Špacka
|
Ojla punce! Še malo glasu od mene po dolgem času, sem imela malo odklopa, potem pa se človek kar ne spravi več, da bi kaj napisal..... Kja smo vse delali v tem času, oz.kaj delamo..... - imeli smo trgatev, ki je hvala bogu minila zelo hitro, Lina je bila glavna šefica v kleti, je bil dedi tako ponosen, da se nekdo zanima za vinograd, ja pa ja...... bo videl čez nekaj let - bili smo v živalskem vrtu, smo šli pogledat nove žirafe, čeprav Lina ni imela nekega potrpljenja za gledat, smo morali biti kar hitri, vse do igral, potem se ji ni pa nikamor mudilo - v vrtcu je super, letos imajo temo športniki, imajo miško Neli in žabca Cezarja, ki jim pomagata pri športnih dejavnostih, imajo svojo pesmico- himno, imeli so že en potep, seveda obvezno s sabo sendvič in sok, Lina je bila dva dni na trnih, da ne bom pozabila tega Letos so se v Linini skupini odločili za ta Unicefov projekt punčka iz cunj, s tem da bodo naredili dve punćki, ena bo šla na dražbo, druga ostane v skupini, in potem bo to punčko vsak vikend eden od otrok odnesel domov, kjer skrbi zanjo, zraven starši pišejo dnevnik, otrok kaj nariše, lahko se prilepi fotografija, če se v tistem času kam gre..... - bralna značka je pri njih že stalnica, vendar letos morajo prebrati 4 knjige, lahko tudi kakšna pesmica, po svojem okusu, lani je bilo določeno. - imeli so kostanjev piknik, kostanj smo morali nabrat sami, tale kostanj je letos minil tako hitri, da se ga sploh nisem najedla nič za to, kakšna kila bi itak lahko šla dol - Lina ima letos abonma za gledališče, zadnjič je bila prva predstava Trnuljčica, ta naša punca prav uživa, potem pa vidi še kakšnega prijatelja, je pa sploh zakon - 1x na teden hodi v plesni vrtec, pri nas se itak non stop pleše, zelo, zelo uživa, kar ne more dočakati torka, ko so plesne - z zdravjem nima težav, že trkam, sem jo pa vseeno začela kopat 1x na teden v kopeli materine dušice, je pa tako hecna, ker ji rečem, da mora 15 min ležat v bani, s tem, da se naj obrača in trebuha na hrbet, potem se pa dere iz kopalnice :mami, mami, takole?" Uh, koliko je že ura, moram po Lino, se še kaj oglasim pa, pa
|