|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar?evke 05
24.4.2008 21:37:47   
rainbow
Čeer!

Modrooka, tudi od mene vse lepo in hitr porod želim in veliko cartanja in da bo bebica zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kak sem zaspana, premalo spanja spet par noči, se mi pozna. Jutri pa bo bolj na izi, potem pa me čaka pakiranje, kar mi je prava mukauser posted image user posted image .

Skaana, vem, ti izdatki so user posted image katastrofalni. Sem ta teden bila v Aladinu, mi imajo ful lepe stvari, pa se mi zdi, da ne drage, in sem Liji kupila neke zadeve, sploh nisem nič fancy gledala, samo uporabno. kaj šele, da bi ji kaj tak za fino kupila, so imeli luštne zadeve, bi lahko fuul zapravila. Saj mogoče ji bom kaj, samo skušam štopat neko pretirano rihtanje, mi je dovolj že to, da mora vse bit roza. Pa nočem, da se nekaj prevzame postane naduta. al kako naj rečemuser posted image

Mojčca, tudijaz vam želim maksimalno lep oddih in lepo vremeuser posted image user posted image  res si zaslužišuser posted image

Dolina, hihi, tvoja Zoja pa je že prava baba, gre rada v šoping. Enja še ni tako daleč, je pa Lia pri nas ta prava.

ok, grem se počasi spravit v horizontalo, danes bom po dolgem času gledala csi.
jutri se še itak javim. Lepo noč!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Marčevke 05
24.4.2008 22:22:32   
Katrin
Čer user posted image

Joj, kaj zamujam: torej modrooka - jutri mislim nate in držim pesti user posted image

mojčca: želim vam super dopust, predvsem pa da se spočiješ od vsega napora zadnje čase user posted image

skaana: upam, da bo Atena kmalu bolje user posted image  Trkam na les - mi smo zdravi user posted image  (zaenkrat še)

Špacka: user posted image za obleko! Tudi jaz sem poskusila le eno in ta je bila prava. In še vedno mi visi v omari user posted image

Vse ostale prav lepo pozdravljam in grem počivat.

Aja; mislim, da še nisem povedala: v soboto so nam montirali notranje stopnice (hrastove - ful so mi lepe) in sedaj je čisto drugačen pogled na stopnišče user posted image
Zavarovalnica pa štrika in hoče papirjev sto user posted image  Bo prej poletje, preden bodo nam klimo popravili user posted image

Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
25.4.2008 8:41:44   
Špacka

Malo zamujam Moodrookauser posted image user posted image  močno, močno držim pesti, da se že veselo cartate oz, da boste v kratkem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
25.4.2008 11:56:34   
bt08
Modrooka srečno,upam da se v tem času ko to pišem že cartate in stiskate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
25.4.2008 13:24:52   
ugi
A ima kera kaj novic o Modrooki? Upam, da že carta user posted image .

Tolk zaenkrat ... mam ful dela ...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
25.4.2008 14:20:56   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

A ima kera kaj novic o Modrooki? Upam, da že carta user posted image .

Zaenkrat še nič ... ima moj GSM in upam, da nam kmalu sporoči veselo novičko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.4.2008 15:24:02   
Skaana
Jaz tudi čakam...

user posted image če se temu lahko tako reče ob dveh bubančkih. Je pa dan kar lepši, kjub dežju, ko vem, da bo še eno sonce rojeno user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
25.4.2008 17:46:29   
rainbow
Ojla!

Skaana, to si pa tak lepo povedala (kot vedno znaš z besedamiuser posted image user posted image )

Potemtakem pa se tudi jaz pridružujem čakajočimuser posted image

Danes sem bila celo na bolniški, Lia je seveda imela ob štirih zjutraj vročino, sem že svašta variant imela, da nisem potem več mogla spat; in zjutraj user posted image je šel ati z njo k zdravniku in ni hujšega, pa m i je vseeno dal bolniško. Ok, nič nisem imela proti; sem lahko v miru pakirala itd.
Tak da lahko zdaj še čvekamuser posted image user posted image

Katrin, super za stopniceuser posted image user posted image  a veš, da se tudi jaz vedno bolj nagibam k temu, da si zgradimo hišo. Čeprav me je grozaa tega podviga. Ampak jaz bi jo že včeraj imela, saj veste, kaj mislim. To, pa da moraš izvajalcem za petami stat, pa ne vem kako bo izvedljivo.No, dve leti še imava časa, v tem času pa bi že kako parcelo lahko našla. Pa kje, to je tudi veliko  vprašanje. Eh, we'll seeuser posted image  Upam, da sta tvoja srčka v reduuser posted image

grem še malo okol pogledat, pol pa spet čekiram za noviceuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.4.2008 18:54:10   
aleži
Ma kaj modorooka se še ni oglasila????? Nekam dolgggoooo!!! samo da je vse user posted image . Sporočite!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
25.4.2008 19:18:35   
NiLe
Pred 20 minutami sem prejela SMS od Modrooke, ki se glasi:

Danes ob 12.19 se je rodila najina drugorojenka in Anina težko pričakovana sestrica EMA, težka 2690 g, velika 51 cm. Vse je OK.

Čestitke celotni družinici. Hiter povratek k domačim in vse lepo vam želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
25.4.2008 19:43:21   
ugi
Modrooka: Čestitke, super. Uživajte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
25.4.2008 21:01:29   
bt08
Modrooka čestitke,veselo cartanje ti želim,veliko zdravja in obilo užitkov sestrici starejši mamici in očku!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
25.4.2008 21:39:43   
rainbow
Modrooka, še od mene tu čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse lepo želim, pa super kombinacija imen jeuser posted image user posted image

ok, zdaj pa se res poslavljam in zjutraj odrinemo. Vsem lep pozdrav in maksimalno uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se oglasim čez en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
25.4.2008 22:52:26   
Skaana
Draga Ema,

sonce si seboj prinesla, zdaj naj te ves topel, varen in svetal spremlja. Vesele čestitke sestrici Ani in seveda presrečnima staršema v drugo.

Atena s svojimi

P.S. Če bi bilo po mamino, bi tudi meni bilo ime Ema user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.4.2008 12:35:48 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
26.4.2008 7:21:07   
fipi
Modrooka: Čestitke celotni družini za drugorojenko Emo user posted image user posted image user posted image . Želim vam veeelikooo cartanja in prespanih noči.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
26.4.2008 8:06:03   
Dolina
Čestitke Modrooka. Želim vam mnogo poljubčkov, smejkotov in smeha, naj vas greje še drugo sonce. Ani čestitke za sestrico, naj jo sprejme nežno in z nasmeško. Lepo se cartajte, uživajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se tud poslavljam, danes enkrat gremo, jaz sploh za sebe še nimam spakirano. user posted image  Šibam...

Lepo se mejte Marčevke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.4.2008 9:34:05   
aleži
Čestitke modorooka za naraščaj punčke Eme ter veliko cartanja in ljubezni vam želimo

user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.4.2008 16:05:37   
Suzi*
Modrooka, čestitke za punčico Emo! user posted image user posted image user posted image  Naj jo Ana lepo sprejme. Hitro se navadite in lepo se cartajte.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.4.2008 20:28:04   
ugi
Čer,

da se malo javim. Mi smo zdravi (tok, tok, tok user posted image ). Bomo pa čez praznike kar doma. Jutri bomo mogoče šli hodit do stolpa nad Vrhniko. Zdej delajo novega in od spodaj se že prav lepo vidi, kako 'raste'.

Dolina, Rainbow: Uživajte na morju! user posted image user posted image user posted image

V malo manj kot 5 mesecih se je marčevkam rodilo 8 sončkov. user posted image user posted image user posted image  BRAVO!

Meni se zdi, da smo samo še tri ostale pri enem otročku. user posted image

Zdej gremo pa v banjo, sicer mali še ful riše in je še čist živahen.

Lahko noč!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
27.4.2008 11:22:14   
Špacka

Čestitke Moodrooka za malo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse lepo vam želim user posted image user posted image user posted image
Zelo lepo ime ste izbrali.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
27.4.2008 23:38:28   
NiLe
Čeeer ... preden grem v horizontalo, vas samo lepo pozdravim, čeprav vidim, da se kar nekaj marčevk potepa in uživa - Dolina, Rainbow, Mojčca uživajte maksimalno in si nafilajte baterije za nove podvige!

Mi smo super, danes smo se potepali po Tivoliju in uživali na sončku ... naša princeska je seveda vse prespala, tako da sem jo kar med spanjem dvignila in jo podojila in je spala naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

V malo manj kot 5 mesecih se je marčevkam rodilo 8 sončkov. user posted image user posted image user posted image  BRAVO!

Ja, pridne smo bile user posted image user posted image user posted image ! Pa še to je razmerje 5user posted image :3user posted image .

Meni se zdi, da smo samo še tri ostale pri enem otročku. user posted image

Sedaj ste pa ve na vrsti ... čakamo na kakšno novičko user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.4.2008 8:33:32   
bt08
Dan!

No jaz sem kr mal žalostna,sem pričakovala da ne bo M,pa je žal prišla.user posted image user posted image user posted image Rada bi do poroke zanosila,da jim tam povem to veselo novičko.Tako da gremo ta mesec spet jovo na novo.

Drugače smo pa lepo preživeli vikend,mal smo ribice lovili v soboto,da smo včerej mal spekli,šli smo v Celje k prijateljici,da smo mal na sončku poklepetali,otroci da so se igrali.Sam ne vem kaj je Ožbeju,kr nekej je hripav že drugi dan,samo grlo je kr ok,ni rdeče.

Zdaj paš ibam mu narest čokolino,ker prav da bi jedu čokolino.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.4.2008 13:44:17   
Špacka

Kakšen lep dan je zunaj user posted image user posted image user posted image

Barbara.a ne bit žalostna, držim pesti, da se vama uresniči želja in na poroki povesta lepo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image

Nile upam da ste kje na sončku in uživate user posted image user posted image user posted image

Mi tudi že odštevamo dneve user posted image user posted image  v sredo gremo na morje user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, sem pa komaj zdaj videla, ko sem brala za nazaj, da je šla Mojčca tudi v Pulo, kot mi user posted image user posted image user posted image  koza sem, nisem mogla to prej videt, zdaj bom pa skoz oprezala, kje so user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.4.2008 15:09:48   
aleži
Krasno vreme in toplo.
Vidim, da vas večina bo preživelo na dopustu, mi pa bomo kar doma na morju. user posted image user posted image  Nam ni treba it na morje kot nekaterim user posted image user posted image , čeprav tudi mi radi gremo na dopust na morje. Malo za hec!!!

Včeraj je pa naša Sra imela 2 meseca (kako hitro beži) in smo šli v živalski vrt v LJ. Žiga je bil zelo navdušen čeprav se je kar izogibal prebliževanju živali (1 km proč), drugače je pa zelo užival in se nahodil.
Ugi ena je bila čisto podobna tebi  (po tvojih slikah), pa se nisem upala kaj dosti se ji prebližat, ker je bila v družbi...tako, da na srečo si nisem naredila sramote, ker vidim, da nisi bila tam!!

Danes zjutraj sva vstali z Saro že za 6 uro in ob 6.30 je šla tašča z nama na sladkorniški dispanzer. Morala sem it po porodu si zmerit KS. Sara je lepo spančkal v vozičku ter v čakalnici je bila gužva.... Podojila sem jo kar tam okorg 9h in šele po 10.30 sem izvedla rezultate, kateri so bili ok, tako, da imam kontrolo šele čez 5 let. Domov pa smo prišle šele po 12 uri. Še na srečo smo imele krasno sonce.

Lepo se imejte. Moja sirena tuliiiii!!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.4.2008 10:57:08   
ugi
Aleži: Ja vi ste pa kar doma na morju, jaz bi tudi. No, še dobro, da si nisi sramote naredla. user posted image

Kakšen deževen dan, bljak user posted image Nič se mi ne ljubi. Najrajš bi šla spat. Danes smo bolj slabo spali. Je moj user posted image delal do pol treh ponoči, pa sploh nisem več navajena sama spat user posted image . Kar nisem in nisem mogla zaspat. Pol sem pa končno mal zadremala je pa Luka začel neki stokat in jamrat - zgleda je nekaj sanjal. Pol sem šla pa kar k njemu spat. Je bil čist nemiren. Pol se je pa kar naenkrat usedu na posteljo in reku, da morva na taveliko pojstlo it skupi spat. No, pa sva šla. In glih ko se je umiril in sva spet zaspala, je pa moj user posted image prišel domu. In ko je hotel Luka nesti v njegovo posteljo, se je zbudil in sem šla jaz spet k njemu spat. No pol pa še moj user posted image ni mogu zaspat, ker je bil sam v taveliki postelji. user posted image Pol sem pa jaz nazaj k njemu prišla in smo končno vsi zaspali in spali še kakšne tri ure. Pol je bilo pa treba že vstati. Ja kar pestra noč je bila. user posted image Pa še polna luna je bila.

Špacka: Uživajte na morju. user posted image

Barbara.a: Tudi jaz držim pesti, da vama naslednjič rata ...

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?