|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
7.1.2009 22:21:32   
Dolina
Čer,

sam na hitrco se javljam, itak standard, ni časa. Zdej me še šef gnjavi, ker je konec leta in je treba hitro hitro vse poštimat. user posted image  Še zadnji tedni porodniške  in kmalu prva svečka. Kako čas res beži....

hvala za čestitke. Sem se hotla kar mal potuhnit, pa mi očitno ni uspelo. user posted image user posted image  

Zdej pa grem drnjohat, dokler mi bo Neža pustila.

Nočko

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.1.2009 22:28:45   
Katrin
Čer user posted image

Komarji in klopi user posted image - no comment. A jih mraz ni pregnal???

mojčca: te sobe so cenovno ugodne v primerjavi z ostalimi, potem pa odvisno, kaj izbereš. Mi2 sva lani za Kajino sobico dala cca. 1000 eur user posted image Meni je všeč zato, ker je barva neutralna in potem kombiniraš z dodatki za fantka ali punčko in omare so funkcionalne user posted image

Nič, grem še malo na FB user posted image in spat user posted image

nočka vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
8.1.2009 7:07:41   
mojčca
Jutro punce. Da skuham hitro kavico, ker sem ful zaspana (ja itak, če grem pa spati ob 0.45 user posted image ). Ja, do desetih sem bila doma, potem pa sem šla gledati, kako moj in prijatelj delata v hišici in ura je bila takoj malo pred polnočjo, potem pa sem še nekaj delala in me je vrglo na rit, ko sem videla, koliko je ura.

user posted image

Skaana, vam se pa dogaja. Bravo za Alekseja in njegove prve korake user posted image user posted image user posted image . Močno držim pesti, da bo z Ateno vse v redu in ne bo potrebno obiska v bolnici. Kar se tiče tvojega zoba pa lahko rečem samo - boga.

Aleži, nismo vse na facebooku. Kar se tiče klopov, ja halo, pozimi pa klop. Komarji so pri nas doma nekaj čisto normalnega, smo jih cel december lovilo po sobi in spalnici. Me je tašča prav začudeno vprašal, kako je možno, da jih imamo toliko (po tri ali štiri na dan smo sigurno našli, pa tudi včeraj sem enega uničila po hitrem postopku.

Ugi, pri nas Manca tudi čez dan nič ne spi (no, v vrtcu je druga pesem, tam vzgojiteljica pravi, da ponavadi zaspi takoj po pravljici user posted image user posted image ). Zvečer pa gre spat ob 20.30, pa ponavadi zaspi okoli 21.

Dolina, pred nami se pa ne moreš skriti. Ti bomo toliko časa težile, da se boš že javila (če ne drugače, pa po telefonu dobiš SMS user posted image user posted image ).

Da se še malo pohvalim. Pri nas v zgornjem nadstropju imamo že položen laminat, pa tudi spodnjem (ne še čisto vse, ampak veliko). V torek pridejo meriti za kuhinjo, v četrtek dobimo stopnice, tako da se dogaja.

Dosti nakladanja za tako zgodnjo uro.

Pozdravček iz zasnežene Gorenjske

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
8.1.2009 15:06:29   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  mojčca, saj se nisem hotla pred vami skrit. Hotla sem skrit svoj RD. user posted image user posted image user posted image

Evo, Neža raziskuje, celo šteko vlažilnih robčkov je enega po enega vlekla iz škatle, ko sem jaz popravljala povezavo z internetom. Ja, nekaj mora počet punca, če je mami za računalnikom. user posted image user posted image

Saj se bom kaj več javila, trenutno imam polne roke dela z iskanjem nove službe, pa v tej službi me že rabijo in še sto drugih reči.

Bežim po Zojo, potem pa na kavico k sosedi.

Baj baj

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
9.1.2009 8:55:36   
mojčca
Jutro

user posted image

Dolina, pred nami ne moreš skriti svojega RD user posted image user posted image user posted image .

Pri nas nič novega, razen da sem včeraj peljala na servis svoj avto in prišla domov ob 20.00. Je moja mami dala spati Matica (mojga ni blo doma, mamici pa so izruvali zobe in je bla boga, ampak je zrihtala otročka), Manco pa je ravno oblačila v pižamo. Je bila Manca na robu joka, ker je tako pogrešala mamico in se me je ful razveselila, ko sem prišla domov. Preden je šla spati, mi je rekla: mami, jutri pa ne greš nikamor, tudi v službo ne user posted image user posted image user posted image . Ko sem jo nesla v sobo, pa je gospodič, namesto da bi spal, sedel v postelji in čakal.

Ja, ne vem, kaj je bilo včeraj, ampak je bil en čuden dan. Pa smo ga na srečo preživeli.

Stranka je prišla.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
9.1.2009 15:28:51   
rainbow
Olja!

Še od mene en predvikendovski pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se počutim res povoženo, pa še konferenca je drug tedenuser posted image
Ampak zdaj je dva dni frajuser posted image user posted image user posted image

Dolina, ti pa imaš pestro, pa stresno, bi rekla. Uam, da bo iskanje službe maksimalno uspešnouser posted image

Skaana, sem skoraj spregledala...ampak nisemuser posted image , bravo Aleksejuuser posted image user posted image zdaj pa bouser posted image

Mojčca, da si v službi odpočiješ, je fino; pri meni sta ultra stresna torek in sreda, ostali dnevi še grejo. Ampak ta sprememba ritma me daje trenutno. Drug teden bo že boljeuser posted image

se še kaj javim, uživajte petekuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
9.1.2009 21:46:19   
Katrin
Čer user posted image

mojčca: tvoje kavice so tako mamljiveuser posted image , da sem si šla skuhat eno pravo belo kavo user posted image

ugi: slišim, da si se potepala danes user posted image user posted image

Jutri bo Anže pihnil prvo svečko user posted image

Se kaj slišimo čez vikend user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
10.1.2009 8:29:51   
mojčca
Jutro

user posted image

Kje pa ste vse???? user posted image user posted image user posted image  Jaz sedim za računalnikom in čakam na stranke. 

Rainbow, ja, ta ponedeljek pa sem si v službi res odpočila. Drugače imamo noro, ta teden pa se pozna, da so prazniki (veliko naših strank je tujcev, državljani bivše juge in se pozna, da imajo praznike in so šli vsi "domov"). Drugi teden pa bo druga pesem in bo na hodniku spet polno strank, no, mi pravijo, hodnik bo spet "črn". 

Uživajte in izkoristite današnji sonček, čeprav je ful mrzlo. Pri nas je kazalo -14, med potjo pa tudi -17 (o kakšni vročini bi težko govorili).

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
10.1.2009 8:51:16   
ugi
Jutro,

Katrin: user posted image user posted image user posted image  ja sem se potepala včeraj user posted image

Mojčca: A ti pa danes delaš?

Pr nas nč novga, počasi sestavljava kuhinjo (bom potem, ko bo vse končano poslikala), zdravi smo (tok, tok).

Se še kaj javim
Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
10.1.2009 9:06:04   
mojčca
Ja ugi, delam danes oz. sedim in čakam na stranke. Po eni strani se ljudje razburjajo, zakaj upravne enote ne delajo ob sobotah, ko pa delamo, pa ura devet in nikjer nikogar. Bi mi bilo bolj všeč, če bi bila gužva, saj hitro mine in veš, zakaj si v službi.

Ah bo že.

Katrin, dobro praznujte Anžetov rojstni dan.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
10.1.2009 11:05:40   
mojčca
Spet jaz. Se vidi, da nimam strank in mi je dolgčas (pa tudi nobene volje za delati nimam, priznam).

Ravno premišljujem, da bi morala kupiti kakšno družabno igro za Manco, pa ne vem katero. Doma imava Človek ne jezi se, pa Domine, potem pa zmanjka idej (no, edin spomin se spomin). Katere igrice se kaj igrate????

Rainbow, zadnjič si napisala, , da se igrate Lotti Karotti - iščem na netu, pa nič ne najdem. Kakšna igrica je to oz. kako se igra???

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
10.1.2009 16:15:19   
ugi
Evo me, spet ... Mojčca sem ti danes poslala še malo mercator nalepk (te so pa še original - nenalepljene) user posted image

Mi smo se pa danes sankali na domačem travniku in je bilo super. Potem smo imeli pa kosilo po Lukovem okusu - zelenjavna juha, pomfri in solata user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa gledava album za nalepke Tomaž in prijatelji in štejeva koliko nalepk nam še manjka.

Pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
10.1.2009 21:01:34   
rainbow
Ojla!

Mi pa smo danes bili doma. Mene še vedno muči občasni kašelj, moža malček grlo boli, tak da mi nikamor ni bilo za it. Smo se igrali v neskončno, pospravili smreko, pekli kruh...

Mojčca, v Baby Centru sem jo kupila, je pa že kar stara igrca; evo, sem našla na spletni stran BC, pa še v akciji imašuser posted image , ampak zdaj vidim, da mi noče povezave aktivirat, ti jo vseeno nalepim

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=126457

menda pa zdaj je. Aja, pri nas je zdaj aktualen tudi Črni Peter, tako da se nabor širiuser posted image

Jutri pa gresta punci malo k mojima, midva pa gledat ene vrstne hiše v Račah, nizkoenergijske, ki so zdaj po zelo ugodni ceni. Sicer nisem navdušena nad vrstnimi hišami, ampak kotna bi še prišla v poštev, je ok 500m2 okoli, pa samo 4 se skupaj držijo. Bomo videli. To bi bila najlažja varianta, da hitro in brez velikih skrbi pridemo do večjega bivalnega prostorauser posted image  no ja, seveda bo letos problem prodat stanovanjeuser posted image  eh, ne vem.

Lepo nedeljo vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
11.1.2009 10:15:31   
mojčca
Katrin oz. dragi ANŽE:

1. leto je minilo, od kar si se pridružil mamici, atiju in sestrici Kaji, ter jih osrečil s svojim rojstvom in dopolnil njihovo ljubezen. Bodi zdrav, priden in vedno nasmejan tako, kot si bil do sedaj. Veselo korakaj novim dogodivščinam naproti.

Vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.1.2009 11:24:52   
ugi
Anže: Vse najboljše za 1. rojstni dan. user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bodi zdrav in vesel fant in še naprej razveseljuj mamico in atija in sestrico Kajo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
11.1.2009 21:45:59   
rainbow
Tudi od mene vse najnaj Anžetu za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
12.1.2009 8:38:24   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Katrin, upam, da ste vikend lepo preživali in da je žurka uspela. Sedaj pa doma nimate več dojenčka, ampak dva otroka user posted image user posted image user posted image .

Rainbow, hvala za link do igrice, bom šla pogledati v Baby center da vidim, kako izgleda. Mislim, da je Manca za kaj takega že dovolj velika in da jo bomo kar kupili. Ali pa bomo počakali na njen rojstni dan. Še malo, pa bodo marčevski otročki imeli rojstne dneve.

Imam stranke, čau bau.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
12.1.2009 20:36:22   
mojčca
Kje pa ste vse???

Špacka, Ugi, hvala za nalepke, res user posted image user posted image user posted image .

Smo spet na prvi strani, sedaj pa upam, da se kakšna oglasi in napiše kaj lepega.

Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
12.1.2009 21:00:11   
Katrin
Iiiiiiiiiiiiiiii,

hvala user posted image user posted image user posted image

za čestitke!

Zabava je super uspela, Anže je bil "glavni". Svoj kos torte je pojedel čisto sam user posted image , učke so se mu svetile in smejale in ko so otroci in naš ATI plesali je ploskal, plesal, se smejal ... bilo je prav luštno.

No, jutri greva prvič v vrtec ...

In, ja mojčca, sedaj imamo dva malčka user posted image user posted image

Grem gledat odvetnika ...

nočka user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
12.1.2009 21:08:44   
rainbow
Ojla!

Mojčca, kako lepo, da nas dviguješuser posted image

Ma, jaz sem šla danes celo k zdravnici in imam virozo, tak da bom 2 dni na bolniški. Najbolj žalostna je Lia, ker bodo šli njeni jutri na Pohorje se sankat. Mi itak sploh ne bi bilo za it, pri tem mrazu. Pa še popoldan. Sicer bi lahko prestala tudi vso zadevo, ampak sem letos že dvakrat tak naredila in se mi je vleklo tudi več kot dva tedna vse skupaj. Ni vredno, a ne.

Aha, da poročam še o onih hišah, ki so zelo lepe ampak okolica je user posted image , pa nisem preveč izbirčna, ampak spredaj in vzadaj dve zanikrni kmetiji, sploh ne vem, kaj so mislili tisti, ki so šli gradit te hiše, a bo sploh to kdo kupiluser posted image  tak da iščeva daljeuser posted image

Upam, da uživate zimo bolj kot mi trenutnouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
13.1.2009 7:40:25   
mojčca
user posted image

Jutro punce. A veste, da imam nov hobi, samogovori na temi marčevke 05 (no, kdaj pa kdaj se oglasi še kakšna druga user posted image user posted image user posted image ).

Katrin: ja normalno, da je Anže moral biti glavni , saj je bil njegov dan. user posted image user posted image user posted image  za pojedeni cel kos torte.

Rainbow, pozdravi se. Tudi jaz sem čisto boga, grlo me boli, kašljam in to se vleče že od 22.12. Ja, to je pa to, ker hodim v službo, popoldan imam rezervirano za otročka, zvečer pa pospravljam, perem, obešam cunje in to je to. Spati pa hodim tudi bolj pozno, tako da mi še spanca primankuje.
Kar se tiče hiške, če vama ni všeč, kar počakajta. Ko bosta našla tisto čisto pravo, bosta takoj vedela da je to to.

Danes pa pridejo k nam izmeriti za kuhinjo in februarja naj bi bila že narejena user posted image user posted image user posted image . Do konca tedna pa pridejo montirati še stopnice, komaj čakam.

Grem počasi delati.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
13.1.2009 8:42:41   
ugi
Jutro,

Mojčca Mmmm, kako mamljive kavice nam pripravljaš ... user posted image

Jaz sem že drugi dan letos v službi, je že sper norija in ful dela, ker je ena na bolniški in en na dopustu, tako da sem bila včeraj spet do 6ih zvečer. user posted image

Rainbow: Uspešno iskanje naprej in vem, da bosta našla sanjsko hišico za vas. user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš.

Katrin: Lepo, da ste tako uživali - sploh pa Anže saj je bil to njegov dan. user posted image user posted image user posted image Kako pa napredujejo garderobne omare v spalnici? Pri nas bova mogla počakat na kakšen EURO, da bomo nadaljevali s kuhinjo. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
13.1.2009 11:49:23   
rainbow
Ojla!

Hvala, punciuser posted image

Mi smo kar vsi doma (mož ima še dopust), punci nekaj kašljata, tak da vsi jemo vitamine in pijemo čajčke. Da to zajezimo, preden naraste v kaj hujšega.

Mojčca, prav imaš. Gledava pa tudi parcele. Ugotavljava namreč, da imajo novogradnje zelo malo zemlje okoli, pa še klasično s grajene, midva pa bi imela toplotno črpalko in kakšen itong al kak se že reče. Tak da tudi gradnja pride spet v poštev.
Vi pa ste že čisto proti koncu, superuser posted image user posted image  kako sta se zdaj odločila glede kuhinje? sem očitno pozabila.

Lep dan in bodite zdraviuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
13.1.2009 18:04:04   
Špacka

Ojla user posted image

Moja dva sta na plesnih, tako da lahko v miru napišem par besed, brez da me kdo preganja iz računalnika user posted image user posted image

Mojčca ni za kaj, samo da ti pride prav.....aja glede morja.....letos obstaja velikaaaa verjetnost, da se končno srečamo na morju, ker menjamo termin za morje....meni sicer ni preveč všeč, samo v moji službi imamo kolektivni dopust in kaj preveč spreminjat ne morem, tako da se vidimo prvih 14 dni v avgustu user posted image

Katrin kar ne morem verjet, da je Anže upihnil prvo svečko.....kako sta pa preživela dan v vrtcu?

Ugi tudi počas se daleč pride user posted image  

Rainbow naj vam čajčki in vitamini pomagajo user posted image

Danes sem bila v vrtcu na govorilni uri....ojej....prava trma je tale naša prinčipesa.......trmari, ne uboga, vedno jo je potrebno čakat, pri jedi govori, nima motivacije, vsega se takoj naveliča, rada se zmuzne pri pospravljanju.....še nekaj takih cvetk sem slišala...nič kaj vzpodbudno, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ja, bo že....lep večer

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
13.1.2009 19:45:02   
Dolina
Da hitro izkoristim pomoč moje mami, ki zabava obe čebelici. Robert pa končuje novo, veliko, lepo posteljo za Zojo, ki sta jo sama pobarvala. Iiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Pri nas je prav naporno, ampak kje pa ni? user posted image  Zoja ima neko virozo, ki upam, da hitro mine. Neža noče in noče sama spat tako, da noči in dnevi so user posted image user posted image user posted image user posted image  Čez dan mi spi po pol ure, prvo bujenje ponoči pa že pred polnočjo. Naprej ne bom tazlagala, ker mi gre kar na user posted image . Se je pa začela na nogice postavljat (od same trme, ko jo pustim v postelji samouser posted image ).
Moji razgovori za novo službo zaenkrat niso bili uspešni. Po eni strani fajn, ker si ne predstavljam, kako bom delala 8 ali več ur ob tem ritmu spanja.

Tolk na hitro o nas.

Anže, vse najboljše za tvojo prvo svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da si jo en dva tri upihnil. user posted image user posted image user posted image

Rainbow, uspešen lov za hiško.user posted image user posted image  S prodajo pa letos res slabo kaže, mi moramo tudi stanovanje v Lj prodat in mi že vsi govorijo, kako je slabo na trgu. Bomo videli, kaj se bo dalo iztržit.

Mojčca, hvala za kavice in samogovore. Dobro ti gre.user posted image user posted image

Špacka, jaz pa ne razumem vaših vzgojiteljic? user posted image  Zakaj pa tebe "sekirajo" kaj in kako se tvoja prinčipesa noče prilagajat? Saj Zoja je podobna, pa mi enkrat niso rekle kaj na to temo. Vedno slišim, da se bomo že same zmenile. Jaz se ne bi nič sekirala na tvojem mestu, važno, da se imata vidve doma lepo.user posted image user posted image user posted image

Nč, moram letet, Neža je že prav glasna....kako je že to: samo ena je mati!user posted image

Nočko, drage moje marčevke, pogrešam čveke z vami.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.