Skaana
|
še na hitrco od mene. Najprej hvala vsem za podporo. Saj bo, ej danes so že štoki od vrat namontirani zgoraj - se pravi da bo jutri zgornji štuk finito - tudi otroška soba . Joj, NiLe, kako res lepo, da si se nam takoj javila. In s tako čudovitimi novičkami. Tale Tia bo res ena mazika. In z Leo bosta pravi zaveznici, Nik pa big brother, ki bo bdel nad njima... Idealno sta res tole upedenala. Si res profi, ni kaj . Z Ateno sem včeraj zvečer šla zdravnici in dobro da sem, ker je dala kri in je imela že močno povečane levkocite. Tako da je spet na AB in že živahna naša zajčica (to si je sama dala ta vzdevek danes ). Ja, Dolina, sem zdaj pri Alekseju dobila to super zgibanko glede vročine. Prav vsaka mama bi si morala to prebrati. Meni bi nedvomno nekaj let življenja prihranilo, če bi vedela za možnost vročinskih krčev. Ampak žal je pri Ateni stranski učinki Voltarena drugotnega pomena. Ker pri njej je vročino treba izbiti TAKOJ. Odločajo takorekoč sekunde. In zato svečke (telo najhitreje absorbira) in zato Voltaren, ker Paracetamol ne prime. Ja, pa joče in vrešči in prosi in je na sploh tako zelo boga, ko ji dajem svečko, da jaz skoraj zraven. Ji pa svečko vedno namažem s pol kile hladilnega mazila... Rainbow, mi še tudi imamo plenice. Tako da boš boljše volje in ne z občutkom, da si sama . Pa noro praznujte končno ta vikend - se javim za slikce. Barbara, jaz sem se točno pred letom dni takole počutila in zdaj imam Alekseja doma . Čakamo . Dolina, mislim da mleko ni krivo, ampak dojka. Bradavička je drugačna in mora mogoče bolj vlečt. To je pri vsakem. Bi pa morala videt, kaj zdaj Aleksej počne z mojimi zizami . So mu najljubše igralo in kar pomislit ne smem, kaj bo ko bo dobil zobe . Buta, vleče, stiska, spusti, me pogleda in se nadvse navihano in vesoljno lepo nasmeji, pa spet zagrabi (da mu slučajno ne bi kdo vzel ). Suzi, popolnoma te razumem (saj veš, da sem jaz vsakih 14dni čisto, čisto sama). Škoda, a ne . Kar pogumno, ne moreš verjet, česa vse smo matere zmožne... Jaz se tudi včasih sprašujem, koga naj prej potolažim. Potem pa pač presodim. Če Atena ne izsiljuje česa, potem dam največkrat njej prednost, saj je pač bila prva in dolgo edina. Aleksej pa sploh ve ne, kako je bit sam. Pa saj to ne traja zdaj eno uro... Pač minutko, dve, če je kaj nujnega, se pa malce zjoče. Je pa res srce parajoče, ko vidiš potem taaaaako solzo na malem ličeku... Eh, človek mora marsikaj dat skoz. Ja Ugi, tole je pa ideja na kvadrat . Je bil Luka vesel, kaj? Nedvomno je imel najlepšo torto v skupini Katrin, lepo da ni nič novega pri vas. To pomeni, da je pri vas vse super. In prav je tako. Špacka, velja . Ampak jaz pa ne vem, iz kje točno si ti. No, javi se mi na ZS, prav? Fipi, saj tudi jaz ne sfolgam . Pri nas je tako tudi večinoma štala. Potem se pa zgovarjam, da hvala bogu, da se bomo selili, da bom mela izgovor pol stvari stran zmetat...Kako je z Nejcem? Upam, da boljše. Evo, sem vedela, da sem pozabla nekaj zdravnico vprašat - sistematski. Pri nas ne duha ne sluha ne o zobozdravniku, ne o sistematiki, ne o psihologu . Draga Mojčca, ne skrbi za našo kavo (čeprav sem pa vsak dan podzavestno čakala na njo in na tvoje bolj vesele novičke). In VESELE ČESTITKE MATICU ZA PRVO SVEČKO . Joj, kako čas res beži. Evo, prejle sma brale Grdega račka, ki ima tudi sestavljanke in seveda me je izprosila, če lahko še eno sestavima. In potem, ko sem ji prebrala, še eno . Potem pa zbirava katero boma in ona izjavi: Ups, tole pa ne boma. Tega, ko je lovec! Kajneda ne boma, ko je lovec. Sem pa zadnjič bila nadvse presenečena, ko sem jo prosila, če lahko eni leto in pol stari punčki, smo bili na obisku, prebere Rdečo kapico. Ni bila ista knjigica kot jo ima doma. In ona se vsede po turško, vzame v roke knjigico in ji pove celo pravljico... Ampak to bi morale slišat njene povedi. Res neverjetno. In punčka jo je poslušala z odprtimi usti. Nepozabno, res. Sem bila tako zelo ponosna . Ja pa jade. Sem rekla na hitro No, pa nič hudega, bom že preživela jutri Aja, kdaj se bomo selili? Kaj pa vem, če je pa še toliko malenkosti... Npr. zdaj čakam na predračun za ograjo... Pa v Ikeo bi morala skočit po malenkosti (ki pa so nujno potrebne pred vselitvijo) Lepo pančite...