NiLe
|
Tako, sedaj se pa lahko posvetim vam, drage marčevke Prvi del našega dopusta je za nami, bilo je kratko, a sladko Vmes nas je tudi malo zeblo, ker smo imeli dva dni slabo vreme (ful je bilo hladno, pa veter je pihal k ), ampak se je potem vreme popravilo in smo uživali. Vrnili smo se v soboto zvečer, danes pa ponovno pakiranje, ker gresta moja dva škratka do sobote z babi in dedijem v Podčetrtek. V nedeljo pa spet gasa na morje za 14 dni ... uf, samo pakiranje, pranje, pospravljanje ... no ja, bo že Bova pa z uživala v dvoje v teh vročih dneh ... bo kar malo čudno, brez najinih Katrin, Skaana, Dolina, Špacka: sedaj že maximalno uživate na dopustU, veselo čofotate in se imate skrajno lepo. In prav je tako Katin: za dobre izvide NS. Ej, kuhinja je RES svetovna! Ko bom menjala kuhinjo čez par let, bo sigurno v podobni verziji. A za toliko časa se poslavljaš? Te bom pogrešala ... tako da upam, da se nam čim prej javiš. Pa en krasen dopust in pa ne preveč stresno selitev v novo hiško vam želim Ma, sem smotana, ko to pišem ... ko boš to brala, bo že vse za tabo Skaana: z malce zamude, ampak toliko bolj iz srca: VSE NAJBOLJŠE ZATEEEEEEE Modrooka: za Anino simpatijo. Dober okus ima tvoja pupa Sem se nasmejala naši Lei, ko je bila prav tako začarana z enim fantkom na morju ... mali je pravi cukr in ima svetle kodrčke in ko sta se zagledala, sta se čez dve minuti že objemala in lupčkala Moram povedati, da ima vaša princeska res luštno sobico. Kdaj pa vi odrinete na morje? Rainbow: čestitke za ustvarjanje s tvojima pupama. Ja, to pri nas bolj obvlada moj , čeprav zadnje čase Nika prav nič ne gane. Stalno pravi, da mu je dolgčas, pa kaj naj počne ... pa mu naštejem par stvari, pa mu nič ne paše Mi smo ga že izpisali iz vrtca, tako da bo do jeseni, ko gre v 1. razred, doma in upam, da bomo sfolgali kar se tiče animacije. Glede staranja se pa čist strinjam s tabo ... včasih moram prav pomislit, koliko jih štejem Ja, kar se tiče osamljene vrste (dober izraz ) nenosečk ... ni kaj, nosečke kar prehitevajo in to po desni . V dveh mesecih štiri nove No ja, zaenkrat sem še med nenosečkami ... bomo videli, mogoče pa rata kaj tole poletje. Mene ful matra, mojega malo manj, ampak opcija za tretje je odprta. Suzi*: upam, da si se pozdravila in da uživaš v . Si me spomnila, ko sem bila prav tako obsedena z junk foodom med svojo drugo nosečnostjo. So se mi kar sline cedile, ko sem šla mimo MC Donaldsa, da ne govorim koliko francoske solate sem pojedla, pa sladic Pa čestitke za Anžeja pri tako expresnem odvajanju plenic. Joj, tudi meni je to eno najbolj mučnih opravil - pranje pokakanih gatk Tudi Lea je bila sedaj na morju več ali manj brez plenice, bomo videli kako bo konec poletja. Barbara.a: super izlet ste imeli včeraj. Ja, bilo je peklensko vroče. Kar se tiče trme, smo tudi mi na istem, upam samo, da čim prej mine. Drugo leto bo pa za vas pestro. Naj gre vse po načrtih Mojčca: želim vam prijetno kampiranje ... pa super za Manco, da napreduje. Naj bo tako tudi naprej. Matic je pa super dojenček. Eva1: tudi vam bravo za suhega Luka in pa napredovanje vaše Wahoo: ti me pa vedno znova presenečaš s svojo energijo in zagnanostjo. Dobra si, ni kaj, tri otročke v treh letih ... Kar se tiče kopanja v : Lea je bila zadržana in ni bila prav zelo zainteresirana. Ko smo šli v vodo, je tulila: "Vn, vn ... zebe me" Pa ful topla voda je bila. Se spomnem, da je bilo pri Niku isto, ko je bil toliko star. tako za tolažbo: to je samo obdobje ... počakajte, ko jih ne boste ven mogle spravit Mogoče sem katero spustila ... nenamerno, ampak sem imela toliko za spravit skupaj, tako da mi je malo oproščeno Smo na vezi ...