Skaana
|
pa kaj to jaz berem? Sami smrkavi noski in vročine. Ej, punce, jaz sem že tako sita teh nizkih temperatur . Dež me sploh ne moti, sam ta mrzlota in leden veter, brrrrrr. Vsakemu bubančku pihec na noska, da se čimprej pozdravi . Moj je danes ravnokar prišel domov, a že drnjoha. Zdle ga bom zbudla, ker se je javil, da gre on po Ateno. Kako bo vesela . NiLe, kar bo, pa bo. Samo da bo pikica zdrava, zdaj se že itak na cilju, tako da ni panike. Se pa vsak dan spomnim na vas. Dolina, upam da je Zoja že boljše. Glede Nežinega bruhanja pa ti lahko rečem samo to, da je mogoče res prenažiranje. Aleksej tudi skoraj vedno izbruhne ven. Je pa res, da se to bolj pogosto zgodi, če se dojiva leže in ne podreva kupčka. Bruhne pa tudi kar konkretno. Pa je en buhtlček mali. Aleži, naj se Žiga kmalu pocajta, za Saro pa in čestitke za prvo mesečnico. Pa saj si komaj rodila Špacka, čestitam za dudo, oz. čestitam Lini, da je že velika punca . In bravo za predstavo v vrtcu . Svetovna ideja. A imajo celo leto grajsko tematiko? Rainbow, zdrži še jutri... K meni pride šele danes sodelavka z darilom od kolektiva . Ni blo časa prej . Saj sem ji rekla, da popolnoma razumem. Jih pa kar pogrešam malo. Saj sem rekla, da ko bo lepše vreme, jih bom z micenim obiskala med glavnim odmorom. Da ga mal pomučkajo. Katrin, vse najlepše in najboljše ob rojstnem dnevu. Da bi še naprej lahko bila Mama. barbara.a. še ena, ki nima pridnega otroka . A veste, da mi je zadnjič bruhala od same sekirancije, ker se pokaka. Tako da zdaj ji pač dajemo plenice gor. Če hoče imet pa spodnje hlačke, pa jih ima, ampak skoraj vedno se polula, čisto vedno pa pokaka. Pravi, da jo boli, če gre na školjko kakat. In je nikakor ne moremo prepričat, da ni res. Zdaj smo pa čisto nehali. Enkrat do šole se bomo ja rešili plenic . Mojčca, upam da ste boljše... Naša bibika je faca sto na uro. Pri nas je tudi zdaj najbolj popularen Kekec. Ona bi bila Kekec, pa ne more, ker je punčka. In dedi bi lahko bil bedanec (ima brado), ampak ne more, ker je prijazen . Drugače je pa taka mala šefica, ukazovalna. Sumim, da je v vrtcu tudi malce preveč, moram ob priliki vprašat vzgojiteljici. Ampak saj ni čudno, če nas je pa toliko, ki ji vse k ritkici znosimo . Če ima pa taaaaaaake oke. In tako lepo reče prosim . Ta teden sem bila vsak dan na hiši, stvari premikam po polževo . Dobili smo hladilnik in zdaj kuhinja izgleda takole: Se je pa zakompliciralo pri štekarjih (izgubili pokrovčke, tako da bomo verjetno ob 400€) Sonček čez vikend...
< Sporočilo je popravil Skaana -- 28.3.2008 14:54:59 >