|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcˇevke 05
30.7.2007 21:52:18   
Dolina
Aja, samo za predstavo, naredili smo 7200 km. Norci....user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
31.7.2007 1:23:46   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Aja, samo za predstavo, naredili smo 7200 km. Norci....user posted image user posted image

Draga moja, kapo dol pred tabo, da si imela toliko " jajc " ( oprosti izrazu user posted image  ), in odšla na tako pot z Zojo, ni kaj se klanjammmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image
Resno, z Lino se ne bi upala, še do Paga mi je zmanjkalo idej user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, post sem pa prebrala, cel, kaj naj rečem, zelo zanimivo, me je kar zamikalo, samo brez Line user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa vesela, da se je vaša nesreča tako dobro končala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tako, našega dopusta je konec user posted image user posted image user posted image user posted image  14 dni je minilo , ne morem verjet............. bilo je super, lepo sončno, vroče vreme, priden otrok, priden mož, tako da mi je celo uspelo prebrati 4 knjige - čista uživancija user posted image user posted image user posted image user posted image
Več sledi jutri, ups.....danes....

Nočko

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
31.7.2007 9:31:51   
Skaana
Ooooooo, Dolina, vi pa si res drznete user posted image user posted image user posted image . To pa je bil res zalogaj. Pa še user posted image  si. In Alti zraven user posted image . Res super. Pa saj verjetno ni take velike panike, ko se enkrat spraviš. In lepo je nedvomno zelo. Mene tud zelo mika sever videt. Kaj pa vem, veliko bolj kot južne kraje.
Hvala za opis, seveda sem ga z veseljem prebrala. Za album ti bomo pa dali navodila, seveda.
Ja, mi Slovenci smo zelo kamot glede psov, jaz močno upam, da se bo to spremenilo. Predvsem me boli pri nas, ko jih je še toliko na verigi. In redkokateri preživi tri lete user posted image . Potem pa če že, se ga naveličajo, zagledajo kakšnega mladička, "starega" ustrelijo in vzamejo novega. Seveda na staro ketno, staro kočo, staro... Joj, za zjokat. V razvitejših državah je pa potrebno za takšnega psa plačevat, kar jaz močno podpiram. In potem bi res imeli psa tisti, ki si ga zaslužijo in so pripravljeni za njega tudi kaj riskirat. Drugače boljše da ga nimaš, tako kot mi zdaj user posted image .

Špacka, ne bit preveč žalostna. Pa saj je doma tudi lepo user posted image . Lepo da si se nam tako hitro javila in bravo za Lino in user posted image . Če te kaj tolaži, mi smo bili samo en teden na morju user posted image .

Tako, zdaj pa grem ploščice risat, jutri jih pridejo do konca polagat user posted image .

Pa (gr)mejte se user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
31.7.2007 9:59:25   
Suzi*
Dolina user posted image  lepo te je brat, sploh tele dolge romane!!!! user posted image user posted image  Krasna pot, ful zanimivo, sem ti kr fouš.user posted image  Jaz bi tud šla, ampak verjetno bi blo res lažje z avtodomom. Pa res, kapo dol, da ste si upal na takooooooooooooooooooo dolgo pot s tamalo pa še noseča!!!!!!  user posted image   Itak, da je fajn čimmanj komplicirat, ampak vse pohvale tudi Zoji, da je tako lepo čičala v stolčku vseh teh 7200 km!!!!!!!!  user posted image Pridnica!!!!! user posted image user posted image user posted image

Anžej je pa v varstvu kljub tem pikam. Saj ima samo 4, pa še pod obleko so vse. Prejšnji teden se je itak sam čuval, zdaj je pa že tako dobro, da ni več panike. Če bi bil v vrtcu, bi mogla bit pa vsaj prejšnji teden na bolniški, ja. user posted image

Kdaj imaš izpit????? Da te bomo malo spodbujale in te ganjale k učenju.... user posted image user posted image

Skaana, če je drugi otrok pravo nasprotje prvega, pol nas čaka eno mirno detece, ki bo čist po mamici. Tale naš terorist je namreč pravi naspidiranec, čist po očiju. user posted image user posted image user posted image  
Si me spomnila na luže....včeraj je Anžej ko sva prišla domov skočil s sandalci in nogavičkami v prvo lužo ki jo je videl. Sva prišla v stanovanje sem mu rekla da morava sezut nogavičke in čevlje ker je vse mokro in obut suhe, da drugače bo rita kašljala. user posted image  On pa meni reče nazaj čist resno: " Mami, rita ne kašlja. Ponavadi jaz kašljam!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ostala čist brez besed in z odprtimi usti!! user posted image  Jaooo......

Jaz tudi razmišljam o 3D UZ. Pri Anžeju nisem šla, pa sem si rekla da pri drugemu bo treba pa še to sprobat. A se ne dela ta takrat okrog morfologije??? A ni takrat najbolje videt?? Kdaj boš šla??
Ja, skupno  hujšanje bo po moje kar potrebno!!!  Pa še bolj luštno bo v družbi!  user posted image

Špacka, dobrodošla nazaj v to zimo!  user posted image user posted image  Verjamem, da bi šla kar nazaj. Sploh ker ti je uspelo brebrat kar 4 knjige?!?!?! user posted image  Pa halo, a imate vaše otroke kje privezane, da vam dajo mir??? user posted image user posted image  Pojma nimam, če bi sploh kakšno knjigo vzela na dopust, po moje sploh ne bo prilike za brat. user posted image  

No, mi smo končno rezervirali za "pred-dopust". user posted image user posted image user posted image  Bomo 15.8. skočili za en teden na Krk, v en apartma v vasico Vantačiči pri Malinski. Apartma je fuuul lep, sicer je malo dlje do plaže, ampak glavno da se malo naužijemo sonca in zamenjamo okolje. user posted image user posted image  Komaj čakam. Potem septembra pa še kam na morje za kakšen teden, pa v Bovec za čez vikend. Pa razmišljamo tudi o kakšnem kmečkem turizmu....sva se kar nekaj zapalila za to varianto. user posted image  Pa pomoje bi Anžej ful užival, če bi ble kakšne živali, pa narava za divjanje naokrog. user posted image

Tako, sem tako dolgo pisala, da je še sonce začelo sijat. user posted image user posted image

Lepo bodite, in vse user posted image  pridno božajte bušije!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
31.7.2007 14:47:46   
Špacka

Skaana saj je lepo doma, samo v službi ni tako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa naslednje tri tedne tam nonstop user posted image user posted image
Ti pa lepo pazi nase user posted image user posted image user posted image  

SUZI* ne nisem je imela privezane, ampak moj otrok uboga, a tvoj ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Šalo na stran, resnica je ta, da imava z Matijo vsak svoje male radosti, ki se poklapajo z Lino. Tudi doma npr. med vikendi, ko ne greva delat, jaz vedno prej vstanem, verjetno sem že tako naštelana user posted image , in imam čas zase, takrat ne grem pospravljat, peglat....zaradi mene je lahko stanovanje obrnjeno naokoli, vzamem knjigo in berem user posted image user posted image user posted image  Lahko je to samo pol ure, pa se mi zdi fajn.
Tako je bilo tudi na morju, ponavadi sem imela kar kako ure prednosti pred njima, vstajala sta malo čez 8, očitno je Lini odgovarjal morski zrak.user posted image

Po zajtrku smo šli na plažo, kjer je bil glavni atiuser posted image user posted image user posted image  obvezno je moram it v vodo, da sta skupaj plavala v veliko vodo.....med ta hujšo vročino nismo bili na plaži, Lina itak mora spat čez dan, ker ne zdrži, tako sta lepo z Matijo šla spat, s tem da, Matija ni spal, ampak si je pogledal kakšen film, to je pa njegova uživancija, ki me ne moti, ker sem imela takrat čas zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lina je maksimalno uživala, imela je rokavčke, blazino in čoln in to je bilo to, sploh ni hotela iz vode, sicer je bila voda tako topla, da ni bilo panike, iz vode sem jo samo tako spravila, če je vedela, da se mora posušit, ker bo dobila ledaaaaa ( sladoled ) samo potem je pa po 5 minutah že težila Matiju da gre....

Je pa ta vročina tudi vplivala nanjo, tako da je zelo malo jedla in pila, kar naprej sem jo posiljevala z vodo, sokom....tako da je imela probleme s kakanjem, mencala in jokala , ko je bilo treba kakat, tako da je popolnoma nehala hodit na kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa tako lepo ji je šlo. Sploh noče slišat za kahlo, dere se, da bi pleničko.user posted image user posted image user posted image  Tudi na morju je kar naprej zahtevala pleničko, tako da razen prvih dni, je naplaži skoz imela kopalke, sploh ni hotela biti gola...

Sem pa imela na koncu občutek, da ima že dovolj, ni bilo dovolj ljudi okoli nje, ker pri njej velja pravilo, več nas je, bolj je veselo....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako je z vašimi otroci, ampak Lina nima problema z navezovanje stikov, takoj gre do otroka, da bi se igrala, dala bi roko, večina otrok pa ni navdušena nad tem, mogoče smo imeli samo smolo....user posted image

Če se spomnem še kaj napišem user posted image  moram po Lino

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
31.7.2007 16:17:57   
ugi
Dolina: user posted image za Zojo in njeno nogico, da se tako dobro celi. Je bila pa sreca v nesceri - s temi povoji.user posted image Aja, pa super za sluzbo.user posted image Ej, to z garderobo si pa predstavljam da je naravnot grozno. Ste pa naredli pot - dobri ste. Mi smo naredli sam dobre 1500 km pa se mi je zdel cist dost za en teden. Ful si dobr opisala, valjda da sem vse prebrala user posted image . Komaj cakam slike.

Skaana: Drzim pesti ...

Pozdrav

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.8.2007 19:30:28   
Špacka

Toliko pišete, da sem vas komaj prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image  a se nobeni ne da nič napisat user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabila povedat, da so nam med dopustom zmontirali klimouser posted image  sicer trenutno ni v uporabi, verjetno bo pa praktično. user posted image

Lina bo pa danes prespala pri babi in dediju. Za novo leto smo to že naredili in ni bilo problema, drugače pa tega ne prakticiramo, upam, da bo pridna, da se bosta še kdaj ponudila za nočno varstvo.user posted image user posted image user posted image   Samo se pa ta stavek zdaj tako grdo sliši user posted image user posted image user posted image  kot da komaj čakam.

Skaana ubogaš in počivaš? Hiška pa napreduje, sem včeraj malo pokukala user posted image

Dolina kako Zoja in buši?user posted image

Suzi* pa tvoj buši in Anžej? Še malo pa bo dopustuser posted image

Ugi daj kaj napiši, si še na dopustu?user posted image

Danes sem pogledala slikce z morja, Lina na 1000 in en način user posted image  imam preblisk, da bi vam pokazala slikce, mogoče. če se mi bi ljubilo, ker gre to tako počasi, zgubim potrpljenje.user posted image

Lepo se mejte, kjerkoli že ste user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.8.2007 18:31:13   
Dolina
Dan,

men kar zmanjkuje energije. Prvo nosečnost sem lažje prenašala. Zdej mi je čez cel dan po malem slabo, skoz moram nekaj jest (ne vem pa, kako bom porabila vse te kalorije user posted image ), danes me za nagrado še glava boli user posted image .
včeraj sem imela drugi pregled in videla malo bebiko, joj, kakšne je počela user posted image  Zgleda da bo imel tudi ta otrok preveč energije. Drugače ima pa 4cm. Nosim ga bolj zadaj (ker imam baje zasukano matrnico v križ, tako da se ga čez trebuh praktično ni videlo). Potem mi ni jasno, od kod imam že tak trebuh. user posted image user posted image  Ja ja, od hrane bo. user posted image user posted image  Čez slabih 14 dni pa še NS. Je pa moja nova ginekologija ful v redu, sestra pa je živ user posted image .

Zoja je vsak dan bolj živahna, danes je že norela po stanovanju. So jo pa včeraj mal bolj grdo povili tako, da ji vse dol leze. Sem ji dala kar eno mojo nogavico čez. Sem pa vidla šele sedaj, da ima tud nad gležnjem malo opečeno. user posted image  Jutri imamo spet previjanje. Celi se pa lepo. user posted image user posted image

Eh, Špacka, sploh se ne sliši tako, kot si napisala. Prav lepo, da gre Lina lahko mal na potep k babici in dedku. user posted image user posted image  Pri nas to ne gre, ker ena babica je itak eno nadstropje nižje (in potem samo pustimo vrata odprta, če bi se Zoja slučajno zbudila, ampak že dlogooooooo nisva nikamor šla, sploh me vem, kdaj sva šla zadnjičuser posted image ), moja mami pa itak dela v petek in sobot popldan in pride šele okorg desetih domov tako, da odpade kakšno vikend varstvo. Ampak zaenkrat je tako čist v redu.

Evo, mal sem se javila, zdej pa moram še mal študirat, Robert in Zoja sta šla na igrišče in je mir. Čeprav, punce, men se tako ne ljubi. user posted image user posted image  Izpit imam pa septembra (verjetno prvi teden), za predelat pa še ogromno. Wahoo, kje ti vzameš voljo, kadar se potuhne?

Lep preostanek dneva, pa kaj se pofočkajte.

user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.8.2007 17:21:17   
Skaana
Drage Marčevke,

sporočam vam, da so me danes odpustili iz bolnišnice. Žal ni bilo druge, kot da mi naredijo cirklažo. In zdaj imam mirovanje - ležanje - cele štiri mesece. Hvala bogu, da je z user posted image  vse O.K. Lahko se bi pa tragično končalo. Jaz sem pa sam zato jokala, ker je bilo prvič, da sem kje prenočila brez Atene. In ker so me strašili, da znam ostati več tednov user posted image  tam. Osebje je fantastično, zato vse pohvale Celjskem ginekološkem oddelku.

Zdaj pa moram it ležat, ker ... Ah, sej veste. user posted image

Tako, bodite še naprej dobro in pišite kaj več user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.8.2007 21:06:39   
Dolina
Čer,

joj, Skaana, samo, da si v redu. Ravno včeraj sem razmišljala, da se nič nisi javila in sem bila mal v skrbeh.  user posted image user posted image user posted image  No, samo, da se je srečno končalo in da si doma. Doma je 100% boljše kot v bolnici. Sem pa vesela, da si bila zadovoljna z osebjem. Lepo počivaj, čuvaj se. Ti bomo zdej vsak dan pisale, da ti prej minejo ti meseci. Saj bo šlo hitro boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mala user posted image  pa naj se lepo drži naprej, kot se je do sedaj. user posted image user posted image user posted image
Kaj je to cirklaža? Oprosti, če sem nevedna. user posted image  

Kje ste pa kaj ostale? Men tole vreme kar nagaja, me že dva dni boli glava. user posted image  Upam, da bo kmalu lepo vreme. Danes je bilo pa obupno na cestah, še dobro, da sem vedno šla ravno v nasprotno stran. user posted image  V službi pa tud nimamo sreče s tem internetom. Cel dan ni delalo, tehniki so prišli šele popoldan. user posted image  
Suzi*, naj Aleš sporoči, ko (če sploh bo kdaj) bo Siol kaj širil omrežje za ADSL, da si mi to zrihtamo.
Suzi* kok je treba doplačat, da ti posnamejo NS na CD? Pa CD moraš imet sabo?

Drugače pa se naša nogica lepo celi naprej, v ponedeljek imamo zadnje previjanje pri zdravnici, potem bomo pa sami doma previjali, pa mazali z Bepanthenom in namakali v mlačno vodico.
Jutri imamo piknik, oba brata od Roberta praznujeta RD. Se že veselim, da bo Zoja imela družbo, ker zelo pogreša druge otroke. Alje ni bilo, ker je šla k bici na Koroško in se je danes vrnila in je cel popoldan hotla dol k njej, pa z njimi na sprehod, pa z njo se kopat.... Tko, da juti bo sigurno uživala.

Zdej pa grem gledat Zvezdna vrata, sva jih posnela, ker se nama ni ljubilo vče čakat zvečer. Jaz sem itak cela zaspanka zdej. Ko pa pridem v posteljo se pa ne morem naštimat. Danes sem spala s povštrom med nogami in pred trebuhom za oporo user posted image user posted image , ker na trebuhu ne morem več spat. Suzi*, a ti še lahko spiš na trebuhu?

Kje je pa Katrin? Na dopustu? user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se imate lepo.

Nočko vsem, Skaana čuvaj se mi, prav?user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.8.2007 21:37:28   
Skaana
Zdaj pa res ne vem, kam ste vse izginile user posted image .

Da nas malce spravim na vrh, sporočam, da mi je danes krvav izcedek skorajda izvenel user posted image , tako da sem veliko boljše. Micena je čisto srečna, ker lahko skrbi za mamico user posted image , Zdajle sem pa čist na trnih, ker me je sestrična klicala, da ji je odtekla vodo in je šla rodit.

Dolina, najlepša hvala. Zelo sem vesela za Zojino nogico. Bepanthen je pa res zakon. Jaz sem ga uporabljala pri vneti ritki in edino to je pomagalo user posted image . Nedvomno ste se imeli super na pikniku. Naša Atena je tud čist presrečna, če je kje kakšen otrok, da se lahko z njim igra user posted image . Edino če pa kdo pride na obisk, je pa tako zelo hudo igrače posodit user posted image . Kar naprej ponavlja, to je moje, to je moje user posted image .

Ovkidovki, lepo se mejte, jaz grem spet ležat user posted image .

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.8.2007 10:51:15   
Špacka

Ja, zatišje je....user posted image

SKAANA super, da je boljše, kar se tiče izcedka, ti samo počiva, počivaj in še enkrat počivaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Si v prvič tudi imela težave v nosečnosti? Je pa lepo brat post, kjer si pohvalila ginekološki oddelek v bolnišnici, itak beremo samo negativne kritike, je že kar težko se odpravit k zdravniku.user posted image  Žalostno res!
Si kar predstavljam kako Atena skrbi zate user posted image user posted image user posted image user posted image  ti naši cukri.....ta teden sem bla non stop v službi, vse dni, tako da včeraj dopoldne sploh nisem mogla vstat iz postelje....in Matija prepričuje Lino, da bo mami še spala....in pravi Lina boga mami, pride k meni in mi zapoje nina nana, da bom lažje zaspala, povrhu vsega mi je pa še odstopila svojo dudo, sem morala dat v usta, in pleničko, potem me je pa še pokrilauser posted image user posted image user posted image  pol pa reče papa, mami, Lina ne nina nana, da si jaz ne bi predstavljala, da bo ona spala.user posted image

Danes je šla Lina v vrtec po 3 tednih, smo mislili, da bo še doma pa je babi zbolela, pa so šle počitnice. Lini je pa itak fajn, pa če katerega pozna al pa ne user posted image user posted image user posted image  samo da jih je velik user posted image user posted image user posted image user posted image

DOLINA in kako kaj volja? Si jo že našla? Super, da se Zoji lepo celi, tako da si tudi ti bolj pomirjena.user posted image user posted image user posted image
Lej, kar se tiče drugega otroka, razmišljaj v tej smeri, boljše da je živahen.....ker si tako navajena, ker če bo imel bolj miren karakter, se boš sekirala, kaj če je kaj narobe, pa Zoja je v tej starosti že to ušpičla....user posted image user posted image user posted image  Treba se je tolažit user posted image user posted image user posted image

Lep delovni teden user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.8.2007 14:03:45   
ugi
Pozdravljene,

koncno mi je uspelo zbrat fotke in narest album z nasega potepanja po Korziki. Sem vam poslala geslo na ZS, ce sem kero pozabla se opravicujem, naj mi javi pa ji posljem geslo na ZS.

Pa - pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.8.2007 14:42:34   
NiLe
Daaaan punce user posted image

no, pa smo tudi mi nazaj z dopusta... Bilo je super, prehitro je minilo, ampak po drugi strani se je pa tud fino vrniti domov. Sploh pa je dober filinig, ko se po 14 dneh usedeš za računalnik user posted image user posted image user posted image Ful ste bile pridne, sem samo preletela štiri strani postov, ki ste jih pridno pisale, bolj se bom poglobila zvečer, ko bo mir in cajt. Zdele me čaka kuhanje, pranje 5 ton perila, razpakiranje ... pa še sama sem, ker je dragi danes že začel s službo, jaz pa sem še cel teden frej - juuuupiiiii.

Skaana: pazi nase in počivaj tako kot so ti zabičali. tole je pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina: joj, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo Zoji se mi je kar stemnilo pred očmi. Držim pesti, da čim prej okreva user posted image user posted image user posted image

Več o našem dopustu, pomembnih stvareh in komentiranju vaših postov pa zvečer ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.8.2007 9:13:30   
Suzi*
Jutro. Res ste hude čvekice!!! user posted image user posted image user posted image

Špacka, si me nasmejala. Ja, včasih bi blo res fajn, če bi lahko imeli te naše "petarde" privezane. user posted image  Upam, da se bo Anžej tudi tako fino zamotil na morju. Mu moram pa še rokavčke kupit, ker ves čas govori, kako bo on plaval in todemonstrira tudi sredi hodnika na tleh, če je treba. user posted image
Joj, ful dobr, da sta si malo privoščila bit sama. Paše, vedno, pa če je še tako čudno slišat. Tudi starši mormo občasno imeti nekaj časa samo zase!!!

Dolina, pridi še kaj na čvekanje v pričakovanju med februarčice! Drugače je pa meni že boljš. Slabosti se poslavljajo ali so mogoče celo že minile. Trebuh pa raaaaste. Čez en teden imam že nuhalno in oba komaj čakava. Malo me sicer skrbi rezultat, ampak se mirim, da je itak vse ok.
Sporočilo glede ADSL je posredovano.....
A ti greš tudi v Dravlje na NS? user posted image user posted image  Tam se plača 50 EUR če ne vzameš CDja in 60 EUR če vzameš s CDjem, pa oni ti ga dajo pa ti gor dajo filmček in slikice.
Jaz tudi že spim včasih s povštrčkom pod trebuhom, med kolena si pa kar kovter zbašem. Me včasih (isto kot pri Anžeju, če se spomniš) včasih tak krč v trebuh zagrabi, pol si ga pa edin tako lahko sprostim, da si dam povšter pod njega na boku al se moram pa na vse 4 dat, pa popusti. user posted image user posted image user posted image  Na trebuhu pa jaz nisem spala odkar se zanosila z Anžejem. Sem se tolk navadla spat na boku. user posted image
Aja, Zvezdna vrata user posted image ...sem že pozabila, da sta tud vidva nora na to nadaljevanko. Midva jo tud zijava, pa sem ravno včeraj zaspala. user posted image  Pa ful se je nekaj dogajalo.... user posted image

Skaana, sem ti poslala ZS. Drži se, bejba, saj bo šlo!!!!!  user posted image user posted image user posted image  Se boš pa spočila za nazaj in za naprej. user posted image  Lepo da si doma in da je z otročkom vse v najlepšem redu!!!!  Počivaj, ok!!!!

NiLe, dobrodošla nazaj!!!! Glede na to, da si še cel teden frej, lahko tudi k nam prideš kaj zlikat. Saj ni velko, samo en ogromen kup srajc. user posted image user posted image

Evo, a bi šla jaz zdaj še kaj delat??? Neee. Se mi res ne da. Že odštevam dneve do naslednjega torka. Najprej pregled, potem pa v sredo na morje. user posted image  

Punce, mi verjetno potem septembra ne bomo šli več na morje. Sprememba planov.
Bi vas pa prosila, če katera pozna kakšen kmečki turizem kjerkoli po Sloveniji, kjer bi lahko bili cel teden (spanje, hrana, mogoče če imajo še kakšne živali), da mi to sporoči. Bi šli pa septembra. Ful hvala vsem za kakršnokoli informacijo. user posted image user posted image

Lepo uživajte!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.8.2007 10:55:56   
ugi
Spacka: Jaz ti sploh ne morem poslati sporocila na ZS - ne vem kako touser posted image . Tako da ti kar sem pisem sem ze vse napisala pa mi ni poslal - se dobr, da ga ni zbrisal. Geslo je kamp.

Mal sem ze opisala naso pot - nogoce si spregledala. Drgac sem pa tebi prvi poslala vceraj geslo pa ni hotlo poslat - je skoz en error javljal.

Nas prvi kamp je bil 40 km juzno od Bastie. Tam je v bistvu vec kempov vzdolz 8 km dolge mivkaste obale. Vecino je FKK kampov, vsaj na vzhodnji obali. Kampi so ful lepi in cisti.
No tam smo bili prve stiri dni, pol smo sli pa cez hribe na zahod. Smo se mal navelical mivke in si zazeleli kamenckov. In smo bili dva dni v Portu. Ful lustno mestece na zahodnji obali s slikovitimi soncnimi zahodi.
Pol se je pa nas dopust pocasi iztekal tako da smo se pocasi premikali proti Bastiji od koder smo imeli trajerk do Livorna. Enkrat smo se prespali vmes v Il Rousseu. Mali je ful uzival v morju in mivki in kamenckih. Drgac je bil bl izi dopust - smo sam na plazah lezali - k z mojim sva bila vajena prej, da smo zavzeli vedno vse trdnjave in gradove in druge znamenitosti, kamorkoli sva pac potovala, zdej pa to ni tako interesantno. Mora mali malo zrast, da ga zacne to zanimat.

LP
Ugi

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.8.2007 11:31:49   
Špacka

Ugi, ti to resnouser posted image

Hvala na opozorilu, bom malo povprašala strokovnjake user posted image

Pogledala slikce, super, vam kar zavidam, jaz bi bila tudi za tako varianto dopusta, samo Matija pa ni, no...user posted image user posted image user posted image  je bolj komot user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.8.2007 14:17:29   
Dolina
Dan,

čist na hitro se javim. V službi je takšna gužva, da bi kar znorela. Sploh ne vem, kdaj bom vse naredila (v 4 urah na dan že ne bo šlo skoz...).
Ko priletim domov, pa itak na hitro nekaj pojem (ponavadi tašča kaj skuha user posted image user posted image  hvala bogu, da jo imamuser posted image user posted image ), potem dam Zojo spat in grem za knjige, če me slučajno no zgrabi utrujenost. No, včeraj nisem čez dan nič spala, ne boste verjele, kdaj sem šla zvečer spat!!! Ob 21.15 sem bla v postelji, zaspala po moje še isto sekudo, kot sem se ulegla. user posted image user posted image  Joj, zamo želim si lahko, da utrujenost tud mine po treh mesecih.

Suzi*, men je še slabo. user posted image  Pridem še k vam (februarčicam) kaj pogledat, ko bom našla čas....
Aja, imava posneta ZV od včeraj... Lhako ti posodim, al pa poročam, ko bom pogledala.

Skaana, tako sem vesela, da se ti izboljšuje stanje. user posted image user posted image user posted image  Čuvaj se, uživajta doma z miceno.

Ugi, fajn, da ste tako lepo uživali. Slikce pa še nisem uspela pogledat.

NiLe, welcome back. user posted image user posted image

Špacka, hvala za tolažbo. Ma saj vem, da je bolj imet navihančka - kot si napisala, pol bi se samo spraševala, če je vse v redu, če bi skoz spal. user posted image user posted image user posted image

zdej pa bežim, pa pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.8.2007 23:12:41   
NiLe
Čeeer,

uf, tole je bilo pa naporno user posted image prebrati vse, kar ste napisale v moji 14-dnevni odsotnosti. Sem porabila slabo uro, da sem vse prebrala. Pridne ste, ni kaj user posted image

Torej, naš glavni dopust je za nami, vreme smo imeli vsega po malem: sonce, vročino, hudo burjo, mraz (jap, tudi zeblo nas je user posted image ) naliv, veter (tega še največ, ker v Baški stalno piha) ... Prvi teden je bila voda odlična, potem pa so bili valovi in tudi ohladilo se je, tako da me morje ni več videlo user posted image Lea ni bila ravno navdušena nad morjem, če sva jo le prepričala, da je šla v vodo, je tulila, kot da bi jo iz kože dajal in se drla: "Vn, vn, vn!" Nik je bil pa pravo nasprotje, končno je splaval in nikakor ga nismo spravili iz vode - tudi iz mrzle ne user posted image

Ena najpomembnejših stvari je ta, da je Lea začela govoriti, ampak praktično čez noč. Tvori stavke, me sprašuje, včasih pove kakšno besedo, pa me čist preseneti, od kje jo je pobrala user posted image Vse kar ji je Nik do sedaj pel, sedaj ponavlja in je prava navihanka. Zelo je užaljena, če jo kregam in toči krokodilje solze. Ampak potem v pol minute utihne in je kot nova. Pleničk smo se skoraj odvadili, kaka še vedno vanjo, drugače pa kahlica in pa seveda nočna plenica ostaja.
Smo se pa znebili DUDE in to na zelo lahek način, kar  z user posted image nikakor nisva pričakovala. Zanimivo je bilo to, da je prvi teden morja bila dobesedno prilepljena nanjo, stalno jo je imela v ustih, čeprav jo je imela do takrat samo za spanje ... no, potem pa preden smo šli domov, smo odšli v mesto Krk in tam je nek osliček, ki ga ima en stric in vozi otroke ob obali. No, in ta osliček ima na sebi privezanih kakšnih 6-7 dud in tako smo Leo v bistvu prepričali, da jo je dala osličku po imenu Marko in da ji bo čuval dudo. Do večera je parkrat vprašala, kje je duda, zvečer je bila 2-minutna panika in to je to. Sedaj vsakemu z veseljem pove, da jo ima osliček in da jo čuva.

Ugi: super album in zelo fletna sobica user posted image user posted image user posted image

Suzi*: me veseli, da lepo napreduje nosečnost in da so slabosti izginile. Naj ti čim hitreje minejo še tile dnevi pred dopustom, potem pa maximalno uživajte. Aja, greste pa tja, kjer je bil Nik letos z vrtcem na letovanju in smo ga šli iskat, pa smo se skoraj izgubili. Tako da tile Vantačiči sploh niso majhni user posted image user posted image user posted image Anžej pa take stresa, da je joj. Super fant user posted image Glede likanja, pa me ne boš prepričala, saj še doma komajda kaj zlikam. Za to imam sušilca user posted image

Dolina: vi ste pa res face, da ste opravili takooooo dolgoooo pot. Jaz bi šla edino v primeru, da imam avtodom, pa še to bi mi moral nekdo obljubiti, da je WC na 1 uro, ker je moj mehur bolj tako-tako. Pa da je Zoja vse tako lepo prestala - super user posted image user posted image user posted image Me pa veseli, da se ji rana celi. Mogoče bo pa le šola za naslednjič, ko bo v bližini kuhalnika. Naj te volja za učenje spet obišče ... jo bom tudi jaz rabila, saj sem se ravno prej prijavila na en izpit, ki ga imam čez dva tedna.

Rainbow, barabara.a, modrooka: uživajata na morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka:
4 knjige si pribrala? Dobra si, meni še ene ni uspelo. Ko sem na dopustu zjutraj spim dokler se da (smo spali do 8h ali celo 9h), popoldne grem tud z Leo malo dremat, na plaži se skoz neki dogaja ... tako, da jaz sem bolj lena za knjige. Raje vzamem kako trač revijo v roke user posted image user posted image Lina je pa prava navihanka, kakšne stresa.

Skaana: resnično upam, da počivaš in se cartaš z Ateno oz. ji pustiš, da te pedena. user posted image user posted image user posted image za tvojo pupo in tvojega dragega, ki gara okoli hiše. Sem si ogledala, kako napredujete in se samo čudim. Super vam gre user posted image !
Pa čim prejšnje okrevanje za tvojega očeta user posted image user posted image user posted image

Tako, malo sem se razpisala ... upam, da nisem katere spregledala ... v glavnem, da sem spet v pogonu in da se bom spet lahko redno javljala.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.8.2007 10:44:11   
rainbow
Ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  we are backuser posted image user posted image

najprej moram itak vse prebrat, tak da enkrat pozno zvečer vam napišem, kak smo se fajn imeliuser posted image user posted image user posted image
malce sem zmedena, ker sploh ne vem, kje naj se lotim dela, pa še babe moram z risank vstran spravituser posted image

se oglasimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.8.2007 12:29:26   
bt08
Ojla!
Smo že doma,nisem še nič brala,samo mal sem letela čez,mam tooook za nrest pa prat da glava pečeuser posted image .V bližnji prihodno9sti preberem pa kej več napišem.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.8.2007 14:48:52   
rainbow
sem že tuuser posted image

evo, zdaj sem vas vse lepo prebrala in zraven papcala arašide. Sem se zjutraj tehtala in treba bo spet malce omejit redilno hrano. Danes smo bile kar doma, jaz sem malo začela razpakirat, pa ugotavljam, da imamo svinjsko stanovanje, ampak bom verjetno komu plačala, da malo bolj temeljito počisti, ker meni to vse ni za počet. Punci spita kljub ugovarjanju, tak da imam malček fraj.

Na morju smo se imeli res super, smo bili ( a sem že to rekla) na Rabu, v apartmaju pri mojem stricu in teti (plačali normalno), moja mama zraven, ji moram eno rožico kupit, ker mi je bilo res lažje.
Vreme: ko smo piršli dol, je bila ful vročina, drug dan se je malo hladilo, tudi kak dan burja pihala, ampak je bilo pa v redu tako; se je dalo fajn spat, nismo se pretirano skrivali pred soncem, voda je bila super, kak dan malo bolj sveža, da je bilo treba plavat.
Enja: je uživala v vodi 100 na uro, pela na glas, imela je rokavčke, ampak jo je bilo treba držat. na plaži se je igrala, res bila zelo pridna.
Lia: je rabila več časa, a se navadi, včasih je po uro sedela na plaži in ni hotela v vodo, ali pa sploh ni hotela na plažo user posted image - kr nekaj - potem pa bi kar plavala in je tudi plavala sama z rokavčkiuser posted image user posted image user posted image
babi: itak user posted image user posted image user posted image user posted image
ati: pa ga ne morem glih samo pohvalit, na žalost. saj, no, je tudi z njima v vodi norel in tak, ampak pol pa mu je postalo že tečnouser posted image , pa ni mu bilo za plavatuser posted image user posted image , pa bi lahko malo izkoristil za rekreacijo, a ne. Pa tv je gledal, pa tak, no sem malo razočarana. Posebej ker je moja mama bila zraven in je to videla in ona ne razume takih bolj lenobnih moških; saj ima prav.

jaz: sem v glavnem uživala, na Rabu nisem bila že najmanj 10 let, po tolikih letih videla tudi sestrično in njena dva sinova, dvojčka, ki sta stara že 18, jaz pa sem ju videla ko sta bila še mala. na Rabu se je veliko spremenilo, je zelo urejen, posebej mesto samo je krasno. Imam zelo lepe spomine na naše počitnice tam in mi je bilo res za dušo tja it. Aja, smo šli enkrat na ono plažo (Lopar), mivknato, pa smo po dveh urah šli. Enji ni bila všeč trava, pa kalna voda, sploh ni hotela noter.

glede branja, pa sem tudi bolj na strani revij, nisem nobene knjige vzela s seboj; morda bi mi uspelo kaj prebrat, ne vem.

tak, zvečer pa vas vse pokomentiram, grem zdaj kosilo pripravit.

Veste, da sem danes dojela, da čez 10 dni začnemo novo šolsko letouser posted image ; hitro je minilo luštnouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.8.2007 12:36:14   
Suzi*
Rainbow, barbara, dobrodošli nazaj!!!!  Rinbow, krasno poročilo!!!user posted image

No, mene pa že od včeraj boli glava, pa ne upam vzet tableta. Sem šele zdaj zvedla, da se med user posted image sme vzet Lekadol, ampak zdaj zgleda že počasi ponehuje, tako da bom zdržala brez.

Pri nas novo to, da (kljub temu, da ni blonobene pomoči z vaše strani!!!! user posted image user posted image ) smo rezervirali še tadrugi del dopusta. Gremo 8.9. za en teden na kmečki turizem V Robanov kot. Tam je res prekrasno, tako da komaj čakam!!! Fuuul pogrešam hribe, ker že odkar sem zanosila z Anžejem nisem šla enkrat pošteno nekam v hribe. user posted image  Pa še par jet bo tako. user posted image

NiLe, krasen napredek za Leo na dopustu. Vse čestitke!!!!

Dolina, kako kaj slabosti in učenje??? Glede ZV boš pa lahko poročala. Včeraj sva jih v duetu prespala na sedežni.user posted image  Zgleda da bo treba res snemat začet.

Ajdi, malo sem nas dvignila.

Uživajte!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.8.2007 13:06:40   
NiLe
user posted image daaan

da se še jaz malo pofočkam. Pri nas je bil danes zjutraj totalen kaos user posted image .
Ko smo se zbudili, je mož pojamral, da se je ponoči, ko je šel mirit Leo tako udaril v prst na nogi in  da ga ful boli. KO sem pogledala prst, je RES izgledalo grozno. No, potem se je šel umit in kar naenkrat strašen ropot. Priletim v kopalnico in user posted image nezavesten leži na tleh ... punce men je blo v trenutku slabo, ker nisem vedela, kaj storiti. Po parih sekundah se je začel zavedati in počasi prihajati k sebi ... nekako sem ga odvlekla v posteljo in pogledala, če si je slučajno kaj prebil ... sploh ne ve, kako je prišlo do tega ... sedaj je bolje, glede prsta bo pa še videl, če bo treba iti k zdravniku. Potem je Lea jamrala, da jo boli trebušček, včeraj je celo nekaj bruhala, pa tudi jaz sem zadnje dni nekam čudna. Stalno sem utrujena, pa čist energije user posted image Mah ja... bo že.

Rainbow, barbara.a: lepo, da sta se vrnili user posted image

Suzi*: glede kmečkega turizma ti bi bolj slabo pomagala, ker še nikoli nikjer nismo bili. Boš pa ti poročala in nas prepričala, da gremo tja user posted image Če te pa glava ful boli, pa le vzemi lekadol.

Tako, Lea je ravnokar zaspala brez moje pomoči user posted image , jaz pa grem pripravljat kosilo in še kaj postorit po stanovanju. Uživajte v teh prijenih in nič kaj poletnih temperaturah.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.8.2007 20:48:50   
rainbow
Čer!

Evo mene, da vas malo pokomentiramuser posted image

Dolina: tudi jaz sem si z zanimanjem prebrala o vašem podvigu, in res vas lahko samo občudujemuser posted image user posted image ; zelo sem vesela, da Zojina nogica lepo celiuser posted image , zate pa upam, da bodo slabosti čim hitreje izzveneleuser posted image ; si pa dobra, da ob vsem še uspeš študirat, res, svaka častuser posted image user posted image

Ugi, tudi vi ste uživali, bravo, sem si ogledala slikiceuser posted image user posted image ; povej, a je bilo dosti turistov? ko smo bili mi tam na izletu, sicer septembra, a ni bilo nikogar, plaže total prazne, redko kaka restavracija; ampak je bilo prekrasnouser posted image

NiLe: tudi pri nas je bilo morje dokaj sveže občasno; ampak smo se kljub temu kopali. Bravo za Lein napredek v govoruuser posted image user posted image user posted image ; ta štorija z dudo pa je sploh originalnauser posted image user posted image user posted image

Suzi, krasno, da ste našli lokacijo za dopustuser posted image ; a smem vprašat, koliko nekaj takega stane?? Anžej pa je originalen, as maliuser posted image user posted image

Skaana, o joj, mi je hudo, da so težave, ampak zdaj je menda v redu, odkar počivaš, a ne. pa upam, da res počivaš. Hiša pa napreduje tudi brez tebe, zagotovouser posted image

Špacka, vi ste pa tudi na veliko uživali, super user posted image ; zanimivo, da Lina ni hotela biti nagica; Enja je tak uživala, samo čakala sem, da naredi na plaži kak kupuser posted image , ampak k sreči je kakala vedno zvečer; sem pa jaz tudi imela neke ideje o odvajanju, pa se je prvi dan polulala v stanovanju, k sreči na ploščice, pa sem si potem premislila. V spalnicah je bil na tleh tapison, pa po posteljah mi tudi ne bi bilo za čistit. Meni se zdi, da Enja še sploh ni pripravljena na odvajanje. Ima še čas, Lina pa tudi.

Joj, ne boste verjele, da me hrbet boli, od sedenja in tipkanja, sem iz vajeuser posted image

uživajte vikend maksimalnouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?