Dolina
|
Čer, jaz se na hitro javim, nas mal dvignem...potem pa grem spat. Drage moje, men se počasi rola ta moja mala princeska je sicer tako zelo pridna in dobrovoljna, ampak kar se pa spanja tiče, sem pa v riti - pardon izrazu. Ob osmih zaspi, potem pa prvi alarm ob ebajstih in potem na dve uri do jutra!!!! Jaz komaj vstanem zjutraj, da ne govorim, kako težko je popoldan, ko je Zoja doma in se je treba igrat, jaz bi šla pa najraje spat. Katastrofa. Če neže ne vzamem k sebi in je ne podojim, se bo drla dokler ne bo vse pobruhano. Nič ne pomaga, tud če zraven pojem, jo božam... nič. Smo jo dali k Zoji v sobo, nič boljše. Jaz ne vem kaj ji je, malo pa sumim, da je res lačna. Ker je kot mali ptiček, imava 8-9 obrokov čez dan, pol od tega se dojiva, pol pa GH. Poje pa slab dcl na obrok. Kako naj jo pripravim, da bo pojedla več? Enostavno, ko se njej zazdi, da je sita, noče več in potem bi čez eno uro spet jedla. Se mi pa zdi, da je mal na mleko občutljiva, ker je vsa lisasta okrog ust, ko je jogurt, ali skuto... Ampak samo eno uro po obroku, potem vse zgine. In samo okrog ust. Tako, da se tega kar mal izogibam. Par jogutrov ji pa ustreza, sem kot en detektiv. Sem pa presenečena nad Zojo, ker jo ponoči sploh ne sliši. Čudno. Mojčca, Zoja me tudi popravlja, kaj ne bo obleka in si gre po drugo, če sem "narobe" prinesla. Tako da drži se.... Pri nas imajo tudi plesne v vrtcu, Zoja je navdušena in seveda ji moram ta dan oblečt kiklico. Drugače imajo pa še lutke (če želiš, mi smo jih vzeli, ker jih Zoja obožuje) in pa knjižni nahrbtnik (ampak so letos dali "preodrasle" knjigice notr, Zojo sploh nič ne zanima). Nekaj je... Modrooka, Špacka lepo vaju je brati. Ostale boste drugič na vrsti. Zdej pa res že komaj gledam, grem v mižule.... Nočko
|