|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
4.4.2008 15:38:43   
Dolina
Mi smo bolj popotniki Katrin. Npr. poleti bi radi šli k prijateljem v srbijo, tja pa ne moreš samo z osebno, vsaj mislim, da je še vedno tako. ampak itak slika ni bil ok, je rekla na šalterju, da je 90% možnosti, da jo zavrnejo, potni list pa moraš plačat takoj, potem pa vprašanje kolkrat bi mogla nove slike prinest. denarja pa ne vračajo user posted image  tako sem se odločila za osebno, da gremo lahko na morje, pa za po EU je tud v redu (no to nisem vedla, da lahko z osebno potuješ po EUuser posted image ).

telefon.... letim

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.4.2008 16:57:52   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
pa za po EU je tud v redu (no to nisem vedla, da lahko z osebno potuješ po EUuser posted image ).

user posted image user posted image user posted image

Vsak dan izvemo kaj novega, ne?

No, samo, da si uredila! Čeprav tega ravno ne razumem: a za osebno je bila slika dobra, za potni list pa ne?

Lep vikend vsem,

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.4.2008 17:37:56   
mojčca
Dolina, če boš dobila zavrnjeno sliko za PL pojdi tja, kjer so ti sliko naredili in daj reklamacijo. Če slika ni bila v redu, so ti dolžni narediti nove (sem včasih delala na osebnih in PL in če je stranka dobila zavrnjeno vlogo, ker slika ni bila v redu, so slike reklamirali).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.4.2008 19:39:12   
Skaana
user posted image

Katrin, lepo da me pogrešaš user posted image . Pri nas se nič drastičnega ne dogaja. Včeraj smo imeli cepljenje, redno in še drugič rotarix. Atena je zdrava, polna vragolij in izjav da dol padeš user posted image . Na hiši se nič kaj ne dogaja, baje se začne zdaj v ponedeljek, ko bo moj po dveh tednih končno doma.

Glede fotografiranja, je res, da za nove potne liste ful komplicirajo, ker baje obstaja nek skener na UE, preko katerega morajo preveriti kvaliteto slike. In če ne gre skoz, pač ne gre in je zavrnjeno. So pa ful poostreni standardi, kako se moraš držat, kakšna je razdalja, kje je fokus... In bla bla. Seveda je pri dojenčkih to tako rekoč nemogoče. In zato bomo mi tud zaenkrat dali delat kar osebno, za katero pa standardi niso tako strogi.

Darila za rojstni dan... Hm... Tu sem pa bosa. Jaz se letos ful ubadam, kaj naj user posted image kupim, ker ima letos 30 let (jaz pa tudiuser posted image ), pa sva oba čisto brez ficka, zaradi selitve user posted image . Bo treba nekaj pogruntat. Pa še selitveno žurko mormo imet, pa še krst nas čaka... Skratka 2008 bo v znamenju žurov user posted image (brez denarjauser posted image user posted image user posted image ). Imama pa midva jutri enajsto obletnico prvega poljuba (poročena nisva, vetjetno zdaj že veste razlog user posted image ).

Mojčca, kako je kaj pri vas? Je že kaj boljše? Ati, Matic?

NiLe, ti verjetno čiči pa čaki. Tako je prav user posted image . Joj, poboži bušija, jaz ga tako zelo pogrešam user posted image .

Aha, alarm za kopanje user posted image . Atena gleda pink panterja... Pa pa...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.4.2008 20:30:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

NiLe, ti verjetno čiči pa čaki. Tako je prav user posted image . Joj, poboži bušija, jaz ga tako zelo pogrešam user posted image .

Ko bi le bilo tako simpl user posted image user posted image ... danes me je zagrabil sindrom čiščenja ... mogoče pa to kaj pomeni user posted image user posted image user posted image Tale vikend  da še preživimo v 4, saj bi šli jutri do morja, v nedeljo pa preživeli vsi skupaj, kar ni  v navadi, ker dragi dela.

Buši je pa res edina stvar, ki jo bom pogrešala. Zdej pa šibam ... Lea me kliče ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
5.4.2008 13:14:30   
ugi
V imenu Luka se vam zahvaljujem za vse čestitke in dobre želje.

Evo, končno imam malo več časa. Moj kuha kosilo. Luka spi v vozičku, smo šli prej na en dolg sprehod in je zaspal. Se je pa danes že ob 5-ih zbudil. Pa sta se z mojim igrala in sta me pustila spat do 9-ih. Je imel pa danes dva napada joka iz čiste trme, kar sploh nisva navajena. user posted image  No v službi smo tudi zaključili ene projekte, tako da bom zdaj malo bolj na izi. Pa kakšen dan si bom vzela frej. Sem bila zdej tri tedne po 9 ur in več na dan v službi.
Moram vam povedat, da Luka že pridno hodi na kahlico in pove za lulat. No včasih pa še pozabi, zlasti takrat ko se igra in se čisto zamoti. Ampak počasi napredujemo. user posted image  Prehlajen tudi ni več - včasih še malo zakašlja, tako da bo šel v pon. v vrtec.
Drugač je pa Luka poln idej in vragolij. Zadnč je mojmu razlagu, da so mu bejbe všeč, user posted image  ko sta se domu peljala. Je reku moj da ni mogu kej, da se ne bi smejal.

NiLe: A kar na morje? A to v Baško al kam bližje? Ti si pa dobra.

Skaana: Luka tudi pink panterja gleda ... čeprav ni glih poučen. Sam je čist mahnjen na 'ta rozastega tigra' Je brat posnel za 4 dvdje risank, pa mali vse pozna - pol me pa gnjavi recimo da mu dam tistega k ma malega krokodila, ali pa belega zajca, al pa kej, jaz pa pol ugibam ker je. user posted image  

Kosilo je na mizi ... vas še potlej pokomentiram

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.4.2008 8:10:44   
ugi
Jutro,

Rainbow, Dolina: Upam, da ste zdravi in vajini sončki tudi.

Luka maže kruh z maslom in marelično marmelado. In gleda Živ-žav.
Drugače ne pustim da je in gleda TV hkrati, ampak dons naj mu bo. Je kar dolgo spal, pol pa nisva mogla prej pojest zajtrka.
Eno ?: A vi vsak dan kopate vaše malčke? Jaz ga z milom samo 1-2X na teden, drgač ga dam pa sam v vodo, da mal čofota. No razen takrat, ko že po poti domov zaspi. Takrat gre samo še v pižamo in v posteljo. Glavo mu umivam pa na 8-10 dni.

Dopust: Rainbow, ti si spraševala kam na dopust. Mi bomo šli sred junija verjetno na kakšen grški otok. Bomo pa kampirali, če se bo le dalo.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.4.2008 11:23:08   
Špacka

Dan user posted image

Kar ne vzamem si časa za vas user posted image user posted image user posted image user posted image  v službi imamo pestro, do konca aprila sem v službi non stop, nič počitka user posted image user posted image user posted image user posted image  mene pa še nekaj zdravje zajebava, da ne pregorim od vsega dela, predvsem pa imam premalo spanja. Eh, bo že....

Nile je še v enem kosu user posted image user posted image user posted image  uživaj še zadnje dni user posted image

Skaana, ko normalno zadiham, se zmeniva, nisem pozabila user posted image

Ugi kopam jo vsak dan, včasih kakšen dan tudi izpustim, ker je zaspana, ni razpoložena....ne uporabljam mila vsak dan, čeprav je Lini tako fino, ko so pene user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh tatija ovija okoli prsta, da ji naredi res veliko pen, jaz pa takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako da, včasih jo dam samo v bano in jo stuširam, nič čofotanja.

Rainbow naš dopust bo standard odkar imava Lino, Pag - Šimuni kamp, nam je zelo všeč, plaža primerna za otroke, čisto morje, ne morem rečt, da smo sami na plaži, ampak kar gre, sploh če bi si izbrali termin na začetki julija, bi bila gužva pol manjša....

Jutri bo teden dni, odkar je Lina zgubila dudo user posted image user posted image user posted image  ampak vam povem, nobenega joka, nobene histerije, samo prva dva večera je vprašala zanjo, ampak to je to, zanimivo je pa tudi to, da odkar nima več dude, tudi pleničke-ninice več ne rabi user posted image  zdaj hodi spat z medvedki, zajčki....user posted image user posted image user posted image

Preživite lepo nedeljo, pri nas je sonček user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.4.2008 12:44:01   
NiLe
Hojla marčevke ... jaz uživam v zadnjih pripravah na prihod dojenčka ... danes sem se naspala, ker sta najina sončka pri mojih starših in čez kako urco greva tudi mi2 na kosilo, tako da sem danes frej kar se kuhanja tiče. Trenutno se pere žehta s posteljnino za košek, čakata me še dva sušilna stroja cot za posortirat ... pol pa noge v luft in uživanjeeee user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili na obali (Koper) in  vreme je bilo user posted image , saj je bilo oblačno in še pihalo je   ... no, malo smo se sprehodili, šli na igrišče in na pizzo. Potem pa še na rokometno tekmo, ker je moral dragi naresti nekaj za službo.

Naši plani za letošnje morje so padli v vodo, saj so nas tisti, s katerimi smo imeli pavšal 2 leti, malo zajuser posted image in nas skenslali user posted image , tako da nimamo trenutno nič v planu ... po mojem bo padla kakšna last minute varianta. Malo mi je žal zaradi mojih dveh sončkov, ki bi lahko veliko več časa prebila na morju ...

Ugi; naša dva se vsak dan tuširata, kopam ju pa ob nedeljah, takrat si privoščita dooolgooo kopel, peno, igrače ... v glavnem žurka ... laske peremo na 10-14 dni.

Špacka; user posted image user posted image user posted image za Lino, da je vrgla proč dudo. No, a vidiš, da ni bilo hudo user posted image

Grem še malo pospravljat ... ja, sindrom čiščenja napoveduje dan D user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo želim!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.4.2008 15:41:53   
Dolina
Dan,

NiLe, uživaj še zadnje trenutke kot user posted imageuser posted image user posted image  Si pa pridna s pospravljanjem, mene ta sindrom letos še ni zagrabil user posted image user posted image user posted image

Mojčca, glede slik je že skaana napisala, fuuuuul stoga pravila, user posted image  ker so "biometrični" PL. Pa itak mi je ni hotla slikat (pred pol leta starosti nočejo slikat) tako, da ne morem reklamirat. Pa včasih gre slika čez ta skener pa jo v Celju na izdelavi vseeno zavrnejo. user posted image  Za osebne pa ni take panike, niso biometričneuser posted image user posted image

Skaana, jaz pa verjamem, da se boš kaj fajnga spomnila za tvojega user posted image . Moj je zaenkrat dobil le user posted image , home made, mnjami.user posted image  Jaz sem tud brez cvenka, moja porodniška je porazna. user posted image  Bomo že... in vi tudi, kar poglej, kaj vse sta si že ustvarila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nežika je še mal prehlajena, ostali smo ok. Zdejle se pogovarja z mano in smejka user posted image user posted image , Zoja še spi, user posted image  je na kolesu, potem pride moja mami na barvanje, pol bo pa že večer.user posted image

Zdej ko je dan daljši, Zoja noče it spat. Sem ji včeraj ob pol osmih rekla, da se greva tuširat in potem počasi spat, ona pa meni nazaj, saj še ni nočka zunaj, vidiš?user posted image user posted image
Jaz jo vsak dan tuširam, ali namakam v vodi (za kaj je pač čas), z milom oz peno pa 1-2x na teden. Špacka, naša tud obožuje peno in mi kuha kapučino user posted image  in vse sorte dobim za jest iz te pene.user posted image user posted image

Naš dopust, če bo, en teden na Cres, da se zoja navadi morja, septembra pa po Toskani. user posted image user posted image  

Zdej pa Neža že mal protestira. Uživajte še v preostanku nedelje.

papa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.4.2008 15:47:03   
Dolina
Špacka, čestitke glede dude. user posted image user posted image user posted image  Prav fino, da ste se tako lepo "znebili" dude.
Mi pa imamo sedaj na žalost oboje, prst in dudo. user posted image user posted image  In študiram, če ne bi dudo kar skenslala, ker očitno ne misli nehat prsta cuzat. Sva mislila, da jo uspeva prepričat, da ima dudo samo za zvečer, ampak ona bo jo tud čez dan imela in ker ji ne dava, vleče prts. Ne vem kaj naj naredim.user posted image

Zdej pa res bežim, jokec kliče....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.4.2008 21:47:48   
rainbow
Ojla punce!

Končno sem skoraj zdravauser posted image , a čist brez energije. Pa bo že, počasi. Punci sta ok, upam, da zdržimo do prvomajskih. samo še tri tedneuser posted image  jao, kako čas leti.

Končno sva se odločila za dopust in gremo na Brač, v Supetar. Najprej sva hotela na Makarsko riviero (Brela ali Tučepi), pa je vse, kar mi je bilo všeč, zasedeno. Predolgo čakala seveda. Ne vem, zdaj sem našla en apartma v pritličju, kar mi je ful pomembo, da imamo nekaj kvadratov zunaj in na senciuser posted image , blizu morja, edino plaža ne vem, če je ravno v redu. Se bomo pa malo zapeljali na Bol. Upam, da bo ok. Se mi zdi, da bolj iščem, manj najdem, ker se vse polni.
Zdaj še moramo doreči majske počitnice. user posted image  je našel neko zadevo na Ugljanu.

aja, na ples sem seveda šla, fino je bilo. ne bi mogla manjkati, smo bili vsi razredniki četrtih letnikov.

Dolina, Toskana, suuupperr. A boš poročala o izkušnjah (že zdaj te gnjavimuser posted image ), jaz bi ful tja šla (saj sem že bila, mi je svetovno lepo), moj pa še ni bil, ampak sem prevelik ziheraš za na lastno pest it.
Dolina, naj te potolažim glede dude/prsta. Očitno punca nekaj še potrebuje, a veš. Na silo nič kaj ni dobro delat. Po moje je dolgoročno boljša duda, lahko čez nekja časa spet probaš jo dat vstran. Prsta pa ne moreš vstran dat. Ti pa povem, da otrok vse doraste. Naša Lia (sem ful jamrala že o njeni coti in prstu) zdaj že kakih 10 dni nima ne enega ne drugega. Coto sva ji omejevala na noč (ker je povsod z njo hodilauser posted image ) in posledično tudi prsta podnevi ni vlekla, samo ponoči. No, potem pa je imela angino in prehlad in ni mogla vlečt prsta, ker je imela nos zamašenuser posted image user posted image user posted image  in se je odločila coto vrečt v smeti, ker kombinacija več ni delovala. Skoraj me je kap. Coto je potem sicer iz smeti vzelain dala prat, a ji še nisem oprala in sploh ne sprašuje po njej in lepo spi. Ne moreš verjet, jaz sem bila že ful zaskrbljena. Ampak je že res dovolj velika, da tudi razume stvari, ki ji razlagaš, glede šole, in sesanja rta in tak. Vprašanje, koliko bi Enja bila dojemljiva za kaj takega.

NiLe, še malo pa bouser posted image  frajerji ste, resuser posted image user posted image

Špacka, mene tudi Pag mika, ampak naš ati absolutno preferira Dalmacijo. Bravo za Linouser posted image user posted image user posted image

Ugi, super, da greste v Grčijo. Morda se mi opogumimo in gremo tja za majske ali novembrske drugo leto. Junija je pri nas žal špica in finiš šolskega leta.
Glede kopanja: mi se kopamo ali tuširamo vsak drugi dan, sicer pa ritko umijemo. Itak tudi po vsakem kakanju. Zdaj ko sta tako veliki, mi je že ful ok vsa ta procedura. Enja je cela nora na vodo.

ok, klepetam, jutri pa je služba. A bo bolj na iziuser posted image

lep večer še in lep začetek tedna, NiLe pa uspešno pri še enem čudežu življenjauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.4.2008 13:39:56   
Dolina
No, na drugi strani pa res ne bomouser posted image

Rainbow, hvala za tolažbo. Saj je res ne morem prisilit v nič, ko se bo sama odločila, bo opustila prst in dudo. Je pa user posted image  mal bolj zahteven. Zaenkrat sva jo (oz. jo še vedno) omejujeva, da vsaj ko beremo pravljice in ko gledamo risanke ne cuza ne eno ne drugo. Upam, da jo kmalu mine to.
Držim pa pesti, da se Lia ne bo spomnila na ninico in je vse to zgodovina. user posted image  user posted image  Včasih bolezni prav pridejouser posted image

NiLe, kako pa to, da so vas prijatelji kar "izključili" iz dopusta? To pa ni lepo. user posted image
Kot kaže bo le jutri vaš dan. Ker ne vem, če se še kaj javim danes, ti že zdaj zaželim čim bolj sproščen, prijeten, hiter porod z malo bolečin. Lepo se cartajta v P. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa javi se nam kaj. user posted image user posted image user posted image
Iiiii si mi zbudila spomine na najino noč, ko sva prvič cartala  našo drugo user posted image .user posted image user posted image user posted image

Zdej sem pa jaz mal radovedna, Barbara.a, kako veliko poroko pa bosta imela? Sem že prejšnjič hotla vprašat. Ne vem, očitno sem spregledala kar si pisala o  tem.

Mojčca, v tvojem natrpanem urniku upam, da najdeš vsaj kakšno minutko za dobro kavico. user posted image user posted image user posted image

Ugi, odpočij si malo. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem počasi po Zojo. Lep dan vsem.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
7.4.2008 18:39:44   
fipi
Ojla!

Na hitrco se javim. Sem v totalni gužvi. V službi je norišnica. Doma pa še večja. Sara ima močno angino, Nejc kašlja, šmklja user posted image user posted image ..... boga moja sončka. Pa še učiti se moram eh.... bo boljše.

Nile: Želim ti čim manj boleči porod, da bi hitro minil ......, saj bo user posted image

Šibam za knjige,

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
7.4.2008 21:44:14   
NiLe
Takole, drage moje marčevke .... do mojega snidenja z našo težko pričakovano user posted image manjka nekaj več kot 12 ur user posted image (sem optimist in upam, da bomo hitro rodili user posted image user posted image )... malce me živčki dajejo, ampak upam, da bo vse potekalo BP ... v glavnem, mislite name, držite kakšno pestko in ko bo za nami, seveda sporočim.

Tale večer je bil res nekaj posebnega, saj sta se moja sončka stiskala k meni, pa še pocartali smo se za vnaprej ... joj, kako ju bom pogrešala user posted image user posted image user posted image

Lepo mi bodite, pazite na svoje škratke in se kmalu spet pišemo user posted image ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
7.4.2008 21:47:35   
mojčca
NiLe, sem te danes imela v mislih. Še danes si v enem kosu, jutri pa bo prišel težko pričakovani dan, ko boš k sebi stisnila malo štručko. Želim ti hiter porod, zdravega otročka in čim več crkljanja. Bomo pa jutri stiskale pesti, da boš hitra, nič skrbeti.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.4.2008 21:49:43   
rainbow
user posted image user posted image user posted image NiLeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.4.2008 22:02:33   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
user posted image user posted image user posted image NiLeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You can do it!

Držim pestke  user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.4.2008 23:00:08   
Skaana
user posted image user posted image user posted image

Evo, komaj zdaj ti utegnem sporočiti, draga NiLe, da sem že danes ves čas mislila na vas.

Jutri so pestke rezervirane za vaju z bebiko. Naj bo čudežno lepo... Vse ostalo po po rojstvu.

Iiiiiiii, mi je kar toplo pri srcu ko pomislim na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.4.2008 7:47:13   
Špacka

Jutro user posted image user posted image user posted image

Nile pa je tukaj dan D user posted image user posted image user posted image user posted image  

Držim pesti, srečno user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
8.4.2008 8:34:28   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držimo pesti, NiLe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
8.4.2008 10:20:40   
Skaana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NiLe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V pričakovanju tretjega čudeža...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
8.4.2008 10:49:01   
ugi
NiLe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
8.4.2008 13:55:01   
mojčca
Punce, ali ni nobenih novičk o NiLe????? Upam, da k sebi stiska že malo štručko in da se ni prav namučila.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
8.4.2008 14:05:25   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Punce, ali ni nobenih novičk o NiLe????? Upam, da k sebi stiska že malo štručko in da se ni prav namučila.

Jaz tud čekiram vsako uro, user posted image

Se podpišem tvojim željam...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?