|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
30.11.2008 20:52:54   
Skaana
user posted image

drage moje, ja hvaaaalaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem hotela, da smo sami, in sem micenemu zjutraj spekla nutelino torto, pa darilo smo mu samo mi trije oz. atena prinesli točno ob 9.28 ko je bil rojen. Potem smo se malo poslikali in to je to.

Danes pa je bil žuuuuurrrrr. Zdaj je mali zaspal, ju3 pa obljubim, da mu pokažem veše čudovite čestitke. Ziher bo presrečen (medvedka puja ima rad user posted image ).

Nič, bežim še pospravljat iz mize. Pa obljubim, da dam slikce v album in vam sporočim geslo.

Pa pa, zlate ste user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.12.2008 12:53:52   
aleži
user posted image  

skaana krasno je brat, da ste se imeli lepo in uživali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.12.2008 19:36:06   
Dolina
Dragi Aleksej, z malo zamude, pa toliko bolj iz srca, vse najboljše in bodi še naprej tak nasmejan sonček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, želimo ti vse najlepše in najslajše in lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.12.2008 14:14:19   
mojčca
user posted image user posted image Dan punce

user posted image

Se že kar nekaj časa nisem javila, imam gužvo.

Sva bili prejšnji teden z Manco pri logopedu in lahko samo pohvalim njen odnos. Najprej naju je vprašala, zakaj sva sploh prišli, pa sem ji lepo povedala, da naju je poslala ortpedinja. Je rekla, da kar se tiče črke R, da ima časa do petega leta in je bila začudena, zakaj sva sploh prišli. No, potem pa va prišli do tega, da je v njeni diagnozi napisano, da je hipotona in pravi, da za take otročke je pa skoraj boljše, da pridejo čim bolj zgodaj. Drugače se mi je pa po dolgem, dolgem času pri zdravniku končno zgodilo, da je nekdo Manco ful pohvalil. Ja, priznam, se mi je zdelo ful dobro user posted image user posted image user posted image . Kamor koli grem, npr. v razvojni, vedno poslušam kaj je narobe oz. je pohvaljena ampak bolj tako, tako. Logopedinja pa jo je ful pohvalila, je prosila sestro, da ji prinese rezultate testiranja pri treh letih, ker jo je zanimal rezultat. In mi je rekla, da je naša punca za svoja leta zelo pametna, celo nad povprečjem. Ja, sem se kar potolažila, če kao zaostaja pri npr. telovadbi (saj je živahna, pa vse, ampak jo recimo ne morem postaviti na rolerje oz. bo imela ful težav, ker tam je potrebo imeti res dobro ravnotežje), bo pa mogoče bolj nadarjena vsaj za učenje. Pustimo se presenetiti.

Skaana,  z zamudo, ampak iz srca želim vse najboljše tvojemu lepotcu za prvo svečko, ki jo je upihnil. Želim mu zdravje, veliko razposajenosti in brezskrbno otroštvo.

Aleksej, samo zate

user posted image

Še eno vprašanje zate Skaana. Kje je možno videti slikice vaše kuhinje???? Trenutno sva v fazi iskanja kuhinj, pa sem si želela še enkrat ogledati slikce, pa jih ne najdem. Če bo vse po sreči, greva v petek v Panles, da si ogledava kuhinje. Ena nama je kar všeč, je pa kavne barve.

Katrin, no, tudi od tebe rabim pomoč. Si enkrat prilepila slikice vaše ograje oz. stopnic, pa tudi teh slik ne najdem. A lahko še enkrat prilepiš slikce, plisss????

Rainbow, tudi tebi malo z zamudo, ampak iz srca. Vse naj, naj, da se ti uresničijo skrite želje, da bi bili otroci pridni, mož pa še bolj, user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Grem delati, pa se javim če bo vse po sreči v večernih urah.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.12.2008 21:49:07   
Katrin
Ojla,

mojčca, lepo te je ponovno slišati user posted image

Bom prilepila slikice, samo jih imam na drugem računalniku user posted image  In veliko sreče pri izbiri nove kuhinje user posted image

Vse ostale, lepo mi bodite user posted image

nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.12.2008 6:44:40   
mojčca
Jutro. Jaz sem pa danes tako zaspana, pa nič se mi ne da, pa cel dan bom v službi. Tko je to, nič ne morem.

Tukaj imata kavico, pa še en rogljiček za zajtrk.

user posted image

Pokukam sem gor kasneje, da vidim, če ste kaj novega napisale.

Uživajte in izkorisite popoldanski sonček, ki ga napovedujejo.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.12.2008 10:55:46   
Skaana
user posted image

naredila sem album, ve ste itak vse moje prijateljice, tako da si ga kar oglejte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Še eno vprašanje zate Skaana. Kje je možno videti slikice vaše kuhinje???? Trenutno sva v fazi iskanja kuhinj, pa sem si želela še enkrat ogledati slikce, pa jih ne najdem. Če bo vse po sreči, greva v petek v Panles, da si ogledava kuhinje. Ena nama je kar všeč, je pa kavne barve.

spletnik sem zaklenila, danes moram nekaj delat za službo (sem sama iskala user posted image ), ju3 pa ti pošljem slikco zdaj čisto opremljene kuhinje (če bi ti danes, bi me blo sram, ker je bomba user posted image ). Za zdaj pa kakšna je bila pred letom dni.
user posted image

Ali pa več slik tule. Drugače pa misliš verjetno Panlesovo Amadeo, kar tri poznam, ki jo imajo, so zadovoljni, le ostalo pohištvo je pa izredno težko zraven izbrat, ker je pult takšne posebne čokoladne barve. Eni naši znanci so potem rešili zadevo tako, da so dali kar pri Panlesu delat še element za pod tv (če bi meni nardili, bi prišel cca 400€), za mizo so pa dali rezat delavni pult in mizarju narest noge. Pride pa svetovno itak potem. Le da meni malo pusto, a sto ludi, sto okusov...

Joj, bežim, spet ne bom sfolgala.

Aja, Aleksej bi skoz gledal vaše čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil Skaana -- 3.12.2008 11:02:50 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.12.2008 11:11:53   
fipi
Ojla!

Po dolgem asu se vam na hitrco oglaam. Mi smo zaenkrat uredu. Nejc sicer e 2 meseca nekaj kalja ampak ni kaj hujega. Mene tudi e 2 dni boli in pee grlo, za znoreti. Sem pa v guvi doma in v slubi. Doma je kot e bi bomba padla. V slubi pa imamo e 2 meseca inventure user posted image . Sem pa ful srena, da sem e za Miklava in Boika vse nabavila.

Vsem slavljencem elim vse naj naj naj.....

Drugi kaj ve....., ker me delo aka, iz kupa papirjev sploh na monitor user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.12.2008 11:13:17   
fipi
Ne vem zakaj mi ne delajo sumnikiuser posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.12.2008 11:18:12   
fipi
Kaj sem to za ene klobase napisala. Zadnji stavek sem mislila napisati
Drugic kaj vec,...... ker me delo caka, iz kupa papirjev sploh na monitor ne vidim

Saj mi oprostite na tej klobasi...... , user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
4.12.2008 20:03:12   
Dolina
Čer,

da nas mal dvignem, vse smo nekam mrknile....
Danes sem uspela nabavit mal za Miklavža, za Božička je zmanjkalo časa. Grem jutri še enkrat. Drugače smo ok, razen tega spanja ne poštimamo z Nežo. Sedajle se dere na polno. Tak je radovedna, sama pa še ne ve zaspat tako imamo zabavo. Sem ugotovila, da me je res čist "okupirala", brez mene praktično ne spi. user posted image  Včeraj se je zbudila že ob desetih in sem jo podojila in dala nazaj v njeno posteljico in je bil tak jok. Sem probala vztrajat, pa sem po 20 minutah dretja popustila. Pri meni je zaspala (priklopljena), potem pa se je zbujala na dve uri do jutra. 
Držte pesti, da mi uspe it drug teden na Cetinskega, mal je prezgodaj, da bi Nežo dala spat od sedmih. Mogoče mi le uspe, prav rabim mal odklopa, ker se je ta mesec začel kar grozno. Rabim razvedrilo.
Fipi, tvoj mail je bil prav zabaven...user posted image user posted image

Skaana, prav fina torta, mnjami... In Aleksej je cel korenjak. Atenka pa prav fletna sestrica.

Mojčca, želim ti, da boste našli tisto ta pravo kuhinjo. Meni je od Skaane izjemno všeč.

Rainbow, a spet teste popravljaš? Tak si pridna!

Kam ste se pa ostale skrile?

Nč, moram posredovat....

Nočko

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
4.12.2008 23:06:18   
rainbow
Čeer! Samo pozdravuser posted image user posted image  jutri pa je petek, se javim konkretnouser posted image  lepo spančkajteuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
4.12.2008 23:37:31   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Čeer! Samo pozdravuser posted image user posted image  jutri pa je petek, se javim konkretnouser posted image  lepo spančkajteuser posted image user posted image

Tole si pa tako dobro napisala, da se samo podpišem user posted image
nočka 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.12.2008 13:51:39   
ugi
Ehey, no danes nas pa jaz dvigujem ... user posted image user posted image user posted image sej ne vem kaj naj napišem, smo OK, smo meli pa ful gužvo zadnje dni v službi, tako da sem delala po cele dneve. Vmes sem pa še v vrtec na razne sestanke skakala. Sem predstavnik staršev za svet staršev vrtca in je bilo ta teden kar pestro. Zdej moram pa nujno na en sestanek ... se javim kasneje ...

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.12.2008 22:16:50   
rainbow
Ojla!

Kot obljubljeno, čeprav sem ultra utrujena, ampak vseenouser posted image

Gužva v službi se počasi umirja, čeprav bo do praznikov še vseeno pestro. Ampak jutri si bom vzela popolnoma fraj. Odklop, v glavnem.

Dolina, če ti uspe na Cetinskeg, še za mene uživaj. A je v LJ? Midva se sploh nikamor ne spraviva, pa bi se že lahko.

Skaana, super kuhinjo imateuser posted image user posted image  midva sva se pa odločila, da prestaviva temo izboljšanja bivanjske situacije za kako leto. In v tem času še malo privarčevat.

Mojčca, pa seveda je Manca super okuser posted image  veš koliko športov še obstaja, bo pač izbrala kaj ustreznega.
ps maš pa super slikce s kavami, mi skoz lušte delašuser posted image

Ugi, prava business womanuser posted image

naši punci sta ok, Lia prehlajena ampak brez vročine, danes sva bili pri zobozdravniku in ima super krasne zobe, sem bila tako ponosnauser posted image ; Enja pa je ultra faca, kot vedno. Danes smo okrasile smrečico, potem pa sta šli še z atijem v mesto po čokoladice za na drevo. Noben dež ali prehlad ju ni ustavil.
ok, možgani ne sproducirajo nič več pametnega, torej, lepo se imejte, uživajte vikenduser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.12.2008 23:23:44   
Skaana
user posted image

Kuhinjo sem poslikala, bom nardila en albumček, da boste videle, kako je zdaj bolj "živa" user posted image user posted image user posted image Pa malo sem jo okrasila, zdaj pa več ne utegnem. Punce, jaz komaj sama sebe lovimuser posted image .

Nekaj sem nardila za službo vmes - mi je super ratal, sem kar ponosna user posted image . Pa skoz me neka viroza lovi, pa še uspešno bežim pred njo. Atena je končno po štirih mesecih dobila vabilo za testiranje za alergije konec januarja user posted image . Prejšnji mesec se mi je "izmuznilo" plačilo vrtca, pa tako sem se veselila, da bom končno porabila manj kot zaslužim user posted image . Pa ravno zdaj, decembra.

Aja, kaj boste kaj kupili za božička? Jaz sem za miklavža kupila Ateni Sneguljčico 3D (njena najljubša pravljica) in je čisto navdušena.
user posted image user posted image
Za dedka mraza si pa želi my little ponyja, čeprav ima že doma dvauser posted image Ali pa Winxico pravo s krili user posted image . Jaz bi pa tako rada kaj bolj didaktičnega kupila. Aja, ima kateri od naših sončkov doma malega vedija? Kako se obnese? Jaz Atene sploh ne pustim za računalnik, čeprav ima interes, a meni se zdi še premajhna za to. Potem pa slišim od drugih, da že igrajo tri letniki razne igrice na internetu. Kaj pa vem... Kaj pa ve mislite?

Ejejej, koliko je že ura. Nič, eno na noč vam želim, pa vas ju3 komentiram, prav? (grem še album s kuhinjo na hitro narest).

< Sporočilo je popravil Skaana -- 5.12.2008 23:28:00 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.12.2008 17:27:50   
Skaana
user posted image

ja kje pa smo???

Eh, jaz spet nimam časa. Grem na 15letnico valete. Kooonnnčččnnnnoooo nekam. Dolina, zate tud držim pesti, da ti uspe it na koncert. Nič, bežim...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.12.2008 11:07:38   
ugi
Živio,

mi mamo skoz gužvo. To je noro! Včeraj je imel Luka predstavo, potem je pa Miklavž prišel in je bil čist navdušen. Sem ga prašala, če mu je bila predstava všeč, pa je reku da ne k ni bilo vlakov user posted image . Jo je pa sicer z zanimanjem spremljal. Najbolj je bil vesel darila - je dobil knjigico o vlakih. user posted image  Pol smo bili pa še k mojim in Izijevim povabljeni in je dobil ful enih daril (kinderčke, čokoladke, piškote, pa enega malega bagerja, pa palerino za ustvarjanje, in puzzle) Je bil zelo vesel.

Rainbow: O, lepo da imate že smrekico. Mi jo bomo tudi danes naštimali. user posted image   Bravo za Lio, da ima tako krasne zobke. Luka pa nima sreče. Ima po meni zobe in ima zgornje enke preblizu, tako da mu moram čistiti z nitko, pa ima že vseeno začetek kariesa. user posted image

Skaana: Jaz Luka nič ne spustim za računalnik, pa tudi nima nekega interesa. Edin če bi bili vlaki, to bi pa bilo zanimivo. Včasih mu pokažem kakšen video od vlakca Tomažka na youtubu.

Dolina: Držim pesti, da boš prišla na koncert Cetinskega user posted image .

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.12.2008 20:35:30   
rainbow
Čer!

Skaana, kaj pa vem, naši dve nimata Vedijev, res pa je, da sta poleti fuul igrali igrice na netu, najprej je znala Lia (od teh risank, recimo Jagodka, Fifi ima luštne, Nodi tudi), in zdaj miško obvlada tudi Enja, čeprav ju je minil interes (hvala boguuser posted image ), pa res je, da parkrat ni šlo igrat. Od teh boj pametnih iger imata recimo radi puzzle, tudi Enja sestavi tam 30kosov, Lia več. Pa Človek ne jezi se, čeprav Enja ne zdrži do konca, ampak ok. Pa zdaj sta aktualna neka dva angleška programa z risankami, in znata obe štet do 10 v angl.user posted image  po moječe kupiš tisti začetni Vedi, ne bo napačno.

Kje pa so vse ostale? Očitno je gužvauser posted image

Mi smo danes šli na drsanje, čeprav je Lia prehlajena in tudi mene boli grlo. Ampak mislim, da ne bo hujšega.V torek imamo v službi dedka mraza, tak da moramo bit zdraviuser posted image

nič, delo še čaka, uspešen začetek tedna vsem in zdravja user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.12.2008 21:15:51   
aleži
končno mi je uspelo priti do računalnika, saj ga je možek rihtal, ker je šel user posted image

V petek in soboto je imel Žigec plesni nastop in prišel je tudi Miklavž... Tako sem bila v user posted image  ko sem ga videla plesati, kot pravi user posted image . Prav presenetil me je user posted image user posted image user posted image
Pa še slikico vam pošiljam mojih dveh sončkov in plesalca

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem katere greste malo se oddahnit od moža in otrokuser posted image user posted image user posted image

lahko nočka sem

se beremouser posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 7.12.2008 21:16:17 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.12.2008 22:30:53   
NiLe
čeeeer punce moje ... joj, kako grozna sem, k se nič ne javim, kaj??? Ampak nekako mi zmanjkuje časa, energije, včasih tudi volje ... Tudi tale vikend je bil pester, saj je možek cel vikend delal in s tremi škratki ni lahko. Pa saj ne bom jamrala, sej se da, pa malo se gremo potepat in je takoj lažje ... pa najbolj pomembno: da smo zdravi, ker če bi bili še otroci bolani, pol bi bilo hudo.

Dolina; upam, da ti uspe iti na Cetinskega ...

No,  tale teden si bom tudi jaz privoščila kar dva izhoda in se zelo veselim, da malo oddahnem in se sprostim v dobri družbi, glasbi in plesu ... ju3 grem na show Briljantina, v petek pa na Cetinskega user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da možek lepo porihta najine sončke.

Skaana; komaj čakam na fotke kuhinje ... kako je bilo na obletnici? Aja, računalnik Vedi; lani ga je NIk dobil za božička in je kar dobra zadeva ... drugače pa pri nas ni kakih hudega zanimanja za tapravi računalnik. Nik igra kakšno fuzbal tekmo, Lea pa Človek ne jezi se ... sem prav vesela, da nista zaintereseirana za rač.

Zdele se pa nekaj oglaša iz spalnice user posted image ... če mi ne uspe priti nazaj, vam želim prijeten teden in obljubim, da se pogosteje oglasim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.12.2008 9:10:14   
Špacka

Jutro!

Očitno se vsem nekaj dogaja, ker smo bolj redkobesedne, ampak tako je prav, važno da smo zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo v stanovanju bombo, ker bomo preuredili dnevno sobo, pohištvo smo čez vikend sestavili, imamo pa osvetljene police in zdaj je potrebno naredit v steno kanale, da skrijemo kable, potem pa vse skupaj prebelit....eh, bo že....ampak vam moram povedat, da se ne sekiram, ker delam samo še drugi teden, potem pa imamo kolektivni dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako bo več kot dovolj časa, da vse uredim.user posted image user posted image user posted image

Dolina in Nile uživajta v prostih izhodih user posted image

Aleži tako kot si se ti počutila ob plesnem nastopu Žigca, se bom jaz prihodnji teden, ko ima Lina prvi plesni nastop, že komaj čakam.

Skaana kako je bilo na obletnici? Ste se prepoznali? user posted image user posted image user posted image

Z Lino sva bili na dveh gledališkim predstavah, eno so si ogledali z vrtcem, in ji je prav zanimivo, edino, ko smo gledale Trnuljčico ji ni bilo jasno, kje je tista lepa princeska, ki je bila naslikana na plakatu, v predstavi je pa ni bilo.user posted image user posted image user posted image

Ena je spraševala glede računalnika, ne vem ali naj bom ponosna ali jezna.....ampak Lina obvlada.....vsako jutro pregleda vreme, skrbi jo dež in grmenje, ker tega ne mara user posted image user posted image user posted image   prestavlja ikone, pač ima svoj sistem, kako mora bit, rada ima tisti igrico, ko je potrebno sestavit torto, ali pa igra spomin, obvlada msn....očitno res velja tisto, da jabolko ne pade daleč od drevesa....
Za božička želi računalnik z miško, samo malo me skrbi, če bo sploh zadovoljna, ker bo ugotovila, da to ni tak računalnik kot je ta....user posted image user posted image

Kaj boste pa ve kupile?

Grem, moram it izbrat barvo za beljenje user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.12.2008 9:21:24   
mojčca
Jutro punce. Kavicaaaaaaaaaaaaa

user posted image

V petek sva bila v Panles (o cesti ne bom izgubljala besed, ker je bilo noro, dež, ljudje so vozila po avtocesti 80 ali 92), ampak v salonu so bili pa noro prijazni. Sva bila tam več kot dve uri, tako da se nama je nazaj že ful mudilo, ker je imela Manca terapijo, na koncu jo je peljala babica, moj oče pa je med tem časom popazil na Matica). Ideje so imeli ful dobre, danes pa naj bi nama po mejlu poslal zrisano, kako naj bi vse skupaj izgledalo in seveda ceno. Pustimo se presenetiti.

V soboto sva bila na 30-letnici, tako da je bila nedelja kar naporna (če sva prišla domov ob 5 zjutraj). Popoldan pa smo imeli Miklavža (v soboto), Manca je bila ful navdušena, Matic pa se je prestrašil dveh pingvinov (so igrali igrico) in je že takoj na začetku začel ful jokati. Ko sem mu je po dolgem času končno uspelo umiriti, pa je prišel Miklavž in je bilo spet polno joka. Ko je pa dobil bonbon, potem pa je kar plezal po stopnicah in hotel na vsak način do Milavža.

Danes ob 17.00 pa imamo pri meni v službi obisk Božička. Ja, je tale december kar pester.  V službi bo Manca dobila blagajno + kitaro. Ja, smo si samo lahko po katalogu izbrali darilo v vrednosti 25 EUR.

Dolina, držim pesti, da ti uspe iti na koncert.

Skaana, kako je bilo na obletnici valete??? Sigurno ful luštno, ste se lahko načvekali in obujale spomine na stare čase.

Ugi, pri nas je pa Matic navdušen nad vlakcem Tomažem in me non stop vleče pred televizijo in oponaša vlak ter čaka, da mu prižgem dvd. NO, sedaj ga je začel prižigati že sam.

Aleži, Žiga je pa tako "zrihtan" na slikici, kot pa bo šel na kakšno slavnostno večerjo.  Sta pa ful luštkana oba.

Špacka, lepo, da si se javila. Sem se pa nasmejala tvoji izjavi, ko si napisala, da Lina obvlada računalnik in vsako jutro pogleda, kakšno bo vreme. Ja, eden pač mora biti na tekočem, kakšne so vremenske razmere user posted image user posted image user posted image .

Grem delati naprej, pa če bo vse po sreči, se še kaj javim.

No, ko sem začela pisati tale roman je bila ura malo čez sedem, sedaj pa vam namesto dobro jutro lahko rečem kar dober dan user posted image .

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.12.2008 10:01:56   
Anja_Blaz
Po dolgem času mi je uspelo prit na ringarajo in našla sem to temouser posted image .......a se lahko pridružim....imam sineka ki je rojen marca 2005......

Anja....03/02/2003
Blaž....17/03/2005

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
9.12.2008 10:21:40   
mojčca
Oj Anja_Blaz. Ti se nam kar pridruži, si dobrodošla. Več nas je, bolj je veselo.

Bi bilo pa dobro, da napišeš kaj o sebi oz. tvojemu sineku. Iz katerega konca pa si, če ni skrivnost??

(odgovor članu Anja_Blaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.