Skaana
|
No, mi pa (še) nimamo snega. Jaz ga obožujem, pa tudi Atena ves čas sprašuje, kdaj bo lahko snežaka nardila. Sam vprašte me potem, ko bom morala kidat prvič v novi hiši (smo zadnji v ulici, zdaj si pa predstavljajte . Katrin, katero knjigico pa je Kaja "prebrala"? Jaz bi tud nekaj sistematičnega z Ateno začela, pa ne vem, kako se naj lotim. Pri nas v vrtcu predvsem pojejo. Dolina, pa ne no spet . Bejži, bejži stran... Naša Atena skoraj nikoli ni bila v takšni fazi spraševanja, da bi ponavljala vprašanja. Tako da tu ti ne morem pomagat. Poznam pa občutek po tistem, ko se zadereš nad otrokom . Joj, takrat bi se najraje razjokala. Ampak žal nismo stroji in imamo tudi slabe urice . Rainbow, a kar pomagali sta ti punci pri čiščenju . Ja super. No, pri nas pa je to španska vas. Mami je za vse . Pa saj mi pomaga, sam kakšnega efekta ni, pa ona bi delala same takšne stvari, ki so še pretežke za njo (npr. sem ji pustila, da razbije jajco, in ona je uddaaarrrla, da je vse staklo mimo in po njej... Potem ji dam drugo, ji razložim, pokažem. Ona pa spet . Pa še tretjič.) No, potem mi je pa že jajc bilo škoda . Upam, da se v četrtek spomnim nate. Še ena strelka . Aleži, joj pozimi pa Primorcem nič ne zavidam... Sem en zelo zmrznjen človek, ki ga veter zelooooo moti. Upam, da Sara čimprej dobi zobke. Alekseju spet nekaj raste, zdaj sem že pogruntala znake. Punce, naš fant že ima deset zobov in sumim, da mu spet štirice rastejo še zgoraj . Nič, mi imamo še vedno probleme z uspavanjem zvečer. Sem vprašala v vrtcu, kako spi tam in so rekle, da brez problema, da tudi takoj zaspi . Doma pa ne in ne spat podnevi. Pa je niti ne silim.No, danes je zaspala ob pol desetih, po kopanju in pranju glavice. Jutri bo pa spet zelo težko vstala . Drugače je pa spet začela bit izredno ljubosumna. Po novem ima foro, da noče v vrtec (ker ve, da sem z Aleksejem jaz doma). Pa vse moram jaz počet, še oblačit zjutraj, ker vidi, da Alekseja... Eh, upam da bo to kmalu mimo in da se bosta vsaj za silo kdaj skupaj tudi igrala. Nič, grem spat, ker sem čisto hin. V hiši nam je eksplodirala bomba, a me bo vse do jutri počakalo... Na noč .