|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.6.2007 15:25:27   
Suzi*
No, tako. Klime ta teden doma še ne bo. user posted image  Upam, da ne bomo pocrkali... user posted image   Pa tudi pisarne nam danes niso prišli prebelit. user posted image  Klinc, pa taka organizacija. Prej bi blo, če bi sama prebelila!

Katrin, ploščice so mi ful všeč, pa tudi vzorc polaganja je superski!

Dolina, Č E S T I T K E za vrtec!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

NiLe, vem za te majčke. Sem že na eni vidla. Tudi meni so všeč in si moram eno nabavit! Upam, da bojo imeli tudi z dolgimi rokavi za čez zimo. user posted image user posted image   Tole s klimo je pa čist mimo! Sem kar brez besed....... user posted image

Jaz sem pa kar uredu. Par popoldnevov mi je blo malenkost slabo pa taka brez energije sem bila. Včeraj sem si šla pa kupit folno, pa mi je tudi v lekarni rekla da sem mal bleda in sem vzela kar Elevit z vitamini in minerali. Danes sem malo bolje, samo me pa ta vročina kar utruja. Prvi pregled imam pa 20.7. Komaj čakam! user posted image

Lepo bodite, zdaj pa šibam po Anžeja in domov.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Marcˇevke 05
21.6.2007 16:05:24   
ugi
Pozdrav

Katrin: Ful imate lepe plosciceuser posted image , Kaja je pa tudi ful lustna na fotki ...user posted image .

NiLe: Tole s klimo je pa noro. Pa kaj a ne znajo, pol ko vse zmontirajo, sprobat ce stvar dela?
Upam, da bo Lea cimprej bolje in da bojo AB pomagali. Nik pa sigurno zelo uziva na morju user posted image user posted image .

Dolina: Super za vrtec user posted image user posted image user posted image .

Spacka: Sej midva sva tudi vse spravla, no nekaj sva ze posodila naprej. Mogoce pa bove skupi user posted image .

Komaj ze cakam soboto in mooooorjeeeeeeeee ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.6.2007 21:45:28   
Skaana
Pomota user posted image .

< Sporočilo je popravil Skaana -- 21.6.2007 21:50:52 >

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.6.2007 21:49:40   
Skaana
Heej,

kolk ste fajne ker tolko pišete user posted image . Le Rainbow nekoliko pogrešam user posted image .

Najprej Katrin, ki si si zame potrudila in prilepila fotke user posted image . Itak da so fantastične - fajna izbira in dobra kombinacija user posted image . A imate povsod isto barvo? Pa čudno se mi zdi, da ste dali v kurilnico tud ploščice po steni... In pa tista stopnička me tud mal bega - čemu je namenjena? Joj, kolk sem radovedna... user posted image  Sam midva sva ravno včeraj imela keramičarja na ogledu... Aja, pa še ali boste dali ploščice le pri tušu in ne do vrha? user posted image user posted image user posted image  Kaja je pa itak cukrček. In vidva sta popedenala 15 otrok - koliko starih? In to sigurno odlično. Kapo dol, ker vem, kakšna utrujenost te zna dajati zaradi user posted image , pa tudi psihična zaradi odgovornosti. In... hvala za komentar na spletniku user posted image .

NiLe, kaj ste pa vidve s Katrin tako skrivnostni? user posted image  Kako je s princesko? Mah, mi smo glede zdravstva ful zabačeni. Atena ima kar našo krajevno zdravnico za pediatrinjo... Močno razmišljam, da bi zdaj micenega/miceno kam drugam vpisala. Sam po drugi strani mi je pa brez veze komplicirat. Če je kaj narobe, itak naprej pošlje. Pa še prijazna je. Ne, nikoli preveč ne čakamo. To je tudi plus nas - podeželjcev user posted image . Glede klime pa user posted image user posted image user posted image , ti ne veš, kolk sem jaz sita raznih "majstrov" - oooooo, kako sem zdle micenega čutla user posted image . Prav ornk premik user posted image . Zanimivo, Atene nisem do 20. tedna. Tega pa že zdaj tako močno.
Aha, NiLe, se spomnim vaše kopalnice še iz Dela in dom. Superca je, tudi. Drzno in zelo lepo. Sta sama zrisala načrt polaganja?
Lepo pobožaj Leo, prav? NIk bo pa prav kmalu doma.

Dolina, pridita k nam, v Podčetrtek. Bomo šli čofotat v aqualuno. Boš še na Ateno pazila, ker jaz ne morem v vodo user posted image . Mal se hecam, sam res bi lahko prišli. Pa spet brez možeka...user posted image  Sem pa zelooooooooo vesela za pridobitev vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To sem ti pa res močno želela.

Suzi*, jaz imam pa 20. morfologijo user posted image . Kolk je to zoprno, ker moraš tako doooolggggoooo čakat na prvi pregled, kajneda? Pa saj zdaj bo hitro minilo, ko je poletje. Majčko si pa tud jaz kupujem, a sem dobila boljšo idejo. Bom v hobby trgovini kupila barvo za tekstil in bom sama napisala na majčko PRIDEM DECEMBRA, pa še enega ful cortkanega dojenčka bom zraven narisala. Sem ga enkrat že, za foro, za user posted image . Je pa res, da to pride v poštev takrat, ko je trebušček že dobro viden. No, tega problema jaz nimam user posted image .
Sem vesela, da si dobro. Jaz tudi jemljem Neovin, od Milupe. Tud vsebuje vse. Samo zdaj v drugem trimesečju polovični odmerek, ker se nočem preveč nafilat s tem.

Špacka, pazi to. Midva imama dva avta. Zlat desetletni Twingo s platneno streho brez klime in brez servovolana in brez... je moj. A je zlat in ga ne dam user posted image . Potem pa ima user posted image  še črnega golfa trojko - BREZ klime. No, ta traktor, kot mu jaz pravim, morava zdle v kratkem pa res zamenjat user posted image . Tako da še niste tako na slabem...
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Mi je pa hecno, glede na najina karakterja, sem vedno mislila, da bo najin otrok bolj miren, lahko vodljiv....pa se ja mala vrgla čisto po taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi po podobna ji je user posted image user posted image user posted image

Čeprav moram priznati, ko sem rodila Lino, je bil tako ganjen, da bi ji lahko dala ime čisto po svoji želji, še celo svojemu priimku se je bil pripravljen odpovedati ( nisva poročena ). 

Tule sem pa umirala od smeha - obakrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, glede trme se v celoti strinjam - korektnost in nepopustljivost delata čudeže. No, vsaj včasih user posted image .

Ugi, uživajte na morju. Kar se da. Še malo za nas, prav?

user posted image ajte se. Četudi je vroče.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
22.6.2007 7:16:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Majčko si pa tud jaz kupujem, a sem dobila boljšo idejo. Bom v hobby trgovini kupila barvo za tekstil in bom sama napisala na majčko PRIDEM DECEMBRA, pa še enega ful cortkanega dojenčka bom zraven narisala.

Skaana, ful dobo idejo si mi zdaj dala. Mogoče se pa tudi jaz lotim pa kaj ustvarim. Me spet daje ustvarjalna mrzlica. Včeraj sem si nabavila material za delanje uhančkov in sem si včeraj naredila 2 para. user posted image user posted image   Kolk sem uživala, čeprav sem 2x po vseh štirih po tleh pobirala mini bunkice. user posted image user posted image   Aleš se mi je pa smejal zraven. Je rekel, da tega pa definitivno ni še nikol videl, da bi puzala po tleh po jedilnici. user posted image user posted image user posted image  

20.7. bova pa obe uživale!!!! user posted image user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Veš, sem včeraj zvedela še za eno srečko nosečko.

A je kakšna poznana?? saj vem.....firbec sem! user posted image user posted image

Uživajte in po možnosti preživite dan kje na hladnem.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
22.6.2007 12:04:27   
Dolina
Ojla,

jaz sem pa danes doma, ker v službi ni elektrike in imamo kolektivca (elektro nekaj popravlja). In sem mislila, kok fajn bom študirala, pa me zoja ne izpusti izpred oči. Klop mali. user posted image user posted image

NiLe, user posted image user posted image user posted image  z aklimo. Zgleda, da je tud mojstrom vroče, sam to ni glih igovor za njih. user posted image

Suzi*, upam, da tudi vam pridejo čim prej namontirat in to brez poplave. user posted image user posted image

Skaana, kok je do Podčetrtka? user posted image user posted image  Mogoče pa res prideva.

Ugi, uživajte na morju....user posted image user posted image

Rainbow, kje si??? Wahoo, kje si pa ti???user posted image

Aja, tiste, ki imate že večje pobalinčke: koliko časa traja, da petka v celoti pogleda izpod dlesni? Namreč Zoji rasteta spodnji petici in ena je še vedno polovico pod dlesnijo...in to že cel mesec (ni nobenega napredka). A je to normalno?

zdej pa moram nehat, ker mi zoja mal pomaga tipkat...vprašanje, če se bo potem poslalo to sporočilo. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.6.2007 13:25:20   
NiLe
Vroč pozdrav iz naše mansarde, kjer je montirana klima, ampak še vedno neuporabljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem besna k user posted image . Včeraj dopoldne sva se z Leo odpravljale od doma k mojim zalivat rože in vrt in pridejo mojstri, nenajavljeni seveda, da bodo prečekiral klimo. In nekaj brkljajo in ugotovijo vzrok za poplavo in ko sva se vrnili z Leo domov, sem jo dala spat, jaz pa veselo "zalaufam" klimo, ker je bilo že skoraj 29 stopinj. Po 15 minutah spet začne teči voda. Sem se skor user posted image . Ne vem no, kaj ga serjejo, v glavnem do jutri se bomo še malo tenstali, ampak men je že vsega dost user posted image Še dobro, da je še nismo plačali user posted image Bomo pa seveda zahtevali kakšen popust, ker to pa ni ničemur podobno.

Katrin in Ugi: uživajta na user posted image user posted image user posted image Vama ful privoščim.

Skaana: super ideja za majčko. Boš poslala fotko, da vidimo, kaj si ustvarila. A vi ste ful daleč od Aqualune?
Mi imamo super spomin na Podčetrtek točno dve leti nazaj, ko smo šli v en mini penzion, kjer smo ful uživali. Pa kopali smo se v AL.
Suzi*: tudi tebi user posted image za ustvarjanje. Ma, men se nič ne da, čeprav sem včasih še kaj naredila. Pa čim prej si nabavite klimo, držim pesti ,da ne boste imeli take smole kot mi user posted image Aja, tista nosečka je pa bivša sodelavka.
Sem ravno razmišljala, da če bi se ta mesec prijelo pri nas, bi imela rok na isti dan kot pred dvema letoma za Leo.Pol bi imeli tri RD v enem mesecu (tudi Nik je marčevec user posted image ). Bomo bankrotiraliuser posted image user posted image user posted image

Rainbow in Wahoo: kam sta poniknili?

Dolina: vi2 z Zojo jo pa kar kam mahnita, da vama ne bo preveč dolgčas user posted image

Špacka: tisto o Lini si pa super napisala. O karaktarju in podobnosti s taščo user posted image

Naša Lea je ful boljša, ampak borbo z AB imam pa non stop. Ne vem no, men se bo sfuzlal. S šprico ji dam v usta, pa vse ven spljuva. Včasih mi rata dat v flašo skupaj s čajem, drugače pa no way.

Grem se hladit v spalnico. Edino tam je še za dihat.

Lep vikend, uživajte in bodite v senci.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.6.2007 13:26:03   
NiLe
Pozabla:

Dolina: user posted image user posted image user posted image za mesto v vrtcu user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.6.2007 21:16:27   
Katrin
Čer,

joj punce, kolk pišete user posted image  Sedaj bom sigurno katero pozabila, ker me kuha vročina: imam ANGINO user posted image  in grem samo še spat.

Skaana: ni problem. To je samo kurilnica: ploščice so pri umivalniku in v tuš kabini (ker bo v sosednji sobi sauna user posted image ). Stopničko so pa naredili, ker bo tam peč (ne sprašuj me, zakaj jo rabimo)... Ostale kopalnice imajo druge ploščice. Danes so pripeljali še najino kad, tako, da so sedaj kopalnice kompletne (ni pa še vse zmontirano).
Aja otroci: od 3 do 5 razreda... Bilo je luštno in ko vidiš zadovoljstvo na njihovih obrazih in iskrice v očeh, pozabiš na utrujenost user posted image

Hvala vsem za komentarje in pohvale user posted image
Dolina: user posted image  za vrtec; moj trebušček je pa vsak dan večji user posted image

NiLe in Suzi*: a obe imata težave s klimo? Ne me strašit: mi jo v hiši že imamo zmontirano in upam, da bo delala user posted image

Nekdo je spraževal za Wahoo: jutri grejo na dopust, danes pa je imela še zadnji ustni izpit pri maturi user posted image . Držim pesti, da je bila uspešna!

Imejte se in se beremo spet v torek.

Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.6.2007 21:19:16   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
NiLe, kaj ste pa vidve s Katrin tako skrivnostni? .

???????????????

Nič ne skrivava user posted image user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.6.2007 21:52:52   
Skaana
Ojoj, uboga Katrin, tole je zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še tole za pikico v tebi, da bo mamica čimprej zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.6.2007 22:19:11   
NiLe
Ej, Katrin, da se čim prej pozdraviš ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, moraš se bolj paziti, sedaj imaš še eno pikico več, za katero moraš skrbeti user posted image Glede na to, da si napisala, da se beremo v torek, predvidevam, da greste na morje. Spočij se in naj te možek carta user posted image Aja, držim pesti za Wahoo in naj uživa na zasluženem dopustu.

Jaz trenutno samevam (možek je na službenem pikniku, Lea pa upam, da že spi, se je tolk časa motovilila po posteljci, da sem šla kar ven user posted image ). Odprta imam vsa možna okna v stanovanju, da se malo shladi. Jutri zjutraj pridejo popraviti klimo. Upam, da bo tokrat zares zalaufala in nas rešila vsega hudega user posted image

Evo, Lea se oglaša ... zadnje dni spi čez dan po 3 ure, potem pa zvečer štrajka. Nič, grem čekirat ...

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.6.2007 23:51:20   
eva1
Čer!

Suzi-čestitke za user posted image , čimlepšo in zdravo ti želim, pa enga zdravga pridnga user posted image !

Atena tut jst sem v drugoi čutla premike v 16 tednu, pri Lukcu pa šele v 18! pa tut k slon sem bla na koncu,čeprav je res luštn bit nosečuser posted image ,ampak zaenkrat se ne nameravam pridružit-mam čist dost 2 zaenkrat-sploh sedaj ko Luka tok trmariuser posted image user posted image user posted image Smo pa drugače brez plenic, samo 2x se je polulal v hlačke, sedaj pa že kr sam gre na travico al pa WC-ga sploh ni treba več opominjat..pa zjutraj takoj plenico dol, kr on je velik fant pa ne lula več v pleniceuser posted image user posted image user posted image , sm po nogah se vedno polula ker ne zna še lulija dobr prjet, pol pa kamor nese-neseuser posted image user posted image user posted image ! Tudi ponoči je suh, čeprav za vsak slučaj mu še devam plenice gor!
Vrtec sem pa za Aljo dobila čist drugje, kot mam Lukca-grozno...sploh ne vem kaj naj zdej nardimuser posted image beda živa!

katrin, upam, da boš čimprej bolje!

Uživajte...lep vikend vam želim!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.6.2007 0:23:30   
Špacka

Oj, KATRIN naj ti ta kratki dopust vrne moči user posted image

EVA tvoj Luka je pa že velik fant, kar brez plenic user posted image user posted image user posted image user posted image  super, pri nas je to misija nemogoče. Ampak tole z vrtcem je pa res groza user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pri vas nič ne gledajo na to, kateri vrtec obiskuje prvi otrok ??? Pri nas je to mala prednostuser posted image  Beda res user posted image user posted image user posted image

DOLINA super za vrtec user posted image user posted image  sam da vam je uspelo. user posted image

NILE tole s klimo je pa res čudenuser posted image  ja, upam, da jim bo zdaj uspelo, da lažje zadihate.
Tole z AB je pa res grozen, sem to videla zdaj pri Lini, sploh ni hotela odpreti ust, potem ji pa tisto rineš v usta, špricaš, pol gre itak ven...user posted image user posted image

UGI nikoli se ne ve, mogoče pa res user posted image

SKAANA ti se kar smej mojemu opisu Line, prisežem da je vse res.user posted image  Na začetku so me itak vsi imeli za noro, ko sem rekla, da je cela taščauser posted image user posted image user posted image
Pobožaj bušija in Ateno seveda.

Ker veliko pišete o klimi....baje jo mi tudi dobimo, saj ne, da bi mene kdo kaj vprašal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj pritožujem se ne, če bo user posted image
Zdaj bo pa počasi treba spat, mala se po zadnji modi zbuja že ob 6 user posted image  , potem morava v trgovino po darilo za babi, potem moram pa še v službouser posted image user posted image user posted image
Drugi teden imam pa tudi naporen, če se nič na javim, ne mi bit fovš, ker nisem na morju, ampak cel dan v službi user posted image user posted image user posted image  eh, ja, bo že.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
23.6.2007 0:26:49   
Wahoo RR
Helo punce

Jas nč...čakala sem današnji dan...vse imam spakirano...zjutraj fijuuu na ZASLUŽEN dopust na Pag.
Vse vas berem...ampak spravit se kaj napisat pa žal ne. Ful ste pridne, ne bom vas poimensko...Ne bit hude user posted image  Vseeno pa se z vami veselim, za vse lepe trenutke...in držim pesti, če je kaj narobe.

Da najprej mal o tamalih napišem. Lina je prava dama. Govori že vse, zelo lepo. S Taro sta prijateljici, čeprav tudi Tara postaja prava navihanka...huh ji jih bo še zagodla. Tara še malo pa bo hodila, dobrovolček, plesalka in en velik cartl :) Kahlice pri nas še ni, bomo zdej na morju mal poskušal. Drugače sta zdrave in pridne.
Res se imamo lepo doma user posted image

Pogrešale pa sta mamico...ampak sedaj je to vse mimo...da se pohvalim...v 5 mesecih sem naredila 12 izpitov in maturo. Danes sem imela zadnji ustni izpit...In občutek ima zelo dober, za vse predmete. Rezultate pa izvem 9.7. Držte pesti.
Konec pa očitno še nisem. Dobila sem dobro ponudbo za študij naprej...in verjetno se bom res odločila in šla študirat komunikologijo. Zdej vem, da sem to jaz !

12.7. pa me je doletel laser. Brise sem imela po porodu skos C4...in  bo poskušal z laserjem rešit zadevo. Zelo sva bila razočarana, saj sva že dva meseca delala na tretji pupi...pol pa tole. Tako da imava trenutno stop znak. Baje se pa po laserju hitro zaceli in če je pregled ok...gasa dalje user posted image

Tako da pri nas dogaja sto na uro, hehe.

Evo, zdej pa počasi v miževo...Lino že cel teden poslušam...mami, a glemo danes na moje ? ( gremo danes na morje ) in potem štejeva prstke, kolikokrat gre še spat user posted image

Uživajte maksimalno...pa se beremo..

Papaaa user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.6.2007 15:19:07   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  Wahoo, čestitke za izpite in maturo. user posted image user posted image user posted image  Res si za občudovat. Držim pesti tudi za laser in da boš čim prej ok. user posted image user posted image user posted image  In lep dopsut vam želim. user posted image

Katrin, uživaj na morju, spočij se in pazi nase. user posted image user posted image user posted image

Nile, kako je zdaj s klimo? So bili mojstri pridni in vse lepo popravili?

špacka, naj ti ne bo prenaporno drug teden, in seveda, da se razume, da se pošti kdaj samo berejo, ne pa tudi pišejo.user posted image  user posted image

NiLe, naša pa opoldan noče več spat. Danes sm vztrajala in se je po eni uri očitno udala. user posted image  Ma, če ne gre spat, je ob pol petih že čist fuč, posledično sem še jaz, ker mi trga živčke. Pri nas je še vedno najbolj aktualno spraševanje 8zakaj pa' Kje pa?.... joj, kaj naredite, ko nimate več moči odgovarjat oz. ko enostano ni odgovora na vprašanje user posted image  (npr. zakaj je teta tam doma? To vprašanje mi gre res na živce user posted image user posted image )

Zdej pa grem še mal med slike (beri knjige)user posted image

lep podaljšan vikend, dopustnikom pa lep dopust.

baj

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.6.2007 15:41:33   
NiLe
Daan ...

pa so nam kooooončnooooo zrihtali klimo. So prišli že ob pol osmih user posted image in v dobrih dveh urah vrtanja in ropotanja zadevo sanirali. No, saj upam. Sedaj smo imeli pol urce prižgano, pa se ni zgodilo nič. Upajmo, da sedaj pa bo user posted image user posted image

Ej, Wahoo, ti pa si carica. Kapo dol! V tako kratkem času opraviti toliko izpitov, maturo in še pedenat dve mali navihanki. user posted image user posted image Frajerka! Pa ful močno držim pesti, da uspešno opravijo poseg, potem pa v nove podvige user posted image user posted image user posted image

Dolina: joj, tole s spanjem ni pa nič fajn. Mi pa čez dan res nimamo problemov, samo uro moramo ujeti - tam okoli 13h počasi pade dol in brez problema sama zaspi v parih minutah. se pa zato zvečer malo bolj motovili in tudi zjutraj se redkokdaj zbudi pred 8. Ja, tole z ZAKAJ-i mi je znano, ampak od Nika. Pri Lei še nismo tako daleč user posted image
Včasih ti enostavno zmanjka ... pol si pa kr neki zmislim user posted image

Eva1: user posted image user posted image user posted image za Lukca, ki je skoraj brez plenic. Mi smo na pol brez, upam, da nam čez poletje rata.

Špacka: naj ti naporen teden čim hitreje mine. Še dobro, da je v ponedeljek praznik.

Danes sem se odločila, da ne bom nič kuhala,. Zdej čakam, da se Lea in možek (jap, je bil naporen piknik user posted image ) zbudita in gremo na pizzo.

Lep podaljšan vikend za vse tiste, ki ste ostali doma, ostali pa tako ali tako že namakajo noge v morje user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.6.2007 21:38:11   
rainbow
Dober večer!!! Sem že zjutraj začela pisat, pa mi je vse zbrisalouser posted image

Najprej vam moram rečt, kak ste vredi, da ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image

potem bi rada čestitala Suzi za čudovito novico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in resnično upam in vam želim, da bo vse okuser posted image

joj, sploh ne morem verjet, da me skoraj ves teden ni bilo tu goruser posted image , ampak res ta teden je bil do konca naporen (še za nazaj, ko sem bila 2 tedna malo bolj na easy), poleg gužve v službi je imela v sredo Lia zaključek s svojo skupino, včeraj pa še Enja s svojimi jasličnimi kolegi in je bilo res luštnouser posted image

Wahoo, tebe je res za občudovatuser posted image user posted image user posted image , verjamem, da bodo rezultati na maturi dobriuser posted image ; glede ginekoloških zadev pa vama držim pesti, da jih čimprej rešita in vaju občudujem za željo po tretjem otrokuuser posted image user posted image

NiLe, kak fajn se je ohladit doma, kajneuser posted image user posted image user posted image ; upam, da so vam majštri dobro stvar zrihtali, da ne bo treba koga kam user posted image ; mi tudi imamo klim v stanovanju, pa kar prav pride, sploh ta teden ko je bilo ok. 35 stopinj zunaj. Sem pa ugotovila, da ni fajn imet prevelike razlike (ker moj ded itak da pretirava), ker sem potem prišla ven in me je skoraj kap.

Katrin, ojoj, tudi najboljšim se zgodi, da kdaj zboliteuser posted image , user posted image  da se čimprej pozdravišuser posted image

Skaana, se strinjam, z avtom brez klime je poleti hudo; mi smo komaj lani prešli na boljši razred, od Cliota brez klime. Smo se pa vseeno z njim dvakrat peljali na morjeuser posted image ; ampak jaz pravim, da je v redu tak, pol vsaj znaš cenit, ko si kaj boljšega lahko privoščiš.

joj, saj sem sigurno marsikaj pozabila, ampak bom zdaj bolj na veziuser posted image
mi gremo na morje komaj konec julija, dva tedna še delam (popravniuser posted image ), vendar ne bo sile.

aja če boste hodile katere v MB na Lentuser posted image , slučajno pač, da ne bi prišle in se mi ne javileuser posted image

lahko noč in lepo nedeljo želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
25.6.2007 21:40:45   
NiLe
Čer user posted image

smo že čisto na dnu, zato se javim, da nas ne vrže na drugo stran user posted image user posted image user posted image .

No, pa smo preživeli tale vroč, podaljšan vikend, končno se doma hladimo s klimo in svet je spet lepši user posted image

Včeraj sva šli z Leo na piknik k moji sestri in njenemu možu, kjer sta kazala slike s poročnega potovanja na Mauritisiusu - jst bi tud šla user posted image . Tale vikend pa z mojim user posted image praznujeva 7. obletnico poroke in mi pripravlja presenečenje. Nimam pa nobene ideje, kaj bi mu jaz ušpičila. Ima katera kakšno dobro idejo?

Danes pa smo se zapeljali na Bled, smo futrali račke in ribice, se mastili s kremšnito - bila je zeloooo dobra in šli na en sprehod do Zake. Super izlet. Sploh ni bilo tako vroče kot tule v ljubljanski džungli user posted image user posted image

Jutri pa spet v službo, Lea v vrtec in zvečer se z morja vrne naš pobalin Nik, ki vsi ga prav z nestrpnostjo pričakujemo user posted image

Lep teden vam želim ... pa pa

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.6.2007 10:43:59   
ugi
Da se javim ...

Na morju je bilo suuuuuuupeeeeeeer. Ful folka, sicer - sami SLO. Ful smo uzival. Mislm, da mam ene par smejalnih gubic vec user posted image user posted image . Mali je taka faca, pa nc se vode ne boji.
Hoce ze kar plavat user posted image user posted image user posted image tko k mami in ati. Prvic je sou kampirat in je ful uzival. Sotora pa se postavla nisva do konca, je hotu ze not lezt. In je reku, da bo on zdej spal v sotoru. Ura je bila pa stiri popoldne in vroce ko user posted image . Sva mu rekla, da mora pocakat do zvecer. user posted image

Wahoo: Cestitam za izpite in maturo. user posted image user posted image user posted image Dobra si, jaz si ne predstavljam pri dveh otrocih ... kapo dol! Kako lepo, da si zelita se tretjega otroka. Drzim pesti, za uspesen poseg. user posted image

Katrin: Zelim ti, da se cimprej pozdravis user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav

Ugi

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.6.2007 11:45:02   
Skaana
Heej,

še jaz na hitro, da nas malce premaknem user posted image . Vsem ki ste na morju - prijetno čofotanje in hlajenje v senčki user posted image .

Rainbow - Lent je moja doooooolgoletna želja, pa mi še nikoli ni ratal it user posted image . Mogoče bo pa letos boljš, čeprav spet dvomimuser posted image . No, če pa bom slučajno šla, te kontaktiram, prav?

NiLe - upam da bo hitro večer, da prispe Nik. To bi rada videla, kakšno veselje bo user posted image .

Včeraj sem na hitro šla še v Ikeo Graz - ogledat in izbrat kuhinjo. Če katero zanima, si lahko ogleda tule v katalogu - klikneš pri Kuchenkatalog zum onelinekatalog. In potem je na 18. in 19. strani. Drugače sem kolebala tudi med tisto na strani 34, nexus, vendar mislim, da je les le boljša izbira user posted image . NiLe, hvala tudi tebi za namig.
No, torej bomo imeli vse v svetlem lesu, ki pa je, roko na srce res bolj prijazen kot temen.

Zdle pa moram poklicat, če so že prispele ploščice, user posted image  kako to sovražim. So rekli, da v treh tednih, v soboto so pretekli, in zdaj spet nič...

Naša Atena je pa pridna in trmasta obenem. Zdaj jo imam kar brez plenice doma, dvakrat se je zgodilo, da je kakala, pa niti počepnala ni user posted image user posted image . A bo že, verjetno. Aha, še eno vprašanje imam za vas, ki imate punčke.
A se vam zdi že pravi čas, da mi naši piki kupimo astronomsko dragega Babyborna. Zdaj ima enega majhnega dojenčka z dudo in ne znam vam povedat, koliko se preigra z njim. Vsepovsod ga jemlje s sabo in skoz sprašuje, če bom Niki tudi kupila klobuk, čevlje... No, v soboto smo bili pri neki deklici, ki ima babyborna in vse možne pripomočke zraven. Sploh je nismo dobili stran od tistega - še na torto ni prišla user posted image .

Ovkidovki. Lepo mi bodite.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
26.6.2007 15:45:22   
Dolina
Hello,

user posted image user posted image  NiLe, za klimo. Super, da se končno ohlajate. In kak fajn izlet ste meli. A je bilo kaj gužve na cesti?

Skaana, čudovita kuhinja, lepi ročaji.  user posted image user posted image  men je tud bolj všeč svetlejša varianta pohištva. Aja še dobr, da se nisva z Zojo k teb odpravile, ker te ni bilo domaaaaa.... user posted image user posted image  Glede babyborna pa, če je zadovoljna s svojim dojenčkom, ji jaz ne bi kupila drugega. Raje sešij kakšno oblekco sama, pa kak mali voziček kupi (moja mami ga je nekje staknila in zoja ga uporablja za svojega dojenčka, ki mimogrede nima imena user posted image  oz je kar dojenček, ne sme bit oblečen, v točno določenem položaju lahko leži v vozičku, drugač ni v redu user posted image ...).

Rainbow, upam, da ti popravci ne bodo preveč naporni. Naj le hitro minejo. Jaz tud še nisem bila "na Lentu". pa letos tud ne bo časa, ker gremo drug teden v petek že na dopust.

Ugi, je pa korajžen vajin Luka. user posted image user posted image  Zoja pa kar se vode tiče ni korajžna, kar se pa kakšnega plezanja al pa norenja tiče, je pa ni za ustavit. Je kot mali divjak.

Danes jo je pičila čebela, oz ona jo je pohodila. Komaj sem jo prepričala, da sem ji lahko namazala s hladilno kremico. No, ena dobra stran: bilo je tik pred spanjem, tako da je šla potem brez protesta počivat. user posted image user posted image
Zdaj mi je ful heca, ko mi kaj razlaga in kakšne besede ne razumem, skušam ugotovit, kaj mi je povedala ona mi pa nazaj reče "Pa mami nisem to lekla". user posted image user posted image  Tak je fina. Pa r ne zna rečt in reče npr. laula (namesto laura), potem jo tašča heca "a laula?" Ne, babi, Laula.... user posted image

Zdej pa šibam pripravit ruzak, grev v lj. A morte ve še vedno tolk rezervnih stravri sabo jemat, ko greste kam s ta malimi?

Tak, šibam zdej, bodite lepo, uživajte. Jaz že odštevam dneve do petka, ko pride user posted image . Komaj čakam, Zoja ga tud že pogreša.

user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
26.6.2007 21:00:45   
Katrin
Pa smo nazaj user posted image

Počutim se bolje, sicer še nisem zdrava, a saj bo user posted image  Hvala vsem za lepe želje!
Skaana: sem zadnjič pozabila. user posted image  za prvi gib, verjetno je občutek nepopisen in lep. Vesela sem zate user posted image  Upam, da dobite kmalu ploščice.

Glede Babyborna - pri nas k sreči take igrače še niso aktualne, zato si ne rabim beliti glave s tem. Ne vem, če je prekmalu. To boš morala sama preceniti, glede na to, kaj, kako in s čim se Atena rada igra.

Jah, NiLe: res smo šli vseeno na morje in ni mi žal. Včeraj sem šla celo plavat, ker me je premamila topla voda. Je klima urejena?

Rainbow: jaz sem že na počitnicah user posted image  Želim, da tudi tebi hitro minejo zadnji dnevi user posted image
Ugi: verjamem, da ste tudi vi uživali na morju user posted image user posted image

Imejte se; mene jutri čaka generalka stanovanja....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
26.6.2007 21:01:54   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
A morte ve še vedno tolk rezervnih stravri sabo jemat, ko greste kam s ta malimi?

A še vprašaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.6.2007 9:47:02   
NiLe
Uf sem  jezna k user posted image   ... spisala sem cel roman, pa se kaj zbrisalo ... grrrr user posted image

Zdej moram delat .. .se javim kasneje ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......