto nekaj drugega kot slikice na katerih se nič ne vidi. Bom pa verjetno ravno zaradi tega šla na 3D, če bom smela in zmogla.
Glede trebuha se pač ne sekiraj. To je še najmanj user posted image . Bomo potem skupaj udarile kakšno shujševalno user posted image .

Rainbow, samo toliko, da veš, da sem v mislih bila z vami. Upam da ste dobro potovali, to da pa v presežkih uživate, pa ne dvomim user posted image user posted image user posted image .

Ugi, pa saj Luka je že suh... Pa kaj potem, če zjutraj noče. Bo že. Sobica je pa res cartlih.

Prav, uživajte vse in cartajte se v tem kujavem vremenu user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
30.7.2007 21:50:09   
Dolina
Čer,

Ugi, mi imamo podoben kuhalnik, tudi samo za eno posodo. Ni so ravno primerni za otroško družbo. Bomo mogli za drugo leto nabavit kaj bolj varnega - če bomo šli kampirat.

Ah, na slikce boste pa še kar čakale user posted image user posted image  Jaz itak ne znam albumov delat, pa kot običajno je pol filma neposlikanega in moj user posted image  hoče poslikat do konca, to lahko še mal traja. Ko jih bomo imeli na CDju, se javim za pomoč pri spravljanju v album. user posted image
Kje vse smo bili? Uf, čez toliko držav ne vem, če se bom še kdaj peljala: prvo noč smo spali v kampu tik za češko mejo. Zoja je bila presenetljivo pridna teh 6 ur vožnje user posted image user posted image , uživala je, ko smo postavljali šotor, zaspala je mal težje, ker smo bili blizu kioskov s hrano in seveda muziko. Drug dan smo šli mal po Brnu, pol pa smo se skoraj cel dan vozili, da smo prišli nekje do sredine Poljske, spali pa v motelu ob cesti - na Poljskem je kar slabo kar se panja tiče, sploh ni toliko možnosti za spanje, vsaj ob poti ne. V nedeljo smo potem uživali v AWgustovu - to je pa na S Poljske, zelo lepo, polno jezerc, smo se šli z ladjico peljat, men je bilo sicer zoprno, ker smo spet sedeli, pa mal mi je blo slabo. Potem smo tri dni preživeli v Vilnusu (gl. mesto Litve), pri prijateljih. Sledila je Estonija (Latvijo smo samo prevozili, ker sva jo midva že videla), kamp v narodnem parku za 3 eure na noč na osebo. user posted image user posted image  Čudovito. Talin ima lepo mestno jedro - staro, je tudi na Unescovem seznamu. Na mojo začudenje sem dobila odličen kapučin in to v kitajski restavraciji (kasneje smo ugotovili, kam smo se pravzaprav usedli). Hrana in pijača sta v glavnem mestu občutno dražja kot kjer koli drugje po Estoniji. Potem smo šli pa s trajekotm na Finsko, v Helsinkih smo spali v čudovitem kampu, vse čisto, s kuhinjami z mikrovalovnimi pečicami, žarom.... Travca urejena, ljudje prijazni. Za tri noči smo plačali 55 eurov. user posted image user posted image user posted image  Helsinki so lepi, imajo fajn tržnico, bila je sezona jagod (en liter 3-4 eure), nič ni pod 3 eure, korenje je bilo 5 eurov, da dol padeš. Jagode smo si privoščili, smo že vsi pogrešali sadje. Sicer pa ljudje prijazni, bolj zaprti, 3/4 jih je močno predebelih. Mene so spominjali na Američane. Imajo ogromno fast foodov, vsaka solata ima dresing iz majoneze in limone ali česna in neke sladke začimbe. Fuj. user posted image user posted image  En dan sva si provoščila večero zunaj, jedla odlično hrano, njihove specialitete (lososovo juhico, losa s pire krompirejm in brusnicami, pa še neko njihovo meso je jedel user posted image , se ne spomnim, nek biftek, skratka to je bilo dobro, pa tud drago 89 eurov sva plačala - za enkrat v življenju ne bo sile user posted image user posted image user posted image ). aja, Alti smo imeli sabo, vsi so delali korge okrog nas, sploh tisti, ki so imeli psa (zdej ne vem, a sp bili to sprehajalci psov ali pa imajo vsi Finci, ki imajo psa, obvezno dva user posted image ), Azijci pa so nas slikali kot nori oz. so slikali Alti. Svašta. user posted image user posted image  Pa tud, ko sva bila na tej večerji, je bilo polno Azijcev in so vse poslilkali, pribor, hrano, pijačo.... Ni da ni, men bi blo nerodno to v gostilni počet. Na Finskem smo bili mislim da dober teden, šli smo ob obali, nekatera mesta so kot iz pravljice, očarljiva z lesenimi hiškami, ogromno cvetja in malimi trgovincami. Spali vedno v kampu v šotoru 8oni imajo v kampih še take "male hiške=cabin", ki pa sobile vedno zasedene tako, da sva dvakrat v dežju postavljala šotor. No ja, ni bilo take panike, kot sem mislila. Ko smo šli na Švedsko, meje spolh ni (če bi to vedela, ne bi delal vseh teh testov za Alti, ker nas nihče tud povohal ni, stran smo vrgli teh 200 eurov user posted image user posted image ). Ta dan je bil najbolj naporen, ker smo bili v zaostanku s časom, in je user posted image  predlagla nočno vožnjo. Ker pa se je mal zakalkuliral, smo prespali v avtu na enkem parkirišču, kjer je bilo še ogromno bivalnikov - avto domov (tega imajo polno tako Finci kot Švedi in če spijo po takih parkiriščih prišparajo). men je v mirujočem avtu hudo težko spat. če se vozimo še nekak gre, ker me uspava vožnja user posted image user posted image  Mene je vse bolelo, mojo mami tud. Robert je spal zunaj na travi, Zoja se je imela najbolj fino, ker je majhna in je lepo pasala na pol mojega in šoferjev stol. user posted image user posted image  No in potem smo prispeli v Stockholm - preden tu kaj najdeš, mine pol dneva user posted image user posted image user posted image . Pa delavnik je za vse enak (trgovine, banke, pošte, lekarne...) od 10 - 18! user posted image  smo se razvadli pri nas. po šesti uri so odprti samo še nekateri lokali ali fast foodi, da bi kupil kaj kruhali lahko kar pozabiš. No, bencinske pumpe so še odprte. Nekatere so prav dobor založene, samo najt jih moraš. Kar se tiče cest, je Finska bolj prijazan, ima več počivališč, opremljenih z igrali prosim user posted image user posted image , wc je čist, še doma ni tako čisto user posted image user posted image user posted image . Švedi imajo na severu na vsakih 100 km samo na eni strani počivališče, če si na nasprotni strani tja ne smeš zavit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Okrog Stockholma pa je mal več počivališč. No, v tem kampu se je naše potovanje nesrečno končalo. Tako da Švedske praktično nismo videli. Nazaj smo šli pa s trajetom do Nemčije in potem enkrat prespali v Nemčiji in drug dan bili zvečer doma. Rit me še danes boli.
Skratka dolga pot, vredna ogleda, pokrajina na finskem in Švedskem je čudovita, men so všeč njihove lesene hiške. Drugič grem z avto domom. user posted image  

Upam, da se je kateri dalo to brat. user posted image user posted image

Skaana, držim pesti za pregled. user posted image user posted image  Srčno upam, da se je stanje umirilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Le počivaj, če se da, pa tud če ti ne uspe glih spat. Jaz tud ne morem po dnevi spat - razen zdej, ko sem noseča, bi spala 24 ur. user posted image

Zdej pa je končno konec mojega romana. Lepe sanje, nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?