rainbow
|
Ojla punce! Končno sem skoraj zdrava , a čist brez energije. Pa bo že, počasi. Punci sta ok, upam, da zdržimo do prvomajskih. samo še tri tedne jao, kako čas leti. Končno sva se odločila za dopust in gremo na Brač, v Supetar. Najprej sva hotela na Makarsko riviero (Brela ali Tučepi), pa je vse, kar mi je bilo všeč, zasedeno. Predolgo čakala seveda. Ne vem, zdaj sem našla en apartma v pritličju, kar mi je ful pomembo, da imamo nekaj kvadratov zunaj in na senci , blizu morja, edino plaža ne vem, če je ravno v redu. Se bomo pa malo zapeljali na Bol. Upam, da bo ok. Se mi zdi, da bolj iščem, manj najdem, ker se vse polni. Zdaj še moramo doreči majske počitnice. je našel neko zadevo na Ugljanu. aja, na ples sem seveda šla, fino je bilo. ne bi mogla manjkati, smo bili vsi razredniki četrtih letnikov. Dolina, Toskana, suuupperr. A boš poročala o izkušnjah (že zdaj te gnjavim ), jaz bi ful tja šla (saj sem že bila, mi je svetovno lepo), moj pa še ni bil, ampak sem prevelik ziheraš za na lastno pest it. Dolina, naj te potolažim glede dude/prsta. Očitno punca nekaj še potrebuje, a veš. Na silo nič kaj ni dobro delat. Po moje je dolgoročno boljša duda, lahko čez nekja časa spet probaš jo dat vstran. Prsta pa ne moreš vstran dat. Ti pa povem, da otrok vse doraste. Naša Lia (sem ful jamrala že o njeni coti in prstu) zdaj že kakih 10 dni nima ne enega ne drugega. Coto sva ji omejevala na noč (ker je povsod z njo hodila ) in posledično tudi prsta podnevi ni vlekla, samo ponoči. No, potem pa je imela angino in prehlad in ni mogla vlečt prsta, ker je imela nos zamašen in se je odločila coto vrečt v smeti, ker kombinacija več ni delovala. Skoraj me je kap. Coto je potem sicer iz smeti vzelain dala prat, a ji še nisem oprala in sploh ne sprašuje po njej in lepo spi. Ne moreš verjet, jaz sem bila že ful zaskrbljena. Ampak je že res dovolj velika, da tudi razume stvari, ki ji razlagaš, glede šole, in sesanja rta in tak. Vprašanje, koliko bi Enja bila dojemljiva za kaj takega. NiLe, še malo pa bo frajerji ste, res Špacka, mene tudi Pag mika, ampak naš ati absolutno preferira Dalmacijo. Bravo za Lino Ugi, super, da greste v Grčijo. Morda se mi opogumimo in gremo tja za majske ali novembrske drugo leto. Junija je pri nas žal špica in finiš šolskega leta. Glede kopanja: mi se kopamo ali tuširamo vsak drugi dan, sicer pa ritko umijemo. Itak tudi po vsakem kakanju. Zdaj ko sta tako veliki, mi je že ful ok vsa ta procedura. Enja je cela nora na vodo. ok, klepetam, jutri pa je služba. A bo bolj na izi lep večer še in lep začetek tedna, NiLe pa uspešno pri še enem čudežu življenja