|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
23.6.2008 20:19:55   
bt08
Tukej so pa slikcie še,bolj amaterske,tiste prave pridejo po dopustu!

http://www.moj-album.com/uredi/tobaoz/

Zdaj grem pa k možičku se mal stisnt!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.6.2008 9:07:05   
mojčca
Punce, spet smo padle na drugo stran.
Barbara, super slikce, lepa nevesta si bila user posted image user posted image user posted image .

Dolina, uživajte na morju, načofajte si, spočila pa se boš takrat, ko bodo otročki malo večji in se bodo sami zaigrali na plaži, ti pa si boš v senčki lahko v miru privoščila kakšno pijačo.

Aleži, ja, naju z Maticem res ni na nobeni sliki, ker so bile slike večinoma posnete takrat, ko so šli na kosilo, midva pa sva bila tam kakšnih 10 minut, potem pa sva morala iti.

Rainbow, no, kako je sedaj z Enjo in njeno bezgavko. Ali sta bili pri zdravniku????

Danes pa pride domov Manca, komaj čakam.

Se javim pozneje, greva sedajle z Maticem v Kranj v trgovino. Sva bila pa včeraj spet na kolesu in je bil ful zadovoljen, malo manj pa moja rit, ki me boli ko 100 user posted image  kljub temu, da imam dobro podloženo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.6.2008 9:55:32   
fipi
Ojla!

Uf danes bo spet vroče. user posted image  Vas pozdravim. Sem brala, da ste se ful lepo imele na srečanju. Meni pa očitno ni sojeno, da bi vas spoznala. user posted image

Barbara.a: malce z zamudo ampak iz srca tebi in možeku, veliko sreče v zakonu, ljubezni, da se vama izpolnijo vse skrite želje.

Dolina: uživajte in se načofotajte na morju. Jaz že komaj čakam, da odrinemo.

Mi smo drugače uredu. Sedaj ko je vročina se hladimo doma v bazenu.  Včeraj sem bila na zaključku šolskega leta. Ma naša Sara je v 1. razredu bila ful pridna.user posted image  Upam da bo tako naprej.

Fajn bodite,

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.6.2008 12:04:32   
Špacka

Dan user posted image user posted image user posted image

Očitno mi ni usojeno, da bi vas spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image  škoda, samo sem povedala Špacu, da naslednjič grem, pa če sekire padajo z neba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bili na Soči, rafting in kanyoning, rafting je zakon, na kanyoning pa zaenkrat ne bi šla user posted image user posted image user posted image user posted image  taka avanturistka pa nisem user posted image user posted image user posted image user posted image  Špac je bil, sicer ne vem od kje mu pogum....moja sestra je izjavla, da odkar se je odločil z mamo poročit, mu nobena stvar ni težka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno, da ste se imele fajn, slikce lepe, otroci lepi, ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image  ve pa tudi, še dobro, da so bila spodaj napisana imena, drgač ne bi vedela katera je katera, razen Ugi, njo sem spoznala s slik user posted image user posted image user posted image
Nile sem tudi že enkrat videla na sliki, ampak zdaj si čisto drugačna, še mlajša mi deluješ, pa dobro nooooooo, saj vem, da nisi stara user posted image user posted image

Barbara.a lepe slikce, lepa sta bila, pomembno je, da sta preživela čudovit dan, ki vama bo ostal v spominu.user posted image  Je pa res, da tako hitro mine, pa toliko priprav, no, jaz jih nisem imela toliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela zdravniški pregled, ene teste osebnosti sem že dala skozi, drug teden imam še test na alergije in psihološko testiranje user posted image user posted image  kar ni konca teh testiranj za službo user posted image  ja no, upam da bo potem konec....

imejte se lepo, nekje v senci....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.6.2008 12:58:18   
rainbow
ojla!

Hvala mojčca da vprašašuser posted image  z enjo ni nič katastrofalno narobe, ima vneto žrelnico ali pač nekaj, torej neko vnetje, nič nisva dobili, razen Calpola, ki ji ga moram dat vsak večer. sem pa bila včeraj v bolnici pri dežurnem z njo, ker ko je spala, je tak grozno dihala, kot da se bo zdajzdaj zadušila. kak je tam, raje ne bi, vsaj zdravnik je bil zelo simpatičen. No, potem mi je pediatrinja zjutraj razložila, da se nič ne more zgodit in če bi se to ponavljalo, se nek tretji mandelj operativno odstrani. Svašta, sem že mislila, da obvladam otroške težave.  No, pol sva še po mestu vandrali in zdaj se gledajo risanke.še fajn, da smo jutri doma. potem bo pa že menda v redu.

Mojčca, verjetno že stiskaš Manco, a neuser posted image  maticu pa mora dogajat, kaj si pa mislilauser posted image user posted image

Špacka, vi pa ste adrenalinciuser posted image user posted image za čestitat, mene ne bi spravila na nič takega.

barbara.a, grem gledat še vajine slikceuser posted image

lep dan user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.6.2008 23:32:52   
Skaana
user posted image

drage moje marčevke, sem še z zadnjimi močmi pretregala rač. gor - mam še kar klasiko user posted image in samo za vas se javljam IZ NAŠE NOVE HIŠE. Nocoj prvič spimo tu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo zdaj grem pa lubeka zbudit in se greva mal stuširat...

Lepo nočko, se javim kaj več... Hm, ne vem...

user posted image ajte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.6.2008 23:43:53   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

drage moje marčevke, sem še z zadnjimi močmi pretregala rač. gor - mam še kar klasiko user posted image in samo za vas se javljam IZ NAŠE NOVE HIŠE. Nocoj prvič spimo tu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo zdaj grem pa lubeka zbudit in se greva mal stuširat...

Lepo nočko, se javim kaj več... Hm, ne vem...

user posted image ajte se.

Skaana ....juuuupiiiiii user posted image user posted image user posted image to pa je lepa novica!!!! Po napisanem sodeč bo današnja noč bolj kratka, ampak sladka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.6.2008 0:42:35   
ugi
Ooooooo, Skaana to je pa super, da boste že spali v vaši novi hiški. user posted image user posted image user posted image  
Si mi pa naredila spomine zdele. Čez en mesec in dva dni bo tri leta odkar smo mi prvič prespali v naši hiški. user posted image

Ja, jaz ne morem spat, čakam mojga, da pride iz Ljubljane. Dons so se dobili na piru (ali dveh ali treh ... user posted image user posted image user posted image ) z bivšimi sodelavci. Jaz pa kar ne morm sama spat. Še dobr, da jutri ni treba v službo.

Zdej bom pa ušla, ker se je ravnokar moj pripeljal, če sem prou slišala ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
25.6.2008 14:06:44   
Suzi*
dan. kako je vroče. mi se kar doma skrivamo, moji 3je spijo, jaz pa dežuram. user posted image

Jaz bi tudi slikice vidla od srečanja.  A mi katera zaupa geslo?? Prosiiim.

Mi žal nismo mogli, sem že dolgo prej vedela na imamo na ta dan in en vikend prej za katerega ste se najprej menile že zasedeno. Moj je šel v BG na eno poroko za cel vikend. prejšnjo soboto so imeli pa koncert.

tako da upam, da jeseni pa tudi nam rata prit na srečanje.

Mi smo drugače ok, vročina nas malo ubija, Žana je trenutno prehlajena, Anžej pa je ok. Sva imela prejšnji teden logopeda, pa je najprej rekla, da moramo čez poletje fino nosek spucat, pa ga dat pregledat za žrelnico. Mislim, da ima povečano al kako se temu reče...pa je zato ves čas malo prehlajen pa odprta usta ima in čez njih diha, zato tudi malo težko izgovarja Č, Ž, Š. V jeseni, ko to zrihtamo, moramo pa spet na pregled. Če ne bo ok, nam bo dala pa vaje za izgovorjavo. za žrelnico (če je to to) nam pa verjetno sledi operacija.... user posted image
No, pa zdej treniramo prstke (palec, kazalec in sredinec) ker še vedno narobe drži barvice - od zgoraj in s celo pestjo. user posted image  mah, bo že.

No, septembra gre tud Anžej v vrtec. user posted image  Potem februarja bomo pa Žano dali v varstvo tukaj, kjer je zdaj Anžej, ker pri nas malih zdaj sploh ne sprejemajo v vrtce, ker je prevelika gužva. Sicer nam pa razen financ to tudo bolj paše.

Skaana, kako super za prvo spanje v hiški!!! Res sem vesela za vas. Dobiš ZS glede hiške. user posted image

Barbara, čestitke gospa!!!! user posted image user posted image  Veliko sreče vama želim. Pa lepe fotke.

Rainbow, zdaj vidim, da imate tud vi probleme z žrelnico. user posted image   Upam, da se vam zrihta brez operacije.

Dolina, na polno uživajte na dopustu.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.6.2008 20:13:32   
rainbow
Ojla!

Mi smo se pa po peti opogumili in šli ven (na jagodno kupo s sladoledom in kofe), ampak smo bili ob sedmih že doma.če pa je vroooččeeeeee. Jaz imam rahlo alergijo na sonce, sem k sreči našla še ene veljavne tabletke za alergijo, tak da bom to jedla. Pa Lia ima tudi rahle pikice, pa ni sile. babi sta pa šli s kolesi, da sta se malo utrudili.

Suzi, pa daj, res, to z žrelnico, nisem vedela prejuser posted image  pa Enja prej ni imela teh težav, kljub manj razvitemu govoru. No, bomo videli. Je pa nama tudi napisala napotnico za logopeda, ker je bilo tako svetovano od psihologinje. pa sem ji rekla, da je ful napredovala od februarja. Je pa res, da ta žrelnica lahko vpliva na govor.

Skaana, čestitam za prvo nočuser posted image user posted image user posted image  to pa je nekaj čudovitegauser posted image

grem pisat popravne, še pol čekiram, če bo kaj zanimivegauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
25.6.2008 21:26:55   
modrooka
Punce,

zakaj ve vse vidite fotke od barbare, jaz pa ne user posted image user posted image . Kliknem na povezavo, pa mi odpre prvo stran, nič konkretnega.

user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.6.2008 21:46:08   
aleži
Modrooka moreš dati geslo in up. ime katerega je poslala pred nekaj dnevi na ZS!!
hitim.. jutri se oglasim!!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.6.2008 22:33:47   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Punce,

zakaj ve vse vidite fotke od barbare, jaz pa ne user posted image user posted image . Kliknem na povezavo, pa mi odpre prvo stran, nič konkretnega.

user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne vidim slikic. Pa tudi up. imena in gesla nisem dobila. Barbara.a prosim še meni pošlji geslo. user posted image

Mi smo bili danes v Celovcu, smo imeli lep izlet in moram povedat, da smo ves dan prav vsi super uživali. Luka ni nič trmaril, tudi suh je bil skoraj skoz - je šel 2-krat lulat v travico user posted image . Zdej je že več kot en teden skoz suh ponoči in gre zjutraj, ko se zbudi takoj na kahlico. user posted image user posted image user posted image  No, sej je že čas, da bi bil brez plenic, ampak jaz sem vseeno vesela, da tako napreduje. user posted image  Še v šoping smo šli in ponavadi smo takrat vsi živčni, danes smo pa prav uživali. user posted image  

Pa-pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.6.2008 23:28:26   
mojčca
Oj

Se oglašam samo na hitro, potem pa spat.

Manca je prišla domov iz dopusta in sem jo bila tako zelooo vesela user posted image user posted image user posted image . Danes pa smo bili kar doma, je bil moj včeraj na cesti 10 ur in je danes bolj počival. Mi trije pa smo na vrtu postavili bazenček, sta Manca in Matic čofala na veliko. No, enkrat je Manca kar ušla iz bazena, ker je bil Matic čisto nor. Je puzal po vodi, skakal, se tunkal, v glavnem ODKLOP. Jaz res ne vem, po komu je ta otrok, da ima toliko energije. Mi smo že vsi čisto izmučeni, on pa še kar v elementu.

Za tiste, ki ne vidite albuma od Barbare in njene poroke. Bom poskusila jaz prilepiti link, če mi ne uspe pa user posted image .
http://tobaoz.moj-album.com/album/12579865/

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
26.6.2008 8:31:00   
ugi
Mojčca: Hvala za link, zdaj sem pa tudi jaz lahko videla slikice.

Barbara.a: Super poroka in slikice. Vidim, da sta uživala v vajinem posebnem dnevu user posted image

Pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
26.6.2008 14:32:22   
modrooka
Mojčca, ful hvala!!!

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
26.6.2008 17:01:14   
bt08
Evo me!

Najprej se opravičujem,sam sem anti talent za tele linke in podobno.Dober da mamo Mojčico,da obvlada pa spedena vse stvari!user posted image

Hvala za čestitke,in lepe želje.user posted image Še danes sem čist noter in se Z  MOŽEM user posted image  velikokrat pogovarjava o najini poroki,ker dežujejo same pohvale in čestitke,od hrane,do priprav,organizacije,naju dveh,Ožbeju!Same lepe stvari!

Ko dobim profi slikice,pa vam jih pošljem,ker bojo vrjetno lepše kot te.

Skaana user posted image user posted image user posted image  za prvo noč,upam da ste lepo spali in da ste se spočili.Da nista počela neumnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi glede žrelnice naj ti povem iz prve roke,da sem šla jaz ko sem bial prvošolka na operacijo.To je že več kot 20 let nazaj,in da ni noben bau bau.Bla sem dva dni noter,so me operirali,pol sem mogla pa tm okol 1 meseca bolj mehko hrano jest,pa veeeeeeelik sladoleda,da mi je hladil.Nič skorje in podobno.Šla sem pa zato ker mi je pritiskala na sluhovod.Tako da ni nič tako hudega.user posted image user posted image user posted image

Še danes podelam službo,pa jutri do 12,pa v soboto,pa gremo na dopust.Letos grem osam oza en teden v četrtek mamo let,gremo pa na Djerbo.Upam da bo fajn.Sedaj ko slišim letalo se kr veselim kdaj bo drug četrtek da odletimo novim dogodivščinam naproti.user posted image user posted image user posted image Jutri pa peljeva Ožbeja na vikend paket k mojim staršem ki so na Kolpi,da bova mela mal medenega vikenda.user posted image user posted image user posted image user posted image ,bova šla mal ven,na kako večerjico,kam plesat,čeprav sva v soboto plesala,celo noč,pa se nisva naplesala,ker nama je šlo pa tako dobro od rok,čeprav ne obvladava,so vsi samo gledal.Nama je blo pa kr mal user posted image .

No da vam povem da nisem user posted image ,sem nardila test,pa ni bilo od nikoder user posted image user posted image .Pol čez eno urco se je pa pripeljala user posted image .Upam da to rundo rata.Zdaj je blo kr mal živčne vojne pa to,zdaj bo pa boljš,mogoče pa na Djerbi kej nardimo.user posted image

Včerej smo se šli pa kopat v Laško,Ožbeju je kr medl,skoz je bil v vodi,ga nisva mogla ven dobit,ko se je pa vsedel v avtu pa ni minila minutka ko je zadrnjohal.Pa ful je vesel,skoz zdaj prav da smo vsi trije Balantiči,da je mamica balantička.user posted image Prej mu ni šlo v glavo zakaj se jaz drugače pišem kot on in ati.Zdaj ima obdobje ko navija skoz kdaj bomo mel dojenčka,mi je kr težko ko ne morem povedat da bo dobil družbo.Sem rekla da se sploh ne obremenjujem več,ko bo bo.

Zdaj pa šibam še mal narest,da v soboto lahko zaklenem in se odklopim za 14 dni.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.6.2008 12:35:34   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

No da vam povem da nisem user posted image ,sem nardila test,pa ni bilo od nikoder user posted image user posted image .Pol čez eno urco se je pa pripeljala user posted image .Upam da to rundo rata.Zdaj je blo kr mal živčne vojne pa to,zdaj bo pa boljš,mogoče pa na Djerbi kej nardimo.user posted image

Držimo pesti, da kmalu rata! Sprosti se, pa bo šlo vse tako, kot si želiš!

Lep dan!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.6.2008 19:32:01   
aleži
Pozdravljene,

joj... vročina in sopara. Mislila sem,da se bo ulilo prej popoldne, ker je bilo tako čudno oblačno .... in nič.... sopara da groza!!!!
Sara mi je končno zaspala, Žiga je še vzunaj s taščo. Včeraj mi je šele ob 22h zaspala, saj uboga revica ni in ni mogla od vročine. Klimo ima samo na razvlaževanju.Ne pretiravamo zaradi nje in njega... pa tudi zaradi naju... smo vsi bolj očutljivi.
A ha, Žiga prihaja noter. Moremo ga skopat, povečerjat in spat,saj je danes spal samo 1,5 uro.

pa pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.6.2008 21:38:21   
NiLe
Čeeer ... uf, končno!!! Spet sem bila sama celo popoldneuser posted image , ampak sem škrate kar lepo popedenala in vsi so že v deželi sanj, jaz pa utrujena za umret user posted image user posted image user posted image ... sem mislila danes začeti pakirati, ampak bom raje šla pod tuš in v posteljo in pač pakirala jutri ... jaaa, končno je prišel tudi naš čas za dopust, zato vas za en teden zapuščam ... pa sej tako hitro minevajo tile dnevi, da me sploh ne boste utegnile pogrešati user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Nile sem tudi že enkrat videla na sliki, ampak zdaj si čisto drugačna, še mlajša mi deluješ, pa dobro nooooooo, saj vem, da nisi stara user posted image user posted image

Ja, hvala za kompliment user posted image ... leta se mi očitno res ne poznajo, ker mi vsi pripisujejo manj kot jih dejansko štejem ... in zadnjič mi je nekdo dejal, da me vsako rojstvo pomladi ... no ja, zgleda da se bom začela pa zdej res starati user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela zdravniški pregled, ene teste osebnosti sem že dala skozi, drug teden imam še test na alergije in psihološko testiranje user posted image user posted image  kar ni konca teh testiranj za službo user posted image  ja no, upam da bo potem konec....
Uf, tole je pa zelooo naporno in upam, da boš kmalu začela s službo, ki si jo tako želiš user posted image user posted image

Skaanaaaaa ... kaj je zdaj touser posted image ? Kam si se skrila??? Verjamem, da na polno uživate v prvih dneh v novi hiški in da se nimaš časa javiti. Mogoče vas pa poleti pridemo kaj obiskati, saj bomo mogoče prišli za par dni v Podčetrtek.

Mojčca; a ne, kako dober filing je, ko spet objameš svojega otročka in se zaveš, kako močno ga pogrešaš, ko ga ni ob tebi?

Barbara.a;
super fotke! Po opisanem sodeč ste imeli res eno krasno poroko. Zdaj pa še enega bejbija naredite - me bomo navijale zate user posted image user posted image user posted image , pa bo sreča popolna!!!

Rainbow; ja , tole sonce je prav ubitačno ... držim pesti, da rešite zadevo z Enjo!

Punce, ne mi zamerit ... ampak jaz sem zeloooo utrujena in se poslavljam od vas s tole pesmico:

Mi gremo pa na morje, se plavat naučit
... user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
27.6.2008 23:03:36   
Skaana
user posted image

Heej punceeeee,

danes je počasi steklo malo boljše user posted image . Eeeh, jaz sem sama va novi, še nepočoščeni hiši, ampak mi še vedno ni žal, da smo šli sem user posted image . user posted image že dve noči ni, tako da sem res morala iskoristit tisto prvo noč user posted image .

Joj, NiLe, jaz te bom res prosila za napotke za preživetje user posted image . Men se zdi, da tega pucanja ne bo nikoli konec. Dajte se mi zlagat, da bo potem, ko bo vse na svojem mestu manj čiščenja user posted image user posted image user posted image .
Nadvse uživajte na morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si pa sploh ne predstavljam, kako boš vse spakirala jutri - za TRI otročke user posted image user posted image user posted image . Super mamica si, ja in res izgledaš kot mladostnica. Se boš še morala četrtič pomladit - potem, ko bo Tia že večja user posted image . Bom jutri mislila nate. Ko boste v Podčetrtku, pa seveda, obvezno moraš poklicat. Se bomo zmenili tako, da bo najbolj prav. Igrač imamo za izvoz za obe vaši princeski, pa tudi za Nika bi se kaj našlo. Lahko pa si gremo kaj skupaj ogledat ali pa se pridemo mi kaj namočit.

Rainbow, Aleksej je tudi izredno občutljiv na sonce. Sem ugotovila, da revček dobi pikice že, če se preveč spoti user posted image . Včeraj je pa bil strikno v senci, pa je imel zvečer rdeče okoli učk in rokice kar neki pikaste user posted image . Pesti za Enjo.

Suzi, sem ti odgovorila... user posted image user posted image user posted image istodancu, da se pozdravi in mine brez operacija.

Atena je pa končno dobila vabilo za drugi teden na zdravniški pregled pri treh. Nek kartonček in sem jo morala vprašat, kaj je vse na slikicah - seveda je vse povedala. Še celo je rekla šalčka od kavice user posted image . Mi je pa spet začela nekaj kihat in kašljat, pa Aleksej spet rahlo hrope... Jaz res ne vem več.

Barbara, seveda sem vse prečekirala - kolk je pa zlat tale tvoj Ožbej. Res svat leta user posted image user posted image user posted image . Za user posted image pa tudi mi navijamo. Djerba bo tudi nedvomno pomagala user posted image . Lepo potujte jutri.

Dolina uživaš in prav je tako user posted image .

Špacka, kje se skrivašuser posted image , ali nisi nekaj obljubljala, da prideš naokoli??? user posted image Čakam...

Mojčca, jaz tudi čakam, da ne bo tako vroče in ne prehladno, da bom micenema dala bazenček. In bravo zate, ker si zdržala brez princeske.

Že pogrešam Katrin. In še dolgo jo bom user posted image . Eh, samo da uživajo.

Ugi, super za uspešen nakup. Glede lulanja pa se kar lahko pohvališ, mi imamo še vedno težave. Predvsem s kakanjem (če imamo srečo, se pokaka zdaj na travico, če ne v hlače). Da bi ukinila nočno plenico, še sploh razmišljam ne user posted image .
Aja, potem je bil pa Luka še čisto micen user posted image , ko ste se selili... Takrat je bilo eno tako lepo poletje user posted image .

Aleži, upam da ste danes boljše. Pri nas se je prav prijetno shladilo. 100 pa ena proti prej... Kaj Žiga še podnevi spi? Naša je nehala. Smo imeli tudi po uro in pol borbe, da je zaspala, potem pa je spala pa dve do tri ure, zvečer pa spet ne zaspat, zjutraj ob sedmih auf... In sem rekla, da zdaj ji pa bom dala možnost, da se spočije, če bo zaspala do dveh, v redu. Če ne pa bo pač zvečer. No in zdaj je ona bolj zadovoljna, jaz pa tud user posted image .

Modrooka user posted image

Tako, še ena fotka naše nove provizoriš spalnice:

in še nedokončane otroške sobe:
user posted image
user posted image

Takole je pa naša rozika jedla svoj prvi zajtrk v novem domu user posted image .
user posted image

Joj, spet je že enajst ura user posted image user posted image user posted image

Mejte se user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.7.2008 23:18:34 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.6.2008 9:52:27   
aleži
Dobro jutro,

kako ste kaj? Pri nas spet kuri. Zjutraj je za kako minutko padalo, ma je že začela sopara.

Skaana: najprej čestitke za selitev in ful lepe slikice. Barve so mi zelo všeč po stanovanju in Atena kot princeska v postelji. Kje pa je Aleksej? Kaj si se potem odločila, jih boš dala skupaj spat?
Žiga je verjteno edini zaspanček od vseh 05. On mi spi tudi po 3-4 ure na dan, zvečer pa gre spat med 21-22 uro. Je šel po tatiju, ne po mami. Jaz sem bolj zgodnja, zvečer pa hitro zaspim!!!

Barbara uživajta v medenem vikendu in na medenem dopustu.

Dolina, Nile: tudi vam želim lep dopust in polno užitkov.

Kdaj pa greste kaj druge na dopust in kam greste sploh?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.6.2008 10:55:38   
bt08
Čao!

Evo pa se tudi nam začenja počas dopust.user posted image user posted image

Včerej sva peljala Ožbeja na Kolpo,pa je dobil vročino,pa driska,dans pa moja mami prav da je vse ok in bp.user posted image Da uživa,vesel,....No jutri greva pa še midva dol,bomo kr do srede dol ostal,da bomo mal sami,užival.user posted image user posted image user posted image V četrtek pa mamo ob 19 let na Djerbo.Jeeeeeeeee,Ožbej kr prav da gremo s helikopteljem,ne z avionam.user posted image user posted image user posted image Tud zelo vesel.Mene mal prehlad daje,se mi je imusnki sistem zdaj po poroki kr podrl,ko sem en velik breme dala iz ram,sam bo,mal vitaminčkov,moževih objemov in bom spet zdrava kot riba.

Modrooka kr stiskejte pestke,da pridemo nazaj v 4 al pa kr 5!Kr bo bo dober!user posted image

Aleži včerej ko smo bli na Kolpi se je tko ulilo zvečer,da nisem misnla da bova prišla domov.V Metliki nisva mogla it čez križišče ker je bilo do srede vrat vode,sva sam obrnila pa sploh ne vem kako sva prišla do NM,ker dol ne poznam nič,sva pa prišla.Tukej v Kranju pa tud pravjo da je samo mal popršilo,dol pa neurje da te kap.user posted image user posted image user posted image

Nile jaz te res občudujem,da tko lepo vse tri spedenaš,vrjetno si zmatrana u nulo,pa še ta vročina,k te res ubija.Lepo preživte dopust,se spočijte in naberite nove moči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana res je bil najin Ožbej zlati in najlepši in najboljši svat!user posted image user posted image Ja lepa spalnica in vse ostalo!Všeč mi je ko je vse tako lep ov barvah,upam da bom jat tud kdaj tako mela!user posted image user posted image user posted image

Dolina tudi vam en lep sproščujoč dopust!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa šibam še mal delat,pol pa pride po mene možiček.V sredo se vam pa kej javim ko pridemo domov.Prat pa likat,da bomo mal s seboj vzel!

Lep vikend vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.6.2008 15:25:12   
ugi
Pozdravljene,

dons smo pa končno vsi doma in imam malo časa za vas. Fanta sta šla na sprehod z vozičkom jaz pa kuham. Ja dons bomo bolj pozn jedl, zgleda. user posted image

Smo pozn zajtrkoval, pa še malcal smo preden sta šla.

Fipi: Čestitke za Sarin uspeh. user posted image

NiLe: Vi pa zdej že uživate na morju, a ne? user posted image user posted image

Skaana: Mislim, da čiščenja ni nikol konc ... user posted image   Nekje sem prebrala, da: 'Čiščenje hiše medtem, ko otroci odraščajo, je enako kot kidanje snega medtem, ko sneži.' user posted image user posted image user posted image  Drgač se pa pozna na začetku, ko smo imeli še vse po škatlah (ker nismo imeli omar) pa ful stvari po tleh, sem porabila več časa da sem pošistila. Zdej pa, ko je večina stvari po omarah in policah, pa porabim manj časa za pospravljanje. Ni treba tokl odmikat in prestavljat. Pa še hitrej najdem stvari. user posted image  
Super slikice, meni so tudi všeč barvne stene, ful imate lepo. Atena je pa res prava princeska. user posted image

Evo, fanta sta nazaj, Luka spi, kosilo pa je že skoraj fertik, sam še solato pripravim ...

Pa-pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.6.2008 21:15:58   
modrooka
Hojla punce,
za nami je lep, pester dan. Bili smo na obisku pri moževih starših. Imajo velik vrt, na katerem smo uživali cel dan. Ana v bazenu, ki sem ji ga včeraj kupila, Ema v senčki dreves. Bilo je res super.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Kdaj pa greste kaj druge na dopust in kam greste sploh?

Mi gremo v času od 7.7.-11.7. v Podčertek, od 31.8.-14.9. pa še v Umag. Komaj čakam. Ana se že sedaj ful veseli.
Zanima me, če vaši 3-letni sončki že vsi plavajo z rokavčki. Ana jih lani še ni hotela uporabljati user posted image .

Skaana, v vaši novi hiški je prekrasno. Lepe barve, lepi prostori... Super! user posted image user posted image user posted image

NiLe, uživajte na morju!!

Ema joka, letim.

< Sporočilo je popravil modrooka -- 29.6.2008 21:18:27 >

Lep dan!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?