Skaana
|
fjuf, zdaj je pa res že čas, da se vam malce oglasim . Moj je danes po tednu dni končno prišel (še neuradno) domov in smo hitro leteli na jelenov greben gledat srnice. In Atena je seveda uživala sto na uro. Smo tudi utrofili, ko jim je dal jest in je bla naša taglavna zvezda. Zdaj so pa vsi zadrnjohali, moj pred tv, tako da ga še moram preselit v najino posteljo, če hočem met kaj od njega . Dolina, ne skrbi za pregled. Zdaj gre ogromno dojenčkov na fizioterapije. In ti rečem, da to je pa samo ena zelo dobra stvar . Glede handlinga sem se pa jaz tudi nekaj časa sekirala, potem sem pa pač dala vse od sebe, če mi je ratalo. Pri polaganju sem si pa kar pomagala tako, da sem jo v bistvu posedla na rito in potem po boku do ramice. Pa ne skrbi, da delaš narobe. Sigurno je prav, samo v kri ti mora priti. je bil tudi čist navdušen nad blazino. Je hitro rekel, da zdaj pa še eno nabavimo in bo super. Pa sem mu povedala ceno in je kar zatrokiral . Jah, tudi pri nas ni rožnato glede evrčkov. A bo že... Ugi, zato bi te pa prosila za ograjco, ja. Če je možno. Ker rabim dve in če bom eno dobila ceneje, bo super. Seveda bi ti pa nekaj dala zanjo. Super za uspeli piknik . Se je pa splačalo čakat. Vlak... tud naša je navdušena nad njimi, pa je punčka (smo se včeraj drug za drugim peljali na petdesetletnico in je izjavla: zdaj smo pa tak kot vlak, kajne mami?) Ja, tvoj Luka pa zna računat . Kakšna brihtna izjavica . NiLe, res lepo, da si še vzameš čas za nas . In tako lepo vam je. Res super. Sem ti že nekajkrat htela napisat, da ste izbrali izredno lepo ime. Vedela sem, da bo tromestno , pa sem enkrat gruntala, kako bi lahko dali in sem tudi sama prišla do Tie. Zanimovo, kajne? Tako lepo imate zdaj. Vsa tri imena so kratka, klicna in ne preveč podobna. Kaj pa tvoj nik, ti bo ostal, ali boš postala NiLeTi. Katrin, ti kar urejaj okolico. Ne se pustit motit, me pridemo v jeseni na piknik, veš Bodite dobro. Špacka, si se spočila? Kaj si pa potem nesla na praznovanje? Jaz sem ti hotla predlagat kakšen jedilni pribor, pa sem bila prepozna... Rainbow, saj veš, da imamo mi tudi še pleniščarko? Razlog? Pravi, da jo boli, ko gre kakat na školjko . In to zato, ker sem bila pred meseci čisto hepi, ko je povedala, da jo tišči kakat, je pa bila zaprta in jaz hitro seveda na školjko. In zdaj je ta reva povezala zaprtost s školjko . In ker kaka čisto neredno in ob čisto različnih urah, ima zdaj pač skoraj skoz plenico gor. Seveda če kam gremo in v vrtcu. Če pa je doma, je brez, a vedno pokaka vse . No in zato potem tudi za lulat velikokrat pozabi. Je pač bolj enostavno kar plenico polulat... Torej kar se zaprtosti tiče, bodi previdna. Ne jo silit. Če vidiš, da se matra, jo le vprašaj mogoče kaj dela in ji ponudi izbiro, če mogoče želi pleničko (da se vanjo pokaka) ali gre na kahlico. Brez besed, hitro zamenjaj in to je to... Jah, kako sem pametna... Meni itak ne rata... Aha, požene tudi kivi, pa kakšen LCA jogurt, ali pa activia v micenih flaškah, naša jo rada pije, ne dam ji pa vsak dan, prbl enkrat na teden. Naša ima tudi bolj trdi kakec kot ne. Hvala za pesti glede selitve. Vam seveda javim. Trenutna glavna skrb je internet. Samo preko ceste imamo etočko, tako da nama verjetno sploh telefona ne bo treba napeljevati, da bom kar tisto antenco kupila za v rač. In bom lahko kar naprej z vami . Drugač bi imela pa hud delirij, nedvomno. Modrooka, tole pa je res bil podvig. Revčka vidva s . No, pa se bosta pri porodu manj namatrala... Vse dobro. Kako se zdaj kaj počutiš? Fipi, ne skrbi, mama je mama, pa naj se še tako čudno zadeve obračajo. Mi zdaj živimo skupaj z mojo mami in Atena jo naravnost obožuje. In nedvomno jo bo izredno pogrešala, ko bomo šli. Skoz govori, da sploh noče v hišo, da bo ona kar tu ostala. Predvidevam, da tvoja pika pri tašči spi v njeni postelji, pri vas ima pa svojo. Če je tako, potem verjetno le pogreša bližino ponoči. Rešljivo, čeprav je riziko, da se bo navadila spati pri vama. Jaz bi zdaj enkrat, ko bo spala doma, rekla zvečer, da sem si zelooo zaželela, da bi danes spali skupaj. Boš videla, kako bo navdušena. Potem bi pa ji naslednji dan rekla, da če se kdaj ponoči zbudi in si zaželi it spat k meni, naj kar pride, da jo bom zelo vesela (Ateni to skoz govorimo, kadar hoče zaspat pri naju, potem pa včasih sicer res pride sredi noči k nama, ampak zelo redko). No ne vem, jaz bi jo še vedno rajši imela v svoji postelji kot pa da bi mi uhajala k tašči . Joj sem se razpisala . Evo zdaj se mi pa spet nenormalno spi. Upam da me bo tuš malce zbrihtal... Na noč, marčevke...
< Sporočilo je popravil Skaana -- 20.4.2008 22:46:43 >