NiLe
|
Hej hoj punce! Dnevi kar bežijo, preberem vas še, za komentiranje pa zmanjka časa .... no, sedaj si bom vzela nekaj minutk samo za vas Saj ne morem verjeti, da bo jutri naša Tia stara ža 14 dni ... v glavnem je fuuul pridna, saj pridno je pri meni, veliko panča in včeraj smo prvič šli na sprehod oz. smo bili kar konkretno zunaj, čeprav je bil njen prvi dan zunaj. Tudi danes sva dopoldne izkoristili vreme, tako da je bilo prav super. Noči so različne, zadnjič je spala že 5 ur v kosu, drugače pa se zbuja na 3 urce, ampak potem zaspi nazaj. Ob priliki moram dati fotke z digitalca in narediti album, da vam končno predstavim našo princesko . Drugače se super rihtamo, čeprav sem bila v soboto in nedeljo popoldne sama s tremi ... je treba kar dobro zorganizirati stvari in popedenati, da so do večera vsi stuširani, siti ... najhuje je, če želita biti Nik in Lea zunaj, če ni nobenega doma, jaz moram pa rihtat Tio. Saj Nik je komot sam, samo Lejči pa ne morem pustiti, da se sama igra ... ah, bomo že... Drugače sta pa oba pridna in mi pomagata, predvsem Lea je pravi sonček, ker mi pomaga pri previjanju, obriše Tio, če spusti malo mlekca ven ... Aja, danes smo imeli psihologa za Leo in je lepo opravila z vsemi vprašanji ... sedaj pa čakamo na vabilo za sistematski pri svoji zdravnici. Skaana; s fotkami jelenov si me spomnila na naše počitnice v Podčetrtku. Tudi letos bosta moja starša šla in bosta vzela Leo in Nika, mogoče tudi mi pridemo za kakšen dan. GLede mojega preimenovanja v NiLeTi, bom kar ostala pri starem niku Ime za našo pupo - pravzaprav je bila to izbira od Lejči in ostali nismo imeli "pravo glasanja" Ti si pa tud carica, ker si po cele dneve sama, pa še na hišo hodiš pospravljat... Ugi; super piknik ste imeli ... joj, pa torta z jagodami ... mnjami, kaj bi jo snedla ... pa ne smem zaradi dojenja. Luka je pa tud ornk fantič. Modrooka; držim pesti za četrttek in pa seveda, da bo mala ostala v pravilnem položaju ... pol pa samo še en hiter in ne preveč boleč porod in boste štirje. Juuupiii .... Pa nič se sekirat, kako bo Ana sprejela novega člana. Katrin; ti si pa zadnje čase fuuul bizi!!! Aleži; tudi vi se prav super rihtate s Saro. Super! Pri nas so noči zaenkrat ok, se ne pritožujem. Fipi; glede spanja so ti punce kar dobro svetovale ... najprej se obrni na moža, če ne pa kar direkt na taščo. Tudi meni ne bi bilo všeč, če bi moja dva hotela stalno biti pri njej. Mojčca; vi imate pa stalno pestro ... po mojem je bila za dananšjo noč kriva luna ... Špacka; sem se ful nasmejala tvoji pripovedi, kako "resno" jemlješ vajino poroko. Ful si faca! Se pravi, da boste letos tri marčevke postale gospe: ti, Eva in pa Barbara.a - če se ne motim. Naj vam priprave dobro laufajo ... ko bo pa napočil usodni dan, nas pa le spomnite ... da vam zaželimo srečen in trden zakon! Rainbow; ti privoščim morski odklop in naberi si moči in energije ... glede Enje in pleničk: mi smo imeli pri Niku identičen primer ... je zadrževal blato tudi po 5 dni ... meni se je že rolalo, ker je bil potem tako bogi in se je napenjal in seveda trdo blato in bolečine ... no, malo smo pazili pri hrani, pa sirup Prorektal in se je stvar rešila. Tako ... mislim, da sem večino pokomentirala ... počasi bo treba pod tuš in v posteljo. Tia je okoli 21h zaspala in ker še nimamo točnega večernega rituala, ne vem, ali se bo do polnoči še kaj zbudila ... no ja, če bo alarm jo boma priklopila, potem pa če bo budna, jo bo pa možek malo pocartal. Pa pa