Skaana
|
Heej, kolk ste fajne ker tolko pišete . Le Rainbow nekoliko pogrešam . Najprej Katrin, ki si si zame potrudila in prilepila fotke . Itak da so fantastične - fajna izbira in dobra kombinacija . A imate povsod isto barvo? Pa čudno se mi zdi, da ste dali v kurilnico tud ploščice po steni... In pa tista stopnička me tud mal bega - čemu je namenjena? Joj, kolk sem radovedna... Sam midva sva ravno včeraj imela keramičarja na ogledu... Aja, pa še ali boste dali ploščice le pri tušu in ne do vrha? Kaja je pa itak cukrček. In vidva sta popedenala 15 otrok - koliko starih? In to sigurno odlično. Kapo dol, ker vem, kakšna utrujenost te zna dajati zaradi , pa tudi psihična zaradi odgovornosti. In... hvala za komentar na spletniku . NiLe, kaj ste pa vidve s Katrin tako skrivnostni? Kako je s princesko? Mah, mi smo glede zdravstva ful zabačeni. Atena ima kar našo krajevno zdravnico za pediatrinjo... Močno razmišljam, da bi zdaj micenega/miceno kam drugam vpisala. Sam po drugi strani mi je pa brez veze komplicirat. Če je kaj narobe, itak naprej pošlje. Pa še prijazna je. Ne, nikoli preveč ne čakamo. To je tudi plus nas - podeželjcev . Glede klime pa , ti ne veš, kolk sem jaz sita raznih "majstrov" - oooooo, kako sem zdle micenega čutla . Prav ornk premik . Zanimivo, Atene nisem do 20. tedna. Tega pa že zdaj tako močno. Aha, NiLe, se spomnim vaše kopalnice še iz Dela in dom. Superca je, tudi. Drzno in zelo lepo. Sta sama zrisala načrt polaganja? Lepo pobožaj Leo, prav? NIk bo pa prav kmalu doma. Dolina, pridita k nam, v Podčetrtek. Bomo šli čofotat v aqualuno. Boš še na Ateno pazila, ker jaz ne morem v vodo . Mal se hecam, sam res bi lahko prišli. Pa spet brez možeka... Sem pa zelooooooooo vesela za pridobitev vrtca . To sem ti pa res močno želela. Suzi*, jaz imam pa 20. morfologijo . Kolk je to zoprno, ker moraš tako doooolggggoooo čakat na prvi pregled, kajneda? Pa saj zdaj bo hitro minilo, ko je poletje. Majčko si pa tud jaz kupujem, a sem dobila boljšo idejo. Bom v hobby trgovini kupila barvo za tekstil in bom sama napisala na majčko PRIDEM DECEMBRA, pa še enega ful cortkanega dojenčka bom zraven narisala. Sem ga enkrat že, za foro, za . Je pa res, da to pride v poštev takrat, ko je trebušček že dobro viden. No, tega problema jaz nimam . Sem vesela, da si dobro. Jaz tudi jemljem Neovin, od Milupe. Tud vsebuje vse. Samo zdaj v drugem trimesečju polovični odmerek, ker se nočem preveč nafilat s tem. Špacka, pazi to. Midva imama dva avta. Zlat desetletni Twingo s platneno streho brez klime in brez servovolana in brez... je moj. A je zlat in ga ne dam . Potem pa ima še črnega golfa trojko - BREZ klime. No, ta traktor, kot mu jaz pravim, morava zdle v kratkem pa res zamenjat . Tako da še niste tako na slabem... IZVIRNO SPOROČILO: Špacka Mi je pa hecno, glede na najina karakterja, sem vedno mislila, da bo najin otrok bolj miren, lahko vodljiv....pa se ja mala vrgla čisto po tašči tudi po podobna ji je Čeprav moram priznati, ko sem rodila Lino, je bil tako ganjen, da bi ji lahko dala ime čisto po svoji želji, še celo svojemu priimku se je bil pripravljen odpovedati ( nisva poročena ). Tule sem pa umirala od smeha - obakrat . Ja, glede trme se v celoti strinjam - korektnost in nepopustljivost delata čudeže. No, vsaj včasih . Ugi, uživajte na morju. Kar se da. Še malo za nas, prav? ajte se. Četudi je vroče.