rainbow
|
Čeer! Modrooka, tudi od mene vse lepo in hitr porod želim in veliko cartanja in da bo bebica zdrava joj, kak sem zaspana, premalo spanja spet par noči, se mi pozna. Jutri pa bo bolj na izi, potem pa me čaka pakiranje, kar mi je prava muka . Skaana, vem, ti izdatki so katastrofalni. Sem ta teden bila v Aladinu, mi imajo ful lepe stvari, pa se mi zdi, da ne drage, in sem Liji kupila neke zadeve, sploh nisem nič fancy gledala, samo uporabno. kaj šele, da bi ji kaj tak za fino kupila, so imeli luštne zadeve, bi lahko fuul zapravila. Saj mogoče ji bom kaj, samo skušam štopat neko pretirano rihtanje, mi je dovolj že to, da mora vse bit roza. Pa nočem, da se nekaj prevzame postane naduta. al kako naj rečem Mojčca, tudijaz vam želim maksimalno lep oddih in lepo vreme res si zaslužiš Dolina, hihi, tvoja Zoja pa je že prava baba, gre rada v šoping. Enja še ni tako daleč, je pa Lia pri nas ta prava. ok, grem se počasi spravit v horizontalo, danes bom po dolgem času gledala csi. jutri se še itak javim. Lepo noč!